- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #42.481
hihh yavrum kıyamam teyzesi kurban olsun yaradanına ezan da dua ediyor kaşınmayıyım diyeGunaydin kuzum benimmm ben burdayim sabahtan beri tel hic susmadi meger sinifta bir cok cocuk su cicegi olmus ogretmen soklarda kadin ne yazacagini sasirdi o nedenle gelemedim ...
Birde gece hic uyumadik yine sabaha kadar agladi yani 5 dk bile dalip uyuyamadik oyle zor gectiki anlatamam kasiniyor aciyo diyor agliyor sabah bir saat uyudum buyugu okula yolladim dahada uyku yok dirt gundur 4 saatlik uyku anca oldu galibaen zoruda dun geceydi ezanlar okunurken yavrum allahim artik kasinmayim ne olur cok uykum var diye agladi
küsmeeeeBi günaydın da mı yok neden kimse yok küstüm ama
Ayy valla bu tempoya 3 gün gelmesen küsmemküsmeeee
dün akşam yemek yendi mutfağı topladım bulaşık makinasını çalıştırdım tezgahı çamaşır suladım hava iyi ya kapıyı açtım havalandı benimkilere koku gitmedi, azıcık yattım kalktım çay yaptım ama ben o çayı içemedim bir türlü gece 11 de ben yine bulaşık yalaşıkla uğraşıyorum benimkilerin acıkacağı tuttu gece gece bir oğlana hazırlıyorum yiyor gidiyor yıkayorum siliyorum her yeri bu defa babası açım pişir taşır diyor dellendim resmen tam oğlan uyumaya karar verdi 11 buçukta gitti yattı normalde 9 da yatar, bu defa babası özel istekleri başladı, sonrada uyuyamadı hasta zaten daha ne iş çıkarıyorsun en son gece 2 ye doğru gittim uyudum eşim hala salonda oturuyordu birde sinirli nasıl kızıyor kendi kendine kaç gündür uyuyamıyorum lanet uyku yine kaçtı 4 saat uykuyla işe gidiyorum diye :)
sabah benim velet erkenden kaldırdı ekmek yumurta almış gelmiş siz yersiniz ben arkadaşlarla kahvaltı yapıcam para ver diye zorla 10 na kadar tuttum evde sabah sabah nereye gidecekler evi topladım eşimin uyku apnesi makinasının hortumunu maskesini su tankını (kireçlenmiş bir de) yıka kaldır öğleye börek yaptım zaman pıt diye geçti bir ara açtım bilgisayarı 2 beğendim eşim geldi yedi içti beni sinir etti gitti akşam yemeği için hazırlık, buz dolabını boşaltıp temizleme parçalarını cifle bu saat oldu gülüm (biri görse pasağını bizim evde yemek yemez o kadar kirlenmiş )
özürrrr bak tomurcuğum detaylı yazdım ki küsme bilerek gelmemezlik yapmadım gülümm
yok canım benim de özel bir planım yok ama eşim de baya kilo aldı bu ara ve bel fıtığı azdı iyice.akşamları onla yürüyoruz çok uzun mesafeler olmasa da hareket harekettirellerine sağlık listemizi yapmışsın
ben 2. haftadır artıdayım bir de oyy oyy düşündükçe midemin üstüne bir ağırlıkla sıkıntı geliyor birde haziran ortasına 89 diyordumhava ısındı akşamları çok serin olmuyor yürüyüşe çıkıp direk kas hareketleri çalışmaya başlamam lazım yemekle ilgili hiç düşünüp kafa yormıycam ki şu bıkkınlıktan kurtulayım
yağ değil kas istiyorummmm, artık bedenimi terk etsin şu yağlar
senin belli bir planın var mı benim şimdilik düşündüğüm bu bakalım işe yarayacak mı
Mükemmel sadelikte tam senlik menü afiyet olsun canımKahvaltı 07:20
Yulaf ezmesi, siyah kuru üzüm, tarçın süt karışımı
Ara 13:00
1 kase karışık kuruyemiş
1 salatalık
2-3 erik
Akşam 17:15
1 pirinçli enginar dolması,yoğurt
Ara
Türk kahvesi
Su 2 lt
Yok canim ne hafiflemesi dahada siddetlendi ozelikle gece ve sabahlari cok kasiniyo gun icindede surekli kasiniyor burasi aciyor diyip duruyoray kıyamam yaa nasıl da zor geçmiş geceniz.hiç hafiflemedi mi kaşıntıları.
