- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #42.621
Ohhh miss gibi yogurt corbasi cokk severimm kendilerini .. hava buradada cok kotu bungun boguk vede nemli bir hava varSelamlar mutlu haftalar.isci bayramimiz kutlu olsun
Evdeyim kahvaltimizi ettik evi mutfagi toparladim.ekşi ev yogurdum vardi yogurt corbasi yaptim simdi.goz kontrolum var bi hastaneye gecip gelirim tekrar.hava kapali bozuk.evde oluruz bugun.dun gezecegimi gezdim zaten
Valla kucuk bir tabakla yedim uzun zamandir yememistim geri kilo almisim iki gundur uyuyorum ama ne odemi olacakki .. gercekten ilk kez diyetten bu kadar koptugumu hissediyorumm neredeyse birakacak duruma geldimazıcık makarna yedin diye kilo yapmaz ki gülüm uykusuzluk ödemidir o
oğluşun iyileşsin dinlenin sen bir kendine gel o zaman tekrar diyet moduna girersin onun için stres yapma şimdi
allah hayrını versin eşinin niye iç yağ koymuş kokusunda tadı da çok ağır olur midene de dokunmuş tühhMenumu vereyim uykum gelmeden
Sabah 10 00
Bir simit
Biraz tel peynir
Domates salatalik
Limonlu brokoli
Bir kup tahin helva
Sekersiz cay
Ara 14 30
Yarim avuc yer fistigi
Aksam 17 00
Bir kepce corba
Uc kasik pilav
Dort kasik kuzu kavurma
Iki bardak ayran
Su 2 litre oldu
Spor yok
Yanliz pilav ve kavurmayi tam yiyemedim esim ic yag eritmis icine migdeme kramp girdibenim migde pek kaldirmiyo boyle seyleri
1 büyük tabak ta yesen imkanı yok hemen kilo yapsın kilo almak aslın da çok zordur biz de kilo alırım korkusu olduğundan zihin altını fena kodlamışız ekmek makarna yersek hemen kilo alırız sandığımız için beden de sözümü dinleyip kilo yapıyorValla kucuk bir tabakla yedim uzun zamandir yememistim geri kilo almisim iki gundur uyuyorum ama ne odemi olacakki .. gercekten ilk kez diyetten bu kadar koptugumu hissediyorumm neredeyse birakacak duruma geldim
Menun guzel besleyici canim.ic yag agirdir evet o nedenle aksam ogunun az olmuş olduMenumu vereyim uykum gelmeden
Sabah 10 00
Bir simit
Biraz tel peynir
Domates salatalik
Limonlu brokoli
Bir kup tahin helva
Sekersiz cay
Ara 14 30
Yarim avuc yer fistigi
Aksam 17 00
Bir kepce corba
Uc kasik pilav
Dort kasik kuzu kavurma
Iki bardak ayran
Su 2 litre oldu
Spor yok
Yanliz pilav ve kavurmayi tam yiyemedim esim ic yag eritmis icine migdeme kramp girdibenim migde pek kaldirmiyo boyle seyleri
Cok guzel dengeli hafif bir menu canim.afiyet olsunmenüm
sabah 10 :30
tereyağlı biberli yumurta
beyaz peynir
salatalık nane reyhan yeşil soğan
1lokmalık ekmeğe tereyağı bal + yine bal :)
2 d. ekmek
ara
2 bardak kayısı suyu (ev yapımı)
akşam 17:30
tavuk göğüs yarım el kadar
yoğurtlu bakla
mantar kavurması
2 kaşıkta bulgur pilavı
yeşil biber
su yatana kadar 2.5 lt biter 3 e geçerim inşallah :)
Menun guzel canim aslinda pilava gerek yokmus sebzeler ve tavuk yeterliymis afiyet olsun canimmenüm
sabah 10 :30
tereyağlı biberli yumurta
beyaz peynir
salatalık nane reyhan yeşil soğan
1lokmalık ekmeğe tereyağı bal + yine bal :)
2 d. ekmek
ara
2 bardak kayısı suyu (ev yapımı)
akşam 17:30
tavuk göğüs yarım el kadar
yoğurtlu bakla
mantar kavurması
2 kaşıkta bulgur pilavı
yeşil biber
su yatana kadar 2.5 lt biter 3 e geçerim inşallah :)
Canim kokusu yoktu cunku taze kuzuydu biz hep biraz etin kendi yagini koyariz lezzet versin diye bu kez biraz fazla koymus belkide benim migdemin agriyacagi tuttu maden suyu ictim cay ictim daha iyiyim canim ..allah hayrını versin eşinin niye iç yağ koymuş kokusunda tadı da çok ağır olur midene de dokunmuş tühh
hemen ılıksuya bal limon yap iç ki etkisini çabuk atsın sonrada çay yapıp yine limon damlatıp iç gülüm o yağı midenden hızlıca atar inşallah
Gozunun daha iyi olduguna sevindim canim benim insallah diger damlayida en kisa surede birakirsin menun de gayet guzel afiyet olsun canim ...Goz kontrolum gayet iyi gecti cok sukur temizlenmis.goz bebegi buyuten damlayi biraktik gider damla da gunde iki keze dustu.hastane cikisi yemegi disarda yedik.
