- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.814
- 248
- 35
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #42.641
Gecmis olsun canim bi turlu aksilikler pesini birakmadi simdi nasil oglusun daha iyimi ? Alerji cok kotu bisey tamda mevsimiGecmisi okuyamadim. Buyuk oglum alerji oldu onunla ugrasiyorum simdide firsat bulup giremedim kizlar. Simdi bir nefes aldim ondada yazayim dedim.
Menun cok guzel canim masallah sporda katmissin diyete hadi bakalim gelsin eksilerSlm kizlar menumu paylasayim.
sabah
2 yumurta
2 dilim ekmek
5 zeytin
domates salatalik
oglen
firinda tavuk patates
yogurt
ara
1 elma
yesilcay
aksam
mercimek corbasi
ayran
yesillik salata
2lt su daha icerim
bir saat tempolu yuruyus
Menun harika spor da oyle.oglusuna cok gecmis olsun.tam alerji mevsimi...Slm kizlar menumu paylasayim.
sabah
2 yumurta
2 dilim ekmek
5 zeytin
domates salatalik
oglen
firinda tavuk patates
yogurt
ara
1 elma
yesilcay
aksam
mercimek corbasi
ayran
yesillik salata
2lt su daha icerim
bir saat tempolu yuruyus
Menun cok guzel canim az az sık sık beslenmissin.insallah siskinlik yapmaz kurufasulyeSabah 11 30 dr gittigimiz icin bu saat oldu
Iki dilim ekmek
Cok az tel peynir
Uc kup kasar
Iki dilim domates
Limonlu brokoli
Uc tane yesil biber
Sekersiz cay
Ara 12 30
Zencefilli limon kabuklu cay
Ara 14 30
Uc tane hurma
Ara 16 00
Yarim avuc yer fistigi
Bir tane maden suyu
Aksam 18 00
Bir kepce tarhana corba
Iki kasik pilav
Uc kasik kurufasulyeee
Uc yudum salgam
Su 2 litre
Spor yok
Bakalim fasulye nasil etki edecek bu kez bir kac kez suyunu degistirdim oyle yaptim dokunursada yapacak bisey yokkk
Menun super olmus canim.o kadar yorgunluga az bile yemissin.hadi az dinlen gel laflayalim biraz kac gundur gunluk sessizlestimenü verip serilip yatıcam az sonra gelir okurum menüleri
sabah
2 bardak süt
1 elmanın dışı (içi kapkara olmuştu dıştan sağlam içten çürük aynı ben :))))
öğle
1 d. sarı buğday ekmeğine labne ve bal sürdüm yedim
15 :30
1 bardak ayran
1 maden suyu limon karışımı
akşam 19 :00
1 y. k pilav
2 y. k etli patlıcan
1 kase yoğurtlu bakla
1 kase cacık
su şimdilik 2. lt
dün 6 yumak mantı yaptım 1 yumak ta kesme saat 2.5 bitti benim sıpa açım diye geldi o saatte tost yaptım yedi yatana kadar 3 ü buldu 7 de kalktım mutfak cam kapı duvar tül güneşlik yıka sil dolapları sil yemek yap saat 3 ü buldu komşu geldi 1 er çay içip dışarı çıktık ama benim bel kırılıyor malum dönem başladı eve gelip pilav cacık yapıp yedik içtik derken bu saat oldu bulaşığı tezgaha attım menü yazmam geç saati buluyor hep diye şimdiden yazayım dedim
az yatıp dinlenmezsem bulaşığı bile toplayamıycam gücüm bittiiiii
Amann ne cok is yapmissin kizz okurken ben yoruldum valla menunu begendim afiyet olsun bugun uykuyu hakettin sennmenü verip serilip yatıcam az sonra gelir okurum menüleri
sabah
2 bardak süt
1 elmanın dışı (içi kapkara olmuştu dıştan sağlam içten çürük aynı ben :))))
öğle
1 d. sarı buğday ekmeğine labne ve bal sürdüm yedim
15 :30
1 bardak ayran
1 maden suyu limon karışımı
akşam 19 :00
1 y. k pilav
2 y. k etli patlıcan
1 kase yoğurtlu bakla
1 kase cacık
su şimdilik 2. lt
