Haydi Yine Yeniden...

sabahları senin iştahın pek olmuyor yine de peyniri azıcık daha fazla yesen çok güzel olurdu zaten süt yumurta yiyemiyorsun bari kaşarı, peyniri birazcık arttırsan diyorum
genel olarak menün düzenli besleyici güzel bence afiyet bol enerji olsun

aminnnnnnn

Doymussundur tabi canim hani kabizlik sikintin var ya onun icin kuru olmus dedim neyse kefir icecekmissin o biraz rahatlatir seni
öğle de akşam da soğan yedim o da probiyotikmiş gece de kefir içiyorum diye fark etmedim kuru olduğunu senle tevafuk diyince kendi menümü okudum cidden biraz kuruymuş yaav:)))))))))

vayyy kerata yüzün de iz kalacak diye ağlamasına bak yaaa hızlı düşünmüşsün maşallah iyi hemen aklına gelip hatıran olacak demişsin :)

kahvaltı 07:45
1.5 haşlanmış yumurta, 7 zeytin( sünnetmiş), kk peynir, 1 su bar. evde yapılmış vişne suyu
ara 10:15
yeşil çay, 3 minik galeta
öğle 12:25
tost,çay
ara 15: 00
türk kahvesi,3 bisküvi,az çağla
akşam 19:00
yoğurt içine salatalık doğradım
ara
Türk kahvesi.avuçiçi fıstık.2 avuçiçi çekirdek
Spor 2 saat yürüyüş

benim dinlenme molam yeter hurçları boşaltıp benim kalkacakları kaldırıp yazlık pjama v.s. leriçıkarıp geri yerleştirdim şimdi sıra çekmecelerde hadi bana kolay gelsiinnn:)

Bugun senin menude kuru olmus canim corba salata olabilirdi aksam cekirdekde bir tik fazla o mubaregede elini bi degince cekilmiyo afiyet olsun canim ...

ufaklığımın ateşi var sabah doktora götürdüm boğazı şişmiş antibiyotik verdi inşallah gece ateşimiz yükselmez dünde pek uyumadık bugün okula götürmedim dinlensin diye
Ah o bogaz yokmu bizide hep o ateslendiriyor antibiyotige basladiysaniz cok cikmaz atesi iyi yapmissin okula goturmemekle dinlensin fistik cok gecmis olsun canim ..

Dengeli ve güzel bir gün olmuş canım afiyet olsun

Ooo canim baya ilerlemis.insallah ilaclar cabucak fayda eder.keske kizina igne yapilsaydi o biraz daha buyuk belki ikna olurdu igne olmaya.kv ne de cok gecmis olsun neyse ki birsey olmamis ama ona sorsan tabi pireyi deve yapar.ekimin dedigi gibi sen zorlanirdin daha kotu birsey olsa.Allah yuzune bakmis canim...

ufaklığımın ateşi var sabah doktora götürdüm boğazı şişmiş antibiyotik verdi inşallah gece ateşimiz yükselmez dünde pek uyumadık bugün okula götürmedim dinlensin diye
Gecmis olsun canim.hemen doktora gitmekle iyi yapmissin insallah cabucak toparlar.bu gece sana da uyku yok desene

Menumu yazamadim ya komsuya gittim bi dibek kahvesi ictik lafladik geldim az once

Sabah 9.30
1 hurma
2 haslanmis yumurta
2 kk beyaz peynir

Ara 10.30
2 minik lokma simit (patronun oglu getirdi sicak. kiramadim kopardim bi ufak ama zorla yedim cok tuzluydu)

Oglen 14.30
1 kase yogurda 2 yk yulaf ezmesi
Yarim yesil elma dogradim icine

Ara 17
Kalan yarim elma
Ustune sade turk kahvesi

Aksam 19
1 buyuk kase yogurt corbasi
Kivircik salata
1 catal taze fasulye (cok tuzlu olmus hic yiyemedim bugun tuzla sınandım resmen )
1 kk buyuklugunde haslama tavuk

Ara 22
1 fincan sade dibek kahve

Su 3 litre

Protein agirlikli ama biraz kuru arkadaslarin dedigi gibi o da kefirle dengelenir

Menun gayet guzel.bamya da wc ye cikarir avantajli bi sebze

Aksamin super hafif.biskuvi ve cekirdegi dengelemis.yuruyus de taclandirmis gunu.artindan kurtulursun insallah canim

Kızlar ben yarın itibari ile memu vereyim bugün de boşa geçti
Tamam canim.sorun yok.menu olmadi mi zaten artilar hemen dibimizde.yapisiveriyor bir yerden.
Bugun yinede oldukca aktiftik.artik eskisi gibi gunluk canli olsun istiyorum.ramazana kadar her birimiz toparlanmaliyiz...

Şahane bol eksi olsun tuzsuz yemeye alışınca herkese normal gelen bize fazla geliyor

Sağolun kızlar ev nöbetine geçtim ufaklık genelde uyuyunca 2 saat içinde çok terler onu bekliyorum üzerini değiştirip öyle yatarım alarm kurup gecede kontrol etcem Rabbim herkese şifa versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…