Haydi Yine Yeniden...

baya erkencisiniz ailecek :))
benimkiler de erken kalktılar oğlumun okul pikniği vardı babası servislerin kalkacağı yere götürüp bırakmış geri eve döndüğün de ben yataktan yeni kalktım :))

Ne guzel baba ogul halletmisler:) ayy bende sabah size sizlandim ya cumartesileri tatil yok diye pazarlari da yok artik :))) sen misin sizlanan diye okul kursu cumartesi olarak ayarladigi icin ogretmen hentbol u pazara almis neyse bana da erken kalkma bahanesi oldu gec kalkmak günü öldürüyordu zaten :))
@emoslandd hoşgeldin aramıza,
sıcacık insanların olduğu alınma kırılma olmayan birbirini görmeden seven tanıyan bi grubumuz var inşallah senin de hedefine ulaştığını hep beraber göreceğiz

Hosbulduk o sıcaklığı hemen hissediyor zaten insan cok tesekkur ederim.
Gunaydin hanimlar mutlu haftasonlari.bizde erkenciyiz 2 de uyudum 8.30 da uyandim.9 da kahvaltimizi ettik.camasir falan vardi onlari halledeyim ufaktan hazirliklara baslarim 17.30 da gelin alma konvoyunda olacagiz

Masallah enerjin daim olsun :)

Eger vucudun alistiysa spor yapamadigin için odem olmustur canim tekrar yürüyüşe baslayinca gececektir
Havalar degisken oldugu için çocuklar cok sık hasta oluyor malesef insallah atlatirsiniz cabucak.. tekrar gecmis olsun

ayyy çocuğa da sana da tatil yok demek ki erken kalkmayı seviyorsan iyi de ben gibi sevmiyorsan cidden zor allah kolaylık versin

menüm
sabah 10 :30
tavada tüm yumurta sarısı rafadan
peynir domates salatalık nane yeşil biber
1.5 d. ekmek

ara ayrı ayrı
1 küçük muz
bitki çayı
1 elma

akşam (komşu çağırdı eşi bu gün yok )
kahvaltılık çıkardı çayın yanına ondan bundan tadalım derken
2 d. ekmekle taze tereyağı 2 çilek reçeli 1 çatal bal peynir ev basması 5 zeytin yedim :)
2 ceviz sade türk kahvesi

su 2 lt şimdilik

Ahh kuzumm kiyamam daha cok kucuk bide ne siniri bozuluyordur simdi burnu tikaninca cok gecmis olsun canim bir kac gun daha keyifsiz olur sonrasinda atlatir insallah cok gecmis olsun canim ..

Iyi akşamlar kizlar bugün butun planlarim alt ust oldu yagmur yagdi piknige de gidemedim dersede yetisemedim cocuklarin üzüldü diye salona yer sofrasi kurdum evde piknik yapalim dedim eti de izgara yaptim sonra da parka gonderdim guzel oldu:) yagmur durunca arkadasin isi icin disari ciktik cikmiskende gozume takilan salas ev tipi bir tunik aldim kendime ah aynadan baktigimda nasil moralim bozuldu anlatamam yusyuvarlak birsey olmusum ya ben hirkalar tisortler icinde kendimi gizliyorum da o yuzden bu kadar rahat yemege devam ediyormusum ilk hedef bu tunigin ustumde daha bol ve güzel durmasını saglamak olsun

Bugun kahvaltiyi erken yapmisdin canim afiyet olsun ..

Bugünün menüsü
Sabah 8 de
1.5 dilim esmer ekmek le ortadan peynir zeytin tavada yumurta

14.30 da sanirim:)
Izgara kanat ve kofte yaninda bol yesillik ve ayranla

Acikmadigim için aksam yok

Su yine az 1.5 lt anca olmuştur spor iki defa 20 ser dk kesintisiz yuruyus oldu gidis dönüş :) simdilik benim icin buda iyi sanirim

Selam kizlarr sabahtan beri oturmadim camasirdi bulasikti balkonlari yikadim malum cok buyuk benim balkon camasir astim yagmur yagdi topladim eve astim evi sildim supurdum yemek yaptim yaprak ici hazirladim oglus tutturdu yapraktan yiycem diye ici sadece kavurmustum onu yiyince disi agridi hadii yapragi biraktik disle ugrastik artik gonlunu ettim hadi kek yapalim dedim kek yaptik onunla simdi oturdum minnak minnak yaprak sararimm anneannemin bahcesinden tazecik gelmisti buzluktaydi onu sariyorumm sanki hicc bitmeyecek bu yaprak gun bitti benim isler bitmedi bide su oglumun mizirtisi yokmuu olduruyo beniii ....

