- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #42.781
Şükür acıkmıyorum şimdi düşünüyorum da gereksiz yere yemek yiyip durmuşum inşallah tartıda güzel sayılar görürümde tam gaz devam ederimbedeninin sinyallerini dinle bence, güne çok erken başlıyorsun 2 öğünle acıkmıyorsan tamam ama çok acıkırsan miden guruldayıp bulanmaya başlarsa 3. öğünü istiyor demektir
benim genelde 2öğün olması geç başlıyorum güne ve kalkar kalkmaz acıkmıyorum 3 öğün yemek bana gereksiz enerji doldurmak oluyor bedenime o enerjiyi de yakamazsam al sana depoya kaldıralacak yağ oluyor :))
kına da coş eğlen düğün de dinlen oğluşunun doğum gününe enerjin olur rabbim sağlıkla nice senelere çıkarır inşallah temalı doğum günleri çok detaylı oluyor benim yeğen için her sene bir tema örümcek adam arabalar betmen minyonlar ona göre ikramlık servis tabakları bardaklar süsler masa örtüleri aman diyorum ne yorucu iyi benim sıpa büyüdü de öyle şeyler istemiyor :))) en çok doğum gününe yorulacaksın birde ikramlıklar hazırlanacak allah kolaylık versin zor ama çok güzel oluyor yaaaYarin yogun bir gun beni bekliyor.gunduzden is zaten tempolu olacak.aksamina da yakin bi akrabamizin kinasi var.isten cikar cikmaz oraya yetisecegim.cumartesi de dugunu var Allah nasip ederse.onun icin hazirlanacagim.pazar gunu de oglusumun dogum gunu.cok heves ediyor bu sene orumcek adamli parti istiyormusyakin akraba kapsaminda ufak tefek hazirliklarla bi dogum gunu yaparim insallah.yani anlayacaginiz bu onumuzdeki uc gun kos tomurcuk kos modundayim kizlar
inşallah göreceksin deŞükür acıkmıyorum şimdi düşünüyorum da gereksiz yere yemek yiyip durmuşum inşallah tartıda güzel sayılar görürümde tam gaz devam ederim
Menü şahane akşam temizlik te yapılmış niye canını sıkıyosun git enişteye sarıl yatmenümü yazayım unutmuşum :)
sabah 9:30
1 bardak süt
1 ev poğaçası
öğleden sonra
ayran maden suyu limon karışımı
1 avuç leblebi
akşam
mercimek çorbası(unsuz sebzeli)
5 kaşık z.y. barbunya
2 köfte
roka salatası
akşam çayıyla 1 avuç çekirdek
su 3 lt
hiiç sarılasım yok zaten sarıldıtmaz da burnun da koca hortumla uyudu çoktan :))Menü şahane akşam temizlik te yapılmış niye canını sıkıyosun git enişteye sarıl yat
allah rahatlık versin gülüm sabah çok enerjik mutlu uyanırsın inşallahHerkese hayırlı gecelerrrrr sabah görüşmek üzere mübarek günün hayrı üzerimize olsun
Siyah diz hizasinda sade ama şık bir elbisem vardi hic giymemistim daha once gecen yaz almistim altinoluktan.onu giycem.arkasi sirtina kadar fermuar detayli kalin dişli.guzel bir elbise iste zannimcaO kuzum allah gücünü arttırsin. Bizim de ertelenen 23 nisan yarın kutlayacaz. Ama öğlene kadar okul öğleden sonra gösteri baya yorulacaz yani.. ne giyeceksin canım karar verdin mi
Menu de su da harika.e rahat durmayip temizlik de yapmissin bol hareketli bir gun gecmis yinemenümü yazayım unutmuşum :)
1 bardak süt
1 ev poğaçası
öğleden sonra
1 avuç leblebi
akşam
5 kaşık z.y. barbunya
2 köfte
roka salatası
su 3 lt
Kolay gelsin kuzum hep benmi kosacam birazda sen kosYarin yogun bir gun beni bekliyor.gunduzden is zaten tempolu olacak.aksamina da yakin bi akrabamizin kinasi var.isten cikar cikmaz oraya yetisecegim.cumartesi de dugunu var Allah nasip ederse.onun icin hazirlanacagim.pazar gunu de oglusumun dogum gunu.cok heves ediyor bu sene orumcek adamli parti istiyormusyakin akraba kapsaminda ufak tefek hazirliklarla bi dogum gunu yaparim insallah.yani anlayacaginiz bu onumuzdeki uc gun kos tomurcuk kos modundayim kizlar
Sanada kolay gelsin canim 23 nisan kutlamasi cok mesakatli oluyo insallah guzel bir gun olur ...O kuzum allah gücünü arttırsin. Bizim de ertelenen 23 nisan yarın kutlayacaz. Ama öğlene kadar okul öğleden sonra gösteri baya yorulacaz yani.. ne giyeceksin canım karar verdin mi
Afiyet olsun canım bence çok.gzuel bir menümenümü yazayım unutmuşum :)
1 bardak süt
1 ev poğaçası
öğleden sonra
1 avuç leblebi
akşam
5 kaşık z.y. barbunya
2 köfte
roka salatası
su 3 lt
Şöyle bir hayal ettim de harika durur bence ama.bir dene derim canım malum nenisler küçüldü canım potluk olmasın ben üst bölgemde çok sorun yaşıyorum maalesefSiyah diz hizasinda sade ama şık bir elbisem vardi hic giymemistim daha once gecen yaz almistim altinoluktan.onu giycem.arkasi sirtina kadar fermuar detayli kalin dişli.guzel bir elbise iste zannimca
Aldığımda üst kısmı geriyordu zaten canım.ameliyat olacağım hayaliyle satın almıştımAfiyet olsun canım bence çok.gzuel bir menü
Şöyle bir hayal ettim de harika durur bence ama.bir dene derim canım malum nenisler küçüldü canım potluk olmasın ben üst bölgemde çok sorun yaşıyorum maalesef
Hu hu hu huuuuuuAldığımda üst kısmı geriyordu zaten canım.ameliyat olacağım hayaliyle satın almıştımdün akşam giydim mükemmel duruyor,eşim bayıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?