- 6 Ekim 2014
- 12.026
- 24.201
- 348
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #42.861
Hic basa donup menu okumana gerek yok canim.zaten gunler ilerledikce ve biz senin menulerine yorum yaptikca sen bizlerin menusunu okudukca nelerin dogru nelerin yanlis olacagini kavrayacaksin.bazi sayfalarda oncesi sonrasi fotolarim var pazartesi ise gidince o sayfalari bulurum sana ordan bakarsin benim en sisman ve simdiki halimeyarin dugune gidicem zaten pazartesi surpriz bi before after da gelebilir benden
Bugun mu basladin diyete.menun cok duzenli geldi bana.bir dahakinde saatlerini de yazarsin canim.spordan ziyade ufak 20 dakikalik yuruyuslerle baslayabilirsin.hem belini zorlamaz hemde sen kilo verdikce suresini ve temposunu artirirsin.en verim alacagin spor yuruyus olur ilk etapta.
Piknik senin icin buyuk avantaj olur canim.ekmek hic yeme bence.pilav falan da olmaz sanirim.cekirdek falan olursa elini bile surme peşi geliyor cunku.bol bol tavuk ye kofte ye sucuk ye iste ne varsa ekmeksiz doyana kadar ye hic kisitlama kendini.bir de olabildigince hareketli olmaya calis.Sagol canim bu arada oglende 1 isirik borek almıştım sonra kendimi tuttum onu yazmayi unuttum. Evet degilmi kilo buyuk etken bazen kilitlenip kaliyorum malesef.. spor yapip terleyince hemen kendimi banyoya atsam bile nafile sanci icinde kaliyorum. Yukunu hafifletecegim insallah onunda.
Ya bu arada dakka bir gol bir yarin yagmur olmazsa piknige gidiyoruz hanimlarla tavsiyeleriniz varsa alabilir miyim acik havada kendimi kaybetme ihtimalim cok yuksek oluyor :) siz neler yapiyorsunuz gidince?
Hemde ne iyi geldi ekimim.bugunki kinaydi asil dokturme yarinmenü güzel afiyet olsun hepsini oynayıp hoplayıp zıplayıp yakmışsındır sana bişey kalmamış :)
iyi geldi ama demi baş ağrısı dışın da oynama eğlence
hoş geldin
sohbeti kaçırmışım geç gelince , inşallah beraber hepimizin oh kilo derdimiz kalmadı dediği zamanları çok sürmeden görürüz
yarın çok oynama kız oğluşunun doğum gününe enerjin kalsın :))Hemde ne iyi geldi ekimim.bugunki kinaydi asil dokturme yarinbasimin agrisi da caydanmis sanirim.eve gelince hemen iki bardaklik cay yapip ictim agri gecti sukur.
Piknik senin icin buyuk avantaj olur canim.ekmek hic yeme bence.pilav falan da olmaz sanirim.cekirdek falan olursa elini bile surme peşi geliyor cunku.bol bol tavuk ye kofte ye sucuk ye iste ne varsa ekmeksiz doyana kadar ye hic kisitlama kendini.bir de olabildigince hareketli olmaya calis.
Bizde gittik gecen gun hemde is cikisi spontone oldu.tika basa et ve kofte yedim.ayran ictim kolayi ellemedim bile.bol salata yedim.sonra oglanla top oynadik.esimle voleybol oynadik yaktim gitti hepsini
Hemde ne iyi geldi ekimim.bugunki kinaydi asil dokturme yarinbasimin agrisi da caydanmis sanirim.eve gelince hemen iki bardaklik cay yapip ictim agri gecti sukur.
