- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #42.501
Kıyamam sana napcan paşa iyi olsun da sonra beraber sarılıp uyursunuz benim kızlar çabucak atlattı darısı senin yavrunaBizim kasinti mesayimiz basladi yine birde kafasinda boynunda sislik olmus hey allahim yaaceviz buyuklugunde var int. Baktim oluyormus bu tur durumlar off off daha neler gircez bakalim artik cicekleri saymayida biraktim o kadar coklarki anlatamamm hergun foto cekip seyrine bakiyorum deney yapar gibi ayy uykusuzluk kafa yapti bende benim yerimede uyuyun kizlar uyku cok guzel bisey yani oyle dir son uyudugumda guzeldi
Aynen öyle yaprak çok lezzetli hatta yaprak sarma yaptığında zemine enginar yaprağı koy acayip güzel oluyorCanakkale hep gormek istedigim yerlerden biridir .. canakkaleden icin emekli memleketi derdi orali bir arkadas ... kesinlikle cok lezzetli bir sebze ama burada yesil pek gormedim hep soyup limonlu suda satiyorlar yani egelilerin tabiriyle enginarin en lezzetli yerlerini cope atiyormusuztam mevsimiyken denemeliyim cok severim sebze cunku ...
Insan fesat olmayagorsun canim bi kere.zamaninda ben 110lu kilolardayken kendisi 86 falandi.kayinpeder o zaman birakti gitti tabi inat olsun diye zayifladi.her neyse bu benim kilo sorunum oldugunu bildigi halde aynanin karsisina gecim 86.600 um yaaaa diyerek kiskandirmaya calisti guya.yani zayiflamis ama 86 da takilip kalmis daha vermesi lazimmis triplerinde.ahh ahh iste bana en buyuk iyiligi yapti farkinda degilaa noldu gun oldu devran dondu ben zayifladim o kilo aldi fark kapandi ve sonrasinda daha da acildi.roller tersine dondu yani.Rabbim cok buyuk kimsenin yaptigini yanina birakmiyor.simdi kendisi cebellesiyor kilo vermeye.ama ben bi gun olsun soyle zayifim boyle zayifim diye kucumsemedim kimseyi.Kaynana dediğin geline sormaz yedi yabancının fikri daha doğrudur enteresan bi durum
aynen hareket harekettir çok olmasa da yürümek en iyisiyok canım benim de özel bir planım yok ama eşim de baya kilo aldı bu ara ve bel fıtığı azdı iyice.akşamları onla yürüyoruz çok uzun mesafeler olmasa da hareket harekettir
Sabahla aksam arasi cok acik canim.ufak bi ara nefen yapmadin.ogunlerinde yediklerin guzel amaSabah 10 00
Iki dilim ekmek
Biraz brokoli
Azicik tel peynir
Domates salatalik
Bir kup helva
Aksam 17 30
Bir kepce yogurt corbasi
Alti parca tavuk kanat
Iki kasik pilav
Iki bardak ayran
Yarim tulumba tatlisi oglusum yesin diye verdim yarisini zor yedi iyi geliyormus su cicegine tatli buyuk oglumada yedirmistim ama kucuk hic yemiyor
Su 2 litre
Spor komik ama 5000 adim yurudum dugunler var bu hafta uc tane hediye baktim esim evdeyken ..
Valla canim menun gayet iyi borek icin de tebrik ediyor ellerine saglik diyorum.bu devirde herkesin harci degil carsaf boregi yapmak.masallah sana ovguyu fazlasiyla hakettin bence.adim sayinda superSelamlar kızlar
Menümü vereyim
Sabah iki kuru kayısı 1 hurma
Kahvaltı 1 dilim börek yarim yumurta 3 zeytin
2 çatal peynir ve yeşillik
Ara 10 badem
Ögle: kozde yog kırmızı biber
3 kaşık kısır
Akşam 19,00: 1 kepçe çorba
1 kase kuru fasulye 4 kaşık yoğurt
Ara türk kahvesi
2,5 litre su
Adim sayim 11,800
Yine çok,aktif bir gündü sabah 6 da kalkıp el açması börek yaptım. Süper ötesi oldu çarşaf
Böreği yaptım. Okulda kahvaltı istedi müdür beyekim2009 huyum kurusun hazır yufka almak varken en iyisi olsun istiyorum.. nitekim öyle oldu iltifatlar yıkıldı.. :))) sonra öğrencilerimi spor merkezine spor taramasına götürdüm çocuklar içi çok yorucuydu fiziksel dayanıklılıkları çeşitli antrenmanlarla test edildi. Sonrası tam eve girecekken arkadaşım çağırdı oğlumla oraya gittik yürüme baya uzaktı. Sonra sında saat 5.30 gibi kızımı da alıp parkta vakit geçirdik. Güzel ve yorucu bir gündü yani ..
