Haydi Yine Yeniden...

Kuru bir gün olmuş canım ama sade. akşamki ekmekler haftasonu işleri ile gitmiştir zaten
Canım karatay yapmadığına göre ara öğün bence daha iyi olur meto hızlanır. Menün çok guel afiyet olsun
Harika bir menü afiyet olsun canım.
Menü o kadar güzel ki tatlıyı girmedim bile. Bol su içmek gerekiyor tatlı yeyince sende içmisindir zaten afiyet olsun canım

Uykusuz bir gecenin sabahindan Günaydınlar canlarım ... uyanali cok oldu oğlum çok hasta gece boyu ateşlendik yine sabaha kadar su isteyip durdu...
Daha yeni kahvaltı yaptık oğlum bir sey yemedi birkac cubuk.krakerle ilaçlarını verdim..

Afiyet olsun sabah kizartma fazla ama ekmek yemedigin icin toparlanmis bence aksam da erken saat oldugu icin sorun olmaz

Aksam 9 da angelina35 dedigi gibi yoğurtlu salatalik yedim

Sabah agir olmus biraz kek olmasa toparlardi diye düşünüyorum afiyet olsun hafta sonu menüsü böyle olabiliyor

Ahh kuzumm biliyosun biz cok atesleniyoruz ve gunlerce suruyor sizinde iki gune ates olayi hafifler canim ben boyle hastalandiginda en sevdigi corbayi yapiyorum hic kahvalti ana yemek ugrasmiyorum cunku yemiyo corbayi zorla aglaya sizlaya iciyor sende sevdigi corba varsa az az icir canim simdi yemedigi icin dahada gucten dusecek cok gecmis olsunn insallah cabucak iyilesir kuzu ..

Günaydınlar Rabbim hastasi olanlarin hepsine sifalar versin. Kalktigimdan beri bi kahvalti yaptik camasir toplayip sardim makinayi actim bide tuvaleti yikayabildim baska is yapamadim henuz kahvalti bulasiklari bile duruyor simdi soyle bir tur atip sil supur yaptiktan sonra arkadasima gidebilirim. Cagirdi ama pek hevesim yok nedense biraz hafifleyene kadar kimseye gidesim yok.. Komik ama oyle iste:)) iste bu sacma dusunceyi kafamdan atabilirsem giderim belki sizler neler yapıyorsunuz

Gunaydinlar kizlarr guzel bir pazar diliyorum herkese
Dun gece hicc uyumadimm yineee deli oldumm deliii oglusun disi agridi agri kesici verdim uykum kacti dedi bi benim yanimda yat dedi olmadi git dedi bes dk sonra tekrar yanima geldi olmadi geri gitti artik cildiracaktimm sabaha kadar uyumadi 8 gibi yattim 10 da kalktim ne uyuduysam o gercektenmi agriyo disi yoksa yarin okul var onun psikolojisimi bilemedimm yaniii oyun oynarken falan agriyo demiyor arkada bir dis cikariyo ama uzun zamandir cikmaya calisiyo o diss offf su cicegi bitti simdide disimiz allahimm beni hic bos birakmiyor cok sukur uykusuzum kizlar uykusuzz

antibiyotiğe de başladınız yine de ateşleniyorsa vucüdu iyi savaşıyor bakterilerle inşallah çabuk geçer
ama bir şey yememesi sorun güçsüz düşer angeline çorba demiş sevdiği ne varsa ondan azıcık azıcık yese bile faydası olur
ağzında ki yaralar yemek yiyince sızlıyor mu acaba kuzumun oda rahatsızlık verir rabbim tez zaman da şifa versin
ben görmeden tanımadan üzülüyorum çocuklara, sizin gözünüzün önün de kendi canınız permeperişan oluyorsunuz allah gücünüzü kuvvetinizi arttırsın hepinizin

