- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #42.681
tevafuk55 uğramamışsın çocukların alerjisi geçmemiş demek bu
inşallah doktora götürmüşsünüzdür kuzularım iyileşmeye başlamıştır
Selam canım geldim oğlum ve kizim çok fena oldular. Kızımın bacaklarında boş yer yok oğlum 3. Gecedir uyuyamıyor. Doktora götürdüm krem ve sürüp verdi kullanıyoruz oğlumun hafifledi ama kizim boş buldukça kasıyor.. dün akşam da kv düşmüş köyden getirdik çok şükür ki kırık falan yok...tevafuk hala gelmemiş hayırdır canooomm çok mu yoğundu bu gün tempo çocuklar nasıl oldu onu da yazmamışsın
vah vahhh üst üste denk geldi hepsi , kızının da hafifler kısa sürede inşallah , kv nasıl düşmüş çok geçmiş olsun iyi ki kırık yok dediğin gibi ama durumu pek iyi değil ki getirmişsiniz neresinin üstüne düşmüş kolu mu bacağımı kalçası mı yerinden kalkabiliyor muSelam canım geldim oğlum ve kizim çok fena oldular. Kızımın bacaklarında boş yer yok oğlum 3. Gecedir uyuyamıyor. Doktora götürdüm krem ve sürüp verdi kullanıyoruz oğlumun hafifledi ama kizim boş buldukça kasıyor.. dün akşam da kv düşmüş köyden getirdik çok şükür ki kırık falan yok...
Canim kv m bahceye inerken toprak bi giris var yajlasik yarimmetre gibi. Oraya dusmus yuz ustu ellerinin ustune. Çok şükür hicbir şeyi yok desem doğru söylemiş olurum. Burnunun kenarını dal çizmiş hafif derin ama dikiş e gerek duymamışlar. Dizinde de para buy morluk var. O kadar yani.. :) ama benim kv çok canı kıymetlidir. Acayip naz yapıyor oğullarına helal olsun diyorum benim başaramadığımi başarıyor. Tansiyinu yukselmis sanirim ondan dustu diye dusunuykrum dun gece 18 di acile geldiginde.vah vahhh üst üste denk geldi hepsi , kızının da hafifler kısa sürede inşallah , kv nasıl düşmüş çok geçmiş olsun iyi ki kırık yok dediğin gibi ama durumu pek iyi değil ki getirmişsiniz neresinin üstüne düşmüş kolu mu bacağımı kalçası mı yerinden kalkabiliyor mu
ablam 5 sene önce o kadarcık yüksekten düştü parmakları kırıldı elinin içi boydan boya parçalandı 1 sene ağlaya ağlaya fizik tedavi gördü eli eskisi gibi değil ama şimdi en azından kullanabiliyor diye şükrediyoruz senin kv maşallah sağlammış birşey olmamış yada allah senin yüzüne mi bakmış desem buncacıkla bu kadar naz yapan kırığı olsa aylarca nazlanır ağlardı verilmiş sadakanız varmış şükür minik morlukla atlatmışCanim kv m bahceye inerken toprak bi giris var yajlasik yarimmetre gibi. Oraya dusmus yuz ustu ellerinin ustune. Çok şükür hicbir şeyi yok desem doğru söylemiş olurum. Burnunun kenarını dal çizmiş hafif derin ama dikiş e gerek duymamışlar. Dizinde de para buy morluk var. O kadar yani.. :) ama benim kv çok canı kıymetlidir. Acayip naz yapıyor oğullarına helal olsun diyorum benim başaramadığımi başarıyor. Tansiyinu yukselmis sanirim ondan dustu diye dusunuykrum dun gece 18 di acile geldiginde.