aaa cidden sen 69 olabilirsin diyetisyen moral olsun diye az tartmaz tam tersi fazla çıkacaksın ki diyetisyene ihtiyacın olsun hile yapmaya kalksalar çok tartmaları lazım az değil :)Aaaa bu arada size neyi demeyi unuttum.Kv diyetisyene gitti dün.Bizim burda sağlık ocağına diyetisyen getirmişler.cihazı falan varmış yağ ölçümü yapan falan işte.her neyse kv gitmeden bizim evdeki tartıda tartılmış 104 kilo gelmiş.aynı kıyafetlerle ve kısa süre sonra yani aradan yarım saat bile geçmeden diyetisyen tartısında 101 kilo gelmiş.yani eğer bizim tartı 3 kilo fazla tartıyorsa ben 69 kiloyumeşim de diyo ki onlar bilerek eksik tartıyodur moraliniz düzelsin diye diyo
diyetine gelince bi kitapçık vermiş değişim listeleri falan var.birde klasik diyet listesi ama bana pek kişiye özel gelmedi ve ekmek miktarı fazla geldi.
Bana sorsa bende söylerdim neleri yiyip neleri yememesi gerektiğini ama kv işte kendine yediremiyo bi yerde gelinden akıl almayı.listeni beğenmedim dedim sadece ama burda tecrübe konuşuyo kııızıııım diyesim geldi valladaha önce de çok gitti diyetisyene ve hep başarısızlıkla sonuçlandı.bu da en fazla ramazana kadar sürer
Bak ya nispet yapılır mı destek olmak varken. Sen en doğru lafı söylemişsin canım. O da mesajı almıştır bence. benim kv beni artık beğenmiyor kendisi kiloyu sevdiği için.. zayıflayınca bu ara çok kötüledi demiş. Bizim burada böyle diyorlar zayiflayanlara:)) bugün parkta da bir arkadaş beni tanımadı geçen yıl oğlu ile kizim aynı sınıftaydı şok oldu kadın. Kızını görmesem seni tanıyamazdım dedi :)))Insan fesat olmayagorsun canim bi kere.zamaninda ben 110lu kilolardayken kendisi 86 falandi.kayinpeder o zaman birakti gitti tabi inat olsun diye zayifladi.her neyse bu benim kilo sorunum oldugunu bildigi halde aynanin karsisina gecim 86.600 um yaaaa diyerek kiskandirmaya calisti guya.yani zayiflamis ama 86 da takilip kalmis daha vermesi lazimmis triplerinde.ahh ahh iste bana en buyuk iyiligi yapti farkinda degilaa noldu gun oldu devran dondu ben zayifladim o kilo aldi fark kapandi ve sonrasinda daha da acildi.roller tersine dondu yani.Rabbim cok buyuk kimsenin yaptigini yanina birakmiyor.simdi kendisi cebellesiyor kilo vermeye.ama ben bi gun olsun soyle zayifim boyle zayifim diye kucumsemedim kimseyi.
Ben zaten dun dedim diyetisyen 30 kilo fazlan var demis.bende bunu duymak icin illa doktora gitmene gerek yoktu kendin anlamiyor musun tariya cikinca yada aynaya bakinca dedim.ustelik bu zamanda kadar sofrada benim ne yedigimi gozlemleyerek sende kontrol etseydin kendini zaten 30 kiloyu coktan vermistin dedim.kapak cuk oturdu.diyecek birsey bulamadi.tas gelince gedigine oturtacaksin.o ayna karsisinda yaptigi nispeti hic unutmam yani.
Insanlar hakkimda ne dusunuyorlarsa Allah onlara 10 katini versin.iyiligine de kotulugune de...
