- 6 Ekim 2014
- 12.026
- 24.201
- 348
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #42.921
baya erkencisiniz ailecek :))
benimkiler de erken kalktılar oğlumun okul pikniği vardı babası servislerin kalkacağı yere götürüp bırakmış geri eve döndüğün de ben yataktan yeni kalktım :))
@emoslandd hoşgeldin aramıza,
sıcacık insanların olduğu alınma kırılma olmayan birbirini görmeden seven tanıyan bi grubumuz var inşallah senin de hedefine ulaştığını hep beraber göreceğiz
Gunaydin hanimlar mutlu haftasonlari.bizde erkenciyiz 2 de uyudum 8.30 da uyandim.9 da kahvaltimizi ettik.camasir falan vardi onlari halledeyim ufaktan hazirliklara baslarim 17.30 da gelin alma konvoyunda olacagiz
Gunaydinlarrrr
Gece pek uyuyamadim uyudum uyandim hayalle ruya arasi tuhaf seyler gordum okudum ettimm yokk anam sabaha karsi uyumusum cocuklarin sesine uyandim ufaklik yine dusmanlari olduruyodutak tak tak sanki beynime vuruyo elindekiyle sevgili odemim halen birakmamis beni allah onu bildigi gibi yapsin emi gicik sey regl 3 gunundeyim bakalim atabilecekmiyim odemi oglusu pazartesi okula gonderecem insallah su cicegi hasatimiz basladi yaralar kurumus dokuluyor artik allahimm sporuma kavusacamm cok ozledim spor yapmayi km lerce yurumeyii sizler napiyosunuz bakiyimm
Havalar degisken oldugu için çocuklar cok sık hasta oluyor malesef insallah atlatirsiniz cabucak.. tekrar gecmis olsunCanım kızımı tehdit ettim birkaç gün önce kaşırsan iğneyi yersin diye ilaçlarında etkisi ile geçti çok şükür:)
Ama oğlum çok hasta gece sabahladık resmen.. az önce kahvaltı masasında resmen uyuyordu hatta video çekip instagrama attım. Sanki ben onu uyutmadım diye :)))) ama burnu tıkalı canı çok dar oksuruyor ve gece ateşlendi. Keyifsiz baya paşamkizimin da burun tikali ama istahi var o yuzden içim rahat ama maalesef oğlum herhalde aft tan dolayı yiyemiyor...
ayyy çocuğa da sana da tatil yok demek ki erken kalkmayı seviyorsan iyi de ben gibi sevmiyorsan cidden zor allah kolaylık versinNe guzel baba ogul halletmisler:) ayy bende sabah size sizlandim ya cumartesileri tatil yok diye pazarlari da yok artik :))) sen misin sizlanan diye okul kursu cumartesi olarak ayarladigi icin ogretmen hentbol u pazara almis neyse bana da erken kalkma bahanesi oldu gec kalkmak günü öldürüyordu zaten :))
Hosbulduk o sıcaklığı hemen hissediyor zaten insan cok tesekkur ederim.
Masallah enerjin daim olsun :)
Eger vucudun alistiysa spor yapamadigin için odem olmustur canim tekrar yürüyüşe baslayinca gececektir
Havalar degisken oldugu için çocuklar cok sık hasta oluyor malesef insallah atlatirsiniz cabucak.. tekrar gecmis olsun
Ahh kuzumm kiyamam daha cok kucuk bide ne siniri bozuluyordur simdi burnu tikaninca cok gecmis olsun canim bir kac gun daha keyifsiz olur sonrasinda atlatir insallah cok gecmis olsun canim ..Canım kızımı tehdit ettim birkaç gün önce kaşırsan iğneyi yersin diye ilaçlarında etkisi ile geçti çok şükür:)
Ama oğlum çok hasta gece sabahladık resmen.. az önce kahvaltı masasında resmen uyuyordu hatta video çekip instagrama attım. Sanki ben onu uyutmadım diye :)))) ama burnu tıkalı canı çok dar oksuruyor ve gece ateşlendi. Keyifsiz baya paşamkizimin da burun tikali ama istahi var o yuzden içim rahat ama maalesef oğlum herhalde aft tan dolayı yiyemiyor...
Bugun kahvaltiyi erken yapmisdin canim afiyet olsun ..menüm
sabah 10 :30
tavada tüm yumurta sarısı rafadan
peynir domates salatalık nane yeşil biber
1.5 d. ekmek
ara ayrı ayrı
1 küçük muz
bitki çayı
1 elma
akşam (komşu çağırdı eşi bu gün yok )
kahvaltılık çıkardı çayın yanına ondan bundan tadalım derken
2 d. ekmekle taze tereyağı 2 çilek reçeli 1 çatal bal peynir ev basması 5 zeytin yedim :)
2 ceviz sade türk kahvesi
su 2 lt şimdilik
Menu cok guzel canim aksam eger acikirsan yogurt icine salatalik dogra biraz pul biber onu yiyebilirsin afiyet olsun suyun az canim yatmaya daha var bir litre daha icersinBugünün menüsü
Sabah 8 de
1.5 dilim esmer ekmek le ortadan peynir zeytin tavada yumurta
14.30 da sanirim:)
Izgara kanat ve kofte yaninda bol yesillik ve ayranla
Acikmadigim için aksam yok
Su yine az 1.5 lt anca olmuştur spor iki defa 20 ser dk kesintisiz yuruyus oldu gidis dönüş :) simdilik benim icin buda iyi sanirim
ayyy çocuğa da sana da tatil yok demek ki erken kalkmayı seviyorsan iyi de ben gibi sevmiyorsan cidden zor allah kolaylık versin
menüm
1.5 d. ekmek
ara ayrı ayrı
1 küçük muz
bitki çayı
1 elma
2 d. ekmekle taze tereyağı 2 çilek reçeli 1 çatal bal peynir ev basması 5 zeytin yedim :)
su 2 lt şimdilik
Selam kizlarr sabahtan beri oturmadim camasirdi bulasikti balkonlari yikadim malum cok buyuk benim balkon camasir astim yagmur yagdi topladim eve astim evi sildim supurdum yemek yaptim yaprak ici hazirladim oglus tutturdu yapraktan yiycem diye ici sadece kavurmustum onu yiyince disi agridi hadii yapragi biraktik disle ugrastik artik gonlunu ettim hadi kek yapalim dedim kek yaptik onunla simdi oturdum minnak minnak yaprak sararimm anneannemin bahcesinden tazecik gelmisti buzluktaydi onu sariyorumm sanki hicc bitmeyecek bu yaprakgun bitti benim isler bitmedi bide su oglumun mizirtisi yokmuu olduruyo beniii ....
