- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #42.901
Yok canım alerjiden değil ben iç hararete bağlıyorum. Çünkü ateşi yok gibi ama ağzından ateş soluyor sanki. Bu gece ateşlendi ama. Bilmediği şeyleri ağzına bile surmuyor benim cins oğlan. Pekmezini yer ancak.çok çok geçmiş olsun ağzın da yara niye çıkmış bronşitte olmaz alerjiden miymiş vahh kuzum diyememiştir de ağzının acıdığını inşallah ilaçlar iyi gelir ,acaba kara dut mu yedirsen ağız yaralarına iyi geliyor ya şimdi mevsimi de
Valla canım ben spor yapınca stres atıyorum resmen. Hatta stepi öyle hırsla yaptım ki... sanki o terle stresim de akip gidiyor. Ama yaparken çok.yoruldum ilk d3fa. Ben zaten böyle durumların peşine genelde hasta oluyorumOyy canim gecmis olsun ayaklarin su toplamis.e cani sagolasica bugun 23 nisan kutlamasi olacagini biliyodun o 40 dakika stepi neden yapip da yordun kendini hepten.zaten cocuklarinin durumu malumdu kac gundur yavrucaklar perisan sen perisan.valla sende hasta olcan diye korkuyorum Allah muhafaza.
baya erkencisiniz ailecek :))Oglum hentbol a gitti bize cumartesi tatili yok:) yagmura göre ya piknige gideriz yada derse gideceğim. Cumartesi ve sali tefsir dersine gidiyorum.. kalkip evi toplayayim arada bakarim ortama düşen olursa iki lafin belini Kırarız
inşallah hastalanmazsın gülümYok canım alerjiden değil ben iç hararete bağlıyorum. Çünkü ateşi yok gibi ama ağzından ateş soluyor sanki. Bu gece ateşlendi ama. Bilmediği şeyleri ağzına bile surmuyor benim cins oğlan. Pekmezini yer ancak.
Valla canım ben spor yapınca stres atıyorum resmen. Hatta stepi öyle hırsla yaptım ki... sanki o terle stresim de akip gidiyor. Ama yaparken çok.yoruldum ilk d3fa. Ben zaten böyle durumların peşine genelde hasta oluyorum
Geldim canım ufaklık krep ile patates kizartmasi istedi yeni uyandı kahvaltı sonrası gelirim
Foto at bize tomurcugummmmGunaydin hanimlar mutlu haftasonlari.bizde erkenciyiz 2 de uyudum 8.30 da uyandim.9 da kahvaltimizi ettik.camasir falan vardi onlari halledeyim ufaktan hazirliklara baslarim 17.30 da gelin alma konvoyunda olacagiz
Aticam canim insallah pazartesiFoto at bize tomurcugummmm
Allah iyiligini versin emiii nasilda guldurdun beniiiValla bol bol oynadim dokturdumohh sefam olsun.artik halay cekerken ziplayan nenişlerim de yoktu olduklari yerde taş gibi durdular cok rahat ettim kiiiizzzz
kahvaltıya sipariş veriyorsa çocuklar iyiler demektir bence :))Geldim canım ufaklık krep ile patates kizartmasi istedi yeni uyandı kahvaltı sonrası gelirim
sen böyle güzel güzel bahsedersen sevgili ödemim diye niye gitsin ben olsam bu kadar hoş karşılanmaya gitmem valla :))Gunaydinlarrrr
Gece pek uyuyamadim uyudum uyandim hayalle ruya arasi tuhaf seyler gordum okudum ettimm yokk anam sabaha karsi uyumusum cocuklarin sesine uyandim ufaklik yine dusmanlari olduruyodutak tak tak sanki beynime vuruyo elindekiyle sevgili odemim halen birakmamis beni allah onu bildigi gibi yapsin emi gicik sey regl 3 gunundeyim bakalim atabilecekmiyim odemi oglusu pazartesi okula gonderecem insallah su cicegi hasatimiz basladi yaralar kurumus dokuluyor artik allahimm sporuma kavusacamm cok ozledim spor yapmayi km lerce yurumeyii sizler napiyosunuz bakiyimm
Degil mii yaa seviyor beni kerata birakmak istemiyor ..aslina bakarsan hic bu kadar uzun suren odemim olmamisti genelde atiyordum hemen ...dun aksam ustu oglumu parka goturdum spor ayakkabisi bir siktiki anlatamam aldigimda bol bile almistim aboo dedim odem tavan yapmis hava biraz serindi yarim saat oyalanip eve geri geldik yuruyus falan yapmadim gunlerdir evdeyiz ikimizede cok iyi geldi disarda olmak insallah hayirlisi ile pazartesi basliycaz okula tek sikinti yuzundekilerin gunes gormemesi iz yapar demisti dr onu nasil engelliyecem bilemedim tenefuse cikmada diyemem yavrum zaten sikildisen böyle güzel güzel bahsedersen sevgili ödemim diye niye gitsin ben olsam bu kadar hoş karşılanmaya gitmem valla :))
şaka bir yana cidden büyük sıkıntı oluyor bu ödem inşallah yarına iner de sen de rahat edersin benim ki bacaktan genele yayıldı ama çok rahatsız etmiyor sabah ellerimi kapatırken biraz sıkıntı o kadar
oğluşunun yaralar iyileşiyor keyfi de yerin de düşmanla harp bile yapmış kuzum , okulu da özlemiştir ikiniz de pazartesi hevesle evden çıkacaksınız anlaşılan sen yürümeye oğlun okuluna :)
Canım kızımı tehdit ettim birkaç gün önce kaşırsan iğneyi yersin diye ilaçlarında etkisi ile geçti çok şükür:)tevafuk55 canim nasil oldu oglus kizin alerjisi gectimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?