- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #42.541
Keskeee uykunun ruyadaki hali bile guzell kuzuuu insan elindekinin kiymetini bilmeli valla buyuk nimetmis uyku oglusum bi turlu uyuyamadi tam uyuttum basladi kasinmaya simdi dalacak dalamiyo kasiniyoda kasiniyo isin komik tarafi esimde kasiniyo cocugu gordukce bi kasinti tutuyo adami
gülüm bir iki kaşınan yerine nişastayı suyla merhem kıvamı yapıp sürsene kurusun üstün de bak bakalım kaşıntısı geçecek miKeskeee uykunun ruyadaki hali bile guzell kuzuuu insan elindekinin kiymetini bilmeli valla buyuk nimetmis uyku oglusum bi turlu uyuyamadi tam uyuttum basladi kasinmaya simdi dalacak dalamiyo kasiniyoda kasiniyo isin komik tarafi esimde kasiniyo cocugu gordukce bi kasinti tutuyo adamiallahim su cocuk iyilessede bende kurtulsam diyor galiba psikolojik ..
Inşallah ferahlar da sen de uyursun canım. Bende ufaktan kaçıyorum herkese iyi gecelerKeskeee uykunun ruyadaki hali bile guzell kuzuuu insan elindekinin kiymetini bilmeli valla buyuk nimetmis uyku oglusum bi turlu uyuyamadi tam uyuttum basladi kasinmaya simdi dalacak dalamiyo kasiniyoda kasiniyo isin komik tarafi esimde kasiniyo cocugu gordukce bi kasinti tutuyo adamiallahim su cocuk iyilessede bende kurtulsam diyor galiba psikolojik ..
Ohh su bol menu guzel daha ne olsunbu gün herkes baya meşguldü anlaşılan :))
menüm
öğleye doğru
2 kase çorba ( ezogelin benzeri az şehriyeyle)
1 d. bayat ekmek
öğleden sonra misafirim vardı
1 avuç çekirdek
2 kuş lokumu
1 fincan sıcak süte nescafe
bol çay
akşam 18 :30
1 d. patatesli yumurta
domates salatalık
5-6 iri yeşil zeytin
yarım d. t.b. ekmeği
su bu gün baya çok içtim kaç kere tapırı doldurdum saymadım, unuttum saymayı:))
dengeli bir menü olmuş afiyet olsunBenim islerim pek bi yogundu pertim cikti menumu vereyim esim yuruyelim diyor
Sabah 8.30
1 er domates salatalik
5 siyah 3 yesil zeytin
1 kk tulum peynir
1 dilim tam bugdy ekmek
1 ck cikolata
Ara 1 fincam zencefilli limonlu cay
Oglen 14
3 yk taze fasulye
1 kase bulgur pilavi
1 kase yogurt
Ara 17
1 kk beyaz peynir
Aksam 19.30
2 yk kiymali karnabahar
2 yk patlican yemegi
1 kucuk tavuk sarma
1 kucuk kase yogurt
Su 2.5 litre
bir daha kine telefonunu titreşime al gülüm en azından oğlun uyanmasın yazık kaç gündür perişan oldunuz, hala aynı şekilde mi kaşınıyor kuzumMenumu vereyim gozumden uykular akiyo bu sabaha karsi iki saat uyudum aksam ustu tam oglumla daldik esim aradi yine uyandikuyku bana haram oldu yaa
Sabah 10 00
Iki dilim ekmek
Biraz limonlu brokoli
Domates salatalik
Biraz tel peynir
Bes catal patates kizartmasi
Sekersiz cay
Ara 14 00
Yarim avuc fistik
Bes cilek
Aksam 19 00
Uc tane ufak biber dolma
Bes kasik yogurt
Su iki litre
Spor yok
Hareketli olmak iyidir canim vucutta dolasim olsun hep.biz de 1 saat yuruduk esimle.is yerinde cok yorulsam da yine de cok iyi geldiben sporu yazmamışım
35 dk ya yakın kol ve bacak hareketleri (kol hareketleri 1 er kg ağırlıkla)
hee birde angelinanın menüsün de görünce hatırladım akşam yemek öncesi biraz çilek yemiştim :))
Hafif dengeli bi menu canim ama bu uykusuzluk odem yapacak sende gibime geliyorMenumu vereyim gozumden uykular akiyo bu sabaha karsi iki saat uyudum aksam ustu tam oglumla daldik esim aradi yine uyandikuyku bana haram oldu yaa
Sabah 10 00
Iki dilim ekmek
Biraz limonlu brokoli
Domates salatalik
Biraz tel peynir
Bes catal patates kizartmasi
Sekersiz cay
Ara 14 00
Yarim avuc fistik
Bes cilek
Aksam 19 00
Uc tane ufak biber dolma
Bes kasik yogurt
Su iki litre
Spor yok
Dogru soyluyorsun canim uykusuzluktan aklima bile gelmedi firsat bu firsat diyip dalmistim dun evet ayni siddette kasindi nobet gibi geliyo ama nasil bir kasinma agliyo cocukbir daha kine telefonunu titreşime al gülüm en azından oğlun uyanmasın yazık kaç gündür perişan oldunuz, hala aynı şekilde mi kaşınıyor kuzum
Evet biraz odem var ama devasa bi odem degil cok sukur olursada yapacak bisey yok canimHafif dengeli bi menu canim ama bu uykusuzluk odem yapacak sende gibime geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?