- 6 Ekim 2014
- 12.026
- 24.201
- 348
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #42.881
Insallah canim gercekten cok isterim seninde zayiflamani.
Ben kilo verdikten sonra
kizkardesimin biri 98 kilodan 67 ye
Biri 75 kilodan 47 ye
Simdi de ablam 105 kilodan 78 indi.
Yaşam koçu oldum onlarin da
Biz ailecek bi basari oykusu olusturduk.şuan anneme yasam koclugu yapiyorum.hergun arayip ne yedigini ne kadar yurudugunu kac litre su ictigini soruyorum.o da 120 li kilolardan 109 a indi cok sukur.koskocaman bi masallahi hakettik biz ailecek.cunku genlerimizde var kilo sorunu.bir tek babam zayiftir bizde.ama sunu anladim ki sismanlik obezlik fazla kilo adi her ne ise ne gen işi ne de kader, tamamen beyin ve isteme isi.bazi seyleri kabullenip ,kendinle fazla barisik olup kaderine razi olmayacaksin arkadas.Allah akil fikir irade vermis.bu beden de bize emanet ise onu en iyi ve saglikli sekilde tasimaliyiz...
Benim de cenem dustu emoslandin sayesinde motivem tavan yaptimesaj da cok yazinca arada kaynamistir canim,yoksa senden kacmazdi +18 ler
boşuna dememişler insan kendi nefsinin avukatı başkalarının yargıcıdır diye :) ben de fotoğraflara baktığımız da uleeen bu duba da kim ben değilim yaaavf demiştim, gözlerime inanamamıştım cidden ben böyle mi görünüyorum diye :)Rabbim hepimizin evlatlarini bizlere bagislasin.. artik papucun dama atıldı canim en agiriniz benim :)) evet gercekten öyle gecen soyle bir sey oldu hala aklima geldikce gülüyorum bi misafirlikteydim oraya benden baska gelen bir misafir emos ne olacak bu kilolar sisman kaldik gitti ama sen benden kilolusun herhalde dedi bende ondan once kadina bakip herhalde benden 5 on kilo fazladir ben o kadar degilimdir diye dsunuyorum haa belki falan diyorum inanmayarak ama laf döndü dolaştı tarti istedi kalkti tartildi ki yemis icmis caylar vs kadin 99 çıktı ben icimden sok ben sabah ac karna 105 tim o zaman atltamadim biliyor musun ben bu kadar mi kiloluymusum diye gercekten insan kendini manken saniyor yuzlesmeyince..
kız saat 1.5 oluyor artı 18 neyin diyip uykumu kaçırtma aklıma şeytanlık getirtme benimBenim de cenem dustu emoslandin sayesinde motivem tavan yaptimesaj da cok yazinca arada kaynamistir canim,yoksa senden kacmazdi +18 ler
Tamam canım regl basladi bugun bikac gune ödem gidince her sabah tartilirimEvet tartida yuzlesmek cok onemli o yuzden her sabah tartil bence mutlaka,ac karnina ve wc de sonra
kız saat 1.5 oluyor artı 18 neyin diyip uykumu kaçırtma aklıma şeytanlık getirtme benim
özellikle ufak ağırlıklarla kol kas hareketleri yapmak çok güzel toparlıyor ben de fibromiyalji hastalığı var tedavisi yok stres olmazsa ve kaslar güçlenirse ağrıların hafifler demişti doktor, o yüzden yarımşar kiloluk ağırlıklarla 5-10 dk bazen biraz daha fazla kol hareketleri yapıyorum göğüste toparlanmaya başladı hatta 3 cm küçüldüGozun aydin canim her anlamda tas gibi olmussun demekkibenim buyuk değillerdi zaten ama al ver al ver bide emzirince bosaldi iyici sarkma değilde bu cok rahatsiz edici geliyor bana sporla toparlanir insallah yoksa olmazsa bende ameliyat dusunebilirim
uyumadı içerde tv izliyor da işe yaramaz ki malum dönemdeyim 1 hafta daha bitmez de :)))))))))Eniste uyuyorsa kötü olur gercekten
Bak bu iyi haber bende küçülsun istemiyorum toparlansin laf aramizda dolgunlassin yeter:)) sirt bolgesinden kaynaklaniyor olabilir mi incelme oylede olabilir moralini bozma güzel olmustur benceözellikle ufak ağırlıklarla kol kas hareketleri yapmak çok güzel toparlıyor ben de fibromiyalji hastalığı var tedavisi yok stres olmazsa ve kaslar güçlenirse ağrıların hafifler demişti doktor, o yüzden yarımşar kiloluk ağırlıklarla 5-10 dk bazen biraz daha fazla kol hareketleri yapıyorum göğüste toparlanmaya başladı hatta 3 cm küçüldüzaten büyük değillerdi :)))
bilmem ben biraz toparlandılar diye göğüsten diye düşündüm ara ara her yerimi ölçüp not alıyorum inşallah sırttan gitmiştir :)))Bak bu iyi haber bende küçülsun istemiyorum toparlansin laf aramizda dolgunlassin yeter:)) sirt bolgesinden kaynaklaniyor olabilir mi incelme oylede olabilir moralini bozma güzel olmustur bence
Bu gunluk de hepimiz birbirimize yasam koclugu yapiyoruz canim zaten,menu yorumluyoruz su miktari spor hersey yaziliyor yorumlaniyor. Acik soyliyim burayaenu vermedigim zamanlar cok azdir belki ameliyat surecim falandir ama yazmadigim zaman motivem dusuyor.Ya Allah rizasi için banada yasam koclugu yap :)) Harikasın sanada ailenede 41 kere masallah iradesi ile hayatını değiştiren insanlar takdiri hakediyor bence. Hayatinizin kalaninda bu dertleri bir daha cekmezsiniz insallah
Al benden de o kadar.nasil yorgunum anlatamam.hele karnim nasil ac onu tarif bile edemem.acliktan da uyunmuyo ki yawww...bugun islerim cok yogundu tum gun tempolu bir sekilde calistim.aksam da kina vardi orda rahat durmadim oynadim.bende guya yatacaktim erkenden.daha yarin dugun var ve pazar gunu oglumun dogum gunu var.ama muhabbet oyle sardi ki kopamadim bendeAsil ben nasil motive oldum sizlerle anlatamam sozde uyuyordum takıldım kopamadim :))
Bu gunluk de hepimiz birbirimize yasam koclugu yapiyoruz canim zaten,menu yorumluyoruz su miktari spor hersey yaziliyor yorumlaniyor. Acik soyliyim burayaenu vermedigim zamanlar cok azdir belki ameliyat surecim falandir ama yazmadigim zaman motivem dusuyor.
O yuzden tam yerindesin boyle aktif boyle inancli bir arkadasa daha ihtiyacimiz vardi zaten.tekrar hosgeldin iyi ki geldin
Aynen kizlar benden de paso.yarin musait olursam girer bakarim.cok isim var cunku yarin.Allah a emanet olun hepiniz.bu aksamki yazisma sayesinde haftasonum super motivasyon icerisinde gececek.kendi surecimi anlatmak bana cok iyi geldi tazelendim resmen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?