Haydi Yine Yeniden...

Gecmis olsun canim istersen bi dr git belkide gaz sikismasi degil ihmal etmemek lagzim dayimin gelini senin gibi kivrandi en son dr gidecekken apandisi patladi zor yetistirdiler hastaneye o nedenle ihmal etme bence ..

Slm kizlar. Kucuk pasam hasta oldu onunla ugrasiyorum burnu tikali ve hafif oksuruk var Dun butun gun onunla ugrastim Sizler nasilsiniz ekim2009 kar topu oyna kiz Kendimi cok yorgun hissediyorum gece uyumadim
Gecmis olsun canim valla topikce hastayiz allah hepimize sifa versin insallah .. sende dinlen canim bol bol

Basiniz sagolsun kuzumm allah rahmet eylesin komsunuza ...

Kızlar çok yoruldum bi dünya iş yaptım daha bi sürü ütü var akşam çocukları yıkamam lazım okul için 2 tepsi imam sarığı tatlısı yaptım temizlik yaptım tevafuk canım benim sıkı üşütmüşsün çok geçmiş olsun ekim sen bi dra gitsen iyi olacak bu ağrılar hafife alınmalı tomurcukkk başınız sağolsun

Slm kizlar. Kucuk pasam hasta oldu onunla ugrasiyorum burnu tikali ve hafif oksuruk var Dun butun gun onunla ugrastim Sizler nasilsiniz ekim2009 kar topu oyna kiz Kendimi cok yorgun hissediyorum gece uyumadim
geçmiş olsun paşaya bu mevsim tehlikeli ani hava ısı değişimi büyük küçük herkesi kötü etkiliyor
kar kalmadı eridi hepsi :)

allah rahmet eylesin ne iyi komşusun zor günün de yanlarındasın maşallah

allah rahmet eylesin ne iyi komşusun zor günün de yanlarındasın maşallah

Gecmis olsun canim istersen bi dr git belkide gaz sikismasi degil ihmal etmemek lagzim dayimin gelini senin gibi kivrandi en son dr gidecekken apandisi patladi zor yetistirdiler hastaneye o nedenle ihmal etme bence ..
yok gülüm apandis olsa yüksek ateş oluyor ben de o yok şükür
benim sıkıntı kabızlık ve çok afedersin pıt yapamama sorunundan daha öncede çok oldu acile gidiyoruz gaz sıkışması çıkıyor hep, sonra normal kadın doğum v.s.de gittik karnım içim diyip durunca, baktırdık yok bir şey
şimdi daha iyiyim sıcak suya bal içip duruyorum :))

yine koştur melrin koştur bacım senin hafta sonların hafta içinden de daha yoğun rabbim sağlık sıhhat güç versin kolay gelsin gülüm

Canim cok gecmis olsun.dokunmuyorsa kimyonlu birseyler tuket.kimyon gaz cikarmasina ve sancilara iyi geliyor.

Menumu yazayim firsatim varken
Sabah
2 haslanmis yumurta
Domates salatalik kil biber
1 kk beyaz 1 kk tulum peynir
1 dilim tam bgdy ekmek
1 cay kasigi cikolata
7 zeytin

Ara
2 yk yogurt 5 cilek 1 yk yulaf ezmesi

Ara
1 hurma 2 ceviz

Buraya kadar guzeldi aksam yemegi biraz acele ve karbonlu oldu
5 adet kucuk firinda sigara boregi(beyaz peynirli kasarli)
1 dilim tepsi boregi
1 bardak ayran

Su 2 litre
Artik yarin adamakilli baslamanin zamani geldi

Sagolun hepiniz kizlar
menumude yazayim
sabah
iki yumurta omlet
salatalik
domates
sut
iki dilim ekmek
4 kup kasar peynir
oglen
sehriye corbasi
2 kasik manti
Ara
4 cilek
aksam
tarhana
ayran
Roka bol limonlu
2.5 lt su daha icerim

Akşam bile rahatsız etmedi zaten fırında pişmiş sende beyne doğru sinyal gönder
Sagolun hepiniz kizlar
menumude yazayim
sabah
iki yumurta omlet
salatalik
domates
sut
iki dilim ekmek
4 kup kasar peynir
oglen
sehriye corbasi
2 kasik manti
Ara
4 cilek
aksam
tarhana
ayran
Roka bol limonlu
2.5 lt su daha icerim
Gayet güzel bir menü olmuş

Uyanınca
2 bardak su, 1 hurma
Kahvaltı öğle bir arada 11:00
2 yumurta kıymalı, 1 dilim ekmek üzerine krem peynir, 2 küp tahin helvasi, 4 zeytin, süt, domates salatalık, 1 pişi( komşum kandil için getirdi)
Ara farklı zamanlarda
Türk kahvesi (2adet), 2 rulokat
Akşam 18:00
Mısır haşladım yoğurt salatalık pul biber kattım 1 yemek tabagi yedim
Ara
2 ceviz
Su 2.5 lt

sen zaten denileceği demişsin gülüm aynen yarın yolumuza devam
bal pekmezden kimyona fırsat olmadı karnım çok sesli orkestra gibi ses çıkarıyor şimdi:)
yarın yoğurt kimyon yaparım mutlaka sağol gülüm

Sagolun hepiniz kizlar
menumude yazayim
sabah
iki yumurta omlet
salatalik
domates
sut
iki dilim ekmek
4 kup kasar peynir
oglen
sehriye corbasi
2 kasik manti
Ara
4 cilek
aksam
tarhana
ayran
Roka bol limonlu
2.5 lt su daha icerim
çok güzel dozun da olmuş menün mantıyı 2 kaşık nefis körletmek için yemişsin valla tebrikler

çok güzel dengelemişsin afiyet olsun
mısır sonradan acıktırmadı mı

12 buçukta
yarım yufkaya haşlama yumurta kaşar peyniri yeşil soğan

aralar da
2 kere bal şerbeti
2 kaşık tereyağı pekmez
bol sıcak su

akşam 19 :40
1 d. ev pizzası (hamurunu dün yapmıştım menü değişip tavuk olunca kalmıştı en kolay o geldi yaptım yoksa kahvaltı yiyeceklerdi)

şimdi 24 :10
yine bal şerbeti
içim dışım sıcak su bal oldu ama çok güzel işe yarıyor

Rabbim şifa versin canım arkadaşım pizza yanında ayran içsen iyi olurdu azcık yemişsin zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…