- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #42.741
Seni hiç sinirli düşünemiyorum vallahigece çok yorulup biraz da geç yattım sabah 7 de kalktım oğlana yine kahvaltı yaptıramadım, geri yattım uyumuşum 8 :45 te telefona uyandım komşu saat 10 da kafede kahve içmeye gidilecek sen de gel diye arıyor yaaav ben hep diyorum 10 a kadar uyuyorum ben elleşmeyin :))azıcıkta sinirlendim uykusuzken çok pisimdir, sinirli olurum övünmek gibi olmasınbenim uyku kaçtı kalktım ortalık topladım makineya çamaşır attım çorba yaptım baktım daha duramıyorum gittim yattım yine :)))) 1 saatten biraz fazla uyumuşum 12 yi 7 geçe eşim gelmeden kalktım, suratım kireç gibi bembeyaz olmuş geceden beri benim malum çok yoğun ondan herhalde, sol ayakta biraz daha bana aitmiş gibi görünüyor uyumak iyi gelmiş
nedennn ama nedennnnÖğle yemeği sadece elma yedim çevremde tombik döner, kuşbaşı pide,tavuk tabağı,lahmacun herşey vardı şükürler olsun hiiiiiççç canım çekmedi
çok zordur benim gerçek anlam da sinirlenmem, sinirlendiğim de verdiğim tepkiler de hiç normal kadın tepkisi değildir bildiğin erkekler gibi kafa kol koparacakmış gibi tepki veririm azıcık cinsim yaaa kendimi seviyorum hehehehehSeni hiç sinirli düşünemiyorum vallahi
Amann ben her ay yasiyorum bazen az bazende devasa oluyo bdun gece basladi bendede insallah gun icinde atmaya calisacam bakalim birazda odem cayi falanmi icsek napsak yesil cayada abanmak lagzim sivi gunu ilan ettim bugun hehe heallah hayrını versin nasıl da eğlenceli anlatmışsın ödemi
ben habersiz ziyaretçi sevmiyorum diye korkudan tek taraflı gelmiş sol bacak ayak başkasının ayağı gibi görünüyor çok şişmiş ben de bu kadar bariz ödem pek olmazdı en azından 3 senedir olmuyordu bol su içelim bu gün ne yapalım ki başka
Keske yeseymissin canim saydiklarin kararinda yenilince saglikli seyler aslinda aralarda yenilen buskividen yada keklerden hamurisinden daha saglikli ....boyle bir anda kesme bak hastasinda zaten yavrularin sen daha cok hasta olursan napar yavas yavas azaltabilirsin ramazana kadar hem boylece patlamalarda yasamasin canim benimÖğle yemeği sadece elma yedim çevremde tombik döner, kuşbaşı pide,tavuk tabağı,lahmacun herşey vardı şükürler olsun hiiiiiççç canım çekmedi
Eline sağlık canım emek veren kilo veren herkesi tebrik ediyorumEki Görüntüle 1991273
HAFTANIN BİRİNCİSİ @neslihan3434 -0,9 kg
HAFTANIN İKİNCİSİekim2009 -0,8 kg
HAFTANIN UYARILANLARI !!!
1- M Melrin +1,3 kg
2-angelina35 +0,9 kg
3-tevafuk55 +0,4 kg
Insallah hedefine ulasirsin canim.biraz sıkı tutmamiz gerekecek bu ara cunku cok az kaldi ramazana...Kızlar kendime hedef koydum
RAMAZANA KADAR 62 'YI UCUNDAN DA OLSA GÖRMEK İSTIYORUM
dışarı çıktım yeşil çay içemedim madensuyu limon ayran karışımı içtim inşallah ödeme iyi gelirAmann ben her ay yasiyorum bazen az bazende devasa oluyo bdun gece basladi bendede insallah gun icinde atmaya calisacam bakalim birazda odem cayi falanmi icsek napsak yesil cayada abanmak lagzim sivi gunu ilan ettim bugun hehe he
15 günümüz var o zamanKızlar kendime hedef koydum
RAMAZANA KADAR 62 'YI UCUNDAN DA OLSA GÖRMEK İSTIYORUM
Ayy canim bende dedigin gibi 5 kilo daha versem tam tamina 20 kilo olacak tabi senin rakaminin yaninda benimki devede kulak yaInsallah hedefine ulasirsin canim.biraz sıkı tutmamiz gerekecek bu ara cunku cok az kaldi ramazana...
Bende bu yaza kadar bi 5 kilo daha versem de soyle rahat rahat 50 kilo verdim diyebilsem
çok iyi ve hızlıca ulaşabileceğin bir hedef aslında kiloya takılmak yerine kıyafetlere sığma mantığı daha iyi işe yarıyor benceDun is cikisi oyle giderken bi magazaya girdim 2 tane kot aldim.biri cok rahat birinin dugmesi zor kapaniyor ona girmem lazim biran once.kalibi baya dar sanirim fazla likrali degil...artik kendime boyle 1 beden kucuk seyler alip onlarin icine girme hedefi koyacagim
Hu hu huDun is cikisi oyle giderken bi magazaya girdim 2 tane kot aldim.biri cok rahat birinin dugmesi zor kapaniyor ona girmem lazim biran once.kalibi baya dar sanirim fazla likrali degil...artik kendime boyle 1 beden kucuk seyler alip onlarin icine girme hedefi koyacagim
Benim yarina anca belli olur bende ictim maden suyu yesil cay falan icemedim belki birazdan icerim biraz ayakta dolandim evin icinde sil supurdışarı çıktım yeşil çay içemedim madensuyu limon ayran karışımı içtim inşallah ödeme iyi gelir
akşam yeşil çay limon içerim benim sol tarafın ödem inmiş gibi tam olmasa da sen de durumlar nasıl
Spor tabiki sayılır menüyü de beğendim bol eksi olsunSabah 11 00
Iki dilim ekmek
Dort kup kasar
Uc catal suzme peynir
Biraz limonlu brokoli
Sekersiz cay
Ara 14 00
Uc tane hurma
Aksam 17 00
Bes kasik bamya yemegi
Dort kasik yogurtlu kabak kavurmasi
Su 2 litre oldu daha cok icerim
Spor eger spordan sayilirsa evi supurdum sildim
Wc banyo temizledimhizli tempoda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?