menumu yazayim
Kahvalti
1 haslanmis yumurta
1 kk beyaz peynir
5 zeytin
Domates salatalik
2 catal kizartma
1 cay kasigi tereyag
1 cay kasigi cilek receli
1 tatli kasigi cikolata
1 dlm tam bugday ekmegi
Ara
1 su bard sut 1 elma
Ara
1 hurma 1 ceviz
Aksam 17'de
1 lavasta tavuk durum
1 şişe ayran cok az turşu
Su 2.5 litre
Selamlar kızlar oğlum gece uyuyamadı muhtemelen alerjiden çocuk kaşınmasmyi da bilmeyince iyice rahatsız oldu. Kasinincada çok fena.. kızımın ki maalesef çok ilerledi çünkü kaşıyor bacaklarında boş yer yokCanim cokk gecmis olsun hemen dr goturseydin keske cok kucuk oglun cunku alerji icin krem ve ilac verir alerji cokta tehlikelidir allah esirgesin solunumunu bile etkiler insallah dr gitmissindir
Simdi nasil oldunuz bu mevsim tamda tirtil mevsimi mese agaclarinda falan cok olurr .. tuhh yaa en cokta ogluna uzuldum zaten seni cok yoran bir cocuk simdi nasil agliyodur yavrucak tekrar gecmis olsun canim benim ..
doktora götürseydin keşke iğneyi yaptırmasalar da hap veya şurup şeklinde dıştan kullanım için de jel şeklinde antihistaminik verirlerdiSelamlar kızlar oğlum gece uyuyamadı muhtemelen alerjiden çocuk kaşınmasmyi da bilmeyince iyice rahatsız oldu. Kasinincada çok fena.. kızımın ki maalesef çok ilerledi çünkü kaşıyor bacaklarında boş yer yokboynu acayip derecede.. oğlumun da özellikle yüzü tombis yanakları görünce alerji oralarda olmuş özellikle sanki... durumlar fena yani kızlar dün acil dolup taşmış tırtıl alerjisi yüzünden iğne yapıyorlarmış. Bir arkadaşım da o piknik yerindeymiş kendi resmini attı bana kadın şekil değiştirmiş resmen. Ama benim evlatlar iğne yaptırmazlar ne yapacağımı bilmiyorum. Kizim bugün kaç kere ağladı bacaklarım açıyor diye. Kolonya ve banyo arası git gel yaptım.. oğlum da hep huzursuz buna bağlıyorum sebebini. Inşallah bu gece daha rahat geçer.
Bende durumlar böyle ne yedin derseniz hatırlayamıyorum kızlar kusura bakmayın... sadece akşam çorba ve 1 kase eristeyi hatırlıyorum.
inşallah o damlaya da ileri de ihtiyacın kalmazGoz kontrolum gayet iyi gecti cok sukur temizlenmis.goz bebegi buyuten damlayi biraktik gider damla da gunde iki keze dustu.hastane cikisi yemegi disarda yedik.
menumu yazayim
Kahvalti
1 haslanmis yumurta
1 kk beyaz peynir
5 zeytin
Domates salatalik
2 catal kizartma
1 cay kasigi tereyag
1 cay kasigi cilek receli
1 tatli kasigi cikolata
1 dlm tam bugday ekmegi
Ara
1 su bard sut 1 elma
Ara
1 hurma 1 ceviz
Aksam 17'de
1 lavasta tavuk durum
1 şişe ayran cok az turşu
Su 2.5 litre
Canım keşke görünselerdi doktora.ekimin dediği gibi en azından ilaç verirdi yatışırdı.tüh yaa çok üzüldümSelamlar kızlar oğlum gece uyuyamadı muhtemelen alerjiden çocuk kaşınmasmyi da bilmeyince iyice rahatsız oldu. Kasinincada çok fena.. kızımın ki maalesef çok ilerledi çünkü kaşıyor bacaklarında boş yer yokboynu acayip derecede.. oğlumun da özellikle yüzü tombis yanakları görünce alerji oralarda olmuş özellikle sanki... durumlar fena yani kızlar dün acil dolup taşmış tırtıl alerjisi yüzünden iğne yapıyorlarmış. Bir arkadaşım da o piknik yerindeymiş kendi resmini attı bana kadın şekil değiştirmiş resmen. Ama benim evlatlar iğne yaptırmazlar ne yapacağımı bilmiyorum. Kizim bugün kaç kere ağladı bacaklarım açıyor diye. Kolonya ve banyo arası git gel yaptım.. oğlum da hep huzursuz buna bağlıyorum sebebini. Inşallah bu gece daha rahat geçer.
Bende durumlar böyle ne yedin derseniz hatırlayamıyorum kızlar kusura bakmayın... sadece akşam çorba ve 1 kase eristeyi hatırlıyorum.
Canimm cok uzuldum cocuklara tuh seninde isin zor be canim senin kuzular asiyi nasil oluyo ... belki dr igne korkulari oldugu icin surup ve jel verirdi igne yaptiklarina gore ciddi bir alerji galiba yavrum nasil canlari yaniyodur simdi insallah daha iyi olmussunuzdur olmazsa bi dr gorunseniz canim cokk gecmiss olsun yavrulara ...Selamlar kızlar oğlum gece uyuyamadı muhtemelen alerjiden çocuk kaşınmasmyi da bilmeyince iyice rahatsız oldu. Kasinincada çok fena.. kızımın ki maalesef çok ilerledi çünkü kaşıyor bacaklarında boş yer yokboynu acayip derecede.. oğlumun da özellikle yüzü tombis yanakları görünce alerji oralarda olmuş özellikle sanki... durumlar fena yani kızlar dün acil dolup taşmış tırtıl alerjisi yüzünden iğne yapıyorlarmış. Bir arkadaşım da o piknik yerindeymiş kendi resmini attı bana kadın şekil değiştirmiş resmen. Ama benim evlatlar iğne yaptırmazlar ne yapacağımı bilmiyorum. Kizim bugün kaç kere ağladı bacaklarım açıyor diye. Kolonya ve banyo arası git gel yaptım.. oğlum da hep huzursuz buna bağlıyorum sebebini. Inşallah bu gece daha rahat geçer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?