- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #42.461
Aksam ile dengelenmis guzel bir menu olmus afiyet olsun canimMenümü vereyim
Sabah iki yumurta 1 kaşık lordan omlet
Ara sade nescafe avuç içi kuruyemiş
Ögle: 1 kase kuru fas 1 kase bulgur pilavı
1 dilim baklava
Ara türk kahvesi ve kuş lokumu 1 hurma
Aksam 19.20: 1 kase çorba 1 kase yoğurt
Ara bitki çayları 2 litre su
Ispanaklar pisti olmus canim oglen aksamMenum
Sabah 8.30
3 hurma 3.ceviz 1 su brd sut
Ara 11.30
1 yk sut loru
Oglen 13.45
Yumurtali ispanak (1 yumurta)
1 kase yogurt
Aksam 19
3 yk kiymali ispanak
2 adt tavuk sarma 2 adt tavuk kelebek (dun mangaldan artanlar)
Bol kivircik salata
Su 2.5 litre
Bence dikkatli degisik bir gun olmus.menu vermekten cok uzaklasma bu ara.artindan kurtulman lazim biran oncemenüm
sabah
2 d. sarı b. ekmeği
2 d. kaşar
3 d. sucukla yağsız tost
öğle
4 sarma (uzun uzun sarmıştım iriydi yani)
öğleden sonra 3 gibi dışarıda
1 avuç çekirden
1 avuç beyaz leblebi
akşam 18 :30
1 s. kaşığı fırında etli patlıcan
2 bardak ayran
1 sarma
su saymadım her zamankinden biraz az oldu yatana kadar içerim
Canim menun gayet iyi su daha icmissindir zaten.bide bence spor yok diye kendini olumsuzlandirma.oyle dusundukce modun da duser.yakinda tam gaz baslarsin insallah.o zaman adim sayilarini yazdikca nasil mutlu olacak nasil motive olacaksin bak gorBende su kasintilar tutmadan oglusu menuyu vereyim yoksa iptal oluyorum oyle coklarki hepsini kremlemek cok zaman aliyo
Sabah 11 00
Iki dilim ekmek
Biraz domatesli biber kavurma
Iki kup kasar
Uc zeytin
Biraz tel peynir
Sekersiz cay
Ara 13 00
Dort tane cilek
Aksam 17 30
Bir kepce yogurt corbasi
Uc kasik kiymali patlican yemegi
Bes kasik yogurt
Su 1.5 litre
Spor yok zanlimca bu hafta hic olmayacak
Baklava olmamis derdim ama aksamla cok guzel dengelemissin canimMenümü vereyim
Sabah iki yumurta 1 kaşık lordan omlet
Ara sade nescafe avuç içi kuruyemiş
Ögle: 1 kase kuru fas 1 kase bulgur pilavı
1 dilim baklava
Ara türk kahvesi ve kuş lokumu 1 hurma
Aksam 19.20: 1 kase çorba 1 kase yoğurt
Ara bitki çayları 2 litre su
Ayyy canim sen yazmasan farketmicem haa aksamki kiymali karnabahar yemegiydi simdi senin yorumu okuyunca farkettim ikisinede ispanak yazdigimiIspanaklar pisti olmus canim oglen aksam
Menun cok guzel afiyet olsun
Bana çok güzel geldi canım bu ara ben daha çok karbonlu menü çıkardım bu kararainda olmuşmenüm
sabah
2 d. sarı b. ekmeği
2 d. kaşar
3 d. sucukla yağsız tost
öğle
4 sarma (uzun uzun sarmıştım iriydi yani)
öğleden sonra 3 gibi dışarıda
1 avuç çekirden
1 avuç beyaz leblebi
akşam 18 :30
1 s. kaşığı fırında etli patlıcan
2 bardak ayran
1 sarma
su saymadım her zamankinden biraz az oldu yatana kadar içerim
Afiyet olsun canım güzel bir menü su muhtemelern artmıştırBende su kasintilar tutmadan oglusu menuyu vereyim yoksa iptal oluyorum oyle coklarki hepsini kremlemek cok zaman aliyo
Sabah 11 00
Iki dilim ekmek
Biraz domatesli biber kavurma
Iki kup kasar
Uc zeytin
Biraz tel peynir
Sekersiz cay
Ara 13 00
Dort tane cilek
Aksam 17 30
Bir kepce yogurt corbasi
Uc kasik kiymali patlican yemegi
Bes kasik yogurt
Su 1.5 litre
Spor yok zanlimca bu hafta hic olmayacak
Sebze ve protein dolu sağlıklı bir menü olmuş afiyet olsun canımMenum
Sabah 8.30
3 hurma 3.ceviz 1 su brd sut
Ara 11.30
1 yk sut loru
Oglen 13.45
Yumurtali ispanak (1 yumurta)
1 kase yogurt
Aksam 19
3 yk kiymali ispanak
2 adt tavuk sarma 2 adt tavuk kelebek (dun mangaldan artanlar)
Bol kivircik salata
Su 2.5 litre
Canım haklısın kolay değil yükün büyük Rabbim kolaylıklar versin.Üstesinden gelebilme gücü versin sana.Her menü bana güzel geldi kızlar bu ara benim de yüküm artmış mutsuz hissediyorum okul çok yoğun hayat çok yoğun kendime hiç zaman ayırmıyorum kurulu robot gibi çocukların okulları kendi okulum evin işleri azalmayan kilolar canım çok sıkkın yeteeeer demek geliyor içimden sessizce söyleyip tekrardan gülümseyen bi suratla hayata tutunmaya çalışıyorum hiç sorumluluk düşünmeden çıksam 1-2 saat boş boş turlasam nerde mümkün değil ki tek bildiğim bu ara çok yorgunum ama okuma şenliği için daha büyük bi enerjiye ihtiyacım var Rabbim herkese yardım etsin ben aciz kulunada bugün için kaçamak yapmadan genel menü versem beni hoşgörürsünüz değil mi Kahvaltı yulaf ezmesi, öğle sucuklu yumurta, Ara truf minnacık, akşam balık tatlı olarak tahin helvasi vardı bol bol yürüdüm hareket ettim yarın sabah sınavda görevliyim artık gözlerim kapanıyor sonra görüşürüz
Ellerine saglik kuzumm insallah haftaya bol bol eksi oluruz hepimiz uzerimizdeki bu bitkinligi atmamiz lagzim ramazana tam bir ay var tam tamina bir ay kollari sivama zamani geldiEki Görüntüle 1987930
HAFTANIN BİRİNCİSİangelina35 -0,8 kg
HAFTANIN İKİNCİSİ @neslihan3434 -0,5 kg
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ M Melrin -0,3 kg
HAFTANIN UYARILANLARI !!!
