- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #42.801
Guzel menu canimm afiyet olsun 23 nisan gosteriniz nasil gecti .?Menümü vereyim
Sabah limonlu su iki kayısı 1 hurma
Kahvaltı çeyrek simit avuç içi kuruyemiş
Ögle: 2 parca fırın tavuk saata 1 dilim ekmek
Ara türk kahvesi
Akşam 5 kaşık yumurtalı ıspanak ve salata
Ara 1 kurabiye çay
Bitki çayları
2.5 litre su
Sabah 10 30
Iki dilim ekmek
Dort kup kasar
Domates
Sekersiz cay
Ara iki tane biskrem
Aksam 17 00
Iki kasik bulgur pilavi
El buyuklugunde tavuk sinitzel
Bol yesillikli salata
Iki bardak ayran
Su 2.5 litre
Spor yok[/QUOT
menün güzel olmuş afiyet olsun gülüm
ahh gülüm bu günün çok yoğun geçmiş kahvaltıya bile vakit bulamamışsın anlaşılan yine de güzel menü çıkarmışsın afiyet olsunMenümü vereyim
Ara türk kahvesi
Ara 1 kurabiye çay
Bitki çayları
2.5 litre su
Iyiki salata çok yoksa azcık yemiş olacaktınSabah 10 30
Iki dilim ekmek
Dort kup kasar
Domates
Sekersiz cay
Ara iki tane biskrem
Aksam 17 00
Iki kasik bulgur pilavi
Bol yesillikli salata
Iki bardak ayran
Su 2.5 litre
Spor yok
Çok güzel bir menü olmuşMenümü vereyim
Ara türk kahvesi
Ara 1 kurabiye çay
Bitki çayları
2.5 litre su
Bu kadar temizliğe mantı falan kalmaz menü bence gayet güzel olmuşmenüm
öğle 12:30
2 tabak çorba
15:30
2 y.k irmik helvası
18 :30
1 kase çilek
1 erik
19 :00
1 tabak sulu mantı
su az oldu unuttum içmeyi
cam kapı silip halı kaldırıp mobilya çekip dip köşe salonu temizledim banyoları temizledim öğleden sonra misafirim vardı ev de ne varsa onu koydum ıvır zıvır helvayı arkadaş getirmişti içinde fıstık ezmesi vardı :)
Gösteri çok guel geçti canım ama çok.sicakti çok.ayakta kaldık çok.yorulfum. ama 23 nisan dışında bugün başka yorgunluklarım vardıGuzel menu canimm afiyet olsun 23 nisan gosteriniz nasil gecti .?
Inşallah kuzum şöyle 3 gün uyuyasım var :)ahh gülüm bu günün çok yoğun geçmiş kahvaltıya bile vakit bulamamışsın anlaşılan yine de güzel menü çıkarmışsın afiyet olsun
pertin çıkmıştır yorgunluktan yarına kendini yorma dinlen gülüm
Şükürler olsun Emeğinin karşılığını aldın peki diğer yorgunluktan kastın kafa yorgunluğu mu nolduGösteri çok guel geçti canım ama çok.sicakti çok.ayakta kaldık çok.yorulfum. ama 23 nisan dışında bugün başka yorgunluklarım vardı
Inşallah kuzum şöyle 3 gün uyuyasım var :)
Oyyy kıyamam bizde 3 gündür antibiyotik kullanıyoruz ufaklığın boğazı sıkıntılıymış Rabbim herkese şifa versin yavrularımıza acı çektirmesinKızlar bugün gösteri öncesi oğlumu asiya götürdüm.. gösteri bitti eve geldiğimde saat 16.30 olmuştu oğlum 3 gündür öksürmekten uyuyamıyor. Öğlen de uyuyamamış. Sonra ağzının için de yara çıkmışÇok.uzuldum tabiki hararetten hastaliktan ama yanak kisminin ic tarafinda baya buyuk bir yara eşimin iş çıkışı acile gittik bronşit olmuş zaten belliydi hava verdiler.. yine antibiyotuk offf diyorum ne diyeyim..
