Haydi Yine Yeniden...

Günaydın mutlu haftalar
bugun de yağmurlu başladı ama yarından itibaren güneşler açacak inşallah herşey çok güzel olacak

Selamlar canlarım gelemedim
Dün kızımın gösterisi çok güzel geçti kıyafetleri her şey çok güzeldi... Bugün ben ve öğrencilerim tam hazırlandık dışarı çıkacakken 23 nisan iptal edildi çünkü yağmur başladı 2 hafta sonra yapacaz..
Bende durumlar fena sırt agrım ve gribim iyice arttı. Nette araştırdım akciğer zarı iltihabı,zatürre, bronşit gibi nedenleri oluyormuş benim ağrının. Nefes alırken sol sırtımda batmaya benzer şiddetli ağrı oluyor su an uzanıyorum bazı pozisyonlarda rahatım. Hapşırırken daha da ağrıyor..
Menü namına pekte bir şey yemedim bugün kusura bakmayın lütfen..

Çok geçmiş olsun interneti bırak doktora gitsene ertelemeye gelmez bu ağrılar 2 hafta sonra havada ısınır rahatça yaparsınız sana güç verecek bişeyler yesen iyi olacak

Kahvaltı 07:30
1 haşlanmış yumurta, 1 dilim çavdar ekmeği üzerine krem peynir, 4 zeytin, ev yapımı vişne suyu
Öğle 12:00 ile 13:30 arası
Olabildiğince karbonlu yiyecekler
Ara 16:00
Nescafe 2 kaşık irmik helvasi
Ara
19:45
Ihlamur çayı, 1 hurma

Çok geçmiş olsun interneti bırak doktora gitsene ertelemeye gelmez bu ağrılar 2 hafta sonra havada ısınır rahatça yaparsınız sana güç verecek bişeyler yesen iyi olacak
Haklısın canım çarşamba gününe randevu aldım bakalım

Canim cok gecmis olsun.daha fazla ihmal etmeden doktora git bence.gosterinin ertelendigi iyi olmus bi bakima.iyilesir toparlarsin o zamana kadar...

Menumu yazayim gec kaldi kusura bakmayin
Sabah 8.30
1 yumurta 2 kk peynirle omlet
3 kil biber
7 zeytin

Oglen 13.30
1 tabak turlu 1 kase yogurt

Ara 16
1 muz

Aksam 18.30
1 kepce ezogelin corba
4 yk taze fasulye
Kivircik salata ve yogurt

Ara 22
1 bay bard sut 3 hurma

Su 2.5 litre

Karbon kacti diyosun yani gunlukce toparlanmamiz gerekiyor sanirim

netin adil kullanım hakkını bitirmişim yine çok yavaşladı bu meret :))
alıntı da yapmıyor beğenmeyi de bekletiyor bekletiyor yine yapmıyor
tevafuk55 durumun çok fena be gülüm inşallah bu gün doktora gitmişsindir melrinin dediği gibi bitkiyle netten bakmayla olacak gibi değil , inşallah çabuk geçer
M Melrin im dünü vücuda şaşırma yaptın say inşallah şaşırıp eksileri bol gösterir tartı da
tomurcukkk menü şahane olmuş gülüm ekmeği sabahları yine de 1 dilim yesen mi

Günaydın canlarım

Çok iyi edersin Yeni aldığın 38 beden sende nasıl durdu foto çekip koyaydın
Çok güzel oldu canım hepsi harika oldu. Hatta eteğe güvenmeyip 40 bedende sipariş etmiştim ama o bol geldi onu geri yollayacam. Ama sanırım kalıpları geniş 38 beden olmak inanılmaz geliyor bana.. resim çekemedim iptal olunca moral kalmadı b3nde. Ama giydiğimde çekerim canım.
Canim cok gecmis olsun.daha fazla ihmal etmeden doktora git bence.gosterinin ertelendigi iyi olmus bi bakima.iyilesir toparlarsin o zamana kadar...
Inşallah canım randevum yarına bakalım ne diyecek doktor. Göğüs hastalıklarından randevu aldım bakalım..

dün sabah canım kahvaltı istemedi geçen haftanın yoğurduda ekşimeye durmuştu yayla çorbası yapıp sabah 2 tabak yedim :))
2 gün karın ağrısından eve elimi atamadım diye, evi zir zibil götürüyordu temizliyeyim dedim salonu halettim mutfağı bitirdim komşu dışarda dolanıyorum işin yoksa geleyim dedi gel dedim ben de:) 5 e kadar oturduk çay muhabbet azıcık çerez
bir iki kuş lokumu yedim zaten başka ikramlığım yoktu hazır paket abur cuburdu gerisi
komşu gitti ben ütüye giriştim 1.5 saat yaptım ütüyü eşim eve geldiğin de yeni bitmişti akşam yemeğini hazırladım makarna istemişlerdi kolaydı:)
akşam 1 kase çorba 1 kase yeşil fasulye kavurması yedim 1 d. sarı buğday ekmeğiyle
sonrası ben yine pert ve akşam 9 :45 e kadar uyudum :)
kalktım iç hazırladım 10 buçukta başladım 12 buçuğa kadar yaprak sardım 1 tencereyi doldurdum (şimdi koydum pişiyor )

dün sabah canım kahvaltı istemedi geçen haftanın yoğurduda ekşimeye durmuştu yayla çorbası yapıp sabah 2 tabak yedim :))
2 gün karın ağrısından eve elimi atamadım diye, evi zir zibil götürüyordu temizliyeyim dedim salonu halettim mutfağı bitirdim komşu dışarda dolanıyorum işin yoksa geleyim dedi gel dedim ben de:) 5 e kadar oturduk çay muhabbet azıcık çerez
bir iki kuş lokumu yedim zaten başka ikramlığım yoktu hazır paket abur cuburdu gerisi
komşu gitti ben ütüye giriştim 1.5 saat yaptım ütüyü eşim eve geldiğin de yeni bitmişti akşam yemeğini hazırladım makarna istemişlerdi kolaydı:)
akşam 1 kase çorba 1 kase yeşil fasulye kavurması yedim 1 d. sarı buğday ekmeğiyle
sonrası ben yine pert ve akşam 9 :45 e kadar uyudum :)
kalktım iç hazırladım 10 buçukta başladım 12 buçuğa kadar yaprak sardım 1 tencereyi doldurdum (şimdi koydum pişiyor )

ben sana bol gelir demiştim bacım :)))
hahahah olsun da böyle sıkıntı olup geri yolla kıyafetleri ne güzel bir histir değil mi
gülüm madem randevun yarın bu gün izin alsaydın okula gitmeseydin keşke

aman benim mesaj 2 kere olmuş ilkine bastım bekledi bekledi yollamadı sayfaya bir daha bastım 2 kere olmuş meğer özürrr:)

hala temizlik yapmam lazım dün yarım kaldı bekliyorum ki saat 11 i geçsin de süpürge açayım konu komşu rahatsız olmasın

ben sana bol gelir demiştim bacım :)))
hahahah olsun da böyle sıkıntı olup geri yolla kıyafetleri ne güzel bir histir değil mi
gülüm madem randevun yarın bu gün izin alsaydın okula gitmeseydin keşke
Aynen canım öyle oldu gerçekten:) insan kendinin farkında olmuyor karikatürlerde de var ya zayıf ama kendini aynada balık etli falan görüyor:)))
Canım çocuklar provalar falan derken geri kaldılar okul kapanmadan ne kadar geliştirirsem kardır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…