Haydi Yine Yeniden...

Herkes mesgulmus anlasilan bugun.oglenden beri kimsecikler yazmamis.bende oyleydim aksam ablamlar geldi cok keyifli vakit gecirdik.yarin da yine ablamlarla kahvaltidan sonra gezip tozup alisveris yapacagiz ve disarda yemek yiyecegiz insallah...ben menu yazayim yine de bu saatten sonra pek giren olmaz ama yinede menu bulunsun...

Sabah 9
2 haslanmis yumurta
1 kk tulum peynir 1 cb sut

Oglen 13.30
4 yk lor peynirine 2 yumurta kirip yedim

Aksam 19
3 yk pazi kavurmasi
1 kase cacik
Yarim tavuk sarma

Cay yani 1 tahinli kurabiye 1 minik browni

Su 2.5 litre

Aynen canım haftasonu meşguliyetleri vardı. Onun dışında 3 4 saatlik park serüveni akşam da arkadaşın kızının doğum günü partisi vardı. 11 de eve geldim arkadaşa gitmeden apar topar tatlı yaptım falannnn filaannnn....
Sende ne güzel vakit geçiriyorsun canım bol bol konuşup dertleşme vakitleri desene
Menüne gelince akşam arasına kadar harika bir şaşırtma menü su olmuş. Akşam da küçük bir şeyler var ama bence gündüzki proteinler onları döver:))

Bende menümü vereyim
Sabah 2 has yumurta 3 zeytin kk peynir
Biraz salatalık yarim simit

Ara 2 avuç kadar çekirdek fıstık

Akşam 20.30: 1 tane börek
1 kaşık kısır 2 kaşık erişte salatası
1 parmak kalınlığında tatlı
2 litre su

malum dönem yakın anlaşılan en çok o zaman özellikle akşamları şekerli isteği oluyor çünkü:)
çay yanına kadar yediklerin çok iyi protein günü gibi olmuş akşama da sebze olması dengelemiş çay yanı da nazarı olsun afiyet olsun :)

akşam misafirlik mi vardı hafta sonu menüsüne göre yine de iyi bence zaten gündüz pek bir şey yok sabah ki 2 yumurta tok tutmuş anlaşılan afiyet bol enerji olsun gülüm

sabah 10

3 parmak boyutun da minik beyaz peynirli tost (canım melemen yumurta istemedi)
domates salatalık

14 :10
1 elma
3 kaşık yoğurt

akşam 18 :30
1 tabak çorba (mercimek az şehriye )
1.5 kase cacık
1 çatal kıymalı patlıcan
1 çatal pilav
yarım dilim bayat t.b. ekmeği :) çorbama doğradım

su 2.5 lt geçti
şimdi de 1 bardak kefirimi içip yatmaya hazırlanıcam

saat 2.5 la 4 arası 2 bardak kayısı suyu içtim azıcık şeker çubuk tarçınla kaynatmıştım ayy nasıl iyi geldi akşam etkisini gösterdi şükür kurusunu arada yiyordum işe yaramıyordu bilsem önceden hep oğluma meyve suyu diye yapıyordum ben de içerdim :) sıkıntısı olanlara bildirilir çok işe yarıyor :)

geceye kadar baktım yoksun öyle birden aklıma geldi :)sen mutlu ol gülümmmm az kaldı tatile inşallah bundan sonrası hiç ayrılmazsınız cidden bu ara iyi değildin moralin kötüydü sana çok iyi gelecek bu bir kaç gün sağ olsun enişte :)

ahh kuzum kaç gündür mahfoldu ya uykuya hasretti o da
uykusuzluk ciddi anlam da sinir yapıyor zaten uyuyunca sakinlemiş yaradanına kurban olduğum :)
kızz inşallah akşam düğüne giderken kendine bol bol okumuşsundur nazar olup gelme sakın haa

tomurcuk ohhh yarın sana bayram eğlenmene bak bol bol gezin tozun ablanlarla
ben de yaza inşallah ablamlarla çarşı pazar dolanırım :)

akşam misafirlik mi vardı hafta sonu menüsüne göre yine de iyi bence zaten gündüz pek bir şey yok sabah ki 2 yumurta tok tutmuş anlaşılan afiyet bol enerji olsun gülüm
Evet canım arkadaşımın kızının doğum günü vardı.

Güzel dengeli bir gün olmuş canım afiyet sifa olsun

Günaydınnnnn mutlu pazarlar kızlar burada hava mis çocukları yine cikariirm..

Benim bir kaç gündür menülerimde az bazen çok hep karbon oldu. o yüzden bugün ve yarın inşallah detoks yapacam. Bir arkadaşa diyetisyeni vermiş haftada iki gün normal diyette de uygulaniyormus. Kaçamak yapılan günün peşine de uygulaniyormus

nasıl detoks zamanın olursa azıcık bize de çıtlat gülüm :)

Gunlerdir oyle sinirliki anlatamamm canim kasiniyor ve kasiyamiyor uymak istiyor uyuyamiyorr yavrum perisan oldu gercekten ..
Canim hicc oturdugum yerden kalkmadim zaten cok goz vardi uzerimde annemler buyuk bir sitede oturuyor ve tum komsularimiz beni bilir ve cok severler o nedenle sadece bir kez halaya kalktim esim okumustu giderken

Gunaydinn kizlarr gece gec geldimm malumm kina vardi cok guzeldi hersey kadinlara ozeldi sadece kadinlar vardi kameraman sanatcilar garsonlar fotagrafci hep kadindi cok guzel di gercekten ben cok kalkmadim yorgunluk malum ben daha cok bekar kizlara baktim foto aldim bir kac kardesime kiz bakiyoruzda ee dugunler ne icin tabikime kiz bakmak icinnn
Dugun bitti eve geldimm oglus uyumus kac gundur beraber yatiyoruz dun gecede beraber yattik gece saat 3 gibii hiii anneee altima isemisimm dedii hicc yapmaz boyle seyler cis ogretirken bile yapmadi kuzum uyanamamis kac gundur uyku yok tabi agir basmis uyku allahtan yatak koruyucum vardi sadece o islanmis altina gecmemiss gece gece temizlik yaptim anne ben kendimi tuvalette saniyodum demezmii hadi hersey yikanirda oglus nasil yikanir artik yaralara degdirmeden sildimm gun bitti ohh mis gibi uyurum derken gece gece is cikartti anneye sipa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…