Guzel menu canim.sen pek biskuvi miskuvi yemezdin canin mi cektiSabah 10 30
Iki dilim ekmek
Dort kup kasar
Domates
Sekersiz cay
Ara iki tane biskrem
Aksam 17 00
Iki kasik bulgur pilavi
Bol yesillikli salata
Iki bardak ayran
Su 2.5 litre
Spor yok
Gayet guzel menu canim afiyet olsunMenümü vereyim
Ara türk kahvesi
Ara 1 kurabiye çay
Bitki çayları
2.5 litre su
Dengelemissin gunu guzel olmus canimmenüm
2 tabak çorba
2 y.k irmik helvası
1 kase çilek
1 erik
1 tabak sulu mantı
cam kapı silip halı kaldırıp mobilya çekip dip köşe salonu temizledim banyoları temizledim öğleden sonra misafirim vardı ev de ne varsa onu koydum ıvır zıvır helvayı arkadaş getirmişti içinde fıstık ezmesi vardı :)
Saglam kahvalti ile dengeli gun gecirmissin canim.adim sayin da harikaKahvaltı 07:30
2 haşlama yumurta, kk peynir, 7 zeytin, süt semizotu eşliğinde domates salatalık
Ara12:15
Yarım salatalık, 1 biber
Akşam 15:30
Semizotu, yoğurt, salatalık,sarımsaklı 1 yemek tabagi yedim
Ara16:15
3-4 ceviz
Ara 18:00
1 kase yeşilliği bol bulgur az kısır ( çardakta çay içiyoduk komşular getirdi)
Bugün 18.335 adım atacak kadar yürüdüm evde de 15 dk eliptik bisiklet, 10 dk plates hareketleri yaptım
Bugünlük benden bu kadar
Rabbim sifa versin canim cok gecmis olsun cok uzuldum.insallah kisa surede atlatirKızlar bugün gösteri öncesi oğlumu asiya götürdüm.. gösteri bitti eve geldiğimde saat 16.30 olmuştu oğlum 3 gündür öksürmekten uyuyamıyor. Öğlen de uyuyamamış. Sonra ağzının için de yara çıkmışÇok.uzuldum tabiki hararetten hastaliktan ama yanak kisminin ic tarafinda baya buyuk bir yara eşimin iş çıkışı acile gittik bronşit olmuş zaten belliydi hava verdiler.. yine antibiyotuk offf diyorum ne diyeyim..
Az oz olmus kahvalti yine yok degisik bir gun olmus canim ... afiyet olsun ..menüm
2 tabak çorba
2 y.k irmik helvası
1 kase çilek
1 erik
1 tabak sulu mantı
Cok sukur oldu bitti canim ..hayirdir biseymi oldu yoksa cocuklarmi canim sahi onlar nasil oldu daha iyilermi ?Gösteri çok guel geçti canım ama çok.sicakti çok.ayakta kaldık çok.yorulfum. ama 23 nisan dışında bugün başka yorgunluklarım vardı
Inşallah kuzum şöyle 3 gün uyuyasım var :)
Bugunku menun daha guzel canim hem sporda varKahvaltı 07:30
2 haşlama yumurta, kk peynir, 7 zeytin, süt semizotu eşliğinde domates salatalık
Ara12:15
Yarım salatalık, 1 biber
Akşam 15:30
Semizotu, yoğurt, salatalık,sarımsaklı 1 yemek tabagi yedim
Ara16:15
3-4 ceviz
Ara 18:00
1 kase yeşilliği bol bulgur az kısır ( çardakta çay içiyoduk komşular getirdi)
Bugün 18.335 adım atacak kadar yürüdüm evde de 15 dk eliptik bisiklet, 10 dk plates hareketleri yaptım
Bugünlük benden bu kadar
Ayyy kiyamamm kac gundur ne bu cocugun cektigi canim yaa piknikte havami carptiki tuhh yaa evde kara dut pekmezi varsa ondan ver canim agzi icin bronsite en iyi gelen sey keci boynuzu pekmezi icir mutlaka daha cabuk iyilesir cokk gecmis olsun canim ..Kızlar bugün gösteri öncesi oğlumu asiya götürdüm.. gösteri bitti eve geldiğimde saat 16.30 olmuştu oğlum 3 gündür öksürmekten uyuyamıyor. Öğlen de uyuyamamış. Sonra ağzının için de yara çıkmışÇok.uzuldum tabiki hararetten hastaliktan ama yanak kisminin ic tarafinda baya buyuk bir yara eşimin iş çıkışı acile gittik bronşit olmuş zaten belliydi hava verdiler.. yine antibiyotuk offf diyorum ne diyeyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?