Haydi Yine Yeniden...

angelina35 canım arkadaşım benim kızlarda su çiçeği çıkardı hemde dayılarının kına gecesinde yüksek ateş bizdede vardı ama çabuk atlattık aşılarını yaptırmıştım bu arada okullarda genelde duyuyorum su çiçeği salgını var sanırım neyse yorucu anlar geçti paşada sende bol bol dinlenirsin 6 günlük tatil size iyi gelecektir cuma için götürmezsin çünkü pazartesi de tatil her türlü halledersin

Evet canim cokk bulasici bir hastalikmis zaten dr bizim adimiza evrak bile hazirladi devlet takip ediyomus biz ikinci dalgada yakalanmisiz bizden once cok geciren varmis .. sorma yaa orada kasiniyorum bakin demese bilemezdim diger benekler cikana kadar .. cocugu tuttugum gibi dr götürdüm malum kople cocuk hamilesi bebegi okul tiklim tiklimdi ogretmenimize tesekkur bile edemedik telefonda artik tesekkur ettim ..
Basimda evet biseyler donuyo rabbim beterinden korusun dedigin gibi biseyler vermek lagzim ..

Ayyyy ne guzel yapmissiniz benim oglusta cok istedi dun ama bu su cicegi gunes isiginda dahada cocusuyomus o nedenle simdilik iptal ..senide temiz hava carpmis kuzumm simdi daha iyisindir insallah ..

benim kilo yine 97 li
cidden herşeyden bıkkınlık geldi bana size de oluyor muhtemelen mevsim melankolisi midir nedir etrafımdaki herkes stresli mutsuz hasta (başta eşim) :)) aman aman mutsuzum hiç diyemem sadece boş vermişlik, umursamazlık geldi üstüme kilodan da usandım ah keşke bir makine olsa girsen sağlıklı ideal beden de çıkıversen ne güzel olurdu ömrüm hep zayıflamaya çalışmakla mı geçecek benim oğlum yarın 16 oluyor çocukluktan çıkıp delikanlı oluyor ama ben hala aynıyım
sadece yatıp uyuyasım geliyor enerjim bitmiş, yorgun hissediyorum kendimi

Tesekkurler canim ayy dugunde ne zor olmustur cicekler acti ya canim bu mevsim tamda salgin mevsimi su ciceginin arkasindan kabakulak mevsimi gelir biz onuda cikarmadik asisi var ama zaten bir hafta gitmiycek okula dedi dr ogretmenimizde yeni konuya gecmiycem dedi o konudada rahatim ... malesef yorucu gunler bitmedi kuzumm drama dersleri aliyoruz ya biz simdide okuma bayrami kutlamamiz var ramazandan once yapilacak insallah oglum hem ogretmen rolunde birde nasrettin hoca rolu vermisler iki ayri skecte oynayacak ayriyetten koroda var yanii okullar kapanana kadar bize rahat yok canimm .. iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim ..

Galiba mevsimden canim keske o dedigin makina olsa ne guzel olurdu yaa ...
Oglusunun dogum gunu kutlu olsun rabbim uzun vede saglikli hayirli yaslar versin canim benim .. artik o bir delikanli desene iyiki dogmus senin sipa

aynen canım benim etrafımdaki herkes de bıkkın bir vaziyette.herkes gergin,sinirlilik hali durumunda.bende de oldu bi ara şimdi geçti mi geçmedi ama azaldı.
kilonun hep aynı seyirde olması sinir bozar tabi bozmaz mı.şöyle gönlümüzce bandıra bandıra yemek mi yiyoruz pilav mı yiyoruz.artı olur diye düşünmeden hamur işi pasta börek mi gömüyoruz.yiyip yiyip kilo almayanalar gibi bi oturuşta 5 lahmacun üstüne künefe keyfi mi yapıyoruz.her ısırığımız boğazdan geçerken vicdanımıza da dokunarak geçiyor.ne doğum günlerinde rahat rahat ne de günlerde misafirliklerde rahat yiyebiliyoruz.sana çok hak veriyorum.millet 1 yıl dişini sıkıp ideal kilosunun bile altına iniyor ama biz kaç yıldır günlükteyiz kilolarımız üç aşağı beş yukarı aynı.her neyse bu halimize de şükür bu da bize verilen emanet bir beden deyip yine de çok boşlamamak lazım.
delikanlının doğum günü kutlu olsun şimdiden.sende iyi ki doğurmuşsun canım.birlikte nice sağlıklı huzurlu senelere

Kilo bildirimim
geçen hafta 65.2
Bu hafta 65.0
Fark _200
Bugün doktor isim vardı kızlar sınır sıkışması varmış ilk defa duydum ilaçlar verdi geçmezse fizik tedavi olabilir dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…