menün çok güzel afiyet bol enerji olsun gülümKahvaltı 07:20
Yulaf ezmesi, siyah kuru üzüm, tarçın süt karışımı
Ara 13:00
1 kase karışık kuruyemiş
1 salatalık
2-3 erik
Akşam 17:15
1 pirinçli enginar dolması,yoğurt
Ara
Türk kahvesi
Su 2 lt
Ne kadar az bir gün olmuş canım eksiler kaçınılmazKahvaltı 07:20
Yulaf ezmesi, siyah kuru üzüm, tarçın süt karışımı
Ara 13:00
1 kase karışık kuruyemiş
1 salatalık
2-3 erik
Akşam 17:15
1 pirinçli enginar dolması,yoğurt
Ara
Türk kahvesi
Su 2 lt
Afiyet olsun canım kararında sade bir menü olmuş.Sabah 10 00
Iki dilim ekmek
Biraz brokoli
Azicik tel peynir
Domates salatalik
Bir kup helva
Aksam 17 30
Bir kepce yogurt corbasi
Alti parca tavuk kanat
Iki kasik pilav
Iki bardak ayran
Yarim tulumba tatlisi oglusum yesin diye verdim yarisini zor yedi iyi geliyormus su cicegine tatli buyuk oglumada yedirmistim ama kucuk hic yemiyor
Su 2 litre
Spor komik ama 5000 adim yurudum dugunler var bu hafta uc tane hediye baktim esim evdeyken ..
Afiyet olsun canım menün yine çok güzel magnum da ödül olsunBen menumu yazayim aksam gezmelerdeydim firsatim olmadi
Sabah 8.15
1 hurma 1 cb sut
Kahvalti 9.30
3 yl lor peynirini 1 tk tereyaginda tavaladim
1 ince dilim ekmek
Arada tarcinli karanfilli yesil cay ictim
Oglen 13.30
1 tabak taze fasulye
1 kase yogurt
Ara 17
1 adt magnum
Aksam 19
Dondurma agir geldi midem bulandi
1 kase corba ictim ve cok az salata yedim
Ara 20.30
Sutlu turk kahvesi yanina 3 hurma
Su 2.5 litre
ben de iyisi olsun isterim ama hiç bir güçte beni sabahın 6 sında kaldırıp elde börek açtıramaz biri istese kafasına terliği fırlatırım herhalde 41 kere maşallah sana senin niye kızın var benim yok iyice anladım :)))))))Selamlar kızlar
Menümü vereyim
Ara 10 badem
3 kaşık kısır
Ara türk kahvesi
2,5 litre su
Adim sayim 11,800
Yine çok,aktif bir gündü sabah 6 da kalkıp el açması börek yaptım. Süper ötesi oldu çarşaf
Böreği yaptım. Okulda kahvaltı istedi müdür beyekim2009 huyum kurusun hazır yufka almak varken en iyisi olsun istiyorum.. nitekim öyle oldu iltifatlar yıkıldı.. :))) sonra öğrencilerimi spor merkezine spor taramasına götürdüm çocuklar içi çok yorucuydu fiziksel dayanıklılıkları çeşitli antrenmanlarla test edildi. Sonrası tam eve girecekken arkadaşım çağırdı oğlumla oraya gittik yürüme baya uzaktı. Sonra sında saat 5.30 gibi kızımı da alıp parkta vakit geçirdik. Güzel ve yorucu bir gündü yani ..
Guzel menu canim ...o hazir donduramalari yiyince bendede bulanti oluyor .. en iyisi dovme dondurma ..afiyet olsun canim ..Ben menumu yazayim aksam gezmelerdeydim firsatim olmadi
Sabah 8.15
1 hurma 1 cb sut
Kahvalti 9.30
1 ince dilim ekmek
Oglen 13.30
1 tabak taze fasulye
1 kase yogurt
Ara 17
1 adt magnum
Aksam 19
Ara 20.30
Su 2.5 litre
menü güzel alışveriş için yürüyüşte yapmışsın için rahat etmiştir çok iyi olmuş sana az evden çıkıp hava almış oldunSabah 10 00
Iki dilim ekmek
Biraz brokoli
Azicik tel peynir
Domates salatalik
Bir kup helva
Aksam 17 30
Bir kepce yogurt corbasi
Alti parca tavuk kanat
Iki kasik pilav
Iki bardak ayran
Su 2 litre
Afiyet olsun canim guzel menu .. Ellerine saglik marifetli arkadasim eminim cok guzel olmustur borek bir dilimle iyi kalmissinSelamlar kızlar
Menümü vereyim
Ara 10 badem
3 kaşık kısır
Ara türk kahvesi
2,5 litre su
Adim sayim 11,800
aç karna öyle ağır çikolata kaplı dondurmaları yeme gülüm sonra sen de tiksinirsin benim gibi millet sıcakta yerken sen çay içersin :)Ben menumu yazayim aksam gezmelerdeydim firsatim olmadi
Sabah 8.15
1 hurma 1 cb sut
Kahvalti 9.30
1 ince dilim ekmek
Oglen 13.30
1 tabak taze fasulye
1 kase yogurt
Ara 17
1 adt magnum
Aksam 19
Ara 20.30
Su 2.5 litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?