- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #42.841
Supersin canim azmin daim olsun paylas tabi menunu bu ne kadar istekli oldugunu gosterir baslamak basarmanin yarisi hadi yarisini gectin bile bakCok tesekkurler canimm insallah cok sicak karsiladiniz cok mutlu oldum
ilk menumu paylasayim o zaman hemen:))
Menun cok guzel canim spor icin acele etme biraz gitsin kilolar az hafifle zaten bedenin kendi isteyecek biliyorsun bel agrisida kilodan kilolar gittikce o da azalir zamanla hic dert etme ..Sabah
1 yumurta 7 zeytin 1 kk beyaz pynr 2 dilim esmer ekmek
Ara
2 top dondurma bunu aksam yememek icin sabaha ayirdim:)
Ogle
1 tabak nohutlu karnibahar yemegi
Yarim kase bulgur pilavi salata yogurt
Aksam 2 haslanmis tavuk but 1 dilim ekmek ve yogurt
Su 2 lt oldu yine az ama evde degildim
Spor 100 kilonun altina inince yapayim diyorum kizlar sizce? Cunku belim rahatsiz biraz kilitlenmekten korkuyorum
Hoş geldin canım burada çok güzel örnekler var. Sen de bu örnekler silsilesine eklenebilirsincanım kilo alma verme serüvenini anlatirmisin
Adim sayin guzel canim git yat bari oglan uyutursa tabi iyi geceler ..Bugunki sporumu da yazayım
40 dk step
13.800 günlük adım.
Ayak.altlarim su toplamış kızlar ayakta saatlerce stiletto ile kalınca olacağı buydu.
Bu akşamlık beni affedin menüleri yorumlayamadım. Şimdi yatışa geçiyorum. Tabi uyuyabilirsekhepinizi opuyorum iyi geceler
Ooo 106 neki canimm sen iki haftaya 9 lari gorursun burada sonrada gelsin 8 ler 7 lerr sen yeterki iste canim allahin izniyle incecik olursun
Menun cok guzel canim spor icin acele etme biraz gitsin kilolar az hafifle zaten bedenin kendi isteyecek biliyorsun bel agrisida kilodan kilolar gittikce o da azalir zamanla hic dert etme ..
Bugunki sporumu da yazayım
40 dk step
13.800 günlük adım.
Ayak.altlarim su toplamış kızlar ayakta saatlerce stiletto ile kalınca olacağı buydu.
Bu akşamlık beni affedin menüleri yorumlayamadım. Şimdi yatışa geçiyorum. Tabi uyuyabilirsekhepinizi opuyorum iyi geceler
Canim piknik problem degil tam tersi ne guzel mangal yiyeceksin kozlenmis sebze yersin yaninda birde ayrann ohh miss ekmek aramassin bile yani kendini kaybetsen bile en fazla protein alirsin protein candir canim kilo verdirir karbon vede sekerden uzak dur birde gazli icecekler onun yerinede maden suyu icc ohh missSagol canim bu arada oglende 1 isirik borek almıştım sonra kendimi tuttum onu yazmayi unuttum. Evet degilmi kilo buyuk etken bazen kilitlenip kaliyorum malesef.. spor yapip terleyince hemen kendimi banyoya atsam bile nafile sanci icinde kaliyorum. Yukunu hafifletecegim insallah onunda.
Ya bu arada dakka bir gol bir yarin yagmur olmazsa piknige gidiyoruz hanimlarla tavsiyeleriniz varsa alabilir miyim acik havada kendimi kaybetme ihtimalim cok yuksek oluyor :) siz neler yapiyorsunuz gidince?
