Haydi Yine Yeniden...

Bugunki sporumu da yazayım
40 dk step
13.800 günlük adım.

Ayak.altlarim su toplamış kızlar ayakta saatlerce stiletto ile kalınca olacağı buydu.
Bu akşamlık beni affedin menüleri yorumlayamadım. Şimdi yatışa geçiyorum. Tabi uyuyabilirsek hepinizi opuyorum iyi geceler

Menun cok guzel canim spor icin acele etme biraz gitsin kilolar az hafifle zaten bedenin kendi isteyecek biliyorsun bel agrisida kilodan kilolar gittikce o da azalir zamanla hic dert etme ..

Hoş geldin canım burada çok güzel örnekler var. Sen de bu örnekler silsilesine eklenebilirsin canım kilo alma verme serüvenini anlatirmisin

Hosbulduk evet masallah sende cok güzel vermissin canim ben son 6 yildir asiri kiloluyum canim oncesinde de cok zayıf degildim ama :) biraz boşluktan oldu sanırım evde zevkine yemek pasta kek börek yapmaktan ve ortamlarda yemekten oldu:) o zamandan beri al ver al ver bu haldeyim 15 kilo verdigim de oldu 5 10 kilolarda ama hep geri geliyor. O yuzden yeme seklimi degistirmek istiyorum yemek pisirme seklimi degistirip hareketliligimi artirmak istiyorum. Diyet demiyorum bu surece. Yoksa hemen stres yapıyorum ve basa sariyorum:)

Adim sayin guzel canim git yat bari oglan uyutursa tabi iyi geceler ..

Menun cok guzel canim spor icin acele etme biraz gitsin kilolar az hafifle zaten bedenin kendi isteyecek biliyorsun bel agrisida kilodan kilolar gittikce o da azalir zamanla hic dert etme ..

Sagol canim bu arada oglende 1 isirik borek almıştım sonra kendimi tuttum onu yazmayi unuttum. Evet degilmi kilo buyuk etken bazen kilitlenip kaliyorum malesef.. spor yapip terleyince hemen kendimi banyoya atsam bile nafile sanci icinde kaliyorum. Yukunu hafifletecegim insallah onunda.
Ya bu arada dakka bir gol bir yarin yagmur olmazsa piknige gidiyoruz hanimlarla tavsiyeleriniz varsa alabilir miyim acik havada kendimi kaybetme ihtimalim cok yuksek oluyor :) siz neler yapiyorsunuz gidince?

Sporun cok güzel canim iyi geceler

Canim piknik problem degil tam tersi ne guzel mangal yiyeceksin kozlenmis sebze yersin yaninda birde ayrann ohh miss ekmek aramassin bile yani kendini kaybetsen bile en fazla protein alirsin protein candir canim kilo verdirir karbon vede sekerden uzak dur birde gazli icecekler onun yerinede maden suyu icc ohh miss

Ooo güzel fikir ben meve suyunu çok aramam kolayi da birkac senedir hayatimdan cikardim zaten cok tesekkurler canim rahatlattın beni kafam rahat giderim artik

maşallah çok güzel menün de sporun da ben çok beğendim afiyet enerji olsun

çok çok geçmiş olsun ağzın da yara niye çıkmış bronşitte olmaz alerjiden miymiş vahh kuzum diyememiştir de ağzının acıdığını inşallah ilaçlar iyi gelir ,acaba kara dut mu yedirsen ağız yaralarına iyi geliyor ya şimdi mevsimi de

Menu cok guzel canimm afiyet olsunn ohhh nasilda guzel eglenmissindirr anlat bakalim neler yaptin
Valla bol bol oynadim dokturdum ohh sefam olsun.artik halay cekerken ziplayan nenişlerim de yoktu olduklari yerde taş gibi durdular cok rahat ettim kiiiizzzz

Oyyy kıyamam bizde 3 gündür antibiyotik kullanıyoruz ufaklığın boğazı sıkıntılıymış Rabbim herkese şifa versin yavrularımıza acı çektirmesin
aminnn hepinizin çocuklarına rabbim şifa versin bir an önce çok perişan oldular bu hafta kuzular

menü güzel afiyet olsun hepsini oynayıp hoplayıp zıplayıp yakmışsındır sana bişey kalmamış :)
iyi geldi ama demi baş ağrısı dışın da oynama eğlence

Maşallah yaa buyuk bir azim hikayesi bu.. bi ara en basa donup menulerini okumak karari aldim ama daha firsatim olmadi masallah hepiniz cok etkilediniz beni. Ilerde bende böyle anlatabilirim umarim
Hic basa donup menu okumana gerek yok canim.zaten gunler ilerledikce ve biz senin menulerine yorum yaptikca sen bizlerin menusunu okudukca nelerin dogru nelerin yanlis olacagini kavrayacaksin.bazi sayfalarda oncesi sonrasi fotolarim var pazartesi ise gidince o sayfalari bulurum sana ordan bakarsin benim en sisman ve simdiki halime yarin dugune gidicem zaten pazartesi surpriz bi before after da gelebilir benden

Bugun mu basladin diyete.menun cok duzenli geldi bana.bir dahakinde saatlerini de yazarsin canim.spordan ziyade ufak 20 dakikalik yuruyuslerle baslayabilirsin.hem belini zorlamaz hemde sen kilo verdikce suresini ve temposunu artirirsin.en verim alacagin spor yuruyus olur ilk etapta.

Oyy canim gecmis olsun ayaklarin su toplamis.e cani sagolasica bugun 23 nisan kutlamasi olacagini biliyodun o 40 dakika stepi neden yapip da yordun kendini hepten.zaten cocuklarinin durumu malumdu kac gundur yavrucaklar perisan sen perisan.valla sende hasta olcan diye korkuyorum Allah muhafaza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…