Kolay gelsin canim seviyorsun aksamlari is yapmayi senn benim evde istiyor adam akkilli bi temizlik ama oglum bi iyilessinde yaparim insallah ...öğleden önce mutfak salon süpür sil araları süpür sil yaptım mutfak çekmecelerini bazısını boşaltıp silip düzenledim öğlen daha eşim evdeyken sızdım uyumuşum 1 saat kadar telefona uyandım komşu çağırdı gittim 5 ten sonra geldim aklım da bir sürü iş var , akşama yatak odası çekmece dolaplarını boşaltıp silip düzenliycem inşallah
Aslinda cok yorgunum canim gercekten bedenen yorgunum dedigin gibi bir molami vermeli yada artik dusunmemelimi bilemedim ama dinlenmeye ihtiyacim var toparliycam insallah ..o boş vermişlik bıkkınlık anlamın da kullandım ben de hala var ama yemeye yine de ben de senin gibi dikkat ediyorum çok sıkıntı yapmadan ama :) arada bir mola vermek gerekiyor belki de hiç düşünmeden artı mı eksidemiyim demeden günü geçirmek mi lazım ne yapmak lazım ben de tam çözemedim bize ne iyi gelir acep
şükür kaşıntıları azalmış yaa lezyonları da iyileşir ufak ufak, artık daha rahat uyur tam dinlenirsiniz inşallah
Ahh kiyamamm keske ilk olduklarinda goturseydiniz canim neyseki ilaclar biraz fayda etmis cokk gecmis olsun yavrulara ..kasinmak kadar kotu bisey yok galiba kac gundur ne cektik bizzSelam canım geldim oğlum ve kizim çok fena oldular. Kızımın bacaklarında boş yer yok oğlum 3. Gecedir uyuyamıyor. Doktora götürdüm krem ve sürüp verdi kullanıyoruz oğlumun hafifledi ama kizim boş buldukça kasıyor.. dün akşam da kv düşmüş köyden getirdik çok şükür ki kırık falan yok...
Ayyy yaslilikta dusmekte cok zorr valla iyiki kirik cikik yok yoksa seninki artik nasil nazlanirdiii .. tansiyon ilaci falan kullanmiyomuki kilolu degil galiba kayinvalide yoksa her yerini kirardi koca govdenin uzerine dusunce insallah cabuk iyilesirde sizde nazindan kurtulursunuz ..Canim kv m bahceye inerken toprak bi giris var yajlasik yarimmetre gibi. Oraya dusmus yuz ustu ellerinin ustune. Çok şükür hicbir şeyi yok desem doğru söylemiş olurum. Burnunun kenarını dal çizmiş hafif derin ama dikiş e gerek duymamışlar. Dizinde de para buy morluk var. O kadar yani.. :) ama benim kv çok canı kıymetlidir. Acayip naz yapıyor oğullarına helal olsun diyorum benim başaramadığımi başarıyor. Tansiyinu yukselmis sanirim ondan dustu diye dusunuykrum dun gece 18 di acile geldiginde.
Kuru bir gun olmus canim caninmi istemedi afiyet olsun ..menüm
sabah yok acıkmadım
1 fincan gojjyberi çayı içtim
öğle 12:30
1 haşlama yumurta
2 dilim kadar ekşi maya ekmek
yeşillik ,peynir salatalık
öğleden sonra komşuda 15:30
1 d. mozaik pasta
biraz leblebi ceviz
akşam 19 :50
1 haşlama yumurta (öğle 2 tane haşlamıştım yiyememiştim tekini)
2 dal marul yeşil soğanla salata
1 ev poğaçası
su 2 lt
Baya az bir gün olmuş canım afiyet bol eksi olsunmenüm
sabah yok acıkmadım
1 fincan gojjyberi çayı içtim
öğle 12:30
1 haşlama yumurta
2 dilim kadar ekşi maya ekmek
yeşillik ,peynir salatalık
öğleden sonra komşuda 15:30
1 d. mozaik pasta
biraz leblebi ceviz
akşam 19 :50
1 haşlama yumurta (öğle 2 tane haşlamıştım yiyememiştim tekini)
2 dal marul yeşil soğanla salata
1 ev poğaçası
su 2 lt
Sorma canım kizim bu akşam da erkenden uyudu anlamadım 7.30 da uyudu. Oyy oy çocuk demek hem çok güzel hem de bir o kadar yorucuAhh kiyamamm keske ilk olduklarinda goturseydiniz canim neyseki ilaclar biraz fayda etmis cokk gecmis olsun yavrulara ..kasinmak kadar kotu bisey yok galiba kac gundur ne cektik bizzsurupta kremde fayda eder canim .. amannn kaynana nasil dusmus zaten gelince hep topuyla gelir boyle seyler allahtan kirilmamis onada gecmis olsun ....
