Haydi Yine Yeniden...

sağ olun teyzeleri rabbim hepimizin evlatlarına hayırlı sağlıklı ömürler versin :)
tomurcukkk az önce geldim eve gülüm kusura bakma
kilom ilk 98.4 dü sonra wc den sonra 97.9 du malesef

Kilo bildirimim
geçen hafta 65.2
Bu hafta 65.0
Fark _200
Bugün doktor isim vardı kızlar sınır sıkışması varmış ilk defa duydum ilaçlar verdi geçmezse fizik tedavi olabilir dedi.
elin de mi kolun da mı sinir sıkışması inşallah çabuk geçer ben geçen sene 3 ay onun için de fizik tedaviye gitmiştim

tomurcukkk Canım 500 gr ı çabucak verirsin sende çok gzu3l irade var maşallah
@neslihan3434 Canım öncelikle geçmiş olsun herkes kırılıyor bu ara. Kilo vermen ise gerçekten süper tebrik ederim canım
M Melrin seni de tebrik ederim arkadaşım haftaya 64 ler derken bu iş çözülecek
angelina35 Canım seni önce kocaman tebrik ediyorum canım devamı da gelecek.insallah. paşa için ise çok geçmiş olsun kaşımak iz bırakabiliyor aman dikkat diyeyim ama sen zaten dikkatli bir annesin
ekim2009 Canım lütfen bu kadar stres yapma bu yılgınlık sana yakışmıyor.. önümüzde bir sürü örnekler var sanki birara düzenli kahvaltı ve menüler ile daha güzel ekşi gördün. Bahar bana da bi yılgınlık getirdi ama ben pes demeden hiçbir şey bitmez.

menüm
sabah
2 d. sarı b. ekmeği
2 d. kaşar
3 d. sucukla yağsız tost

öğle
4 sarma (uzun uzun sarmıştım iriydi yani)

öğleden sonra 3 gibi dışarıda
1 avuç çekirden
1 avuç beyaz leblebi

akşam 18 :30
1 s. kaşığı fırında etli patlıcan
2 bardak ayran
1 sarma

su saymadım her zamankinden biraz az oldu yatana kadar içerim

Kilo bildirimim
geçen hafta 65.2
Bu hafta 65.0
Fark _200
Bugün doktor isim vardı kızlar sınır sıkışması varmış ilk defa duydum ilaçlar verdi geçmezse fizik tedavi olabilir dedi.
Gecmis olsun canim benimde elimde vardi kilo verince azaldi ilaclarini duzenli kullaninca geciyor canim dikkat et kendine ..

Tesekkur ederim canim .. kasitmamaya calisiyorum ufleyince gecer diyip dikkatini dagitiyorum dun gecede o yuzden uyuyamadim canim surekli bi kasima hissiyati var cocukta

Bende su kasintilar tutmadan oglusu menuyu vereyim yoksa iptal oluyorum oyle coklarki hepsini kremlemek cok zaman aliyo
Sabah 11 00
Iki dilim ekmek
Biraz domatesli biber kavurma
Iki kup kasar
Uc zeytin
Biraz tel peynir
Sekersiz cay
Ara 13 00
Dort tane cilek
Aksam 17 30
Bir kepce yogurt corbasi
Uc kasik kiymali patlican yemegi
Bes kasik yogurt
Su 1.5 litre
Spor yok zanlimca bu hafta hic olmayacak

Tesekkur ederim canim .. kasitmamaya calisiyorum ufleyince gecer diyip dikkatini dagitiyorum dun gecede o yuzden uyuyamadim canim surekli bi kasima hissiyati var cocukta
Az önce yani yarim saat önce tam sana yazdıktan sonra oğlumun bezini aldım bacaklarında 6 7 tane kabarcik vardı sen aklımda kaldın ya eşimi apar topar Hastaneye goturttum su cicegi diye :))) doktor buradan başlamaz dedi alerji gibi olmus dedi ilaç verdi :)

Sabah ve oglenin karbon agirlikli olmus ama aksamin cok guzel ama afiyet olsun ..

Canim su cicegi bastan govdeye sonrada kollar bacaklar vede cinsel organda oluyo ilk basina bak boyle bir suphen oldugunda haberlerde bile bahsi gecmis galiba ciddi bir salgin var amann senin oglun zaten sana cok duskun boyle bir durumda seni cok yorar ki benimki bile beni mahvetti evlerden irak valla cok zor bir hastalik gercekten sende tedbiri elden birakmamissin iyi yapmissin canim .. cok gecmis olsun pasaya ..

Aynen canım öğrencilerimden de biliyorum zaman zaman salgını yaşadık eski öğrencilerimle.. Ben kendime o.kadar bakmam ama nitekim 3 gün sonra doktora gittim :) Ama çocuklarım için hiç öyle değilimdir hemen giderim. tedbir bizden takdir Allah tan...

Menümü vereyim
Sabah iki yumurta 1 kaşık lordan omlet

Ara sade nescafe avuç içi kuruyemiş

Ögle: 1 kase kuru fas 1 kase bulgur pilavı
1 dilim baklava

Ara türk kahvesi ve kuş lokumu 1 hurma

Aksam 19.20: 1 kase çorba 1 kase yoğurt

Ara bitki çayları 2 litre su

Kilo bildirimim
geçen hafta 65.2
Bu hafta 65.0
Fark _200
Canim gecmis olsun.sinir sıkısmasi ilerlerse ameliyatla sonuclaniyor.o yuzden ilaclarini kullan masaj falan da yap canim belki iyi gelir

Menum
Sabah 8.30
3 hurma 3.ceviz 1 su brd sut

Ara 11.30
1 yk sut loru

Oglen 13.45
Yumurtali ispanak (1 yumurta)
1 kase yogurt

Aksam 19
3 yk kiymali ispanak
2 adt tavuk sarma 2 adt tavuk kelebek (dun mangaldan artanlar)
Bol kivircik salata

Su 2.5 litre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…