- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #42.521
Ya zaten ici disi cikolatali dondurmalari pek sevmem ama patronun oglu ismarladi herkese yedim bende.ici kakaolu puding gibi hic dogal degil.magnum duble cikolata olani.aslinda en guzeli tanidik bildik yerden alinan kulah ustu sade dondurma.suan biraz icim ezildi ama yaticam artik.ara icin cok gec olduaç karna öyle ağır çikolata kaplı dondurmaları yeme gülüm sonra sen de tiksinirsin benim gibi millet sıcakta yerken sen çay içersin :)
akşamdan sonra acıkmadın mı canımcım keşke 1 ara daha yapsaydın hurmadan sonra
ayy içime oturdu kv nin zamanı da dedikleri bunların hepsi mi böyle gelindir diyip istedikleri gibi ağızlarına geleni söyleyip kırmayı hak görüyorlar gerçi sen en güzel cevabı zayıflayarak verdin kendide almış iyiceInsan fesat olmayagorsun canim bi kere.zamaninda ben 110lu kilolardayken kendisi 86 falandi.kayinpeder o zaman birakti gitti tabi inat olsun diye zayifladi.her neyse bu benim kilo sorunum oldugunu bildigi halde aynanin karsisina gecim 86.600 um yaaaa diyerek kiskandirmaya calisti guya.yani zayiflamis ama 86 da takilip kalmis daha vermesi lazimmis triplerinde.ahh ahh iste bana en buyuk iyiligi yapti farkinda degilaa noldu gun oldu devran dondu ben zayifladim o kilo aldi fark kapandi ve sonrasinda daha da acildi.roller tersine dondu yani.Rabbim cok buyuk kimsenin yaptigini yanina birakmiyor.simdi kendisi cebellesiyor kilo vermeye.ama ben bi gun olsun soyle zayifim boyle zayifim diye kucumsemedim kimseyi.
Ben zaten dun dedim diyetisyen 30 kilo fazlan var demis.bende bunu duymak icin illa doktora gitmene gerek yoktu kendin anlamiyor musun tariya cikinca yada aynaya bakinca dedim.ustelik bu zamanda kadar sofrada benim ne yedigimi gozlemleyerek sende kontrol etseydin kendini zaten 30 kiloyu coktan vermistin dedim.kapak cuk oturdu.diyecek birsey bulamadi.tas gelince gedigine oturtacaksin.o ayna karsisinda yaptigi nispeti hic unutmam yani.
Insanlar hakkimda ne dusunuyorlarsa Allah onlara 10 katini versin.iyiligine de kotulugune de...
Aboooooo kaynanaya bak sennn cok ayip yaptigi gercekten haketmis simdiki durumunu ..sende cok iyi demissin canim insan bi bakar bu kiz ne yiyo ne iciyo gun gun eriyip gidiyo diyip caktirmadan takip edebilirdi seni .. herkes hakkettigini yasiyor canim bos ver sorarsada yardimci ol yine sen zaten cok merhametlisin rabbim insallah seni en guzel sekilde mukafatlandirir ....Insan fesat olmayagorsun canim bi kere.zamaninda ben 110lu kilolardayken kendisi 86 falandi.kayinpeder o zaman birakti gitti tabi inat olsun diye zayifladi.her neyse bu benim kilo sorunum oldugunu bildigi halde aynanin karsisina gecim 86.600 um yaaaa diyerek kiskandirmaya calisti guya.yani zayiflamis ama 86 da takilip kalmis daha vermesi lazimmis triplerinde.ahh ahh iste bana en buyuk iyiligi yapti farkinda degilaa noldu gun oldu devran dondu ben zayifladim o kilo aldi fark kapandi ve sonrasinda daha da acildi.roller tersine dondu yani.Rabbim cok buyuk kimsenin yaptigini yanina birakmiyor.simdi kendisi cebellesiyor kilo vermeye.ama ben bi gun olsun soyle zayifim boyle zayifim diye kucumsemedim kimseyi.
Ben zaten dun dedim diyetisyen 30 kilo fazlan var demis.bende bunu duymak icin illa doktora gitmene gerek yoktu kendin anlamiyor musun tariya cikinca yada aynaya bakinca dedim.ustelik bu zamanda kadar sofrada benim ne yedigimi gozlemleyerek sende kontrol etseydin kendini zaten 30 kiloyu coktan vermistin dedim.kapak cuk oturdu.diyecek birsey bulamadi.tas gelince gedigine oturtacaksin.o ayna karsisinda yaptigi nispeti hic unutmam yani.
Insanlar hakkimda ne dusunuyorlarsa Allah onlara 10 katini versin.iyiligine de kotulugune de...
