Haydi Yine Yeniden...

Resim benim aklımdan geçenler kendini çok akıllı sanmaları halbuki boş bi kabuk olmaları ikiyüzlülükle insanların gözünü kör etmeye çalışmaları şükürler olsun ki Rabbim bana gerçekleri gösteren bi kalp ve akıl vermiş dediğin gibi onların atıp tutmalarına zaten gülüyorum yine de yakınımdan gelince içimde bişeylerin kırıldığını hissediyorum

gülüm o kırılma beklemediğin kişilerden değer verdiğin kişilerden geldiği için bir süre normal
bundan sonra aynı değeri vermeyeceksin hak etmiyor ki veresin o yüzden kırılman da incinmen de geçecek sen maske takmıyorsun ama karşıdakiler maskesiz gezemiyor kendin için şükredeceğin bir şey daha var rabbim senin kalbini onların ki gibi kara, hastalıklı yapmamış şükür

Çok.guzel bir menü olmuş canım afiyet sifa olsun bol bol ekşi olsun

Günaydın canlarım kandiliniz mübarek olsun.
Benim kızımın bugün gösterisi var ve maalesef ben hasta oldum burnum tıkalı boğazım ve basim ağrıyor ve bbelimin sol tarafı tutulmuş gibi.. esnerken hapşırırken bile acıyor nedenini biliyor musunuz.. ekim2009 Sen bu konuları bilirken sanki..
Yarına da bizim gösteri var off of yorgunluklar bana yaramadı...

Hayirli kandiller canim cok gecmis olsun galiba yel girmis evde kas gevsetici ilac varsa ic birde krem ben cok sik olurum boyle tutmalar yasarim
Bizim de program yarindi iptal oldu yagmur varmis sali gunu yapacaz birde grip icin rahatlatici ilaclar varya onlardan ic daha iyi olursun programa kadar kolay gelsin canim ..

Olabilir kuzum ya bir yandan da grip O.ilaclardan yok maalesef ama grip icin ilac var alayim bakalim.. bizim de burası çok yağışlı acayip hemde kızımın gösterisi kültür merkezinde şatafatlı bir gösteri olacak. Bizimki yarın okul bahçesinde hava böyle giderse iptal olur zaten.. daha kizimin sacini yaoacam ben giyinecem ama hava kapali insanin ici daralıyor.. Sen nasıl oldun canım disin nasıl oldu.

Olsun sen grip ilacini ic .. kizinin saclarini masami yapicaksin ay ne guzel olurr simdi cimcime ..
Disim daha iyi canim ilac bitti ama etkileri halen bitmedi galiba bir hafta sonra daha iyi olacam zaten antibiyotigin etkisi on gun daha suruyormus allahtan agri pek kalmadi hafif sizliyor o kadar ...
Keske bizimde oyle bir yerde olsaydi kreste hep kongre salonlarinda yada kultur merkezinde oluyodu devlet okulunda durum farkli oluyo malesef bosver gunun tadini cikarmaya bak sen

gülüm sen fark etmeden terlemişsin sonrada rüzgarı yada soğu yemişsin gibi geldi, önce sıcak bir banyo yap sıcak suyu ağrıyan yerine bolca tut iyice kurulan varsa vicks sür dıştan bunlar iyi gelir içten de bir kas gevşetici yutup soğun algınlığı nezlede içilen şeyleri iç bol ılık su da iç tabi , boğazın için mutlaka tereyağına pekmezi iki fokurdatım iç
rabbim şifa versin

Canim benim kurabiye cok az sekerliydi allahtan tabi serbetli tatli daha kalorili oluyo neyse sende bugun dikkat edersin canim
inşallah dikkat edebilirim ev tam takır eşim de aynı tevafuk gibi hastalandı boğazım diyip duruyor sesi bile değişti,alışverişe gidecek gibi değil
ben de gece 2.5 buçuğa kadar kaç kere sıcak su torbası yaptım kendime karnım çok ağrıyordu sonra hafifledi yattım diğer oda da, sabah 4 :20 de şiddetli ağrıyla uyandım hareket edemedim zorla kalkıp mutfağa gittim içimi kesiyorlar gibi ağrıyordu sıcak su koydum levaboya gittim dayanılmaz şekilde ağrı iyice arttı inleyerek levabodan çıktım ama hareket edemiyorum eşim sesime uyanmış 2 saat benle uğraştı adam sabahın 6 buçuğunda hafifledi de biraz uyudum yine gaz sıkışması , bayadır bu kadar şiddetli olmuyordu az önce ilaçları aldım sıcak su torbamı doldurup yatıcam geçmedi meret
inşallah geçer de ben de bir şeyler pişirebilirim

sabah kadar kar yağmış yollardakiler hemen erimiş kenarda köşede araba üstlerin de hala kar var :)) yine eksi derecelere düşüyor hava ne zaman canımız ısınacak mübarek güneşi gösterecek acaba :)

Dunku menuyu yazayim.
sabah
1 tane haslama yumurta
4 dal maydonoz
yarim domates
1 kk peynir
2 dilim ekmek
bir catal koy tereyag
bir tane muz
oglen
kuru fasulye
2 kasik garniturlu makarna
1 kase yagurt
aksam mercimek
bol salata
ayran

Mirac kandilimiz mubarek olsun dostlarim...
Ulusal Egemenlik ve Cocuk Bayramimiz da kutlu olsun...

Yan komsumuzun kv si vefat etti.orada bulunacagim biraz giremeyebilirim.gecmise fazla bakamadim tevafuk55 cok gecmis olsun canim.tam gunune denk gelmis.insallah cabuk atlatirsin
terelelli34 oglusuna gecmis olsun canim.insallah cabucak toparlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…