Canim ben oglum 8 aylikti emmeyi birakti 1 yasinda falandi diyete basladim.2014 mayisi gibi birseydi yani.isten eve donerken aractan baya bi erken inip eve kadar yuruyusler yaptim hep.disarda firsat bulamadigimda evde leslie yaptim.menulerim hep ayni gitmiyor tabi ama uc asagi bes yukari benzer.ekmek hemen hemen hic tuketmiyorum.pirinc pilavi ve makarna da kirk yilda bir bir iki kasik.ha misafirlikte yada annemler memleketten geldiginde regl donemlerinde kacamaklarim olmuyor mu elbette oluyor.ertesi gun daha az yiyerek ve bol su icerek dengeliyorum.oyle boyle 45 kilo verdim gitti iste.kim derdi ki birgun 60 li bir kiloyu gormeyi hedefleyecegimi.gercekten istedigin zaman ve bunu sabirla uzun vadeye yaydigin zaman oluyor basariyorsun.2 ayda 10 kilo verecegim gibi hedeflere giren herkes buyuk yanilgiya duser.1 ayda 2 kilo versen yilda 24 kilo eder dusunseneBefore after bayilirimmmm Çok isterim canimbastaki menülerinle simdikiler arasinda fark var mi? Giderek azalıyor mu yoksa hep ayni duzende mi insallah 20 dk dan baslayan yuruyusler yaparim o zaman
Yok dun basladim tesekkur ederim yarindan itibaren saatle yazarim canim
Hosbulduk canim aminnn inşallah bugun esimin amcasinin esini gordum kendisinin torunlari var 55 yasinda vardir ama yapısını kendime benzetiyorum oda 1.70 boylarinda kiloli biri.. zor namaz kiliyordu nefes alis verişi zordu cok üzüldüm ama kendi namima onunla aramızda yas farkina ragmen ayni sorunlari yasiyorum. Insallah hafifligin keyfini yasayacagimiz gunler cok yakin olur. Ben sohbete daldim kusura bakma cenem dusuktur biraz:) seni taniyabilir miyim biraz
Asil nazar kismi yarina kaldi canim.kina biraz uzak bir yerdeydi ve fazla kalabalik degildi.ha yine suzmediler mi suzduler olsun ben dualarimi okudum Allaha emanetiz.kiskananlar catlasinyarın çok oynama kız oğluşunun doğum gününe enerjin kalsın :))
ah gülüm biz tiryakilerin çaysız kalması baş ağrısının ana sebebi şükür içmişsin çayını geçmiş, benim aklıma nazara mı geldi yoksa diye geçmişti
ee ağzı sütten yanan yoğurdu üfleyerek yermiş başınıza kaç kere gelince artık şükür unutmuyorsunuz baştan okuyup gidiyorsunuzAsil nazar kismi yarina kaldi canim.kina biraz uzak bir yerdeydi ve fazla kalabalik degildi.ha yine suzmediler mi suzduler olsun ben dualarimi okudum Allaha emanetiz.kiskananlar catlasin
Canim ben oglum 8 aylikti emmeyi birakti 1 yasinda falandi diyete basladim.2014 mayisi gibi birseydi yani.isten eve donerken aractan baya bi erken inip eve kadar yuruyusler yaptim hep.disarda firsat bulamadigimda evde leslie yaptim.menulerim hep ayni gitmiyor tabi ama uc asagi bes yukari benzer.ekmek hemen hemen hic tuketmiyorum.pirinc pilavi ve makarna da kirk yilda bir bir iki kasik.ha misafirlikte yada annemler memleketten geldiginde regl donemlerinde kacamaklarim olmuyor mu elbette oluyor.ertesi gun daha az yiyerek ve bol su icerek dengeliyorum.oyle boyle 45 kilo verdim gitti iste.kim derdi ki birgun 60 li bir kiloyu gormeyi hedefleyecegimi.gercekten istedigin zaman ve bunu sabirla uzun vadeye yaydigin zaman oluyor basariyorsun.2 ayda 10 kilo verecegim gibi hedeflere giren herkes buyuk yanilgiya duser.1 ayda 2 kilo versen yilda 24 kilo eder dusunsene
Ben hicbir zaman herhangibir listeye yada programa detoksa bagli kilo vermedim.kendimi ev sartlarina is sartlarina gore uydurdum.omur boyu o listelerle yasayacak degilim.eldeki ve evdeki imkanlarla verebilmek en dogrusu.sporla da taclandirisan hem vucudun sekil alir hemde sıkılasirsin...
Hii bi de bu arada ben bu ocak ayinda gogus kucultme ameliyati oldumBefore after bayilirimmmm Çok isterim canimbastaki menülerinle simdikiler arasinda fark var mi? Giderek azalıyor mu yoksa hep ayni duzende mi insallah 20 dk dan baslayan yuruyusler yaparim o zaman
Yok dun basladim tesekkur ederim yarindan itibaren saatle yazarim canim
ben görmemişim o mesajı allah allah :)))Hii bi de bu arada ben bu ocak ayinda gogus kucultme ameliyati oldumen buyuk hayallerimden biriydi.yillarca sirt boyin agrisi cektim.cok kilo verdim ama fazla kuculmediler ve ustelik ici bosaldigi icin daha cok sarktilar.bende ocak ayinda ameliyat oldum cok sukur suan cok iyiyim.ameliyat donemindeki ve suandaki kilom ayni aslinda ama daha zayif duruyorum artik.sarkik da degiller.o yuzden onceki mesajlarda yazdim halay cekerken ziplayan nenişlerim yoktu yerinde durdular diye insanin hayallerine hedeflerine ulasmasi kadar mutluluk verici birsey yok.
