Haydi Yine Yeniden...

Ben de yaza kadar kurtulmak istiyorum kilolarimdan koruma yapma fikri bile cok güzel artik tek beden giyinmek istiyorum dolabimda her bedenden kiyafet var masallah. Artik tarzim bedenim konusunda git gel yasamak istemiyorum insallah yaza hepimiz incecik oluruz

günaydın
Geçen hafta75
bu hafta 74,5
fark -500
Çok iyi bir başlangıç bence çok güzel vermissin.

Gunaydin kizlar
Kilo bildirimim
Gecen hafta 55,3
Guncel 55,4
Fark +100
Bu ara toparlayamiyorum ama bitti artik artilar bu baya gitmis hali toparladim artik kilo almak yok ben kilo almiyorum hizla zayifliyorummmm
Kilon bu hafta için sabir diyelim. Haftaya eksiler gelir inşallah.

Gecen hafta 72
Bu hafta 71 500
Fark - 500
Eksilerimiz bol olsun insallah ...
Eksi olsun moral olsun canim çok iyi
Geçen hafta 69
Bu hafta 68.2
Şükürler olsun -700
Süper bir eksi. Tebrik ederim.
Kızlar pek giremiyorum nete. Girince birazini okuyorum birazi kalıyor. Yetişemiyorum. Bebek büyüdü hareketi arttı sürekli peslerindeyim.
Geçen hafta ki kilom 80 8
Bu haftanın kilosu. 79.7
Fark -1.1
Masallah kızlar bu hafta artidan kurtuldum 7 li rakamlara kavuştum. Rabbim şükürler olsun . kilo veren arkadaşlarımı tekrar tebrik Ediyorum. ekim2009 arkada simizda neler yaptı merak ediyorum.

Kilo bildirimi gecen hafta 91.4 bu hafta sabit tomurcukkk
Sabit artıdan iyi 8 lere az kalmış hadi güzel sayılar görelim inşallah
günaydın
Geçen hafta75
bu hafta 74,5
fark -500
En güzelinden gitmiş bi daha da gelmesin
Gunaydin kizlar
Kilo bildirimim
Gecen hafta 55,3
Guncel 55,4
Fark +100
Bu ara toparlayamiyorum ama bitti artik artilar bu baya gitmis hali toparladim artik kilo almak yok ben kilo almiyorum hizla zayifliyorummmm
Büyük bi artı değil beyne güzel msj veriyosun amin diyelim
Gecen hafta 72
Bu hafta 71 500
Fark - 500
Eksilerimiz bol olsun insallah ...
Amin bol bol olsun yolları açık olsun
Ne kadar sevindim oh gitsin o pis 8 ler 7 de fazla kalmasın 6 yok yok 5 ler şahane olacak

Kahvaltı 07:15
1 haşlama yumurta
3 zeytin
Kk peynir
Yarım dilim tahilli ekmek
1 çatal tahinli pekmez
Yeşil çay
Domates

Ara
Elma Mandalina

Öğle 15:15
Fırında karnabahar
Yoğurt

Ara
Küçük kase kabak çekirdeği

Akşam 20:45
2 kase lahana çorbası
1 çatal makarna
2 yk yoğurt

Ara
Türk kahvesi

Spor
20 dk yürüyüş Yapıldı

Sabah 8.30
2 dilim piliç füme
2 kk süzme peynir
Mikrodalgada zeytinyağlı 1 yumurta

Ara 11
1 kuru incir 1 ceviz yeşil çay

Öğlen 13.30
1 tabak yumurtalı koz patlıcan
3 kasık yoğurt

Ara 3 adet muşmula

Akşam 18.30
1 kase tarhana çorbası
5 yk taze fasulye
3 yk yoğurt

Ara 22 tarçınlı sıcak süt

Su 2.5 lt

Menü yazılınca daha güzel orantılı olmaya başladı yine şahane olmuş bol eksi getirsin inşallah
Şükürler olsun arkadaşım hayırlısıyla iyileş Rabbim bugünlerimizi aratmasın

Teşekkür ederim canım
Oğluna da sana da geçmiş olsun. İnşallah herşey iyiye gider. Allah şifa versin canım.

Selam canlar yeni koyden geldim cok yorgunum

Kilo bildirimim
Geçen hafta 66.9
Bu hafta 67.3
Fark + 400

Artı gibi gorunsede ben bu rakama sevindim çünkü cuma sabah 68.5 kilo gördüm tartıda. yolculuk yediklerim ödemler derken... bir kısmı gitti bakalım darısı haftaya

O zaman bunu artıdan saymiyorum haftaya düzene girdiğinde herşey yoluna girecektir ki sen haftaya 66 ya çoktan geçersin

Insallah kurtuluruz ve korumaya geceriz koruma en guzel yaptigim seydir aslinda .. benim dolabimda oyleydi canim sonra cok bol gelen seyleri kaldirdim dolaptan gomlekleri daralttim pantolanlara pens bedenide sok ohhmiss
Sende duzenini oturt ve artik menu vermeye basla canim menu vermek candir kurtaricidir

Masallah canim artik 7 li rakamlardasin tebrik ederim ne ictin ne yedin hele de bakalim kiz .. cok sevindim senin adina ... biliyorum yogunsun cocuklardan dolayi ama yine artik menu vermeye basla canim sende bizde feyz alalim senden

Masallah canim insallah daha iyi olacaksin .. ilaclar cabuk etki etmis haftaya bence hic bisey kalmaz gibi geliyor cok ama cok gecmis olsun canim ..

Islerini yoluna koy halledersin sen .. daha niye gidiyorsunuzki koye okul zamani birde yazik kizin derslerini nasil yapiyo sonucta onunlada ilgilenmek gerekiyo bazen cok dusuncesiz oluyo insanlar ...
Kiloyu dert etme sen haftaya toparlarsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…