komik değil gülüm ben senelerce yaşadım onu şişman psikolojisi :)) dünyada bir sürü farklı insan var vucut şekilleri bozuk yada uzuvları eksik şişman zayıf uzun kısa hepimiz farklıyız dünya tek renkten oluşsa ne kötü olurdu değil mi ama değişik insanlar aynı tabiatta binlerce değişik renk açan çiçekler gibiyiz, rabbim hepimizi ayrı yaratmış bir eşimiz benzerimiz yok(ikizler hariç) :)) demek ki paha biçilemeyecek kadar değerliyiz çünkü dünyada benden , senden başka bir tane daha yok dünyada ki en değerli şey sensin o zaman anı kaçırma, bekleme sadece yaşa

yine uykusuz sabahlamışsınız dün sarma içi yerken dişim demişti senin kerata diş atine değdi de ara ara o mu ağrıyor acaba, aklına geldikçe de dediğin gibi stres yaptı onun da bahanesi mi oldu, şükür su çiçeği geçiyor ya bu da son nazarı olur inşallah

ben de gece ağrıdan uyuyamadım 10 buçukta azarlanarak uyandım, çok yüklendim bu ara kendime kollarımı yukarı kaldıramıyorum gece en son ütüyü de yaptım, komşuya gittiğim 1.5 saat hariç sürekli dolandım yatak odasının tüm çekmece ve dolapları artık temiz ve düzenli oğlumun çekmeceler de düzenlendi bir dolabı kaldı onu da inşallah kol omuz göğüz ağrısı azalırsa yaparım :)

M Melrin bu gün nasıl senin ufaklık gülüm eğer iyileştiyse bu gün sadece dinlenin hepiniz boş ver işi gücü 1 gün de senin olsun bacım

Sorma canim yaa uyumadi uyutmadi kerata aynen dun ne yaptiysa disine agriyo diyip duruyo simdi agri kesicide vermedim bakiyorum oyun oynuyor hic agriyo demedi galiba zicik naz yapiyorr ..su cicegi bitti artik canim sadece izler kaldi aksam bi banyo yaptircam bakalim yarin sabah ne ile uyanacak benim sipa ..

Enistemi kizdi canim ama sen gece uyuman gereken saatte is yapiyosun gunduzki uyku geceninki gibi olmazki cani sagolasica hic durmuyorsun ohh miss gibi olmus cekmeceler ellerine saglik orayida sonra yaparsin yeter dinlen canim gecmis olsun sanada ..

Ah canım dün v3 önceki gün muz yiyordu bugün onu da yemiyor sabahtan beri 10 çubuk kraker ve tane bisi yedi geveleye geveleye.. tarhana yi çok seviyor yapacam bakalım nasıl olacak. Yine kucağımda su an kendinden geçti
Cok geçmis oksun canim. Sen oğlunu anlattıkça aklıma nedense hep yeğenim geliyor o da çok annecidir ve genelde ablam da senin gibi sürekli ateşi ile ograsir onun.
Kıııızzzz itiraf et yoksa sen benim ablam misin nickden mi bilemedik yoksa
(devreler yandı )

vay kerata canı sıkılınca annenin ilgisi için nazlanıyor birazcık, ara ara ağrısı oluyor demek ki sırf naz olsa gece eni sonu sızar uyurdu sabahlatmazdı bence yarı yarıya biraz ağrı biraz ilgi için naz:))

bu ara duramıyorum gülüm canım ağrıyor yoruluyorum yine de bir şeyler yapmam lazım gibi hissediyorum bende kendime iş çıkarıyorum sürekli :))
enişten doğuştan mutsuz ve sürekli söylenen biri o yüzden alıştım takmıyorum çoğu zaman ama ben uyurken bağıra cağıra söylenince delleniyorum arada )))

uykusuz ve yorgun olunca devreler daha çabuk yanıyor arada yanması da iyidir hani :)))
inşallah tarhanıyı yemiştir ayakta dolanacak hali olsun bari
ağzının içine baktın mı azıcık geçmeye başlamış mı aftlar pekmezi seviyordu ya harereti de var azıcık sulandırıp hafif dolapta soğutup versen mi işe yarar gibime geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…