Sırma canım pek kıymetlidir kv mın canı. Küçücük rahatsızlıklar için hemen doktora gider.. tansiyon ilaci kullanıyor canım ama kilolu 90 kilo kaynanam sanırım kilosundan kaynaklanıyor birazds. Valla canim ben onun cok siddrtli dusmedigini dusundum zaten toprağa düşmesi de büyük şans. Merdiven falan olsaydı allah korusun.. yine de allah korumuş bin şükür. Hep derim rabbim onu bize bizi ona muhtaç etmesin.Ayyy yaslilikta dusmekte cok zorr valla iyiki kirik cikik yok yoksa seninki artik nasil nazlanirdiii .. tansiyon ilaci falan kullanmiyomuki kilolu degil galiba kayinvalide yoksa her yerini kirardi koca govdenin uzerine dusunce insallah cabuk iyilesirde sizde nazindan kurtulursunuz ..
geceleri enerjim geliyor gündüz iş bölünüyor yemek yapma eşimin gelip gitmesi konu komşu derken yarım yamalak oluyor gece karışan bölen yok o yüzden işime geliyor :))Kolay gelsin canim seviyorsun aksamlari is yapmayi senn benim evde istiyor adam akkilli bi temizlik ama oglum bi iyilessinde yaparim insallah ...
Canim kizinin ictigi surup acayip uyku yapiyo o nedenle uyumustur birak uyusun kuzucuk sabah daha iyi uyanacaktir .. kac gundur bizde zombi gibiydik oglumla halen hastaligin yorgunlugunu cekiyoruz .. insallah cabucak iyilesirlerrBaya az bir gün olmuş canım afiyet bol eksi olsun
Sorma canım kizim bu akşam da erkenden uyudu anlamadım 7.30 da uyudu. Oyy oy çocuk demek hem çok güzel hem de bir o kadar yorucu
Sırma canım pek kıymetlidir kv mın canı. Küçücük rahatsızlıklar için hemen doktora gider.. tansiyon ilaci kullanıyor canım ama kilolu 90 kilo kaynanam sanırım kilosundan kaynaklanıyor birazds. Valla canim ben onun cok siddrtli dusmedigini dusundum zaten toprağa düşmesi de büyük şans. Merdiven falan olsaydı allah korusun.. yine de allah korumuş bin şükür. Hep derim rabbim onu bize bizi ona muhtaç etmesin.
biz alışmışız gülüm molada versek düşünmesek de yediklerimize dikkat ediyoruz ben düşünmemeyi seçtim 1 haftadır ne aman ne yiyeyime ne de kilo gitti mi geldi miye takmıyorum stresim, bıkkınlığım azaldı şükür inşallah seninki de çabuk geçecekAslinda cok yorgunum canim gercekten bedenen yorgunum dedigin gibi bir molami vermeli yada artik dusunmemelimi bilemedim ama dinlenmeye ihtiyacim var toparliycam insallah ..
ben çok güzel doydum ondan başka bir şey istemedi canım yatmadan önce kefir içicem diye yoğurt v.s. de çekmedi canımKuru bir gun olmus canim caninmi istemedi afiyet olsun ..
Yok yaa cocuklar esim hic sikinti degil banada su kasinma isi her isimi yarim birakiyo iste gecen arkadas aradi okuldan iki dk konustum mutfaktan su almaya gittim bi geldimki yuzunu kasimis yolmus atmis yanagini bir agliyo izi kalacak diye artik "su cicegi hatiran oldu "dedimde sustu anamm annelik ne zor helede benim oglusla hemen bisey uydurmasan agit yakardi gunlercegeceleri enerjim geliyor gündüz iş bölünüyor yemek yapma eşimin gelip gitmesi konu komşu derken yarım yamalak oluyor gece karışan bölen yok o yüzden işime geliyor :))
evde çocuklar eş oldu mu iş yapılmıyor zaten bir kaç gün daha sabret gülüm , biliyorum için içini yiyor ama öncelik oğluşun rahatı
Doymussundur tabi canim hani kabizlik sikintin var ya onun icin kuru olmus dedim neyse kefir icecekmissin o biraz rahatlatir seniben çok güzel doydum ondan başka bir şey istemedi canım yatmadan önce kefir içicem diye yoğurt v.s. de çekmedi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?