Haydi Yine Yeniden...

Kahvaltı 07:15
1 haşlama yumurta
3 zeytin
Kk peynir
1 dilim tahilli ekmek

Öğle 12:15
1 su bardağı süt
Siyah kuru üzüm
Ceviz

Ara 16:45
Yarım muz
Elma
Küçük kase kabak çekirdeği

Akşam 18:30
4 yk zeytinyağlı yeşil mercimek
1 servis kaşığı Fırında karnabahar
Bol yeşillikli salata
Yoğurt

Ara
Türk kahvesi

Spor
90 dk yürüyüş Yapıldı

Kızlar menümü yazayım gözüm çok bulanık okuamıyorum kusura bakmayın

Sabah 8.30
1 kase yulaf lapası 1 küçük muz

Ara 11
1 kuru incir

Öğlen 13.30
1 kase kıymalı maydanozu makarna

Akşam 18
4 yk taze fasulye
2 yk kavurma
3 yk yoğurt

Su 2.5 lt

Sen iyi olda
Menü olmuş hem de çok güzel olmuş bol eksi getirsin inşallah

Hurma çok iyi geliyor valla canım afoyet olsun menü miss
2 gündür menülerin sporun şahane
Süper süper canım
Bubarada ne kusuru canım aramızda kusur yok

@emoslandd menü verelim guzelleselim

Iki gundur gayret ediyorum ama menum çok kotuydu canim. Misafir vardi daha dogrusu taziye evinde yemek verdik herkesi agirladik. Tempo bugum duser umarım Dua ediyorum artik birsey olmasin kendime odaklanayim diye bugun menu verecegim inşallah. Spora da basliyorum bi aliskanlik halina gelse keske..

Gunaydin kizlar
Kilo bildirimim
Gecen hafta 55,3
Guncel 55,4
Fark +100
Bu ara toparlayamiyorum ama bitti artik artilar bu baya gitmis hali toparladim artik kilo almak yok ben kilo almiyorum hizla zayifliyorummmm
Artin cok degil canim oncesinde olan kilonu vermissin bu bile caba sonucta ... bundan sonra daha iyi gidecek

Selam kizlar bugun uc dersmis o nedenle okula erken gittim sabah soyle bi yuruyus yapayim dedim iyide oldu cok hamlamisim yaa benki -10 derecelerde depar atip yururdum neyse olsun bugun gercekten cok iyi geldi keske sabahci olsak yaa benim icin cok guzel bir nimetmis yaza kadar ne verirsem kar diyip seneye korumaya gecmek istiyorum

Gunaydin kizlar
Kilo bildirimim
Gecen hafta 55,3
Guncel 55,4
Fark +100
Bu ara toparlayamiyorum ama bitti artik artilar bu baya gitmis hali toparladim artik kilo almak yok ben kilo almiyorum hizla zayifliyorummmm

Surekli diyet modu sıkıcı oluyor hepimiz için durum ayni ara verdik tazelendik şimdi artik bilinçaltına reset atip yolumuza devam ediyoruz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…