Haydi Yine Yeniden...

Ya Allah rizasi için banada yasam koclugu yap :)) Harikasın sanada ailenede 41 kere masallah iradesi ile hayatını değiştiren insanlar takdiri hakediyor bence. Hayatinizin kalaninda bu dertleri bir daha cekmezsiniz insallah

boşuna dememişler insan kendi nefsinin avukatı başkalarının yargıcıdır diye :) ben de fotoğraflara baktığımız da uleeen bu duba da kim ben değilim yaaavf demiştim, gözlerime inanamamıştım cidden ben böyle mi görünüyorum diye :)

özellikle ufak ağırlıklarla kol kas hareketleri yapmak çok güzel toparlıyor ben de fibromiyalji hastalığı var tedavisi yok stres olmazsa ve kaslar güçlenirse ağrıların hafifler demişti doktor, o yüzden yarımşar kiloluk ağırlıklarla 5-10 dk bazen biraz daha fazla kol hareketleri yapıyorum göğüste toparlanmaya başladı hatta 3 cm küçüldü zaten büyük değillerdi :)))

Bak bu iyi haber bende küçülsun istemiyorum toparlansin laf aramizda dolgunlassin yeter:)) sirt bolgesinden kaynaklaniyor olabilir mi incelme oylede olabilir moralini bozma güzel olmustur bence

Bak bu iyi haber bende küçülsun istemiyorum toparlansin laf aramizda dolgunlassin yeter:)) sirt bolgesinden kaynaklaniyor olabilir mi incelme oylede olabilir moralini bozma güzel olmustur bence
bilmem ben biraz toparlandılar diye göğüsten diye düşündüm ara ara her yerimi ölçüp not alıyorum inşallah sırttan gitmiştir :)))

agirlik kaldirdigin icin sirt bolgeside calismistir oh gitsin yaglar Goz kapaklarim ağırlasti benim de :) herkese iyi geceler son kez:)

Ya Allah rizasi için banada yasam koclugu yap :)) Harikasın sanada ailenede 41 kere masallah iradesi ile hayatını değiştiren insanlar takdiri hakediyor bence. Hayatinizin kalaninda bu dertleri bir daha cekmezsiniz insallah
Bu gunluk de hepimiz birbirimize yasam koclugu yapiyoruz canim zaten,menu yorumluyoruz su miktari spor hersey yaziliyor yorumlaniyor. Acik soyliyim burayaenu vermedigim zamanlar cok azdir belki ameliyat surecim falandir ama yazmadigim zaman motivem dusuyor.
O yuzden tam yerindesin boyle aktif boyle inancli bir arkadasa daha ihtiyacimiz vardi zaten.tekrar hosgeldin iyi ki geldin

Asil ben nasil motive oldum sizlerle anlatamam sozde uyuyordum takıldım kopamadim :))
Al benden de o kadar.nasil yorgunum anlatamam.hele karnim nasil ac onu tarif bile edemem.acliktan da uyunmuyo ki yawww...bugun islerim cok yogundu tum gun tempolu bir sekilde calistim.aksam da kina vardi orda rahat durmadim oynadim.bende guya yatacaktim erkenden.daha yarin dugun var ve pazar gunu oglumun dogum gunu var.ama muhabbet oyle sardi ki kopamadim bende

Aynen kizlar benden de paso.yarin musait olursam girer bakarim.cok isim var cunku yarin.Allah a emanet olun hepiniz.bu aksamki yazisma sayesinde haftasonum super motivasyon icerisinde gececek.kendi surecimi anlatmak bana cok iyi geldi tazelendim resmen...

Zaten cok guzel bir ortam o yuzden yazmak burda bulunmak zorunluluk baski hissi olusturmaz keyifle yazarim canim cok tesekkurler hosbuldum

Ara ara boyle hatirlatmalar yapalim:) kilo verenler şöyle bir nostalji yapsin hem iyi hissederler hemde daha benim gibi verecek kilosu olanlara motivasyon olur.. bu gaz bu enerji bir sure ayakta tutar beni canim inancimi arttirdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…