Haydi Yine Yeniden...

Guzel menu canim afiyet olsun ...

Sabah 8.15
3 hurma 3 ceviz

Kahvalti 9.30
2 yumurta 2 kk peynirle omlet
1 cay kas cikolata

Oglen 14
1 porsiyon kofte
1 brd ayran
El kadar tirnak pide

Ara 17
Zencefilli limonlu cay

Aksam 19
1 kepce kuru fasulye
Kivircik salata

Su 2.5 litre
Ara yaparsam yazarim.suan parka geldik spor yapiyorum

Süppperrr menü olmuş gelsin eksiler

Menun cok guzel hafif odemin gider insallah.hizli tempoda temizlik en guzel spor

Iki ogun fikri iyi olmus.yuruyus de var.sana da gelsin eksiler canim

Guzel bir gun olmus canim sporda var eee daha ne olsunn gelsin eksilerr artikimmmm

Insallah hedefine ulasirsin canim.biraz sıkı tutmamiz gerekecek bu ara cunku cok az kaldi ramazana...
Bende bu yaza kadar bi 5 kilo daha versem de soyle rahat rahat 50 kilo verdim diyebilsem
Bence vereceksin canım ama artık sıkı tutmak lazım dediğin gibi 50 kilo vay beee su kendini yontan şişman kadı heykeli geldi aklıma resmen yeni bir kadın maşallah arkadaşım
Ohh ne iyi yapmışsın güle gül e kullan canım bu da çok güzel bir taktik hadi bakalım bismillah
Aynen canım kendi adıma şöyle düşünüyorum zaten 64 kiloya düşmüştüm biran önce oraya geri dönüp kalan 1 küsür kilo için uğraşacam

Menümü vereyim
Sabah 2 has yumurta
1 dilim.ekmek üzerine kaynak bal

Ara 1 dilim börek 2 ceviz 1 hurma
1 bisküvi (farklı saatlerde)

Ögle: 5 parca balık, salata

Ara türk kahvesi 1 napoliten

Akşam 18.15: 1 kepçe çorba
2 kepçe susuz taze fas
Küçük kase yoğurt salata
Ara türk.kahvesi 3 hurma
Bitki çayları 3 litre su

Spor: 1 saat step ve yer hareketleri

Aksamin sporun suyun harika ama gunduz ufak tefek cislar olmus.neyseki dengelemissin canim

Guzel menu ufak kacamaklar var ama spor var zaten eritmistir kacamaklari sporun afiyet olsun canimm ..

Yarin yogun bir gun beni bekliyor.gunduzden is zaten tempolu olacak.aksamina da yakin bi akrabamizin kinasi var.isten cikar cikmaz oraya yetisecegim.cumartesi de dugunu var Allah nasip ederse.onun icin hazirlanacagim.pazar gunu de oglusumun dogum gunu.cok heves ediyor bu sene orumcek adamli parti istiyormus yakin akraba kapsaminda ufak tefek hazirliklarla bi dogum gunu yaparim insallah.yani anlayacaginiz bu onumuzdeki uc gun kos tomurcuk kos modundayim kizlar

O kuzum allah gücünü arttırsin. Bizim de ertelenen 23 nisan yarın kutlayacaz. Ama öğlene kadar okul öğleden sonra gösteri baya yorulacaz yani.. ne giyeceksin canım karar verdin mi

Çok sade bir gün olmuş canım afiyet olsun. aktiflik her zaman spordur bana göre
Maşallah günü harika kapatmışsın canım afiyet olsun
Spor var menü de şahane canım afiyet olsun

menü güzel gülüm afiyet olsun
dayanamayıp temizliği yapmışsın güle güle sağlıkla kirletin :)

melrinimm süpersin kız maşallah gündüz öyle güzel hafif tutmuşsun üstelik gün de sadece 1 tatlı yemişsin bu menü eksi getirir gülüm afiyet olsun

3 öğün yediğimde zayıflamak daha zor oldu diye düşünüyorum 2 öğün beslenmeye karar verdim olabildiğince ekmeksiz en fazla kahvaltıya olabilir
bedeninin sinyallerini dinle bence, güne çok erken başlıyorsun 2 öğünle acıkmıyorsan tamam ama çok acıkırsan miden guruldayıp bulanmaya başlarsa 3. öğünü istiyor demektir
benim genelde 2öğün olması geç başlıyorum güne ve kalkar kalkmaz acıkmıyorum 3 öğün yemek bana gereksiz enerji doldurmak oluyor bedenime o enerjiyi de yakamazsam al sana depoya kaldıralacak yağ oluyor :))

menü şahane yeni aldığın ,tam olan kotun geniş gelsin totoşundan sünsün dar gelen çok rahat olsun inşallah :)

Balık ve spor varsa orda bol eksi var demektir 62 de neymiş

börek erken saat olduğu için sorun değil bence zaten 1 saat step+yer hareketlerine ne yesen dayanmaz yanar kül olurdu afiyet olsun gülüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…