Insallah canim gercekten cok isterim seninde zayiflamani.Ah tam kafamdaki gibi kilo vermissin bende sartlanmak illa su kadar zamanda su kadar zamanda veririm gibi iddialara girmek istemiyorum saglikli dengeli beslenmeyi ogrenmek istiyorum. Tam yerine gelmisim cok mutluyum.. sizinle birlikte olup zayıflama hikayemi burda anlatmak nasip olur insallah
angelina35 in hava atmasına bakma topiğin en yaşlısıyım diye aramızda ay farkı var :)) seninle ortak noktamız çok gibi benim de çenem düşüktür kilo olarak en ağır benim neslihan3434 vardı 1 ay olmadan yüzlü kilolardan indi 97 ye
16 yaşında 1 oğlum var doğuştan kilolulardanım 3 sene sene önce troid bezimi aldırdım iyişe şiştim hayatımdaki en yüksek rakam 111 i gördüm doktorun ve çevremdekilerin iyice şişersin demesi beni çok kötü etkiledi artık hep obez kalıcam sandım
sonun da ya ölücem ya zayıflıycam diyip zihinaltının işleyişi, olumlamalar ototelkinler v.s. araştırmaya başladım, diyet kelimesini hayatımdan çıkardım o dönem de bizim kızları buldum (allaha bin şükür) 2 seneden fazladır beraberiz , kilo al ver al ver yaparaktan anca 97 küsürde takıldım almayıp hep versem şimdiye 70 li rakamları görürdüm herhalde:))
insan kendinin farkına varamıyor bazen ya bir fotoğrafta yada kendine benzettiği birini görünce ben böyle miyim diyor,
inşallah sen 55 yaşına geldiğin de senelerdir 60 kilonun üstüne hiç çıkmadım dersin
Benim de cenem dustu emoslandin sayesinde motivem tavan yaptiben görmemişim o mesajı allah allah :)))
ağrın sızın olmadı değil mi ayyy çok şükür şimdi güerek oynadım halay çektim diyorsun o zamanlar da sıkıntılar da geldi geçti şükür
Evet tartida yuzlesmek cok onemli o yuzden her sabah tartil bence mutlaka,ac karnina ve wc de sonraRabbim hepimizin evlatlarini bizlere bagislasin.. artik papucun dama atıldı canim en agiriniz benim :)) evet gercekten öyle gecen soyle bir sey oldu hala aklima geldikce gülüyorum bi misafirlikteydim oraya benden baska gelen bir misafir emos ne olacak bu kilolar sisman kaldik gitti ama sen benden kilolusun herhalde dedi bende ondan once kadina bakip herhalde benden 5 on kilo fazladir ben o kadar degilimdir diye dsunuyorum haa belki falan diyorum inanmayarak ama laf döndü dolaştı tarti istedi kalkti tartildi ki yemis icmis caylar vs kadin 99 çıktı ben icimden sok ben sabah ac karna 105 tim o zaman atltamadim biliyor musun ben bu kadar mi kiloluymusum diye gercekten insan kendini manken saniyor yuzlesmeyince..
Hii bi de bu arada ben bu ocak ayinda gogus kucultme ameliyati oldumen buyuk hayallerimden biriydi.yillarca sirt boyin agrisi cektim.cok kilo verdim ama fazla kuculmediler ve ustelik ici bosaldigi icin daha cok sarktilar.bende ocak ayinda ameliyat oldum cok sukur suan cok iyiyim.ameliyat donemindeki ve suandaki kilom ayni aslinda ama daha zayif duruyorum artik.sarkik da degiller.o yuzden onceki mesajlarda yazdim halay cekerken ziplayan nenişlerim yoktu yerinde durdular diye insanin hayallerine hedeflerine ulasmasi kadar mutluluk verici birsey yok.
ağzına yüreğine sağlık gülüm ve cidden bir kez daha ailecek hepinizeInsallah canim gercekten cok isterim seninde zayiflamani.
Ben kilo verdikten sonra
kizkardesimin biri 98 kilodan 67 ye
Biri 75 kilodan 47 ye
Simdi de ablam 105 kilodan 78 indi.
Yaşam koçu oldum onlarin da
Biz ailecek bi basari oykusu olusturduk.şuan anneme yasam koclugu yapiyorum.hergun arayip ne yedigini ne kadar yurudugunu kac litre su ictigini soruyorum.o da 120 li kilolardan 109 a indi cok sukur.koskocaman bi masallahi hakettik biz ailecek.cunku genlerimizde var kilo sorunu.bir tek babam zayiftir bizde.ama sunu anladim ki sismanlik obezlik fazla kilo adi her ne ise ne gen işi ne de kader, tamamen beyin ve isteme isi.bazi seyleri kabullenip ,kendinle fazla barisik olup kaderine razi olmayacaksin arkadas.Allah akil fikir irade vermis.bu beden de bize emanet ise onu en iyi ve saglikli sekilde tasimaliyiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?