Tesekkurler canimmAyy agzindan bal damliyor ne tatli dilli hatunsun sen yainsallahhhh
Canim piknik problem degil tam tersi ne guzel mangal yiyeceksin kozlenmis sebze yersin yaninda birde ayrann ohh miss ekmek aramassin bile yani kendini kaybetsen bile en fazla protein alirsin protein candir canim kilo verdirir karbon vede sekerden uzak dur birde gazli icecekler onun yerinede maden suyu icc ohh miss
maşallah çok güzel menün de sporun da ben çok beğendim afiyet enerji olsunKahvaltı 07:30
2 haşlama yumurta, kk peynir, 7 zeytin, süt semizotu eşliğinde domates salatalık
Ara12:15
Yarım salatalık, 1 biber
Akşam 15:30
Semizotu, yoğurt, salatalık,sarımsaklı 1 yemek tabagi yedim
Ara16:15
3-4 ceviz
Ara 18:00
1 kase yeşilliği bol bulgur az kısır ( çardakta çay içiyoduk komşular getirdi)
Bugün 18.335 adım atacak kadar yürüdüm evde de 15 dk eliptik bisiklet, 10 dk plates hareketleri yaptım
Bugünlük benden bu kadar
çok çok geçmiş olsun ağzın da yara niye çıkmış bronşitte olmaz alerjiden miymiş vahh kuzum diyememiştir de ağzının acıdığını inşallah ilaçlar iyi gelir ,acaba kara dut mu yedirsen ağız yaralarına iyi geliyor ya şimdi mevsimi deKızlar bugün gösteri öncesi oğlumu asiya götürdüm.. gösteri bitti eve geldiğimde saat 16.30 olmuştu oğlum 3 gündür öksürmekten uyuyamıyor. Öğlen de uyuyamamış. Sonra ağzının için de yara çıkmışÇok.uzuldum tabiki hararetten hastaliktan ama yanak kisminin ic tarafinda baya buyuk bir yara eşimin iş çıkışı acile gittik bronşit olmuş zaten belliydi hava verdiler.. yine antibiyotuk offf diyorum ne diyeyim..
Valla bol bol oynadim dokturdumMenu cok guzel canimm afiyet olsunn ohhh nasilda guzel eglenmissindirr anlat bakalim neler yaptin
aminnn hepinizin çocuklarına rabbim şifa versin bir an önce çok perişan oldular bu hafta kuzularOyyy kıyamam bizde 3 gündür antibiyotik kullanıyoruz ufaklığın boğazı sıkıntılıymış Rabbim herkese şifa versin yavrularımıza acı çektirmesin
menü güzel afiyet olsun hepsini oynayıp hoplayıp zıplayıp yakmışsındır sana bişey kalmamış :)Eve geldik cay icicem simdi menumu yazayim kafa dinlicem biraz.cok oynadim ve muzik sesinden basim agridi
Sabah 8.30
1 domates
3 yesil biber
1 kk beyaz peynir
5 yesil 5 siyah zeytin
Ara 11.30
1 hurma 3 ceviz
Oglen 14
1 tabak turlu yemegi
1 kase bulgur pilavi
1 kase yogurt
Ara 18
1 hurma
Aksam 19
1 tabak kuru fasulye
1 haslanmis tavuk but
Arada cok az cerez
Su 2.5 litre
Hic basa donup menu okumana gerek yok canim.zaten gunler ilerledikce ve biz senin menulerine yorum yaptikca sen bizlerin menusunu okudukca nelerin dogru nelerin yanlis olacagini kavrayacaksin.bazi sayfalarda oncesi sonrasi fotolarim var pazartesi ise gidince o sayfalari bulurum sana ordan bakarsin benim en sisman ve simdiki halimeMaşallah yaa buyuk bir azim hikayesi bu.. bi ara en basa donup menulerini okumak karari aldim ama daha firsatim olmadi masallah hepiniz cok etkilediniz beni. Ilerde bende böyle anlatabilirim umarim
Bugun mu basladin diyete.menun cok duzenli geldi bana.bir dahakinde saatlerini de yazarsin canim.spordan ziyade ufak 20 dakikalik yuruyuslerle baslayabilirsin.hem belini zorlamaz hemde sen kilo verdikce suresini ve temposunu artirirsin.en verim alacagin spor yuruyus olur ilk etapta.Sabah
1 yumurta 7 zeytin 1 kk beyaz pynr 2 dilim esmer ekmek
Ara
2 top dondurma bunu aksam yememek icin sabaha ayirdim:)
Ogle
1 tabak nohutlu karnibahar yemegi
Yarim kase bulgur pilavi salata yogurt
Aksam 2 haslanmis tavuk but 1 dilim ekmek ve yogurt
Su 2 lt oldu yine az ama evde degildim
Spor 100 kilonun altina inince yapayim diyorum kizlar sizce? Cunku belim rahatsiz biraz kilitlenmekten korkuyorum
Oyy canim gecmis olsun ayaklarin su toplamis.e cani sagolasica bugun 23 nisan kutlamasi olacagini biliyodun o 40 dakika stepi neden yapip da yordun kendini hepten.zaten cocuklarinin durumu malumdu kac gundur yavrucaklar perisan sen perisan.valla sende hasta olcan diye korkuyorum Allah muhafaza.Bugunki sporumu da yazayım
40 dk step
13.800 günlük adım.
hoş geldinDiger hanimlarla da yarin tanisiriz insallah Iyi geceler canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?