- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #42.421
Artının sebebi belli hiç takılma regl olunca bi anda kocaman bi düşüş göreceksinGünaydın canlar,tartı yüzüme gülmedi sabah 500 gr artıdayım.ve bu ay regl olmadım davul gibiyim
Geçen hafta 71,5
Bu hafta 72
Süper hep eksi gidiyorsun maşallah sanaIlk ben yazayim kilomu 500 gr gitmis. 98.6 su anki kilom
Tebrikler canım.eksi olsun bizim olsunGeçen hafta 65.5
Bu hafta 65.2
Buna şükür diyorum
Evet canim cokk bulasici bir hastalikmis zaten dr bizim adimiza evrak bile hazirladi devlet takip ediyomus biz ikinci dalgada yakalanmisiz bizden once cok geciren varmis .. sorma yaa orada kasiniyorum bakin demese bilemezdim diger benekler cikana kadar .. cocugu tuttugum gibi dr götürdüm malum kople cocuk hamilesi bebegi okul tiklim tiklimdiCok gecmis olsun canim pasaya.su cicegi bulasici bir hastalik.okuldan gecti muhtemelen.neyseki annen cabuk farketmis erken teshis olmus.nazar degdi tabi kivircik yakisiklima.Allah beterinden saklasin canim.basinizdan bi tuz falan cevirip ver.kac zamandir dolaniyor biseyler...
Ayyyy ne guzel yapmissiniz benim oglusta cok istedi dun ama bu su cicegi gunes isiginda dahada cocusuyomus o nedenle simdilik iptal ..senide temiz hava carpmis kuzumm simdi daha iyisindir insallah ..Bizde is sonrasi ani bir kararla piknik yapmaya gittik.ben isteyken esim aradi ogluma verdi telefonu.mangal yakalimmi anne cok canim istiyo diyo sipa.neyse evlat tabi kiyamadik apar topar hazirlandik gittik.Allahtan hava guzeldi...neyse menumu yazayim acik hava carpti biraz basim agriyor
Cok gecmis olsun canim elma cayi yap icir iyi gelir cigerlerine ..Gunaydin kizlar. Iki gundur hastahanedeydik. Giremedim kucuk bey bayagi kotu olmustu. Cigerlerini sıkıstirmis oksuruk hava ve serum taktilar.
Uzulme canim kullandigin ilaclar etkilemistir ilac bitince normale doner fistikGünaydın canlar,tartı yüzüme gülmedi sabah 500 gr artıdayım.ve bu ay regl olmadım davul gibiyim
Geçen hafta 71,5
Bu hafta 72
Tesekkurler canim ayy dugunde ne zor olmustur cicekler acti ya canim bu mevsim tamda salgin mevsimi su ciceginin arkasindan kabakulak mevsimi gelirangelina35 canım arkadaşım benim kızlarda su çiçeği çıkardı hemde dayılarının kına gecesinde yüksek ateş bizdede vardı ama çabuk atlattık aşılarını yaptırmıştım bu arada okullarda genelde duyuyorum su çiçeği salgını var sanırım neyse yorucu anlar geçti paşada sende bol bol dinlenirsin 6 günlük tatil size iyi gelecektir cuma için götürmezsin çünkü pazartesi de tatil her türlü halledersin
Saol canimm benim ..angelina35 inşallah çabuk atlatırsınız su çiçeğini geçmiş olsun paşaya
@neslihan3434 çok geçmiş olsun inşallah şimdi daha iyidir oğluşun
Galiba mevsimden canim keske o dedigin makina olsa ne guzel olurdu yaa ...benim kilo yine 97 li
cidden herşeyden bıkkınlık geldi bana size de oluyor muhtemelen mevsim melankolisi midir nedir etrafımdaki herkes stresli mutsuz hasta (başta eşim) :)) aman aman mutsuzum hiç diyemem sadece boş vermişlik, umursamazlık geldi üstüme kilodan da usandım ah keşke bir makine olsa girsen sağlıklı ideal beden de çıkıversen ne güzel olurduömrüm hep zayıflamaya çalışmakla mı geçecek benim oğlum yarın 16 oluyor çocukluktan çıkıp delikanlı oluyor ama ben hala aynıyım
sadece yatıp uyuyasım geliyor enerjim bitmiş, yorgun hissediyorum kendimi
aynen canım benim etrafımdaki herkes de bıkkın bir vaziyette.herkes gergin,sinirlilik hali durumunda.bende de oldu bi ara şimdi geçti mi geçmedi ama azaldı.benim kilo yine 97 li
cidden herşeyden bıkkınlık geldi bana size de oluyor muhtemelen mevsim melankolisi midir nedir etrafımdaki herkes stresli mutsuz hasta (başta eşim) :)) aman aman mutsuzum hiç diyemem sadece boş vermişlik, umursamazlık geldi üstüme kilodan da usandım ah keşke bir makine olsa girsen sağlıklı ideal beden de çıkıversen ne güzel olurduömrüm hep zayıflamaya çalışmakla mı geçecek benim oğlum yarın 16 oluyor çocukluktan çıkıp delikanlı oluyor ama ben hala aynıyım
sadece yatıp uyuyasım geliyor enerjim bitmiş, yorgun hissediyorum kendimi
Tebrikler canım eksi görmene çok sevindim ödemler gitmişKilo bildimimi yapayimm
Gecen hafta 69 900
Bu hafta 69 .100
Fark - 800
Bende cok sevindim galiba kafamda baska seyler olunca ben daha guzel kilo veriyorum ama bakarsan halen artidayim cunku bi ara 67 dim insallah ramazan oncesi 67 yi yakalarim sorasida allah kerim ...Tebrikler canım eksi görmene çok sevindim ödemler gitmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?