- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #42.581
Aynen canım haftasonu meşguliyetleri vardı. Onun dışında 3 4 saatlik park serüveni akşam da arkadaşın kızının doğum günü partisi vardı. 11 de eve geldim arkadaşa gitmeden apar topar tatlı yaptım falannnn filaannnn....Herkes mesgulmus anlasilan bugun.oglenden beri kimsecikler yazmamis.bende oyleydim aksam ablamlar geldi cok keyifli vakit gecirdik.yarin da yine ablamlarla kahvaltidan sonra gezip tozup alisveris yapacagiz ve disarda yemek yiyecegiz insallah...ben menu yazayim yine de bu saatten sonra pek giren olmaz ama yinede menu bulunsun...
Sabah 9
2 haslanmis yumurta
1 kk tulum peynir 1 cb sut
Oglen 13.30
4 yk lor peynirine 2 yumurta kirip yedim
Aksam 19
3 yk pazi kavurmasi
1 kase cacik
Yarim tavuk sarma
Cay yani 1 tahinli kurabiye 1 minik browni
Su 2.5 litre
malum dönem yakın anlaşılan en çok o zaman özellikle akşamları şekerli isteği oluyor çünkü:)Herkes mesgulmus anlasilan bugun.oglenden beri kimsecikler yazmamis.bende oyleydim aksam ablamlar geldi cok keyifli vakit gecirdik.yarin da yine ablamlarla kahvaltidan sonra gezip tozup alisveris yapacagiz ve disarda yemek yiyecegiz insallah...ben menu yazayim yine de bu saatten sonra pek giren olmaz ama yinede menu bulunsun...
Sabah 9
2 haslanmis yumurta
1 kk tulum peynir 1 cb sut
Oglen 13.30
4 yk lor peynirine 2 yumurta kirip yedim
Aksam 19
3 yk pazi kavurmasi
1 kase cacik
Yarim tavuk sarma
Cay yani 1 tahinli kurabiye 1 minik browni
Su 2.5 litre
akşam misafirlik mi vardı hafta sonu menüsüne göre yine de iyi bence zaten gündüz pek bir şey yok sabah ki 2 yumurta tok tutmuş anlaşılan afiyet bol enerji olsun gülümBende menümü vereyim
Sabah 2 has yumurta 3 zeytin kk peynir
Biraz salatalık yarim simit
Ara 2 avuç kadar çekirdek fıstık
Akşam 20.30: 1 tane börek
1 kaşık kısır 2 kaşık erişte salatası
1 parmak kalınlığında tatlı
2 litre su
geceye kadar baktım yoksun öyle birden aklıma geldi :)sen mutlu ol gülümmmm az kaldı tatile inşallah bundan sonrası hiç ayrılmazsınız cidden bu ara iyi değildin moralin kötüydü sana çok iyi gelecek bu bir kaç gün sağ olsun enişte :)Slm kızlar
tevafuk55 nice sağlıklı huzurlu hayırlı yaşları olsun inşallah
angelina35 şükür uyumuşsunuz iyileşmeler başlamış düğünde bol bol stres at tam zamanında bi düğün oldu iyi eğlenceler
terelelli34 şükür sende de iyileşme süreci başlamış Rabbim beterinden korusun
ekim2009 canım Valla hepimize çok iyi geldi senin hislerin süper bunu da anlamışsın helal sana
tomurcukkk canım sende de herşey yolundadır inşallah
ahh kuzum kaç gündür mahfoldu ya uykuya hasretti o daHemde nasil iyi geldii canlandim resmenn varya super oldu bu uyku oglusum bile sabah ne guzel uyuduk dimi anne dedi siniri de gitmis kuzumun ...
Valla babasi yaninda olacak ya biraz icim rahat dunde vardi dugun esimle oglum gitti ben cok uykusuzdum artik algimda bozulmustu herkes sormus beni ama yapacak bisey yok bugunkunede ben gidecem yarinki kaldi esim yok cocugu kime birakacam artik annemle gonderecem hediyemi
Evet canım arkadaşımın kızının doğum günü vardı.akşam misafirlik mi vardı hafta sonu menüsüne göre yine de iyi bence zaten gündüz pek bir şey yok sabah ki 2 yumurta tok tutmuş anlaşılan afiyet bol enerji olsun gülüm
Güzel dengeli bir gün olmuş canım afiyet sifa olsunsabah 10
3 parmak boyutun da minik beyaz peynirli tost (canım melemen yumurta istemedi)
domates salatalık
14 :10
1 elma
3 kaşık yoğurt
akşam 18 :30
1 tabak çorba (mercimek az şehriye )
1.5 kase cacık
1 çatal kıymalı patlıcan
1 çatal pilav
yarım dilim bayat t.b. ekmeği :) çorbama doğradım
su 2.5 lt geçti
şimdi de 1 bardak kefirimi içip yatmaya hazırlanıcam
saat 2.5 la 4 arası 2 bardak kayısı suyu içtim azıcık şeker çubuk tarçınla kaynatmıştım ayy nasıl iyi geldi akşam etkisini gösterdi şükür kurusunu arada yiyordum işe yaramıyordu bilsem önceden hep oğluma meyve suyu diye yapıyordum ben de içerdim :) sıkıntısı olanlara bildirilir çok işe yarıyor :)
nasıl detoks zamanın olursa azıcık bize de çıtlat gülüm :)Günaydınnnnn mutlu pazarlar kızlarburada hava mis çocukları yine cikariirm..
Benim bir kaç gündür menülerimde az bazen çok hep karbon oldu. o yüzden bugün ve yarın inşallah detoks yapacam. Bir arkadaşa diyetisyeni vermiş haftada iki gün normal diyette de uygulaniyormus. Kaçamak yapılan günün peşine de uygulaniyormus
Hem3nn paylaşayım canım ilk defa gördüm bendenasıl detoks zamanın olursa azıcık bize de çıtlat gülüm :)
Gunlerdir oyle sinirliki anlatamamm canim kasiniyor ve kasiyamiyor uymak istiyor uyuyamiyorr yavrum perisan oldu gercekten ..ahh kuzum kaç gündür mahfoldu ya uykuya hasretti o da
uykusuzluk ciddi anlam da sinir yapıyor zaten uyuyunca sakinlemiş yaradanına kurban olduğum :)
kızz inşallah akşam düğüne giderken kendine bol bol okumuşsundur nazar olup gelme sakın haa
Guzel bir detox ama bana uymuyorki sut yumurta onun yerine yogurt ayran falan olmazmiki acaba bakalim nasil bir etkisi olacak insallah guzel sonuclar alirsin canim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?