Haydi Yine Yeniden...

Ya zaten ici disi cikolatali dondurmalari pek sevmem ama patronun oglu ismarladi herkese yedim bende.ici kakaolu puding gibi hic dogal degil.magnum duble cikolata olani.aslinda en guzeli tanidik bildik yerden alinan kulah ustu sade dondurma.suan biraz icim ezildi ama yaticam artik.ara icin cok gec oldu

ayy içime oturdu kv nin zamanı da dedikleri bunların hepsi mi böyle gelindir diyip istedikleri gibi ağızlarına geleni söyleyip kırmayı hak görüyorlar gerçi sen en güzel cevabı zayıflayarak verdin kendide almış iyice
boş ver ne yaparsa yapsın diyetisyen listesiyle uğraşsın hiç umursama bence

Aboooooo kaynanaya bak sennn cok ayip yaptigi gercekten haketmis simdiki durumunu ..sende cok iyi demissin canim insan bi bakar bu kiz ne yiyo ne iciyo gun gun eriyip gidiyo diyip caktirmadan takip edebilirdi seni .. herkes hakkettigini yasiyor canim bos ver sorarsada yardimci ol yine sen zaten cok merhametlisin rabbim insallah seni en guzel sekilde mukafatlandirir ....
Benimki olsa hemen sorar yogurt kurunu duymus kim dediyse birer corba kasigi koy demis yok dedim cok olur aci olur birer cay kasigi olacak oda oyle yapti .. eltim from cay iciyomus bakmis zayifliyo yazik gidip 6 paket almis caylardan ..
Yani insanin ozu iyi olmali hic yakistiramadim kayinvaline yaptigi cokkk ayippp ...

Yok canim ne umursicam ramazana kadar hevesini alsin gorurum onun diyetini.daha once defalarca diyetisyene gitti sonuc fosss.liste bizdolabi ustune yapisir durur 1 hafta ilerisi yok.pasa gonlu bilir zayiflasa da kendine sisman kalsa da kendine.ilerde cekecek olan yine kendisi

Ne niyetle yapti o donem bilemem ama cok kilolu bi insanin yaninda yapilmaz oyle seyler.ama nerde onda o dusunce.insanlar kilo verdikce ben cok mutlu oluyorum aslinda.mesela bugun cok guzel bi haber aldim ablam 79 kiloyu gormus cok sukur.105 le baslamisti.nasi mutlu anlatamam.bugun yazdiklarini paylassam sizr aglarsiniz valla.cok sukur.herkes versin kimse sagliksiz olmasin sonucta.ard niyet bana gore degil.
kiskanan olmadim hic kiskanilan oldum hep Allahima bin sukur

Kizz oyle deme benim eltim ( teyzesi olur kayinvalide ) surekli az ye der onunden alir yeme bak bacaklarin kaldirmiyo seni yollarda kalirsin kimseler bakmaz der .. kayinvalidede sen varsin ya bakarsin der oda kizar .. gulup geceriz ama elden ayaktan disunce kilo bakana agir gelir zayif olsa daha kolay bakimi amann herkes versin kilosunu gercekten kilo buyuk bela insana

Cekemiyolla bizi kiskaniyolla bizi kizzziiiimmm fesatlik boyle bisey iste ne halde olursan ol yaranamazsin kv kismisina.
Sen hangi kiloda huzurlu iyi hissedeceksen o kiloya in kimseyi alakadar etmez.bak ne guzel iltifatlar almissin bu duygu herseye bedel

Ooo bu nasil guzel bir haber canimm masallah ablana tam bir irade gercekten ... ayy inanirimm bende 69 geldigimde cigliklar atmistim cok sevinmistim insallah o kiloda kalmaz dahada incelir eee hocasi kim masallah ablaya desteksindir senn benim merhametli arkadasim

Tabi canim ya az mi emek verdim.her gun kurulu saat gibi su ic diye mesaj attim telefonuna ki gunde 1 bardak bile icmez.menu istedim hergun.modu dustu toparladim yeri geldi o beni toparladi.bu iki uc gundur biraz bozmustu bile hatta kv si geldi bikac gun kalmaya torunu gormeye biraz ipin ucu kacmis 81 82 beklerden 79 gormus bugun.ben sok ben iptal diye mesaj atti sabah dedim eyvah cok kilo aldi bu.bir de demesin mi 7 lerden merhaba kardeslik yazmaz mi ayyy gozlerim doldu resmen.hadi ben 7 ye geldim sen 6 ya kış kış diyo cok keyifli eglenerek kilo veriyo.benim de hosuma gidiyo tabi bu durum.faydalanmasini bilene her zaman her durumda yardimci olurum neden olmayayim.karsimdaki kilolu kalsa bana ne faydasi olacak ki sonucta

O niye kız anlamadım yani kizin olma meselesini:)) sende az değilsin tepsi tepsi poğaçalar yapıyorsun evdekilere hemen bitiriveriyirlar:)

aynen kendi ne isterse onu yapar sana değil ya yine kendine :)
ablana da maşallah ne kadar sevindim anlatamam böyle duydukça içimde bir şeyler kıpırdıyor enerji istek geliyor bana da

Kizlar sohbet muhabbet harika.motivasyon icerikli diyet uzerine ama cok uykum var angelina35 kadar olmasa da bugun de yogundu yarin daha yogun bir gun beni bekliyor.herkese iyi geceler.yarin grsrz Allah izin verirse...
allah rahatlık versin gülüm güzel rüyalar gör inşallah

Ayy ne güzel bir haber canım maşallah ya birbirinize destek oluyorsunuz. Benim de ablamla öyle muhabbetim var 66 kilo olmak.isyiyir ama 72 kilo. Bende sınır ediyorum bazen bana olmayanları da sen kullanırsın diyorum herkes zayıf olmalı öncelikle sağlık için. Her bir kilo fazlalık dize 5 kilo yük diye biliyorum öyle bir şey okumuştum sanırım. Hadi bakalım tomurcuğun senin 7 lerdeki miadin dolmuş yer değişikliği yapmanız lazım kardeş gelmiş baksana

Kocamann bir alkis sanaa bu senin eserin fistikkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…