Haydi Yine Yeniden...

Yok canım alerjiden değil ben iç hararete bağlıyorum. Çünkü ateşi yok gibi ama ağzından ateş soluyor sanki. Bu gece ateşlendi ama. Bilmediği şeyleri ağzına bile surmuyor benim cins oğlan. Pekmezini yer ancak.
Valla canım ben spor yapınca stres atıyorum resmen. Hatta stepi öyle hırsla yaptım ki... sanki o terle stresim de akip gidiyor. Ama yaparken çok.yoruldum ilk d3fa. Ben zaten böyle durumların peşine genelde hasta oluyorum

baya erkencisiniz ailecek :))
benimkiler de erken kalktılar oğlumun okul pikniği vardı babası servislerin kalkacağı yere götürüp bırakmış geri eve döndüğün de ben yataktan yeni kalktım :))

inşallah hastalanmazsın gülüm
pekmezi yiyorsa daha sorun yok balla pekmez için yaraları iyileştirir derler ya kv nin midesin de ki yarayı bile her gün pekmez bal yedirdik iyileşti, ağızdaki daha çabuk iyileşir

Gunaydin hanimlar mutlu haftasonlari.bizde erkenciyiz 2 de uyudum 8.30 da uyandim.9 da kahvaltimizi ettik.camasir falan vardi onlari halledeyim ufaktan hazirliklara baslarim 17.30 da gelin alma konvoyunda olacagiz
Foto at bize tomurcugummmm

Valla bol bol oynadim dokturdum ohh sefam olsun.artik halay cekerken ziplayan nenişlerim de yoktu olduklari yerde taş gibi durdular cok rahat ettim kiiiizzzz
Allah iyiligini versin emiii nasilda guldurdun beniii ohh sefan olsun elbisede zaten harika olmustur enisteden onayli abooo okuyuvereydin eve gelince nazar eder simdi hasetler

Gunaydinlarrrr
Gece pek uyuyamadim uyudum uyandim hayalle ruya arasi tuhaf seyler gordum okudum ettimm yokk anam sabaha karsi uyumusum cocuklarin sesine uyandim ufaklik yine dusmanlari olduruyodu tak tak tak sanki beynime vuruyo elindekiyle sevgili odemim halen birakmamis beni allah onu bildigi gibi yapsin emi gicik sey regl 3 gunundeyim bakalim atabilecekmiyim odemi oglusu pazartesi okula gonderecem insallah su cicegi hasatimiz basladi yaralar kurumus dokuluyor artik allahimm sporuma kavusacamm cok ozledim spor yapmayi km lerce yurumeyii sizler napiyosunuz bakiyimm

sen böyle güzel güzel bahsedersen sevgili ödemim diye niye gitsin ben olsam bu kadar hoş karşılanmaya gitmem valla :))
şaka bir yana cidden büyük sıkıntı oluyor bu ödem inşallah yarına iner de sen de rahat edersin benim ki bacaktan genele yayıldı ama çok rahatsız etmiyor sabah ellerimi kapatırken biraz sıkıntı o kadar
oğluşunun yaralar iyileşiyor keyfi de yerin de düşmanla harp bile yapmış kuzum , okulu da özlemiştir ikiniz de pazartesi hevesle evden çıkacaksınız anlaşılan sen yürümeye oğlun okuluna :)

Degil mii yaa seviyor beni kerata birakmak istemiyor ..aslina bakarsan hic bu kadar uzun suren odemim olmamisti genelde atiyordum hemen ...dun aksam ustu oglumu parka goturdum spor ayakkabisi bir siktiki anlatamam aldigimda bol bile almistim aboo dedim odem tavan yapmis hava biraz serindi yarim saat oyalanip eve geri geldik yuruyus falan yapmadim gunlerdir evdeyiz ikimizede cok iyi geldi disarda olmak insallah hayirlisi ile pazartesi basliycaz okula tek sikinti yuzundekilerin gunes gormemesi iz yapar demisti dr onu nasil engelliyecem bilemedim tenefuse cikmada diyemem yavrum zaten sikildi okulunu ogretmenini arkadaslarini cok ozledi iki haftadir gormuyo yavrum benim ...

@neslihan3434 nerelerdesin canim merakta kaldik.cocuklar nasil oldu?
Guzel kilo veriyorsun masallah ama menulerini de gormek isteriz.nasil veriyorsun nelerle eksi goruyorsun okuyup yorumlamak isteriz.eger musaitsen ve imkanin varsa daha aktif olmani bekliyoruz canim.ramazana cok az kaldi el birligi ile motivasyona ihtiyacimiz var

tevafuk55 canim nasil oldu oglus kizin alerjisi gectimi ?
Canım kızımı tehdit ettim birkaç gün önce kaşırsan iğneyi yersin diye ilaçlarında etkisi ile geçti çok şükür:)
Ama oğlum çok hasta gece sabahladık resmen.. az önce kahvaltı masasında resmen uyuyordu hatta video çekip instagrama attım. Sanki ben onu uyutmadım diye :)))) ama burnu tıkalı canı çok dar oksuruyor ve gece ateşlendi. Keyifsiz baya paşam kizimin da burun tikali ama istahi var o yuzden içim rahat ama maalesef oğlum herhalde aft tan dolayı yiyemiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…