- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #42.821
Hadi ya canım size de çok geçmiş olsun yavrular hasta olunca benim ruhum daralıyor.. kendimi çok çaresi z hissediyorum. Şimdi bile bacağımda sızdı resmen ama her oksurdugunde ağlıyorOyyy kıyamam bizde 3 gündür antibiyotik kullanıyoruz ufaklığın boğazı sıkıntılıymış Rabbim herkese şifa versin yavrularımıza acı çektirmesin
Menu cok guzel canimm afiyet olsunn ohhh nasilda guzel eglenmissindirr anlat bakalim neler yaptinEve geldik cay icicem simdi menumu yazayim kafa dinlicem biraz.cok oynadim ve muzik sesinden basim agridi
Sabah 8.30
1 domates
3 yesil biber
1 kk beyaz peynir
5 yesil 5 siyah zeytin
Ara 11.30
1 hurma 3 ceviz
Oglen 14
1 tabak turlu yemegi
1 kase bulgur pilavi
1 kase yogurt
Ara 18
1 hurma
Aksam 19
1 tabak kuru fasulye
1 haslanmis tavuk but
Arada cok az cerez
Su 2.5 litre
Regl den canim yaa cok oluyorum vee cok halsiz hissediyorum kendimi oglus yiyordu benimde canim istediGuzel menu canim.sen pek biskuvi miskuvi yemezdin canin mi cekti
Gayet guzel menu canim afiyet olsun
Dengelemissin gunu guzel olmus canim
Saglam kahvalti ile dengeli gun gecirmissin canim.adim sayin da harika
Pekmez cok seviyir zaten canım babaları ile kaşık.kasik yiyorlar. Iyi geldigini bilmiyordum. Ama bu ara vermemiştik işin gerçeği.. valla bende bilmiyorum ki kuzum nerede üsuttu ama yel esse etkileniyorlar..Ayyy kiyamamm kac gundur ne bu cocugun cektigi canim yaa piknikte havami carptiki tuhh yaa evde kara dut pekmezi varsa ondan ver canim agzi icin bronsite en iyi gelen sey keci boynuzu pekmezi icir mutlaka daha cabuk iyilesir cokk gecmis olsun canim ..
Sizede gecmis olsun canim bu havalar carpiyo cocuklari hemen soluyo yavrucaklar insallah cabucak iyi olur ufaklik ..Oyyy kıyamam bizde 3 gündür antibiyotik kullanıyoruz ufaklığın boğazı sıkıntılıymış Rabbim herkese şifa versin yavrularımıza acı çektirmesin
Bak ne guzel seviyormus icirirsen rahatlar .. bende bronsit oldum ya canim o ara ictim hep hem kansizlik hem oksuruk icin insallah iyi gelir ...Pekmez cok seviyir zaten canım babaları ile kaşık.kasik yiyorlar. Iyi geldigini bilmiyordum. Ama bu ara vermemiştik işin gerçeği.. valla bende bilmiyorum ki kuzum nerede üsuttu ama yel esse etkileniyorlar..
Sali günü de çocuk.cerrahi ye gidecez bakalım.ne diyecekler..
Pekmez cok seviyir zaten canım babaları ile kaşık.kasik yiyorlar. Iyi geldigini bilmiyordum. Ama bu ara vermemiştik işin gerçeği.. valla bende bilmiyorum ki kuzum nerede üsuttu ama yel esse etkileniyorlar..
Sali günü de çocuk.cerrahi ye gidecez bakalım.ne diyecekler..
Oncelikle hos geldin canimm sureklilik olacaksa neden olmasin tomurcuk arkadasim gelince o da yazar o gelene kadar kendinden bahsedermisin yas kac evlimisin coluk cocuk ?Merhabalar
Ben kendi gunlugumde yazacaktim aslinda ama eslik eden olmayinca kendimi yalniz hissettim :) yalnizda motive olunmuyor bu yolda size eslik edebilir miyim acaba?
Oncelikle hos geldin canimm sureklilik olacaksa neden olmasin tomurcuk arkadasim gelince o da yazar o gelene kadar kendinden bahsedermisin yas kac evlimisin coluk cocuk ?
Hosgeldin sefa getirdin o zaman.kendini hic yalniz hissetme biz sana sen bize eslik eder devam ederiz yolumuza...Merhabalar
Ben kendi gunlugumde yazacaktim aslinda ama eslik eden olmayinca kendimi yalniz hissettim :) yalnizda motive olunmuyor bu yolda size eslik edebilir miyim acaba?
Ben hosgeldin yazana kadar kendini tanitmissinTabi bende devamli yazabilecegim bi ortam istiyorum boylelikle kendimi kontrol altina alabilirim. Evliyim canim iki cocugum var 31 yasindayim ve ev hanimiyim sen?. Listeye baktim masallah herkes cok iyi kilo vermis tebrik ediyorum ozellikletomurcukkk hayranlik uyandırıyor darisi basima. Tecrubelerinizden faydalanmak isterim.
Cokk guzell canim zaten burada menu verince insan bi yerde frenliyor kendini ben bu gunlugun en yaslisiyimmTabi bende devamli yazabilecegim bi ortam istiyorum boylelikle kendimi kontrol altina alabilirim. Evliyim canim iki cocugum var 31 yasindayim ve ev hanimiyim sen. Listeye baktim masallah herkes cok iyi kilo vermis tebrik ediyorum ozellikletomurcukkk hayranlik uyandırıyor darisi basima. Tecrubelerinizden faydalanmak isterim.
Hosgeldin sefa getirdin o zaman.kendini hic yalniz hissetme biz sana sen bize eslik eder devam ederiz yolumuza...
E ufaktan bi bahset bakalim kendinden kac kilosun evli misin bekar misin evlat var mi ?
Ben hosgeldin yazana kadar kendini tanitmissin
Bende evliyim 4 yasinda bi oglum var. Dogumdan sonra 117 kiloya kadar ciktim.suan 71 kiloyum.kocaelide yasiyorum calisiyorum
Cokk guzell canim zaten burada menu verince insan bi yerde frenliyor kendini ben bu gunlugun en yaslisiyimm38 yasindayim iki oglum var 6 ve 16 yaslarinda tomurcukla uc yildir arkadasiz bu gunlugude baska bir gunlukte paylasim bitince uc arkadas actik tomurcuk oncumuz oldu guzel seyler paylasiyoruz burada evet canim arkadasim cok guzel kilo verdi uc yildir her gune sahitim bende senin gibi onun azmine hayranim masallahh diyimm tekrar hos geldin canim insallah bol bol eksilerin olur
Hoş geldin canım burada çok güzel örnekler var. Sen de bu örnekler silsilesine eklenebilirsinTabi bende devamli yazabilecegim bi ortam istiyorum boylelikle kendimi kontrol altina alabilirim. Evliyim canim iki cocugum var 31 yasindayim ve ev hanimiyim sen?. Listeye baktim masallah herkes cok iyi kilo vermis tebrik ediyorum ozellikletomurcukkk hayranlik uyandırıyor darisi basima. Tecrubelerinizden faydalanmak isterim.
Ooo 106 neki canimm sen iki haftaya 9 lari gorursun burada sonrada gelsin 8 ler 7 lerr sen yeterki iste canim allahin izniyle incecik olursunHosbulduk cok tesekkur ederim canim en onemli seyi unutmusum tami tamina 106 kiloyum
Insallah en kisa zamanda atarim bu fazlaliklari sizinle birlikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?