- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #42.341
Resim benim aklımdan geçenler kendini çok akıllı sanmaları halbuki boş bi kabuk olmaları ikiyüzlülükle insanların gözünü kör etmeye çalışmaları şükürler olsun ki Rabbim bana gerçekleri gösteren bi kalp ve akıl vermiş dediğin gibi onların atıp tutmalarına zaten gülüyorum yine de yakınımdan gelince içimde bişeylerin kırıldığını hissediyorumenerji vampirleri seni de yakalamış...
gülüm bu tür durumlarda kendi yöntemimi paylaşayım seninle el olsa görüşmezsin zaten ama mecbur kaldığın durumlarda
onların ne kadar korkak ve hasta olduğunu düşün hasta insanlara kızılır mııı hayır kızılmaz çünkü o insanların ruhu, zihni hasta en iyi yöntem olanlara kızıp üzülüp enerjimi hak etmeyeceklere harcayacağıma hastalıklı diye düşünüp umursamamak
zaten bundan sonra eskisi gibi samimi konuşmayacaksın martavallarını atıp durdukların da aptallıklarına içinden güleceksin
Rabbim in takdiri büyüktür bunda da vardır bi hayır bizde sadece sıcaklık düştü1.5 saattir lapa lapa kar yağıyor arabaların camları çimenler kar tutmuş bile :)))))
gülüm o kırılma beklemediğin kişilerden değer verdiğin kişilerden geldiği için bir süre normalResim benim aklımdan geçenler kendini çok akıllı sanmaları halbuki boş bi kabuk olmaları ikiyüzlülükle insanların gözünü kör etmeye çalışmaları şükürler olsun ki Rabbim bana gerçekleri gösteren bi kalp ve akıl vermiş dediğin gibi onların atıp tutmalarına zaten gülüyorum yine de yakınımdan gelince içimde bişeylerin kırıldığını hissediyorum
Çok.guzel bir menü olmuş canım afiyet sifa olsun bol bol ekşi olsunKahvaltı öğle 11:00
1,5 yumurtalı soğanlı sote,4 zeytin, 2 dilim peynirli kanepe, süt
Ara 15:00
3 hurma
Aksam 17:10
5 yk zeytinyagli barbunya, yoğurt
Ara
Türk kahvesi, 1 kare bitter, avuçiçi siyah kuru üzüm
Su 2 lt
Canim benim kurabiye cok az sekerliydi allahtanakşam ikimizin de menüler biraz benziyor bulgur pilavı tavuk şekerli yemişiz de benim ki baya ağır oldu senin ki daha iyi olmuş afiyet şifa olsun
Hayirli kandiller canim cok gecmis olsun galiba yel girmis evde kas gevsetici ilac varsa ic birde krem ben cok sik olurum boyle tutmalar yasarimGünaydın canlarım kandiliniz mübarek olsun.
Benim kızımın bugün gösterisi var ve maalesef ben hasta oldumburnum tıkalı boğazım ve basim ağrıyor ve bbelimin sol tarafı tutulmuş gibi.. esnerken hapşırırken bile acıyor nedenini biliyor musunuz.. ekim2009 Sen bu konuları bilirken sanki..
Yarına da bizim gösteri var off of yorgunluklar bana yaramadı...
Olabilir kuzum ya bir yandan da gripHayirli kandiller canim cok gecmis olsun galiba yel girmis evde kas gevsetici ilac varsa ic birde krem ben cok sik olurum boyle tutmalar yasarim
Bizim de program yarindi iptal oldu yagmur varmis sali gunu yapacaz birde grip icin rahatlatici ilaclar varya onlardan ic daha iyi olursun programa kadar kolay gelsin canim ..
Olsun sen grip ilacini ic .. kizinin saclarini masami yapicaksin ay ne guzel olurr simdi cimcime ..Olabilir kuzum ya bir yandan da gripO.ilaclardan yok maalesef ama grip icin ilac var alayim bakalim.. bizim de burası çok yağışlı acayip hemde kızımın gösterisi kültür merkezinde şatafatlı bir gösteri olacak. Bizimki yarın okul bahçesinde hava böyle giderse iptal olur zaten.. daha kizimin sacini yaoacam ben giyinecem ama hava kapali insanin ici daralıyor.. Sen nasıl oldun canım disin nasıl oldu.
gülüm sen fark etmeden terlemişsin sonrada rüzgarı yada soğu yemişsin gibi geldi, önce sıcak bir banyo yap sıcak suyu ağrıyan yerine bolca tut iyice kurulan varsa vicks sür dıştan bunlar iyi gelir içten de bir kas gevşetici yutup soğun algınlığı nezlede içilen şeyleri iç bol ılık su da iç tabi , boğazın için mutlaka tereyağına pekmezi iki fokurdatım içGünaydın canlarım kandiliniz mübarek olsun.
Benim kızımın bugün gösterisi var ve maalesef ben hasta oldumburnum tıkalı boğazım ve basim ağrıyor ve bbelimin sol tarafı tutulmuş gibi.. esnerken hapşırırken bile acıyor nedenini biliyor musunuz.. ekim2009 Sen bu konuları bilirken sanki..
Yarına da bizim gösteri var off of yorgunluklar bana yaramadı...
inşallah dikkat edebilirim ev tam takır eşim de aynı tevafuk gibi hastalandı boğazım diyip duruyor sesi bile değişti,alışverişe gidecek gibi değilCanim benim kurabiye cok az sekerliydi allahtantabi serbetli tatli daha kalorili oluyo neyse sende bugun dikkat edersin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?