- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #42.441
elin de mi kolun da mı sinir sıkışması inşallah çabuk geçer ben geçen sene 3 ay onun için de fizik tedaviye gitmiştimKilo bildirimim
geçen hafta 65.2
Bu hafta 65.0
Fark _200
Bugün doktor isim vardı kızlar sınır sıkışması varmış ilk defa duydum ilaçlar verdi geçmezse fizik tedavi olabilir dedi.
Sol kürek kemiğimin oralarda canım. stres mi etki ediyor canım bunaelin de mi kolun da mı sinir sıkışması inşallah çabuk geçer ben geçen sene 3 ay onun için de fizik tedaviye gitmiştim
tomurcukkk Canım 500 gr ı çabucak verirsin sende çok gzu3l irade var maşallah
@neslihan3434 Canım öncelikle geçmiş olsun herkes kırılıyor bu ara. Kilo vermen ise gerçekten süper tebrik ederim canım
M Melrin seni de tebrik ederim arkadaşım haftaya 64 ler derken bu iş çözülecek
angelina35 Canım seni önce kocaman tebrik ediyorum canım devamı da gelecek.insallah. paşa için ise çok geçmiş olsun kaşımak iz bırakabiliyor aman dikkat diyeyim ama sen zaten dikkatli bir annesin
ekim2009 Canım lütfen bu kadar stres yapma bu yılgınlık sana yakışmıyor.. önümüzde bir sürü örnekler var sanki birara düzenli kahvaltı ve menüler ile daha güzel ekşi gördün. Bahar bana da bi yılgınlık getirdi ama ben pes demeden hiçbir şey bitmez.
kürek kemiğiyse bunun psikolojik anlamı fazla sorumluluk ve yükten ezilmektir gülümSol kürek kemiğimin oralarda canım. stres mi etki ediyor canım buna
kürek kemiğiyse bunun psikolojik anlamı fazla sorumluluk ve yükten ezilmektir gülüm
Gecmis olsun canim benimde elimde vardi kilo verince azaldi ilaclarini duzenli kullaninca geciyor canim dikkat et kendine ..Kilo bildirimim
geçen hafta 65.2
Bu hafta 65.0
Fark _200
Bugün doktor isim vardı kızlar sınır sıkışması varmış ilk defa duydum ilaçlar verdi geçmezse fizik tedavi olabilir dedi.
Tesekkur ederim canim .. kasitmamaya calisiyorum ufleyince gecer diyip dikkatini dagitiyorum dun gecede o yuzden uyuyamadim canim surekli bi kasima hissiyati var cocuktatomurcukkk Canım 500 gr ı çabucak verirsin sende çok gzu3l irade var maşallah
@neslihan3434 Canım öncelikle geçmiş olsun herkes kırılıyor bu ara. Kilo vermen ise gerçekten süper tebrik ederim canım
M Melrin seni de tebrik ederim arkadaşım haftaya 64 ler derken bu iş çözülecek
angelina35 Canım seni önce kocaman tebrik ediyorum canım devamı da gelecek.insallah. paşa için ise çok geçmiş olsun kaşımak iz bırakabiliyor aman dikkat diyeyim ama sen zaten dikkatli bir annesin
ekim2009 Canım lütfen bu kadar stres yapma bu yılgınlık sana yakışmıyor.. önümüzde bir sürü örnekler var sanki birara düzenli kahvaltı ve menüler ile daha güzel ekşi gördün. Bahar bana da bi yılgınlık getirdi ama ben pes demeden hiçbir şey bitmez.
Az önce yani yarim saat önce tam sana yazdıktan sonra oğlumun bezini aldım bacaklarında 6 7 tane kabarcik vardı sen aklımda kaldın ya eşimi apar topar Hastaneye goturttum su cicegi diye :))) doktor buradan başlamaz dedi alerji gibi olmus dedi ilaç verdi :)Tesekkur ederim canim .. kasitmamaya calisiyorum ufleyince gecer diyip dikkatini dagitiyorum dun gecede o yuzden uyuyamadim canim surekli bi kasima hissiyati var cocukta
Sabah ve oglenin karbon agirlikli olmus ama aksamin cok guzel ama afiyet olsun ..menüm
sabah
2 d. sarı b. ekmeği
2 d. kaşar
3 d. sucukla yağsız tost
öğle
4 sarma (uzun uzun sarmıştım iriydi yani)
öğleden sonra 3 gibi dışarıda
1 avuç çekirden
1 avuç beyaz leblebi
akşam 18 :30
1 s. kaşığı fırında etli patlıcan
2 bardak ayran
1 sarma
su saymadım her zamankinden biraz az oldu yatana kadar içerim
Canim su cicegi bastan govdeye sonrada kollar bacaklar vede cinsel organda oluyo ilk basina bak boyle bir suphen oldugunda haberlerde bile bahsi gecmis galiba ciddi bir salgin var amann senin oglun zaten sana cok duskun boyle bir durumda seni cok yorar ki benimki bile beni mahvetti evlerden irak valla cok zor bir hastalik gercekten sende tedbiri elden birakmamissin iyi yapmissin canim .. cok gecmis olsun pasaya ..Az önce yani yarim saat önce tam sana yazdıktan sonra oğlumun bezini aldım bacaklarında 6 7 tane kabarcik vardı sen aklımda kaldın ya eşimi apar topar Hastaneye goturttum su cicegi diye :))) doktor buradan başlamaz dedi alerji gibi olmus dedi ilaç verdi :)
Aynen canım öğrencilerimden de biliyorum zaman zaman salgını yaşadık eski öğrencilerimle.. Ben kendime o.kadar bakmam ama nitekim 3 gün sonra doktora gittim :) Ama çocuklarım için hiç öyle değilimdir hemen giderim. tedbir bizden takdir Allah tan...Canim su cicegi bastan govdeye sonrada kollar bacaklar vede cinsel organda oluyo ilk basina bak boyle bir suphen oldugunda haberlerde bile bahsi gecmis galiba ciddi bir salgin var amann senin oglun zaten sana cok duskun boyle bir durumda seni cok yorar ki benimki bile beni mahvetti evlerden irak valla cok zor bir hastalik gercekten sende tedbiri elden birakmamissin iyi yapmissin canim .. cok gecmis olsun pasaya ..
Canim gecmis olsun.sinir sıkısmasi ilerlerse ameliyatla sonuclaniyor.o yuzden ilaclarini kullan masaj falan da yap canim belki iyi gelirKilo bildirimim
geçen hafta 65.2
Bu hafta 65.0
Fark _200
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?