Haydi Yine Yeniden...

Gozun aydin canim benim cok sevindim senin adina hadi keyfini cikarin bu kisa tatilin bol eglenceler

Ooo dogum gunu kutlu olsun pasanin artik iki yas oldu dimii rabbim sizi iki yas sendromundan korusunnnnnn uzun saglikli hayirli omurler versin insallahh .. nice mutlu seneleree

çok sevindimmmm gözün aydın dün gece de aklıma geldi yazsam mı dedim bi kız yoksa eşin geldi de gözün başka bir şey görmüyor mu diye :))) cidden gelmiş , kızlar da nasıl sevinmiştir tam süpriz olmuş size :) rabbim muhabbetinizi arttırsın gülüm

vayy kuzum bebeklikten çocukluğa geçiyor paşa rabbim sağlıklı hayırlı uzun versin hayırlı evlat kılsın inşallah

Gunaydinnn dun gece cok rahatt uyuduk cok sukurr bin sukurr uyumak ne guzel seymis kizlarrrr herkese guzel bir hafta sonu diliyorumm aksam dugun var hazirlik yapcam yanliz gidecem ama malum su cicegi
ne güzel sonun da uyku yüzü görmüşsünüz darısı her geceye inşallah

Slm kızlar
tevafuk55 nice sağlıklı huzurlu hayırlı yaşları olsun inşallah
angelina35 şükür uyumuşsunuz iyileşmeler başlamış düğünde bol bol stres at tam zamanında bi düğün oldu iyi eğlenceler
terelelli34 şükür sende de iyileşme süreci başlamış Rabbim beterinden korusun
ekim2009 canım Valla hepimize çok iyi geldi senin hislerin süper bunu da anlamışsın helal sana
tomurcukkk canım sende de herşey yolundadır inşallah

Canim paşanizin dogum gunu kutlu olsun.Rabbim hayirli saglikli uzun omur versin insallah.ne ara 2 oldu yaa zaman ne cabuk geciyor masallah valla

Allah a sukur hersey yolunda canim.esinin gelmesine cok sevindim bol bol guzel zamanlar gecirin insallah.surprizler iyidir

Gunaydinnn dun gece cok rahatt uyuduk cok sukurr bin sukurr uyumak ne guzel seymis kizlarrrr herkese guzel bir hafta sonu diliyorumm aksam dugun var hazirlik yapcam yanliz gidecem ama malum su cicegi
Cok sukur canim yaa kac gunun sonuna uyku nasil iyi gelmistir.aksam icin de iyi eglenceler.yalniz icine sinmez ama olsun kafan dagilir biraz

dediğim nişasta bulamacını denedin mi
Hayir canim dr verdigi kremi bile su dolu keseciklere surme sadece kasinan yerlere ufacik degdir dedi o nedenle surmedim aslinda yulaf samanini kaynatip onun suyu ile dus aldirmak iyiymis ama dr kesinlikle suyla temas etmesin demisti ..bende acikcasi korktum cunku ilk gun sacindaki jole gitsin diye mecbur yikamistim ya o banyodan sonra bir anda cogaliverdi simdi nisastayi yapsam nasil temizliycem birde zaten alerjik bir cocuk riske atamadim canim yinede tesekkur ederim dusundugun icin ...

Cok sukur canim yaa kac gunun sonuna uyku nasil iyi gelmistir.aksam icin de iyi eglenceler.yalniz icine sinmez ama olsun kafan dagilir biraz
Hemde nasil iyi geldii canlandim resmenn varya super oldu bu uyku oglusum bile sabah ne guzel uyuduk dimi anne dedi siniri de gitmis kuzumun ...
Valla babasi yaninda olacak ya biraz icim rahat dunde vardi dugun esimle oglum gitti ben cok uykusuzdum artik algimda bozulmustu herkes sormus beni ama yapacak bisey yok bugunkunede ben gidecem yarinki kaldi esim yok cocugu kime birakacam artik annemle gonderecem hediyemi

Ooo dogum gunu kutlu olsun pasanin artik iki yas oldu dimii rabbim sizi iki yas sendromundan korusunnnnnn uzun saglikli hayirli omurler versin insallahh .. nice mutlu seneleree
Amin canım. iki yas sendromu ayy allah korusun zaten bu zamana kadar beyefendi genelde sendromlu yapışık bir çocuktu
vayy kuzum bebeklikten çocukluğa geçiyor paşa rabbim sağlıklı hayırlı uzun versin hayırlı evlat kılsın inşallah
Amin kuzum hepimizinkini insallah.
Canim paşanizin dogum gunu kutlu olsun.Rabbim hayirli saglikli uzun omur versin insallah.ne ara 2 oldu yaa zaman ne cabuk geciyor masallah valla
Hemde çok.hizli canım resmen artık ccocuk oluyor iki gündür parkta hafiften kendo kendine kaymalara falan başladı. Düşüyor hemen kalkıyor ellerini silkeliyor :)) Çok şükür rabbime
M Melrin gözün aydın canım ne güzel olmuş dolu dolu üç gününüz var çok şükür çocuklara ve sana bayram oldu resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…