Haydi Yine Yeniden...

Sabah 10 30
Iki dilim ekmek
Dort kup kasar
Domates
Sekersiz cay
Ara iki tane biskrem
Aksam 17 00
Iki kasik bulgur pilavi
El buyuklugunde tavuk sinitzel
Bol yesillikli salata
Iki bardak ayran
Su 2.5 litre
Spor yok

Menümü vereyim
Sabah limonlu su iki kayısı 1 hurma

Kahvaltı çeyrek simit avuç içi kuruyemiş

Ögle: 2 parca fırın tavuk saata 1 dilim ekmek

Ara türk kahvesi

Akşam 5 kaşık yumurtalı ıspanak ve salata

Ara 1 kurabiye çay
Bitki çayları
2.5 litre su

Guzel menu canimm afiyet olsun 23 nisan gosteriniz nasil gecti .?

menüm
öğle 12:30
2 tabak çorba

15:30
2 y.k irmik helvası

18 :30
1 kase çilek
1 erik

19 :00
1 tabak sulu mantı

su az oldu unuttum içmeyi
cam kapı silip halı kaldırıp mobilya çekip dip köşe salonu temizledim banyoları temizledim öğleden sonra misafirim vardı ev de ne varsa onu koydum ıvır zıvır helvayı arkadaş getirmişti içinde fıstık ezmesi vardı :)

ahh gülüm bu günün çok yoğun geçmiş kahvaltıya bile vakit bulamamışsın anlaşılan yine de güzel menü çıkarmışsın afiyet olsun
pertin çıkmıştır yorgunluktan yarına kendini yorma dinlen gülüm

bu gün kötü bir his çöktü midemin üstüne, dün hanımlarla otururken bu gün çıkması beklenen ama çıkmayan tayin kararnamesin de çok büyük yer değişiklikleri olacağı söylendi galiba ondan etkilendim , kararnamenin ertelendiğini duyunca iyice canım sıkıldı her tayin dönemi bizim halimiz böyle eşim rahat onda sıkıntı yok bana ne oluyor bilmiyorum :) hakkımıza hayırlısı neyse o olsun inşallah

Sabah 10 30
Iki dilim ekmek
Dort kup kasar
Domates
Sekersiz cay
Ara iki tane biskrem
Aksam 17 00
Iki kasik bulgur pilavi
Bol yesillikli salata
Iki bardak ayran
Su 2.5 litre
Spor yok
Iyiki salata çok yoksa azcık yemiş olacaktın
Çok güzel bir menü olmuş
Bu kadar temizliğe mantı falan kalmaz menü bence gayet güzel olmuş

Guzel menu canimm afiyet olsun 23 nisan gosteriniz nasil gecti .?
Gösteri çok guel geçti canım ama çok.sicakti çok.ayakta kaldık çok.yorulfum. ama 23 nisan dışında bugün başka yorgunluklarım vardı
Inşallah kuzum şöyle 3 gün uyuyasım var :)

Kahvaltı 07:30
2 haşlama yumurta, kk peynir, 7 zeytin, süt semizotu eşliğinde domates salatalık
Ara12:15
Yarım salatalık, 1 biber
Akşam 15:30
Semizotu, yoğurt, salatalık,sarımsaklı 1 yemek tabagi yedim
Ara16:15
3-4 ceviz
Ara 18:00
1 kase yeşilliği bol bulgur az kısır ( çardakta çay içiyoduk komşular getirdi)
Bugün 18.335 adım atacak kadar yürüdüm evde de 15 dk eliptik bisiklet, 10 dk plates hareketleri yaptım
Bugünlük benden bu kadar

Kızlar bugün gösteri öncesi oğlumu asiya götürdüm.. gösteri bitti eve geldiğimde saat 16.30 olmuştu oğlum 3 gündür öksürmekten uyuyamıyor. Öğlen de uyuyamamış. Sonra ağzının için de yara çıkmış Çok.uzuldum tabiki hararetten hastaliktan ama yanak kisminin ic tarafinda baya buyuk bir yara eşimin iş çıkışı acile gittik bronşit olmuş zaten belliydi hava verdiler.. yine antibiyotuk offf diyorum ne diyeyim..

Gösteri çok guel geçti canım ama çok.sicakti çok.ayakta kaldık çok.yorulfum. ama 23 nisan dışında bugün başka yorgunluklarım vardı

Şükürler olsun Emeğinin karşılığını aldın peki diğer yorgunluktan kastın kafa yorgunluğu mu noldu

Oyyy kıyamam bizde 3 gündür antibiyotik kullanıyoruz ufaklığın boğazı sıkıntılıymış Rabbim herkese şifa versin yavrularımıza acı çektirmesin

Eve geldik cay icicem simdi menumu yazayim kafa dinlicem biraz.cok oynadim ve muzik sesinden basim agridi

Sabah 8.30
1 domates
3 yesil biber
1 kk beyaz peynir
5 yesil 5 siyah zeytin

Ara 11.30
1 hurma 3 ceviz

Oglen 14
1 tabak turlu yemegi
1 kase bulgur pilavi
1 kase yogurt

Ara 18
1 hurma

Aksam 19
1 tabak kuru fasulye
1 haslanmis tavuk but

Arada cok az cerez

Su 2.5 litre

Sabah 10 30
Iki dilim ekmek
Dort kup kasar
Domates
Sekersiz cay
Ara iki tane biskrem
Aksam 17 00
Iki kasik bulgur pilavi
Bol yesillikli salata
Iki bardak ayran
Su 2.5 litre
Spor yok
Guzel menu canim.sen pek biskuvi miskuvi yemezdin canin mi cekti

Gayet guzel menu canim afiyet olsun

Dengelemissin gunu guzel olmus canim

Saglam kahvalti ile dengeli gun gecirmissin canim.adim sayin da harika

Rabbim sifa versin canim cok gecmis olsun cok uzuldum.insallah kisa surede atlatir

Az oz olmus kahvalti yine yok degisik bir gun olmus canim ... afiyet olsun ..

Cok sukur oldu bitti canim ..hayirdir biseymi oldu yoksa cocuklarmi canim sahi onlar nasil oldu daha iyilermi ?

Bugunku menun daha guzel canim hem sporda var afiyet olsun ..

Ayyy kiyamamm kac gundur ne bu cocugun cektigi canim yaa piknikte havami carptiki tuhh yaa evde kara dut pekmezi varsa ondan ver canim agzi icin bronsite en iyi gelen sey keci boynuzu pekmezi icir mutlaka daha cabuk iyilesir cokk gecmis olsun canim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…