dün 6 yumak mantı yaptım 1 yumak ta kesme saat 2.5 bitti benim sıpa açım diye geldi o saatte tost yaptım yedi yatana kadar 3 ü buldu 7 de kalktım mutfak cam kapı duvar tül güneşlik yıka sil dolapları sil yemek yap saat 3 ü buldu komşu geldi 1 er çay içip dışarı çıktık ama benim bel kırılıyor malum dönem başladı eve gelip pilav cacık yapıp yedik içtik derken bu saat oldu bulaşığı tezgaha attım menü yazmam geç saati buluyor hep diye şimdiden yazayım dedim
az yatıp dinlenmezsem bulaşığı bile toplayamıycam gücüm bittiiiii
Aksamla dengelenmis sade guzel bir menu olmus canimmm ....afiyet olsunnn ...Sabah 9
3 dilim sucuk 2 yumurta tavada
2 el buyuklugunde lavas
1 tk cikolata
Oglen 14
2 adt lahmacun
Salata
Aksam 19
2 kase yogurt corbasi
Kivircik salata
Su 2.5 litre
Aksamla dengelenmis sade guzel bir menu olmus canimmm ....afiyet olsunnn ...Sabah 9
2 el buyuklugunde lavas
1 tk cikolata
Oglen 14
2 adt lahmacun
Salata
Aksam 19
2 kase yogurt corbasi
Kivircik salata
Su 2.5 litre
kaşıntısı olmasın da yatsın gülüm buna şükür karma vitamin desteği iyi olmuş inşallah çabuk toparlar aslan parçasıGunaydin kizlarr dr yeni geldik bizde oglusum halen iyilesememis dr bir haftalik rapor verdi lezyonlar halen var dedi bulastiriciligi devam ediyormus .. oglusun yuzu cok soluktu o nedenle vitamin ve cinko folik asit ve kan ilacinin bir arada oldugu bir ilac verdi biraz guc kazansin istahi artsin dedi malum biz corba ile gecirdik hastaligibir hafta daha yaticaz bakalim ...
menülerin çok güzel maşallahSlm kizlar menumu paylasayim.
sabah
2 yumurta
2 dilim ekmek
5 zeytin
domates salatalik
oglen
firinda tavuk patates
yogurt
ara
1 elma
yesilcay
aksam
mercimek corbasi
ayran
yesillik salata
2lt su daha icerim
bir saat tempolu yuruyus
Gecmisi okuyamadim. Buyuk oglum alerji oldu onunla ugrasiyorum simdide firsat bulup giremedim kizlar. Simdi bir nefes aldim ondada yazayim dedim.
inşallah fasulye şişirmemiştir şalgam engelleyebilirSabah 11 30 dr gittigimiz icin bu saat oldu
Iki dilim ekmek
Cok az tel peynir
Uc kup kasar
Iki dilim domates
Limonlu brokoli
Uc tane yesil biber
Sekersiz cay
Ara 12 30
Zencefilli limon kabuklu cay
Ara 14 30
Uc tane hurma
Ara 16 00
Yarim avuc yer fistigi
Bir tane maden suyu
Aksam 18 00
Bir kepce tarhana corba
Iki kasik pilav
Uc kasik kurufasulyeee
Uc yudum salgam
Su 2 litre
Spor yok
Bakalim fasulye nasil etki edecek bu kez bir kac kez suyunu degistirdim oyle yaptim dokunursada yapacak bisey yokkk
sabah lavaş öğle lahmacun hep hamur gibi düşünenler olabilir ama bana göre toplasan sabah 2 dilim öğlen 2 dilim bile ekmek etmez ,zaten diyetisyenler günde 5-6 dilim ekmek veriyor o yüzden bana gayet dengeli güzel göründü menü akşamla da çok ustaca dengelemişsin afiyet olsunSabah 9
2 el buyuklugunde lavas
1 tk cikolata
Oglen 14
2 adt lahmacun
Salata
Aksam 19
2 kase yogurt corbasi
Kivircik salata
Su 2.5 litre
sinlendim şükür her ne kadar boyun köküm omzum tahta gibi olsa da çok iyi geldi :))Menun harika spor da oyle.oglusuna cok gecmis olsun.tam alerji mevsimi...
Menun cok guzel canim az az sık sık beslenmissin.insallah siskinlik yapmaz kurufasulye
Menun super olmus canim.o kadar yorgunluga az bile yemissin.hadi az dinlen gel laflayalim biraz kac gundur gunluk sessizlesti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?