Haydi Yine Yeniden...

Şükür acıkmıyorum şimdi düşünüyorum da gereksiz yere yemek yiyip durmuşum inşallah tartıda güzel sayılar görürümde tam gaz devam ederim

kına da coş eğlen düğün de dinlen oğluşunun doğum gününe enerjin olur rabbim sağlıkla nice senelere çıkarır inşallah temalı doğum günleri çok detaylı oluyor benim yeğen için her sene bir tema örümcek adam arabalar betmen minyonlar ona göre ikramlık servis tabakları bardaklar süsler masa örtüleri aman diyorum ne yorucu iyi benim sıpa büyüdü de öyle şeyler istemiyor :))) en çok doğum gününe yorulacaksın birde ikramlıklar hazırlanacak allah kolaylık versin zor ama çok güzel oluyor yaaa

Şükür acıkmıyorum şimdi düşünüyorum da gereksiz yere yemek yiyip durmuşum inşallah tartıda güzel sayılar görürümde tam gaz devam ederim
inşallah göreceksin de
acıkmıyorsan gereksiz yakıtla bedeni boş boşa yormadıktan sonra zaten basküle ihtiyaç duymadan hafiflediğini hissedersin gülüm

menümü yazayım unutmuşum :)
sabah 9:30
1 bardak süt
1 ev poğaçası

öğleden sonra
ayran maden suyu limon karışımı
1 avuç leblebi

akşam
mercimek çorbası(unsuz sebzeli)
5 kaşık z.y. barbunya
2 köfte
roka salatası

akşam çayıyla 1 avuç çekirdek

su 3 lt

gece gece aklıma aspratörü silmek düştü ee yanındaki dolaplar küssün mü zaten beyazlar sık silmek istiyor sandelyeye in çık sildim bitirdim az önce rahatladım :))
uykum da yok canım da sıkılıyor şimdi gürültü yapmadan ne iş yaparım onu düşünüyorum :))

Menü şahane akşam temizlik te yapılmış niye canını sıkıyosun git enişteye sarıl yat

O kuzum allah gücünü arttırsin. Bizim de ertelenen 23 nisan yarın kutlayacaz. Ama öğlene kadar okul öğleden sonra gösteri baya yorulacaz yani.. ne giyeceksin canım karar verdin mi
Siyah diz hizasinda sade ama şık bir elbisem vardi hic giymemistim daha once gecen yaz almistim altinoluktan.onu giycem.arkasi sirtina kadar fermuar detayli kalin dişli.guzel bir elbise iste zannimca

Menu de su da harika.e rahat durmayip temizlik de yapmissin bol hareketli bir gun gecmis yine

Kolay gelsin kuzum hep benmi kosacam birazda sen kos saka bir yana gercekten cok yogun olacaga benziyorsun canim benim allah guc kuvvet versin .. oyyy senin kuzuda buyudu dogum gunu kutlu olsun pasaninn iyiki dogmuss iyiki anne yapmis seni kocamann opuyorumm onu rabbim hayirli omurler versin saglikli annesine babasina vatanina hayirli bir evlat olur insallahh

Afiyet olsun canım bence çok.gzuel bir menü
Siyah diz hizasinda sade ama şık bir elbisem vardi hic giymemistim daha once gecen yaz almistim altinoluktan.onu giycem.arkasi sirtina kadar fermuar detayli kalin dişli.guzel bir elbise iste zannimca
Şöyle bir hayal ettim de harika durur bence ama.bir dene derim canım malum nenisler küçüldü canım potluk olmasın ben üst bölgemde çok sorun yaşıyorum maalesef

Aldığımda üst kısmı geriyordu zaten canım.ameliyat olacağım hayaliyle satın almıştım dün akşam giydim mükemmel duruyor,eşim bayıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…