Haydi Yine Yeniden...

Aksam ile dengelenmis guzel bir menu olmus afiyet olsun canim

Ispanaklar pisti olmus canim oglen aksam
Menun cok guzel afiyet olsun

Bence dikkatli degisik bir gun olmus.menu vermekten cok uzaklasma bu ara.artindan kurtulman lazim biran once

Canim menun gayet iyi su daha icmissindir zaten.bide bence spor yok diye kendini olumsuzlandirma.oyle dusundukce modun da duser.yakinda tam gaz baslarsin insallah.o zaman adim sayilarini yazdikca nasil mutlu olacak nasil motive olacaksin bak gor

Baklava olmamis derdim ama aksamla cok guzel dengelemissin canim

Bana çok güzel geldi canım bu ara ben daha çok karbonlu menü çıkardım bu kararainda olmuş
Afiyet olsun canım güzel bir menü su muhtemelern artmıştır
Sebze ve protein dolu sağlıklı bir menü olmuş afiyet olsun canım

Her menü bana güzel geldi kızlar bu ara benim de yüküm artmış mutsuz hissediyorum okul çok yoğun hayat çok yoğun kendime hiç zaman ayırmıyorum kurulu robot gibi çocukların okulları kendi okulum evin işleri azalmayan kilolar canım çok sıkkın yeteeeer demek geliyor içimden sessizce söyleyip tekrardan gülümseyen bi suratla hayata tutunmaya çalışıyorum hiç sorumluluk düşünmeden çıksam 1-2 saat boş boş turlasam nerde mümkün değil ki tek bildiğim bu ara çok yorgunum ama okuma şenliği için daha büyük bi enerjiye ihtiyacım var Rabbim herkese yardım etsin ben aciz kulunada bugün için kaçamak yapmadan genel menü versem beni hoşgörürsünüz değil mi Kahvaltı yulaf ezmesi, öğle sucuklu yumurta, Ara truf minnacık, akşam balık tatlı olarak tahin helvasi vardı bol bol yürüdüm hareket ettim yarın sabah sınavda görevliyim artık gözlerim kapanıyor sonra görüşürüz

Canım haklısın kolay değil yükün büyük Rabbim kolaylıklar versin.Üstesinden gelebilme gücü versin sana.
Ama emin ol ki şuan yakın çevremdeki birçok kişinin hali böyle.Sanırım mevsimsel...
Bu arada menün çok güzel ve sade olmuş afiyet olsun

Bi günaydın da mı yok neden kimse yok küstüm ama
Gunaydin kuzum benimmm ben burdayim sabahtan beri tel hic susmadi meger sinifta bir cok cocuk su cicegi olmus ogretmen soklarda kadin ne yazacagini sasirdi o nedenle gelemedim ...
Birde gece hic uyumadik yine sabaha kadar agladi yani 5 dk bile dalip uyuyamadik oyle zor gectiki anlatamam kasiniyor aciyo diyor agliyor sabah bir saat uyudum buyugu okula yolladim dahada uyku yok dirt gundur 4 saatlik uyku anca oldu galiba en zoruda dun geceydi ezanlar okunurken yavrum allahim artik kasinmayim ne olur cok uykum var diye agladi

Canim suan her ise sen kosuyosun ve iki kati yoruluyorsun yukun ondan agir ama sayili gun cabucak gececek insallah bunuda atlatacaksiniz rabbim bir an once kavustursun sizi ...
Okuma bayrami yapiyormussun kimbilir neler neler hazirliyorsunuzdur bizdede hazirliklar tam gaz ama sinifta cok kisi su cicegi olmus ramazandan once yetisirmi bilemedim simdi

ay kıyamam yaa nasıl da zor geçmiş geceniz.hiç hafiflemedi mi kaşıntıları.
demek sınıfın çoğunu sardı haa.salgın işte yazık öğretmenin işi de zor Allah yardımcınız olsun canım

ah gülüm ahh bu dönem hepimiz de bir sıkılma ya da mutsuzluk var toplum olarak, sepici virüs gibi sanki
sen çok koşturuyorsun aşırı yoruluyorsun bahar sendromu da üstüne tuz biber oluyor rabbim güç kuvvet versin
cidden senin ki daha zor ben senin yarın kadar bile koşturmuyorum bana ne oluyor diyorum kafam sürekli uyuşuk dumanlı
bize her zamankinden farklı bişeyler lazım galiba dünden beri ne istediğimi de bilmeden değişik farklı şeyler diyip duruyorum :))

Yarına erkenden okula gitmeden börek yapacam hamurumu yoğurdum,ispanagimi yıkadım hatta soğanımı bile doğradım herkese hayirli geceler kızlar
maşallah kız çok erken kalkman gerekecek ön hazırlaklar tamammış zaten de sabah kalkıp börek yapmak nereden düştü aklına :)

ellerine sağlık listemizi yapmışsın
ben 2. haftadır artıdayım bir de oyy oyy düşündükçe midemin üstüne bir ağırlıkla sıkıntı geliyor birde haziran ortasına 89 diyordum hava ısındı akşamları çok serin olmuyor yürüyüşe çıkıp direk kas hareketleri çalışmaya başlamam lazım yemekle ilgili hiç düşünüp kafa yormıycam ki şu bıkkınlıktan kurtulayım
yağ değil kas istiyorummmm, artık bedenimi terk etsin şu yağlar
senin belli bir planın var mı benim şimdilik düşündüğüm bu bakalım işe yarayacak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…