- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #42.701
sabahları senin iştahın pek olmuyor yine de peyniri azıcık daha fazla yesen çok güzel olurdu zaten süt yumurta yiyemiyorsun bari kaşarı, peyniri birazcık arttırsan diyorumSabah 10 30
Iki dilim ekmek
Dort kup kasar
Bir catal suzme peynir
Uc parca sosis
Limonlu brokoli
Bir kup helva
Sekersiz cay
Ara 14 00
Uc tane hurma
Aksam 18 00
Bir kepce tarhana corbasi
Bes kasik kiymali bamya yemegi
Iki kasik pilav
Iki kasik kurufasulye
Bol salaata
Su 2.5 litre
Spor yok
Fasulye dun cok sisirdi ama cok agrim olmadi malum kan degerlerini dusurmemek lagzim o nedenle arada yiycem mecbur artik ilacim da yok
aminnnnnnnBaya az bir gün olmuş canım afiyet bol eksi olsun
Sorma canım kizim bu akşam da erkenden uyudu anlamadım 7.30 da uyudu. Oyy oy çocuk demek hem çok güzel hem de bir o kadar yorucu
Sırma canım pek kıymetlidir kv mın canı. Küçücük rahatsızlıklar için hemen doktora gider.. tansiyon ilaci kullanıyor canım ama kilolu 90 kilo kaynanam sanırım kilosundan kaynaklanıyor birazds. Valla canim ben onun cok siddrtli dusmedigini dusundum zaten toprağa düşmesi de büyük şans. Merdiven falan olsaydı allah korusun.. yine de allah korumuş bin şükür. Hep derim rabbim onu bize bizi ona muhtaç etmesin.
öğle de akşam da soğan yedim o da probiyotikmiş gece de kefir içiyorum diye fark etmedim kuru olduğunu senle tevafuk diyince kendi menümü okudum cidden biraz kuruymuş yaav:)))))))))Doymussundur tabi canim hani kabizlik sikintin var ya onun icin kuru olmus dedim neyse kefir icecekmissin o biraz rahatlatir seni
vayyy kerata yüzün de iz kalacak diye ağlamasına bak yaaa hızlı düşünmüşsün maşallah iyi hemen aklına gelip hatıran olacak demişsin :)Yok yaa cocuklar esim hic sikinti degil banada su kasinma isi her isimi yarim birakiyo iste gecen arkadas aradi okuldan iki dk konustum mutfaktan su almaya gittim bi geldimki yuzunu kasimis yolmus atmis yanagini bir agliyo izi kalacak diye artik "su cicegi hatiran oldu "dedimde sustu anamm annelik ne zor helede benim oglusla hemen bisey uydurmasan agit yakardi gunlerce
işin çok Rabbim yardımcın olsunbenim dinlenme molam yeter hurçları boşaltıp benim kalkacakları kaldırıp yazlık pjama v.s. leriçıkarıp geri yerleştirdim şimdi sıra çekmecelerde hadi bana kolay gelsiinnn:)
Bugun senin menude kuru olmus canim corba salata olabilirdi aksam cekirdekde bir tik fazla o mubaregede elini bi degince cekilmiyo afiyet olsun canim ...kahvaltı 07:45
1.5 haşlanmış yumurta, 7 zeytin( sünnetmiş), kk peynir, 1 su bar. evde yapılmış vişne suyu
ara 10:15
yeşil çay, 3 minik galeta
öğle 12:25
tost,çay
ara 15: 00
türk kahvesi,3 bisküvi,az çağla
akşam 19:00
yoğurt içine salatalık doğradım
ara
Türk kahvesi.avuçiçi fıstık.2 avuçiçi çekirdek
Spor 2 saat yürüyüş
Ah o bogaz yokmu bizide hep o ateslendiriyor antibiyotige basladiysaniz cok cikmaz atesi iyi yapmissin okula goturmemekle dinlensin fistik cok gecmis olsun canim ..ufaklığımın ateşi var sabah doktora götürdüm boğazı şişmiş antibiyotik verdi inşallah gece ateşimiz yükselmez dünde pek uyumadık bugün okula götürmedim dinlensin diye
Dengeli ve güzel bir gün olmuş canım afiyet olsunSabah 10 30
Iki dilim ekmek
Dort kup kasar
Bir catal suzme peynir
Uc parca sosis
Limonlu brokoli
Bir kup helva
Sekersiz cay
Ara 14 00
Uc tane hurma
Aksam 18 00
Iki kasik pilav
Iki kasik kurufasulye
Bol salaata
Su 2.5 litre
Spor yok
Fasulye dun cok sisirdi ama cok agrim olmadi malum kan degerlerini dusurmemek lagzim o nedenle arada yiycem mecbur artik ilacim da yok
Ooo canim baya ilerlemis.insallah ilaclar cabucak fayda eder.keske kizina igne yapilsaydi o biraz daha buyuk belki ikna olurdu igne olmaya.kv ne de cok gecmis olsun neyse ki birsey olmamis ama ona sorsan tabi pireyi deve yapar.ekimin dedigi gibi sen zorlanirdin daha kotu birsey olsa.Allah yuzune bakmis canim...Selam canım geldim oğlum ve kizim çok fena oldular. Kızımın bacaklarında boş yer yok oğlum 3. Gecedir uyuyamıyor. Doktora götürdüm krem ve sürüp verdi kullanıyoruz oğlumun hafifledi ama kizim boş buldukça kasıyor.. dün akşam da kv düşmüş köyden getirdik çok şükür ki kırık falan yok...