Yok canim ne umursicam ramazana kadar hevesini alsin gorurum onun diyetini.daha once defalarca diyetisyene gitti sonuc fosss.liste bizdolabi ustune yapisir durur 1 hafta ilerisi yok.pasa gonlu bilir zayiflasa da kendine sisman kalsa da kendine.ilerde cekecek olan yine kendisiayy içime oturdu kv nin zamanı da dedikleri bunların hepsi mi böyle gelindir diyip istedikleri gibi ağızlarına geleni söyleyip kırmayı hak görüyorlar gerçi sen en güzel cevabı zayıflayarak verdin kendide almış iyice
boş ver ne yaparsa yapsın diyetisyen listesiyle uğraşsın hiç umursama bence
Ne niyetle yapti o donem bilemem ama cok kilolu bi insanin yaninda yapilmaz oyle seyler.ama nerde onda o dusunce.insanlar kilo verdikce ben cok mutlu oluyorum aslinda.mesela bugun cok guzel bi haber aldim ablam 79 kiloyu gormus cok sukur.105 le baslamisti.nasi mutlu anlatamam.bugun yazdiklarini paylassam sizr aglarsiniz valla.cok sukur.herkes versin kimse sagliksiz olmasin sonucta.ard niyet bana gore degil.Aboooooo kaynanaya bak sennn cok ayip yaptigi gercekten haketmis simdiki durumunu ..sende cok iyi demissin canim insan bi bakar bu kiz ne yiyo ne iciyo gun gun eriyip gidiyo diyip caktirmadan takip edebilirdi seni .. herkes hakkettigini yasiyor canim bos ver sorarsada yardimci ol yine sen zaten cok merhametlisin rabbim insallah seni en guzel sekilde mukafatlandirir ....
Benimki olsa hemen sorar yogurt kurunu duymus kim dediyse birer corba kasigi koy demis yok dedim cok olur aci olur birer cay kasigi olacak oda oyle yapti .. eltim from cay iciyomus bakmis zayifliyo yazik gidip 6 paket almis caylardan ..
Yani insanin ozu iyi olmali hic yakistiramadim kayinvaline yaptigi cokkk ayippp ...
Kizz oyle deme benim eltim ( teyzesi olur kayinvalide ) surekli az ye der onunden alir yeme bak bacaklarin kaldirmiyo seni yollarda kalirsin kimseler bakmaz der .. kayinvalidede sen varsin ya bakarsin der oda kizar .. gulup geceriz ama elden ayaktan disunce kilo bakana agir gelir zayif olsa daha kolay bakimi amann herkes versin kilosunu gercekten kilo buyuk bela insanaYok canim ne umursicam ramazana kadar hevesini alsin gorurum onun diyetini.daha once defalarca diyetisyene gitti sonuc fosss.liste bizdolabi ustune yapisir durur 1 hafta ilerisi yok.pasa gonlu bilir zayiflasa da kendine sisman kalsa da kendine.ilerde cekecek olan yine kendisi
Cekemiyolla bizi kiskaniyolla bizi kizzziiiimmmBak ya nispet yapılır mı destek olmak varken. Sen en doğru lafı söylemişsin canım. O da mesajı almıştır bence. benim kv beni artık beğenmiyor kendisi kiloyu sevdiği için.. zayıflayınca bu ara çok kötüledi demiş. Bizim burada böyle diyorlar zayiflayanlara:)) bugün parkta da bir arkadaş beni tanımadı geçen yıl oğlu ile kizim aynı sınıftaydı şok oldu kadın. Kızını görmesem seni tanıyamazdım dedi :)))
Ooo bu nasil guzel bir haber canimm masallah ablana tam bir irade gercekten ... ayy inanirimm bende 69 geldigimde cigliklar atmistim cok sevinmistim insallah o kiloda kalmaz dahada incelir eee hocasi kim masallah ablaya desteksindir sennNe niyetle yapti o donem bilemem ama cok kilolu bi insanin yaninda yapilmaz oyle seyler.ama nerde onda o dusunce.insanlar kilo verdikce ben cok mutlu oluyorum aslinda.mesela bugun cok guzel bi haber aldim ablam 79 kiloyu gormus cok sukur.105 le baslamisti.nasi mutlu anlatamam.bugun yazdiklarini paylassam sizr aglarsiniz valla.cok sukur.herkes versin kimse sagliksiz olmasin sonucta.ard niyet bana gore degil.