Menuyude vereyimm
Sabah 10 00
Bir dilim ekmek
Dort kup kasar
Biraz maydanoz
Biraz dereotu
Domates salatalik
Uc dilim sucuk
Sekersiz cay
Ara 14 00
Uc tane hurma
Aksam 17 00
Bes alti kasik kabagi bol turlu
Bir dilim ekmek
Su 2.5 oldu
Spor yok ama hic oturmadim ...
Ne guzel yapmissin biz annelerde cagreler tukenmez degilmiIyi akşamlar kizlar bugün butun planlarim alt ust oldu yagmur yagdi piknige de gidemedim dersede yetisemedim cocuklarin üzüldü diye salona yer sofrasi kurdum evde piknik yapalim dedim eti de izgara yaptim sonra da parka gonderdim guzel oldu:) yagmur durunca arkadasin isi icin disari ciktik cikmiskende gozume takilan salas ev tipi bir tunik aldim kendime ah aynadan baktigimda nasil moralim bozuldu anlatamam yusyuvarlak birsey olmusum ya benhirkalar tisortler icinde kendimi gizliyorum da o yuzden bu kadar rahat yemege devam ediyormusum ilk hedef bu tunigin ustumde daha bol ve güzel durmasını saglamak olsun
Menu cok guzel canim aksam eger acikirsan yogurt icine salatalik dogra biraz pul biber onu yiyebilirsin afiyet olsun suyun az canim yatmaya daha var bir litre daha icersin
Ne guzel yapmissin biz annelerde cagreler tukenmez degilmi
Aaa oyle moral bozmak yok kilolari veripte ayy bu tunikte bol geliyor diyeceksin ben cogu kiyafetlerimi yeniden daralttirdim artik dartmada olmuyo yenilerini alicambak iki ay sonra sende bol gelen kiyafetlerden sikayet edeceksin canim hiccc moral bozma tam tersi hirslann
Karbonlu bir gun olmus canim birde saatleri yazmamissin odul gibi olmus bugun afiyet olsun uzun bir suredir senden boyle menu gormemistim ama iyi olmus bu patlamalari onler sifa olsun sanaMenümü vereyim
Sabah 1 bardak süt 2 kayısı 1 hurma
Kahvalti: 1 has yum 5 zeytin
Kk peynir 4 5 çatal patates kız
2 lokma ekmeğe kaymak bal
Salatalık
Akşam uzeri: 1 dilim kek
2 servis bol yoğurtlu mantı
Çekirdek
2 litre su
Kahvaltı günleri yapmayı çok severim afiyet şifa olsunmenüm
1.5 d. ekmek
ara ayrı ayrı
1 küçük muz
bitki çayı
1 elma
su 2 lt şimdilik
Menün bence az inşallah yatmadan önce en azından bi tarçınlı süt içmişsindirBugünün menüsü
Sabah 8 de
1.5 dilim esmer ekmek le ortadan peynir zeytin tavada yumurta
14.30 da sanirim:)
Izgara kanat ve kofte yaninda bol yesillik ve ayranla
Acikmadigim için aksam yok
Su yine az 1.5 lt anca olmuştur spor iki defa 20 ser dk kesintisiz yuruyus oldu gidis dönüş :) simdilik benim icin buda iyi sanirim
Sporsuz ama güzel bir gün olmuşMenuyude vereyimm
Sabah 10 00
Bir dilim ekmek
Dort kup kasar
Biraz maydanoz
Biraz dereotu
Domates salatalik
Uc dilim sucuk
Sekersiz cay
Ara 14 00
Uc tane hurma
Aksam 17 00
Bes alti kasik kabagi bol turlu
Bir dilim ekmek
Su 2.5 oldu
Spor yok ama hic oturmadim ...
Bana göre güzel bir menü akşam üzeri dediğin saatinde geç olmadığını düşünüyorum afiyet olsunMenümü vereyim
Sabah 1 bardak süt 2 kayısı 1 hurma
Kahvalti: 1 has yum 5 zeytin
Kk peynir 4 5 çatal patates kız
2 lokma ekmeğe kaymak bal
Salatalık
Akşam uzeri: 1 dilim kek
2 servis bol yoğurtlu mantı
Çekirdek
2 litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?