- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #42.721
Menun harika canimm .. valla bende hic yiyemem tuzlu olunca en cok sinir oldugum seydir tuzlu yemek neyse aksamin yinede guzel .. dibek kahveside cok guzel oluyo bee benimde cok az kalmis yapsamda bitse aslinda afiyet olsun canimm ..Menumu yazamadim ya komsuya gittim bi dibek kahvesi ictik lafladik geldim az once
Sabah 9.30
1 hurma
2 haslanmis yumurta
2 kk beyaz peynir
Ara 10.30
2 minik lokma simit (patronun oglu getirdi sicak. kiramadim kopardim bi ufak ama zorla yedim cok tuzluydu)
Oglen 14.30
1 kase yogurda 2 yk yulaf ezmesi
Yarim yesil elma dogradim icine
Ara 17
Kalan yarim elma
Ustune sade turk kahvesi
Aksam 19
1 buyuk kase yogurt corbasi
Kivircik salata
1 catal taze fasulye (cok tuzlu olmus hic yiyemedim bugun tuzla sınandım resmen)
1 kk buyuklugunde haslama tavuk
Ara 22
1 fincan sade dibek kahve
Su 3 litre
ayy akşamın aşırı hafif iyiki fıstığı yemişsin yoksa için kazınırdı belki de yine de kazınmıştırkahvaltı 07:45
1.5 haşlanmış yumurta, 7 zeytin( sünnetmiş), kk peynir, 1 su bar. evde yapılmış vişne suyu
ara 10:15
yeşil çay, 3 minik galeta
öğle 12:25
tost,çay
ara 15: 00
türk kahvesi,3 bisküvi,az çağla
akşam 19:00
yoğurt içine salatalık doğradım
ara
Türk kahvesi.avuçiçi fıstık.2 avuçiçi çekirdek
Spor 2 saat yürüyüş
vahh yavrum o da mı hastalandı inşallah gece ateşlenmez ilaçta çabuk etki ederufaklığımın ateşi var sabah doktora götürdüm boğazı şişmiş antibiyotik verdi inşallah gece ateşimiz yükselmez dünde pek uyumadık bugün okula götürmedim dinlensin diye
sabahın çok güzel gerisini okurken nedense senin canın sıkkın veya üzülmüşsün gibi değişik bir şeyler hissettim o yüzden de iştahın kaçmışta midenin gurultusu sussun diye zorla yemişsin gibi geldi bana bacım inşallah yanlış hissetmişimdirMenumu yazamadim ya komsuya gittim bi dibek kahvesi ictik lafladik geldim az once
Sabah 9.30
1 hurma
2 haslanmis yumurta
2 kk beyaz peynir
Ara 10.30
2 minik lokma simit (patronun oglu getirdi sicak. kiramadim kopardim bi ufak ama zorla yedim cok tuzluydu)
Oglen 14.30
1 kase yogurda 2 yk yulaf ezmesi
Yarim yesil elma dogradim icine
Ara 17
Kalan yarim elma
Ustune sade turk kahvesi
Aksam 19
1 buyuk kase yogurt corbasi
Kivircik salata
1 catal taze fasulye (cok tuzlu olmus hic yiyemedim bugun tuzla sınandım resmen)
1 kk buyuklugunde haslama tavuk
Ara 22
1 fincan sade dibek kahve
Su 3 litre
amin tüm hastalara uykusuzlara yavrularının başını bekleyen analara rabbim şifa güç kuvvet versinSağolun kızlar ev nöbetine geçtim ufaklık genelde uyuyunca 2 saat içinde çok terler onu bekliyorum üzerini değiştirip öyle yatarım alarm kurup gecede kontrol etcem Rabbim herkese şifa versin inşallah
Yok canm aslında iştah kapanması olmadı.sabahan evde canım bir şey istemedi kahvaltıyı iş yerinde yaptım.öğlen yemeğine bir türlü karar veremeden arkadaşlar sahaya ilaçlamaya gitti bende yoğurt yulaf yaptım.spontone oldu biraz.akşam da fasulyenin tuzlu oluşu canımı sıktı aslında.çorba salataya kaldım diyebilirim.sabahın çok güzel gerisini okurken nedense senin canın sıkkın veya üzülmüşsün gibi değişik bir şeyler hissettim o yüzden de iştahın kaçmışta midenin gurultusu sussun diye zorla yemişsin gibi geldi bana bacım inşallah yanlış hissetmişimdir
ama menü güzel su da çok güzel afiyet olsun
eline canına sağlık listemizi yine hazılamışsınEki Görüntüle 1991273
HAFTANIN BİRİNCİSİ @neslihan3434 -0,9 kg
HAFTANIN İKİNCİSİekim2009 -0,8 kg
HAFTANIN UYARILANLARI !!!
1- M Melrin +1,3 kg
2-angelina35 +0,9 kg
3-tevafuk55 +0,4 kg
Ellerine saglik kuzumm ..ekim neslihan tebrik ediyorum ikinizide kilo alan arkadaslar vede benn haftaya bol bol eksi goruruz insallah ..Eki Görüntüle 1991273
HAFTANIN BİRİNCİSİ @neslihan3434 -0,9 kg
HAFTANIN İKİNCİSİekim2009 -0,8 kg
HAFTANIN UYARILANLARI !!!
1- M Melrin +1,3 kg
2-angelina35 +0,9 kg
3-tevafuk55 +0,4 kg
çok şükür ateşlenmemiş zaten antibiyotiğe de başladınız daha da ateş korkusu olmaz allahın izniyleGünaydın arkadaşlarım gecemiz hafif sıyrıklarla geçti 2 kere kıyafet değiştik şükür ateşi çıkmadı tabi ikide bi uyanmaktan ayarlarım kaçık tabi bunada razıyım
canım benim iyi düşünmüşsün azıcık kaldı ramazana, eşim de dün diyor hazırlanmak lazım, şimdi geldi yattı saat 1 de beni kaldır dedi yemek yemiyecekmiş o da kendini hazırlıyor galiba :)ekim2009 dün az yedim ama karnım hiç acıkmadı yemeği azaltıp oruca kendimi hazırlıyorum
hepimize bir bunalma geldi gülüm bulaşıcı gibi ilk ben başladım size mi bulaştırdım ne yaptım, mevsimin ani ısı değişimleri bedeni ve ruhu çok etkiliyor onun da etkisi var inşallah ramazan ayı hepsine iyi gelecek o zaman kadar az dişimizi sıkalımYok canm aslında iştah kapanması olmadı.sabahan evde canım bir şey istemedi kahvaltıyı iş yerinde yaptım.öğlen yemeğine bir türlü karar veremeden arkadaşlar sahaya ilaçlamaya gitti bende yoğurt yulaf yaptım.spontone oldu biraz.akşam da fasulyenin tuzlu oluşu canımı sıktı aslında.çorba salataya kaldım diyebilirim.
haa şöyle tahminin doğru 72 görmekten fazlasıyla bunaldım artık.o yüzden dün biraz az yeme kararı almıştım öyle de oldu
allah hayrını versin nasıl da eğlenceli anlatmışsın ödemiGunaydinlarrr kizlarrrrguzel bir gun olmasi dilegi ileeee
Sabah tosun gibi uyandimsevgili odemim yine beni ziyarete gelmissss cok lazimmis gibi her ay okkalica ziyaret etmese olmuyo serseri simdi tontik tontik poncik poncik oturuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?