kiskanan olmadim hic kiskanilan oldum hep Allahima bin sukur
Tabi canim ya az mi emek verdim.her gun kurulu saat gibi su ic diye mesaj attim telefonuna ki gunde 1 bardak bile icmez.menu istedim hergun.modu dustu toparladim yeri geldi o beni toparladi.bu iki uc gundur biraz bozmustu bile hatta kv si geldi bikac gun kalmaya torunu gormeye biraz ipin ucu kacmis 81 82 beklerden 79 gormus bugun.ben sok ben iptal diye mesaj atti sabahOoo bu nasil guzel bir haber canimm masallah ablana tam bir irade gercekten ... ayy inanirimm bende 69 geldigimde cigliklar atmistim cok sevinmistim insallah o kiloda kalmaz dahada incelir eee hocasi kim masallah ablaya desteksindir sennbenim merhametli arkadasim
O niye kız anlamadım yani kizin olma meselesini:)) sende az değilsin tepsi tepsi poğaçalar yapıyorsun evdekilere hemen bitiriveriyirlar:)ben de iyisi olsun isterim ama hiç bir güçte beni sabahın 6 sında kaldırıp elde börek açtıramaz biri istese kafasına terliği fırlatırım herhalde 41 kere maşallah sana senin niye kızın var benim yok iyice anladım :)))))))
afiyet şifa olsun baya koşturmuşsun hep dışarıdaymışsın börek enerjiye dönmüş :)
aynen kendi ne isterse onu yapar sana değil ya yine kendine :)Yok canim ne umursicam ramazana kadar hevesini alsin gorurum onun diyetini.daha once defalarca diyetisyene gitti sonuc fosss.liste bizdolabi ustune yapisir durur 1 hafta ilerisi yok.pasa gonlu bilir zayiflasa da kendine sisman kalsa da kendine.ilerde cekecek olan yine kendisi
üşenenin kızı olmazmış derler yaaa :))O niye kız anlamadım yani kizin olma meselesini:)) sende az değilsin tepsi tepsi poğaçalar yapıyorsun evdekilere hemen bitiriveriyirlar:)
allah rahatlık versin gülüm güzel rüyalar gör inşallahKizlar sohbet muhabbet harika.motivasyon icerikli diyet uzerine ama cok uykum varangelina35 kadar olmasa da bugun de yogundu yarin daha yogun bir gun beni bekliyor.herkese iyi geceler.yarin grsrz Allah izin verirse...
Ayy ne güzel bir haber canım maşallah ya birbirinize destek oluyorsunuz. Benim de ablamla öyle muhabbetim var 66 kilo olmak.isyiyir ama 72 kilo. Bende sınır ediyorum bazen bana olmayanları da sen kullanırsın diyorumTabi canim ya az mi emek verdim.her gun kurulu saat gibi su ic diye mesaj attim telefonuna ki gunde 1 bardak bile icmez.menu istedim hergun.modu dustu toparladim yeri geldi o beni toparladi.bu iki uc gundur biraz bozmustu bile hatta kv si geldi bikac gun kalmaya torunu gormeye biraz ipin ucu kacmis 81 82 beklerden 79 gormus bugun.ben sok ben iptal diye mesaj atti sabahdedim eyvah cok kilo aldi bu.bir de demesin mi 7 lerden merhaba kardeslik yazmaz mi ayyy gozlerim doldu resmen.hadi ben 7 ye geldim sen 6 ya kış kış diyo cok keyifli eglenerek kilo veriyo.benim de hosuma gidiyo tabi bu durum.faydalanmasini bilene her zaman her durumda yardimci olurum neden olmayayim.karsimdaki kilolu kalsa bana ne faydasi olacak ki sonucta
Heeeüşenenin kızı olmazmış derler yaaa :))
Kocamann bir alkis sanaa bu senin eserin fistikkkTabi canim ya az mi emek verdim.her gun kurulu saat gibi su ic diye mesaj attim telefonuna ki gunde 1 bardak bile icmez.menu istedim hergun.modu dustu toparladim yeri geldi o beni toparladi.bu iki uc gundur biraz bozmustu bile hatta kv si geldi bikac gun kalmaya torunu gormeye biraz ipin ucu kacmis 81 82 beklerden 79 gormus bugun.ben sok ben iptal diye mesaj atti sabahdedim eyvah cok kilo aldi bu.bir de demesin mi 7 lerden merhaba kardeslik yazmaz mi ayyy gozlerim doldu resmen.hadi ben 7 ye geldim sen 6 ya kış kış diyo cok keyifli eglenerek kilo veriyo.benim de hosuma gidiyo tabi bu durum.faydalanmasini bilene her zaman her durumda yardimci olurum neden olmayayim.karsimdaki kilolu kalsa bana ne faydasi olacak ki sonucta
rabbim gönlüne göre versin gülüm :))))))))Heeeay üşenmeyeyim rabbim bana bir kiz daha versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?