Haydi Yine Yeniden...

Seni hiç sinirli düşünemiyorum vallahi

Öğle yemeği sadece elma yedim çevremde tombik döner, kuşbaşı pide,tavuk tabağı,lahmacun herşey vardı şükürler olsun hiiiiiççç canım çekmedi
nedennn ama nedennnn yemedin
tavuk yada sade et döner yeseydin ya gülüm tek elma mide asidini arttırıp içini kazındırır az sonra, bari ayran yada süt iç ki hemen kazınmasın

Seni hiç sinirli düşünemiyorum vallahi
çok zordur benim gerçek anlam da sinirlenmem, sinirlendiğim de verdiğim tepkiler de hiç normal kadın tepkisi değildir bildiğin erkekler gibi kafa kol koparacakmış gibi tepki veririm azıcık cinsim yaaa kendimi seviyorum heheheheh

Amann ben her ay yasiyorum bazen az bazende devasa oluyo bdun gece basladi bendede insallah gun icinde atmaya calisacam bakalim birazda odem cayi falanmi icsek napsak yesil cayada abanmak lagzim sivi gunu ilan ettim bugun hehe he

Öğle yemeği sadece elma yedim çevremde tombik döner, kuşbaşı pide,tavuk tabağı,lahmacun herşey vardı şükürler olsun hiiiiiççç canım çekmedi
Keske yeseymissin canim saydiklarin kararinda yenilince saglikli seyler aslinda aralarda yenilen buskividen yada keklerden hamurisinden daha saglikli ....boyle bir anda kesme bak hastasinda zaten yavrularin sen daha cok hasta olursan napar yavas yavas azaltabilirsin ramazana kadar hem boylece patlamalarda yasamasin canim benim

Kızlar kendime hedef koydum

RAMAZANA KADAR 62 'YI UCUNDAN DA OLSA GÖRMEK İSTIYORUM
Insallah hedefine ulasirsin canim.biraz sıkı tutmamiz gerekecek bu ara cunku cok az kaldi ramazana...
Bende bu yaza kadar bi 5 kilo daha versem de soyle rahat rahat 50 kilo verdim diyebilsem

Dun is cikisi oyle giderken bi magazaya girdim 2 tane kot aldim.biri cok rahat birinin dugmesi zor kapaniyor ona girmem lazim biran once.kalibi baya dar sanirim fazla likrali degil...artik kendime boyle 1 beden kucuk seyler alip onlarin icine girme hedefi koyacagim

Amann ben her ay yasiyorum bazen az bazende devasa oluyo bdun gece basladi bendede insallah gun icinde atmaya calisacam bakalim birazda odem cayi falanmi icsek napsak yesil cayada abanmak lagzim sivi gunu ilan ettim bugun hehe he
dışarı çıktım yeşil çay içemedim madensuyu limon ayran karışımı içtim inşallah ödeme iyi gelir
akşam yeşil çay limon içerim benim sol tarafın ödem inmiş gibi tam olmasa da sen de durumlar nasıl

Kızlar kendime hedef koydum

RAMAZANA KADAR 62 'YI UCUNDAN DA OLSA GÖRMEK İSTIYORUM
15 günümüz var o zaman
hadi bismillah diyip bari ramazana kadar küçük hedefler koyup ona ulaşmak için gayretlenmek çok iyi olur
hepimizin bir gaza ihtiyacı vardı ilk adımı hedef koyarak sen attın bile bizde peşine takılıp yola düşeriz artık :)

Insallah hedefine ulasirsin canim.biraz sıkı tutmamiz gerekecek bu ara cunku cok az kaldi ramazana...
Bende bu yaza kadar bi 5 kilo daha versem de soyle rahat rahat 50 kilo verdim diyebilsem
Ayy canim bende dedigin gibi 5 kilo daha versem tam tamina 20 kilo olacak tabi senin rakaminin yaninda benimki devede kulak ya insallah verebiliriz canim ne guzel olur valla

çok iyi ve hızlıca ulaşabileceğin bir hedef aslında kiloya takılmak yerine kıyafetlere sığma mantığı daha iyi işe yarıyor bence

Hu hu hu kiz ne iyi yapmissin iyiki almissin simdi dahada hirslanirsin canim ohhh iki kilo bile versen girersin o kotun icine

Benim yarina anca belli olur bende ictim maden suyu yesil cay falan icemedim belki birazdan icerim biraz ayakta dolandim evin icinde sil supur
O kadar yani

Sabah 11 00
Iki dilim ekmek
Dort kup kasar
Uc catal suzme peynir
Biraz limonlu brokoli
Sekersiz cay
Ara 14 00
Uc tane hurma
Aksam 17 00
Bes kasik bamya yemegi
Dort kasik yogurtlu kabak kavurmasi
Su 2 litre oldu daha cok icerim
Spor eger spordan sayilirsa evi supurdum sildim
Wc banyo temizledim hizli tempoda

Spor tabiki sayılır menüyü de beğendim bol eksi olsun

Kahvaltı 07:35
2 haşlanmış yumurta, kk peynir, 7 zeytin, süt semizotu eşliğinde
Ara 12:10
Elma
Ara 15:30
Türk kahvesi
Akşam 17:00
Semizotu salatalık yoğurt karışımı,1 fırında mücver
Ara ( günümüz var)
1 dilim kremalı sünger tatlısı, Türk kahvesi, çay
Bol bol yürüdüm şükürler olsun bugünüme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…