Haydi Yine Yeniden...

Guzel bir detox ama bana uymuyorki sut yumurta onun yerine yogurt ayran falan olmazmiki acaba bakalim nasil bir etkisi olacak insallah guzel sonuclar alirsin canim ..
Olabilir bence canım. Inşallah kuzum ya şunu farkettim insan hamur işi yedikçe kendini kontrol etmesi zorlaşıyor daha çok acıkıyor.. ama yemedigin zaman aramiyirsun. Bakalim insallah artılarımdan kurtulurum

vahh kuzum rüyasın da tuvalette sanmış kendini iyi ki yatak koruyucun varmış yoksa çok uğraşırdın gece gece gerçi yine uğraşmışsın :)
hadi bakalım kardeşine de hayırlı bir kısmet bulursunuz inşallah bu düğünler o yönden pek bir işe yarıyor canımm:)

Olabilir bence canım. Inşallah kuzum ya şunu farkettim insan hamur işi yedikçe kendini kontrol etmesi zorlaşıyor daha çok acıkıyor.. ama yemedigin zaman aramiyirsun. Bakalim insallah artılarımdan kurtulurum
valla çok haklısın şekerliler ve hamurlar aynı şeyi yapıyor bir kere yedin mi bir daha yemek istiyorsun en iyisi olabildiğince uzak durmak

menüm
sabah 10
1.5 haşlama yumurta
çeyrek simit
1 kk peynir
domates salatalık nane reyhan
1 lokma ekmeğe tereyağ bal

akşam 16:50
1.5 peynirli katmer (el büyüklüğünde açabildim )
4 y.k. kısır
2 bardak ayran
nane reyhan domates salatalık

sonrası
türk kahvesi
1 kare bitter

su 2.5 lt bitmek üzere

Selam kizlar.gezdim tozdum alisveris yaptim.sonrasinda da eve geldik yemek yedik oglusla ucurtma ucurmaya gittik babasiyla ucurtma yaptilar.cok eglendik bol bol hareket ettim.menumu vereyim pertim cikti cunku dinlenecegim biraz

Sabah
3 dilim sucuklu yumurta
1 kk beyaz peynir
Domates salatalik
5 adt siyah zeytin
1 dlm tam bugday ekmegi
1 tatli kasigi cilek receli

Ara
3.adt ceviz 1 adt hurma (ara ogunumu yanima aldim gezerken yedim)

Ara
1 kase mercimek corbasi
3 lokma tavuk

Aksam
1 kase mercimek corbasi
1 tabak kiymali bamya
1 kase yogurt

Su 2 litre

Selam kızlar biz bugün pikniğe gittik detoks yapamadım. Ama işin en kötü tarafı piknikte çam tırtılı vardı ağaçlarda ve maalesef oğlum ben kizim özellikle oğlum alerji oldu. Her yeri acayip kabardı ve çok fena kaşınıyor başına gelen oldu mu n3 yapmak lazım. Gelir gelmez hem kızımı hem oğlumu düş aldırdım inşallah çabucak geçer

soğuğa yakın ılık duş en iyisi sonra da antihistaminik
inşallah şimdiye geçmiştir

gününüz çok güzel geçmiş maşallah :))
dışarı da yeriz demiştin yememişsiniz galiba iyi de olmuş menün gayet güzel afiyet olsun

Canim cokk gecmis olsun hemen dr goturseydin keske cok kucuk oglun cunku alerji icin krem ve ilac verir alerji cokta tehlikelidir allah esirgesin solunumunu bile etkiler insallah dr gitmissindir
Simdi nasil oldunuz bu mevsim tamda tirtil mevsimi mese agaclarinda falan cok olurr .. tuhh yaa en cokta ogluna uzuldum zaten seni cok yoran bir cocuk simdi nasil agliyodur yavrucak tekrar gecmis olsun canim benim ..

Gunaydinn kizlarr dun erkenden uyudum felaket basim agridi uykusuzluk halen devam ediyor sanki hic uykumu alamiyormusum gibiyim kusura bakmayin iki gundur menu veremiyorumm dun oglen makarna yedim biraz karbon agirlikli oldu tartidada hemen farketti zaten nedense diyet yapasim gelmiyor artik

gününüz çok güzel geçmiş maşallah :))
dışarı da yeriz demiştin yememişsiniz galiba iyi de olmuş menün gayet güzel afiyet olsun
Yok canim yiyemedik ablamin kiz huysuzlandi biraz.gezdik dolastik alacaklarimizi alip eve donduk evde yedim e daha da iyi oldu saglikli bir gun oldu

Canim cok gecmis olsun insallah suan daha iyisinizdir.alerji tehlikeli birsey bi acile gecseydiniz keske

Kac zamandir toparlayamadin ki kafani canim.diyet moduna girememen normal.uyku duzenin yok oglusun durumu malum.yakindir eski angelina olman

Selamlar mutlu haftalar.isci bayramimiz kutlu olsun
Evdeyim kahvaltimizi ettik evi mutfagi toparladim.ekşi ev yogurdum vardi yogurt corbasi yaptim simdi.goz kontrolum var bi hastaneye gecip gelirim tekrar.hava kapali bozuk.evde oluruz bugun.dun gezecegimi gezdim zaten

inşallah her şey yolunda der doktor hayırlı haberlerle gel gülüm
burada da hava kapalı kafa yapıyor resmen :)

azıcık makarna yedin diye kilo yapmaz ki gülüm uykusuzluk ödemidir o
oğluşun iyileşsin dinlenin sen bir kendine gel o zaman tekrar diyet moduna girersin onun için stres yapma şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…