- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #42.381
Çok geçmiş olsun interneti bırak doktora gitsene ertelemeye gelmez bu ağrılar 2 hafta sonra havada ısınır rahatça yaparsınız sana güç verecek bişeyler yesen iyi olacakSelamlar canlarım gelemedim
Dün kızımın gösterisi çok güzel geçti kıyafetleri her şey çok güzeldi... Bugün ben ve öğrencilerim tam hazırlandık dışarı çıkacakken 23 nisan iptal edildi çünkü yağmur başladı2 hafta sonra yapacaz..
Bende durumlar fena sırt agrım ve gribim iyice arttı. Nette araştırdım akciğer zarı iltihabı,zatürre, bronşit gibi nedenleri oluyormuş benim ağrının. Nefes alırken sol sırtımda batmaya benzer şiddetli ağrı oluyorsu an uzanıyorum bazı pozisyonlarda rahatım. Hapşırırken daha da ağrıyor..
Menü namına pekte bir şey yemedim bugün kusura bakmayın lütfen..
Haklısın canım çarşamba gününe randevu aldım bakalımÇok geçmiş olsun interneti bırak doktora gitsene ertelemeye gelmez bu ağrılar 2 hafta sonra havada ısınır rahatça yaparsınız sana güç verecek bişeyler yesen iyi olacak
Çok iyi edersin Yeni aldığın 38 beden sende nasıl durdu foto çekip koyaydınHaklısın canım çarşamba gününe randevu aldım bakalım
Canim cok gecmis olsun.daha fazla ihmal etmeden doktora git bence.gosterinin ertelendigi iyi olmus bi bakima.iyilesir toparlarsin o zamana kadar...Selamlar canlarım gelemedim
Dün kızımın gösterisi çok güzel geçti kıyafetleri her şey çok güzeldi... Bugün ben ve öğrencilerim tam hazırlandık dışarı çıkacakken 23 nisan iptal edildi çünkü yağmur başladı2 hafta sonra yapacaz..
Bende durumlar fena sırt agrım ve gribim iyice arttı. Nette araştırdım akciğer zarı iltihabı,zatürre, bronşit gibi nedenleri oluyormuş benim ağrının. Nefes alırken sol sırtımda batmaya benzer şiddetli ağrı oluyorsu an uzanıyorum bazı pozisyonlarda rahatım. Hapşırırken daha da ağrıyor..
Menü namına pekte bir şey yemedim bugün kusura bakmayın lütfen..
Karbon kacti diyosun yaniKahvaltı 07:30
1 haşlanmış yumurta, 1 dilim çavdar ekmeği üzerine krem peynir, 4 zeytin, ev yapımı vişne suyu
Öğle 12:00 ile 13:30 arası
Olabildiğince karbonlu yiyecekler
Ara 16:00
Nescafe 2 kaşık irmik helvasi
Ara
19:45
Ihlamur çayı, 1 hurma
Çok güzel oldu canım hepsi harika oldu. Hatta eteğe güvenmeyip 40 bedende sipariş etmiştim ama o bol geldi onu geri yollayacam. Ama sanırım kalıpları geniş 38 beden olmak inanılmaz geliyor bana.. resim çekemedim iptal olunca moral kalmadı b3nde. Ama giydiğimde çekerim canım.Çok iyi edersin Yeni aldığın 38 beden sende nasıl durdu foto çekip koyaydın
Inşallah canım randevum yarına bakalım ne diyecek doktor. Göğüs hastalıklarından randevu aldım bakalım..Canim cok gecmis olsun.daha fazla ihmal etmeden doktora git bence.gosterinin ertelendigi iyi olmus bi bakima.iyilesir toparlarsin o zamana kadar...
ben sana bol gelir demiştim bacım :)))Günaydın canlarım
Çok güzel oldu canım hepsi harika oldu. Hatta eteğe güvenmeyip 40 bedende sipariş etmiştim ama o bol geldi onu geri yollayacam. Ama sanırım kalıpları geniş 38 beden olmak inanılmaz geliyor bana.. resim çekemedim iptal olunca moral kalmadı b3nde. Ama giydiğimde çekerim canım.
Inşallah canım randevum yarına bakalım ne diyecek doktor. Göğüs hastalıklarından randevu aldım bakalım..
Aynen canım öyle oldu gerçekten:) insan kendinin farkında olmuyor karikatürlerde de var ya zayıf ama kendini aynada balık etli falan görüyor:)))ben sana bol gelir demiştim bacım :)))
hahahah olsun da böyle sıkıntı olup geri yolla kıyafetleri ne güzel bir histir değil mi
gülüm madem randevun yarın bu gün izin alsaydın okula gitmeseydin keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?