Gecmis olsun canim.hemen doktora gitmekle iyi yapmissin insallah cabucak toparlar.bu gece sana da uyku yok deseneufaklığımın ateşi var sabah doktora götürdüm boğazı şişmiş antibiyotik verdi inşallah gece ateşimiz yükselmez dünde pek uyumadık bugün okula götürmedim dinlensin diye
Protein agirlikli ama biraz kuru arkadaslarin dedigi gibi o da kefirle dengelenirmenüm
sabah yok acıkmadım
1 fincan gojjyberi çayı içtim
öğle 12:30
1 haşlama yumurta
2 dilim kadar ekşi maya ekmek
yeşillik ,peynir salatalık
öğleden sonra komşuda 15:30
1 d. mozaik pasta
biraz leblebi ceviz
akşam 19 :50
1 haşlama yumurta (öğle 2 tane haşlamıştım yiyememiştim tekini)
2 dal marul yeşil soğanla salata
1 ev poğaçası
su 2 lt
Menun gayet guzel.bamya da wc ye cikarir avantajli bi sebzeSabah 10 30
Iki dilim ekmek
Dort kup kasar
Bir catal suzme peynir
Uc parca sosis
Limonlu brokoli
Bir kup helva
Sekersiz cay
Ara 14 00
Uc tane hurma
Aksam 18 00
Iki kasik pilav
Iki kasik kurufasulye
Bol salaata
Su 2.5 litre
Spor yok
Aksamin super hafif.biskuvi ve cekirdegi dengelemis.yuruyus de taclandirmis gunu.artindan kurtulursun insallah canimkahvaltı 07:45
1.5 haşlanmış yumurta, 7 zeytin( sünnetmiş), kk peynir, 1 su bar. evde yapılmış vişne suyu
ara 10:15
yeşil çay, 3 minik galeta
öğle 12:25
tost,çay
ara 15: 00
türk kahvesi,3 bisküvi,az çağla
akşam 19:00
yoğurt içine salatalık doğradım
ara
Türk kahvesi.avuçiçi fıstık.2 avuçiçi çekirdek
Spor 2 saat yürüyüş
Tamam canim.sorun yok.menu olmadi mi zaten artilar hemen dibimizde.yapisiveriyor bir yerden.Kızlar ben yarın itibari ile memu vereyim bugün de boşa geçti
Şahane bol eksi olsun tuzsuz yemeye alışınca herkese normal gelen bize fazla geliyorMenumu yazamadim ya komsuya gittim bi dibek kahvesi ictik lafladik geldim az once
Sabah 9.30
1 hurma
2 haslanmis yumurta
2 kk beyaz peynir
Ara 10.30
2 minik lokma simit (patronun oglu getirdi sicak. kiramadim kopardim bi ufak ama zorla yedim cok tuzluydu)
Oglen 14.30
1 kase yogurda 2 yk yulaf ezmesi
Yarim yesil elma dogradim icine
Ara 17
Kalan yarim elma
Ustune sade turk kahvesi
Aksam 19
1 buyuk kase yogurt corbasi
Kivircik salata
1 catal taze fasulye (cok tuzlu olmus hic yiyemedim bugun tuzla sınandım resmen)
1 kk buyuklugunde haslama tavuk
Ara 22
1 fincan sade dibek kahve
Su 3 litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?