ekim2009 +0,6 kg
tomurcukkk +0,5 kg
Gunaydin kuzum benimmm ben burdayim sabahtan beri tel hic susmadi meger sinifta bir cok cocuk su cicegi olmus ogretmen soklarda kadin ne yazacagini sasirdi o nedenle gelemedim ...Bi günaydın da mı yok neden kimse yok küstüm ama
Canim suan her ise sen kosuyosun ve iki kati yoruluyorsun yukun ondan agir ama sayili gun cabucak gececek insallah bunuda atlatacaksiniz rabbim bir an once kavustursun sizi ...Her menü bana güzel geldi kızlar bu ara benim de yüküm artmış mutsuz hissediyorum okul çok yoğun hayat çok yoğun kendime hiç zaman ayırmıyorum kurulu robot gibi çocukların okulları kendi okulum evin işleri azalmayan kilolar canım çok sıkkın yeteeeer demek geliyor içimden sessizce söyleyip tekrardan gülümseyen bi suratla hayata tutunmaya çalışıyorum hiç sorumluluk düşünmeden çıksam 1-2 saat boş boş turlasam nerde mümkün değil ki tek bildiğim bu ara çok yorgunum ama okuma şenliği için daha büyük bi enerjiye ihtiyacım var Rabbim herkese yardım etsin ben aciz kulunada bugün için kaçamak yapmadan genel menü versem beni hoşgörürsünüz değil mi Kahvaltı yulaf ezmesi, öğle sucuklu yumurta, Ara truf minnacık, akşam balık tatlı olarak tahin helvasi vardı bol bol yürüdüm hareket ettim yarın sabah sınavda görevliyim artık gözlerim kapanıyor sonra görüşürüz
ay kıyamam yaa nasıl da zor geçmiş geceniz.hiç hafiflemedi mi kaşıntıları.Gunaydin kuzum benimmm ben burdayim sabahtan beri tel hic susmadi meger sinifta bir cok cocuk su cicegi olmus ogretmen soklarda kadin ne yazacagini sasirdi o nedenle gelemedim ...
Birde gece hic uyumadik yine sabaha kadar agladi yani 5 dk bile dalip uyuyamadik oyle zor gectiki anlatamam kasiniyor aciyo diyor agliyor sabah bir saat uyudum buyugu okula yolladim dahada uyku yok dirt gundur 4 saatlik uyku anca oldu galibaen zoruda dun geceydi ezanlar okunurken yavrum allahim artik kasinmayim ne olur cok uykum var diye agladi
ah gülüm ahh bu dönem hepimiz de bir sıkılma ya da mutsuzluk var toplum olarak, sepici virüs gibi sankiHer menü bana güzel geldi kızlar bu ara benim de yüküm artmış mutsuz hissediyorum okul çok yoğun hayat çok yoğun kendime hiç zaman ayırmıyorum kurulu robot gibi çocukların okulları kendi okulum evin işleri azalmayan kilolar canım çok sıkkın yeteeeer demek geliyor içimden sessizce söyleyip tekrardan gülümseyen bi suratla hayata tutunmaya çalışıyorum hiç sorumluluk düşünmeden çıksam 1-2 saat boş boş turlasam nerde mümkün değil ki tek bildiğim bu ara çok yorgunum ama okuma şenliği için daha büyük bi enerjiye ihtiyacım var Rabbim herkese yardım etsin ben aciz kulunada bugün için kaçamak yapmadan genel menü versem beni hoşgörürsünüz değil mi Kahvaltı yulaf ezmesi, öğle sucuklu yumurta, Ara truf minnacık, akşam balık tatlı olarak tahin helvasi vardı bol bol yürüdüm hareket ettim yarın sabah sınavda görevliyim artık gözlerim kapanıyor sonra görüşürüz
maşallah kız çok erken kalkman gerekecek ön hazırlaklar tamammış zaten de sabah kalkıp börek yapmak nereden düştü aklına :)Yarına erkenden okula gitmeden börek yapacamhamurumu yoğurdum,ispanagimi yıkadım hatta soğanımı bile doğradım herkese hayirli geceler kızlar
ellerine sağlık listemizi yapmışsınKilo veren herkesi tebrik ederim.Bu hafta liste güzel ağırlıklı eksi bildirim var.
ekim2009 canım ikimiz artıyız bize haftaya artı veya sabit bildirim yapmak yasak ona göre bu hafta çok dikkatli olmalıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?