Menuyude vereyimm
Sabah 10 00
Bir dilim ekmek
Dort kup kasar
Biraz maydanoz
Biraz dereotu
Domates salatalik
Uc dilim sucuk
Sekersiz cay
Ara 14 00
Uc tane hurma
Aksam 17 00
Bes alti kasik kabagi bol turlu
Bir dilim ekmek
Su 2.5 oldu
Spor yok ama hic oturmadim ...

Menu cok guzel canim aksam eger acikirsan yogurt icine salatalik dogra biraz pul biber onu yiyebilirsin afiyet olsun suyun az canim yatmaya daha var bir litre daha icersin

ayyy çocuğa da sana da tatil yok demek ki erken kalkmayı seviyorsan iyi de ben gibi sevmiyorsan cidden zor allah kolaylık versin

Yani uyumayi cok seviyorum tabi ama erken kalkmak da mantigima uyuyor diyelim:)) napalim avutacagiz kendimizi artik sağolasın canım

Güzel olmus hafta sonu bende kahvaltili takilmayi seviyorum genelde ekmek fazla yedirir ama sen iyi idare etmissin afiyet olsun

Haftasonu is biter mi hic buyuk balkon cok severim cay keyfi harika oluyor benim ki minicik malesef afiyetle yiyin sarmalari canim guzel gunlere nasip olsun

Cok guzel ekmegi az sebzesi bol bir menu afiyet olsun

Ne guzel yapmissin biz annelerde cagreler tukenmez degilmi
Aaa oyle moral bozmak yok kilolari veripte ayy bu tunikte bol geliyor diyeceksin ben cogu kiyafetlerimi yeniden daralttirdim artik dartmada olmuyo yenilerini alicam bak iki ay sonra sende bol gelen kiyafetlerden sikayet edeceksin canim hiccc moral bozma tam tersi hirslann

Menu cok guzel canim aksam eger acikirsan yogurt icine salatalik dogra biraz pul biber onu yiyebilirsin afiyet olsun suyun az canim yatmaya daha var bir litre daha icersin

Tesekkurler canim evet su elimden geldigince icerim yatana kadar sabah uyaninca tuvalet telasi olacak ama bizim evde 4 kisiyiz allahtan tuvalet sirasi rutinimiz var her sabah ben mutfaktan gozluyorum onlari aksam cok su icmissem hele yandim:))))) fikir cok güzel 9 gibi karnim kazinacak biliyorum:) o zaman yerim.

Ay inşallah canim moralim bozuldu ama burdan aldigim motivasyonla üzerimden cabucak attim gitti:))

Menümü vereyim
Sabah 1 bardak süt 2 kayısı 1 hurma

Kahvalti: 1 has yum 5 zeytin
Kk peynir 4 5 çatal patates kız
2 lokma ekmeğe kaymak bal
Salatalık

Akşam uzeri: 1 dilim kek
2 servis bol yoğurtlu mantı
Çekirdek

2 litre su

Karbonlu bir gun olmus canim birde saatleri yazmamissin odul gibi olmus bugun afiyet olsun uzun bir suredir senden boyle menu gormemistim ama iyi olmus bu patlamalari onler sifa olsun sana

Kahvaltı günleri yapmayı çok severim afiyet şifa olsun
Menün bence az inşallah yatmadan önce en azından bi tarçınlı süt içmişsindir
Sporsuz ama güzel bir gün olmuş
Bana göre güzel bir menü akşam üzeri dediğin saatinde geç olmadığını düşünüyorum afiyet olsun

Bugün çok dolu bi gündü öğleden sonra çat kapı arkadaşlar geldi akşam bir düğüne katıldık ardından deniz kenarında turladık yeni eve geldim hemen menumu vereyim
Kahvaltı 11:30
2 krep, 2 çatal patates kızartması, 1.5 kk peynir, 7 zeytin, 1 küp tahin helvasi, çay, domates salatalık
Ara 15:30
Türk kahvesi, çay 1 dilim krem sünger tatlısı
Akşam 18:45
4 yk zeytinyagli barbunya yemeği, yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…