Haydi Yine Yeniden...

Menun harika canimm .. valla bende hic yiyemem tuzlu olunca en cok sinir oldugum seydir tuzlu yemek neyse aksamin yinede guzel .. dibek kahveside cok guzel oluyo bee benimde cok az kalmis yapsamda bitse aslinda afiyet olsun canimm ..

ayy akşamın aşırı hafif iyiki fıstığı yemişsin yoksa için kazınırdı belki de yine de kazınmıştır
maşallah yürüyüşün süper gülüm hem baş ağrına da iyi gelmiştir temiz hava , cidden iyi geldi mi bu gün kendni nasıl hissediyorsun canoom

ufaklığımın ateşi var sabah doktora götürdüm boğazı şişmiş antibiyotik verdi inşallah gece ateşimiz yükselmez dünde pek uyumadık bugün okula götürmedim dinlensin diye
vahh yavrum o da mı hastalandı inşallah gece ateşlenmez ilaçta çabuk etki eder
dün büyük kızla ben hastalandık demiştin, büyük kızın nasıl peki az toparladı mı
gülümm siz ana kızlar biraz da üzüntüden direnciniz mi düşüp hastalanıyorsunuz acaba, baba gelip gidince yaradanına kurban olduklarım üzülüp buruluyorlar , özlüyorlar babalarını onun etkisi de büyük mü sanki ne
rabbim kimseyi ayrı düşürmesin inşallah sizin bu da son olsun bir daha kine tam kavuşun inşallahh

sabahın çok güzel gerisini okurken nedense senin canın sıkkın veya üzülmüşsün gibi değişik bir şeyler hissettim o yüzden de iştahın kaçmışta midenin gurultusu sussun diye zorla yemişsin gibi geldi bana bacım inşallah yanlış hissetmişimdir
ama menü güzel su da çok güzel afiyet olsun

Sağolun kızlar ev nöbetine geçtim ufaklık genelde uyuyunca 2 saat içinde çok terler onu bekliyorum üzerini değiştirip öyle yatarım alarm kurup gecede kontrol etcem Rabbim herkese şifa versin inşallah
amin tüm hastalara uykusuzlara yavrularının başını bekleyen analara rabbim şifa güç kuvvet versin
yarına daha sağlıklı daha zinde ve mutlu uyansın herkes :)

konmari usulü ile çamaşır yazma çorapların olduğu 4 çekmece düzenlendi çok iyi oldu da çok uzun sürüyor yaaf :))
boş yer bile açıldı çekmeceler de benim yönteme göre 2 kat daha iyi hiç bir şeyi aramadan çekmeceyi açar açmaz hepsi rahat görünüyor içim rahatladı sonun da ohhh :))))

Yok canm aslında iştah kapanması olmadı.sabahan evde canım bir şey istemedi kahvaltıyı iş yerinde yaptım.öğlen yemeğine bir türlü karar veremeden arkadaşlar sahaya ilaçlamaya gitti bende yoğurt yulaf yaptım.spontone oldu biraz.akşam da fasulyenin tuzlu oluşu canımı sıktı aslında.çorba salataya kaldım diyebilirim.
haa şöyle tahminin doğru 72 görmekten fazlasıyla bunaldım artık.o yüzden dün biraz az yeme kararı almıştım öyle de oldu

Günaydın arkadaşlarım gecemiz hafif sıyrıklarla geçti 2 kere kıyafet değiştik şükür ateşi çıkmadı tabi ikide bi uyanmaktan ayarlarım kaçık tabi bunada razıyım
çok şükür ateşlenmemiş zaten antibiyotiğe de başladınız daha da ateş korkusu olmaz allahın izniyle
uykusuzlukta sana kaldı bu gece erkenden uyuyup dinlenirsiniz inşallah

ekim2009 dün az yedim ama karnım hiç acıkmadı yemeği azaltıp oruca kendimi hazırlıyorum
canım benim iyi düşünmüşsün azıcık kaldı ramazana, eşim de dün diyor hazırlanmak lazım, şimdi geldi yattı saat 1 de beni kaldır dedi yemek yemiyecekmiş o da kendini hazırlıyor galiba :)

hepimize bir bunalma geldi gülüm bulaşıcı gibi ilk ben başladım size mi bulaştırdım ne yaptım, mevsimin ani ısı değişimleri bedeni ve ruhu çok etkiliyor onun da etkisi var inşallah ramazan ayı hepsine iyi gelecek o zaman kadar az dişimizi sıkalım

Gunaydinlarrr kizlarrrr guzel bir gun olmasi dilegi ileeee
Sabah tosun gibi uyandim sevgili odemim yine beni ziyarete gelmissss cok lazimmis gibi her ay okkalica ziyaret etmese olmuyo serseri simdi tontik tontik poncik poncik oturuyorum
allah hayrını versin nasıl da eğlenceli anlatmışsın ödemi
ben habersiz ziyaretçi sevmiyorum diye korkudan tek taraflı gelmiş sol bacak ayak başkasının ayağı gibi görünüyor çok şişmiş ben de bu kadar bariz ödem pek olmazdı en azından 3 senedir olmuyordu bol su içelim bu gün ne yapalım ki başka

gece çok yorulup biraz da geç yattım sabah 7 de kalktım oğlana yine kahvaltı yaptıramadım, geri yattım uyumuşum 8 :45 te telefona uyandım komşu saat 10 da kafede kahve içmeye gidilecek sen de gel diye arıyor yaaav ben hep diyorum 10 a kadar uyuyorum ben elleşmeyin :))azıcıkta sinirlendim uykusuzken çok pisimdir, sinirli olurum övünmek gibi olmasın benim uyku kaçtı kalktım ortalık topladım makineya çamaşır attım çorba yaptım baktım daha duramıyorum gittim yattım yine :)))) 1 saatten biraz fazla uyumuşum 12 yi 7 geçe eşim gelmeden kalktım, suratım kireç gibi bembeyaz olmuş geceden beri benim malum çok yoğun ondan herhalde, sol ayakta biraz daha bana aitmiş gibi görünüyor uyumak iyi gelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…