demek sınıfın çoğunu sardı haa.salgın işte yazık öğretmenin işi de zor Allah yardımcınız olsun canım
Saol canimm hemde ne perisanlik mahvolduk sabaha kadar insallah haftaya iyilesirizhihh yavrum kıyamam teyzesi kurban olsun yaradanına ezan da dua ediyor kaşınmayıyım diye
ikiniz de uykusuz perişan oldunuz gülüm diğer çocuklar da su çiçeği çıkarmış hepsi birden geçer inşallah haftaya sağlıkla okula giderler
Menun cok guzel canim .. ben hic enginar dolmasi yemedim ama garniturlu enginari cok begenmistim sahi hep aklima geliyo soracam enginar diyince sen nereliydin kuzum egelimisiniz o taraf cok seviyo enginar dolmasi afiyet olsun canim ..Kahvaltı 07:20
Yulaf ezmesi, siyah kuru üzüm, tarçın süt karışımı
Ara 13:00
1 kase karışık kuruyemiş
1 salatalık
2-3 erik
Akşam 17:15
1 pirinçli enginar dolması,yoğurt
Ara
Türk kahvesi
Su 2 lt
Ayyyy insallah senin tarti fazla tartiyodur kizzAaaa bu arada size neyi demeyi unuttum.Kv diyetisyene gitti dün.Bizim burda sağlık ocağına diyetisyen getirmişler.cihazı falan varmış yağ ölçümü yapan falan işte.her neyse kv gitmeden bizim evdeki tartıda tartılmış 104 kilo gelmiş.aynı kıyafetlerle ve kısa süre sonra yani aradan yarım saat bile geçmeden diyetisyen tartısında 101 kilo gelmiş.yani eğer bizim tartı 3 kilo fazla tartıyorsa ben 69 kiloyumeşim de diyo ki onlar bilerek eksik tartıyodur moraliniz düzelsin diye diyo
diyetine gelince bi kitapçık vermiş değişim listeleri falan var.birde klasik diyet listesi ama bana pek kişiye özel gelmedi ve ekmek miktarı fazla geldi.
Bana sorsa bende söylerdim neleri yiyip neleri yememesi gerektiğini ama kv işte kendine yediremiyo bi yerde gelinden akıl almayı.listeni beğenmedim dedim sadece ama burda tecrübe konuşuyo kııızıııım diyesim geldi valladaha önce de çok gitti diyetisyene ve hep başarısızlıkla sonuçlandı.bu da en fazla ramazana kadar sürer
Ara öğünsüz iyi dayanıyorsun azcık yemişsin erken saatte bitmiş gelsin eksilerSabah 10 00
Iki dilim ekmek
Biraz brokoli
Azicik tel peynir
Domates salatalik
Bir kup helva
Aksam 17 30
Bir kepce yogurt corbasi
Alti parca tavuk kanat
Iki kasik pilav
Iki bardak ayran
Yarim tulumba tatlisi oglusum yesin diye verdim yarisini zor yedi iyi geliyormus su cicegine tatli buyuk oglumada yedirmistim ama kucuk hic yemiyor
Su 2 litre
Spor komik ama 5000 adim yurudum dugunler var bu hafta uc tane hediye baktim esim evdeyken ..
Kaynana dediğin geline sormaz yedi yabancının fikri daha doğrudur enteresan bi durumAyyyy insallah senin tarti fazla tartiyodur kizz
Bir anda 69 olursun bu super bisey ekimin dedigi makina gibi girip cikiyosun hopp 69 kilosun
Evde damacana varsa onu tart canim ordan bilirsin dogru tartip tartmadigini
Senin kayinvalide niye diyetisyene gidiyorki gelini onca kilo vermis insan izler ornek alir dimi bak hatun ne yiyorsa sende oyle ye dimiinsallah basarili olur en azindan 9 lu rakamli bisey olur
Canakkale hep gormek istedigim yerlerden biridir .. canakkaleden icin emekli memleketi derdi orali bir arkadas ... kesinlikle cok lezzetli bir sebze ama burada yesil pek gormedim hep soyup limonlu suda satiyorlar yani egelilerin tabiriyle enginarin en lezzetli yerlerini cope atiyormusuzEşim Çanakkaleden onunla evlenince ege mutfağıyla tanıştım enginar dolmasına bayılırım çok lezzetli bu dünya nimetinden faydalanmalısın yapımı internetten öğrendim
Cok uykusuzum canim inan bisey yiyesim yok birde oglen carsidaydim oglumu babasina emanet edip dugunler icin hediye baktim carsidan gelincede yemegi hemen yedim aclik yok inanki rabbim uykusuz koymasin kimseyi ..Ara öğünsüz iyi dayanıyorsun azcık yemişsin erken saatte bitmiş gelsin eksiler
Ayy keske benimkide sormasa .... herseyi danisir hemde herseyi bilir kisi gibiKaynana dediğin geline sormaz yedi yabancının fikri daha doğrudur enteresan bi durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?