- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #42.401
Ince düşünceli insan seni maşallahhala temizlik yapmam lazım dün yarım kaldı bekliyorum ki saat 11 i geçsin de süpürge açayım konu komşu rahatsız olmasın
3 ay ne ara bitti canım zaman ne çabuk geçiyor. Neyse ki her şey yolunda çok şükür. Burada da güneşli ama öyle aman aman sıcak değil..Selam kızlar benimde doktor kontrolüm vardı sabahtan.göğüslerle ilgili yani.3. ayın bitince kontrole gel demişti.şükür herşey yolundaymış.
ordan da eşimle gezdik biraz oğluşa bişeyler aldık sonrasında işe geldim.hava çok güzel hiç çalışılacak değil gezilecek hava var.
üstelik ikinci ameliyatın üzerinden 3 ay geçti3 ay ne ara bitti canım zaman ne çabuk geçiyor. Neyse ki her şey yolunda çok şükür. Burada da güneşli ama öyle aman aman sıcak değil..
Kusura bakmayin canim kac gundur basima neler geldii anlaticam hepsini tek tek ...angelina35 nerelerdesin kuzum kaç gündür uğramadın
Cok gecmis olsun canim pasaya.su cicegi bulasici bir hastalik.okuldan gecti muhtemelen.neyseki annen cabuk farketmis erken teshis olmus.nazar degdi tabi kivircik yakisiklima.Allah beterinden saklasin canim.basinizdan bi tuz falan cevirip ver.kac zamandir dolaniyor biseyler...Oncelikle herkese iyi aksamlar
Kusura bakmayin kizlar oglumun atesi cikti yine dun dr gittik antibiyotik yazdi ertesi gune malum 23 nisan kutlamasi vardi yani bugun dun gece berbat gecti uykusuz vede bitkin okula gittik dansimizi ettik hersey oyle harikaydiki herkes ogluma cok yakisikli olmuss dedineyse omzum kasiniyo dedi annem bi bakti hiii su cicegi bu dedi apar topar dr gittik yine evet annemin teshisi dogruymus oglusum su cicegi olmus kremler ilaclar aldik birde saclarini yaptirmistim dr sordum hizli bir sekilde dus aldir dedi yoksa lezyonlar cikinca bir anda dagilir neyse yikadim en acelesinden dustan cikinca artmis tabi simdi kasiniyoruz bol bol yok ufle yok kasi kasimak yok diyorum agliyorr ac geziyor kac gundur
Off offf uc gundur uykusuzumkac gunde gecer bu cicek bilmiyorum fakat bende pil bitti birde cok yuksek ates var 39 .5 sabit normalde 38 5 gecmezmis ama benim kuzu yine yukseklerde geziyo
Diyet namina ne var derseniz inanin hic bisey yoksuan diyette yok ayaklarim sis tum gun ayaktaydimm dunde oyle benden haberler bu ogretmenimiz nazar degdi oglusuma dedi galiba nazarla karisik sucicegi olduk be yaa
Menun cok guzel canim.masallah baya da yuruyus yapmissin.iyi olmus arabayla cikmaman.guzel havalari degerlendirmek lazim.bende kis boyu araba tepesindeydim hep simdi yakin mesafelere yuruyorumKahvaltı 06:30
1 haşlanmış yumurta, 7 zeytin, kk peynir 1 dilim çavdar ekmeği, süt
Ara 10:15
Elma
Öğle 12:10
Haşlanmış mısır, yoğurt salata karışım ( 1 kase)
Ara 15:30
Türk kahvesi, 1 poğaça
Akşam 18:30
5 yk zeytinyagli barbunya, yoğurt
Ara
Bugün süt günüm ondan 1 bardak içerim
Su 2 lt
Spor bol bol yürüyüş
Tebrik ederim canım çok güzel gitmiş yine.spor da katabiliyormusun menülerine ek?Ilk ben yazayim kilomu 500 gr gitmis. 98.6 su anki kilom
Senin ölçü kaçıracağını düşünmüyorum Mangal açılışıda yapılmış şifa niyetineSabah 9
1 haslanmis yumurta
1 kk beyaz 1 kk tulum peynir
1 salatalik 1 cb sut
5 adt yesil zeytin
Ara 11.30
1 hurma
Oglen 14
3 yk turlu 4 yk pilav
Aksam 19.30
Izgara tavuk ve kofte (sayi hatirlamiyorum ama makul olculerde)
1 bardak ayran biraz domates
Eve gelince kahve ictik esimle agzimin tadi bi tuhafti 1 tatli kasigi cikolata yedim.bugun olçu kacti sanki biraz
Sadece su biraz az olmuş gerisi senin menülere göre biraz farklı ama fazlası yokMenümü vereyim düzensiz ama olsun
Sabah 3 k.kayisi 1 ceviz 1 dilim börek
Ara avuç içi kuruyemiş 1 y kaşığı kuru üzüm
Ögle 1 kıymalı pide 1 kepçe çorba
1 bardak ayran
Akşam 19.00: 1 kase çorba
Küçük bir kase makarna yoğurt
Ara 1 avuç çekirdek
Su 1.5 litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?