- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.814
- 248
- 35
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #42.661
Allah kavuştursun canım önemli olan doyasıya zaman geçirmek.artından kurtulursun kısa sürede dert etme hiç...Günaydın arkadaşlarım eşim gitti ben ve küçük kızım hastayız yine baş ağrısı tuttu kilo bildirimi yapayım büyük bi artıyla
66.5 olmayı başardım o kadar yaptığım yürüyüş dikkatli beslenme nerde bilmiyorum bugün tekrar menü vermeye başlarım
Kilo bildirimi yapayim. 900 gr gitmis bu hafta. 97.7 olmusum.
Canim yurumek candir bak ben hic yuruyemiyorum sonuc ortada insallah bir an once sokulurde eksiler gelirGünaydınlar,
bende olabildiğince sabitim.aslında okkalı bi ödemim vardı ama gitmiş dün akşam eşimle 1 saate yakın yürüdük ondan sanırım.benim şu sökülmek bilmeyen reglim hala damla damla geliyor.bazen hamile miyim diye de düşünmüyor değilimama bugün biraz daha gelmeye başladı.tam sökülse de eksilere geçsem artık
Tebrikler canimKilo bildirimi yapayim. 900 gr gitmis bu hafta. 97.7 olmusum.
Tebrik ederim canimgünaydın
geçen hafta 97.9
bu hafta 97.1
allah kavuştursun gülüm geçen defa da çok kötü olmuştun eşin gittiğin de inşallah bu defa çabuk toparlarsınız kuzuna da sana da rabbim şifa ferahlık versinGünaydın arkadaşlarım eşim gitti ben ve küçük kızım hastayız yine baş ağrısı tuttu kilo bildirimi yapayım büyük bi artıyla
66.5 olmayı başardım o kadar yaptığım yürüyüş dikkatli beslenme nerde bilmiyorum bugün tekrar menü vermeye başlarım
çok güzel eksi bildirim tebriklerKilo bildirimi yapayim. 900 gr gitmis bu hafta. 97.7 olmusum.
ben de 3. gündür aynıyım tam sökülmüyor bel karın ağrısı bu gün adaçayı içicem sen de mi içsenGünaydınlar,
bende olabildiğince sabitim.aslında okkalı bi ödemim vardı ama gitmiş dün akşam eşimle 1 saate yakın yürüdük ondan sanırım.benim şu sökülmek bilmeyen reglim hala damla damla geliyor.bazen hamile miyim diye de düşünmüyor değilimama bugün biraz daha gelmeye başladı.tam sökülse de eksilere geçsem artık
en son gelen en önce gidermiş hiç takma kafana umursamaz, boş vermişlik hali senin de üstüne çöktü elbet kalkar gülüm her şey normale döner senin ufaklık şu bir haftayı da atlatsın sağlıkla cıvıldasın bir sen de bir tazelenip kendine gelirsin sonra diyet+yürüyüş devam edersinBenim kilo bildirimim hicte ic acici degil sporda olmayinca hersey ters gidiyor regl yakin makarna yedim dun kurufasulye yedim ve sonuc 70 uzuluyormuyum bilmiyorum galiba gercekten cok yoruldumartik diyeti dussunmek istemiyorumm
Tebrik ederim canım eksi görmene çok sevindimgünaydın
geçen hafta 97.9
bu hafta 97.1
kuzum hiç takılma gerçekten.rakam olarak seni üzmüş olabilir tartı ama şu son zaman gerçekten yıprandın ve kendine zaman ayıramadın.anlıyorum seni 67 görmüşken tekrar 70 görmek üzücü ama başladığın kiloya geri dönmedin ki sonuçta.ufak bi artı var o da bakmışsın bir iki güne gitmiş.sen başarırsın yaparsın hiç şüphem yok.hırs ve mücadele senin işinBenim kilo bildirimim hicte ic acici degil sporda olmayinca hersey ters gidiyor regl yakin makarna yedim dun kurufasulye yedim ve sonuc 70 uzuluyormuyum bilmiyorum galiba gercekten cok yoruldumartik diyeti dussunmek istemiyorumm
Canim ben hic bosvermis olmadim ki oglum hastayken bile dikkat etmeye calistim .. oglum iyi aslinda sadece lezyonlar iyilesmedigi icin okula gidemiyor yoksa kasintilar iki gundur azaldi .. galiba hic dinlenemedim ondan oldu halen geceleri hic uyuyamiyorum surekli ogluma bakiyorum birde regl yakinen son gelen en önce gidermiş hiç takma kafana umursamaz, boş vermişlik hali senin de üstüne çöktü elbet kalkar gülüm her şey normale döner senin ufaklık şu bir haftayı da atlatsın sağlıkla cıvıldasın bir sen de bir tazelenip kendine gelirsin sonra diyet+yürüyüş devam edersin
bu ara diyet olarak düşünme sağlıklı besleniyorum de zaten hiç ölçüyü kaçırmazsın sen rahat ruh haliyle devam et bir süre
Tamda dedigin gibi oldum yorgunluk hic iyi gelmedi bana canim .. ve 67 iken 70 olmak sinir bozucu nasil bir kara bulut varsa uzerimde tam hersey harika giderken hersey alt ust oldu .. olsun bakalim bunada eyvallahkuzum hiç takılma gerçekten.rakam olarak seni üzmüş olabilir tartı ama şu son zaman gerçekten yıprandın ve kendine zaman ayıramadın.anlıyorum seni 67 görmüşken tekrar 70 görmek üzücü ama başladığın kiloya geri dönmedin ki sonuçta.ufak bi artı var o da bakmışsın bir iki güne gitmiş.sen başarırsın yaparsın hiç şüphem yok.hırs ve mücadele senin işinhadi ramazana kadar full motiveyle devam edelim
o boş vermişlik bıkkınlık anlamın da kullandım ben de hala var ama yemeye yine de ben de senin gibi dikkat ediyorum çok sıkıntı yapmadan ama :) arada bir mola vermek gerekiyor belki de hiç düşünmeden artı mı eksidemiyim demeden günü geçirmek mi lazım ne yapmak lazım ben de tam çözemedim bize ne iyi gelir acepCanim ben hic bosvermis olmadim ki oglum hastayken bile dikkat etmeye calistim .. oglum iyi aslinda sadece lezyonlar iyilesmedigi icin okula gidemiyor yoksa kasintilar iki gundur azaldi .. galiba hic dinlenemedim ondan oldu halen geceleri hic uyuyamiyorum surekli ogluma bakiyorum birde regl yakindestegin icin cok saol canim benim
sağol tomurcuğumTebrik ederim canım eksi görmene çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?