- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #52.401
Ben de yaza kadar kurtulmak istiyorum kilolarimdan koruma yapma fikri bile cok güzel artik tek beden giyinmek istiyorum dolabimda her bedenden kiyafet var masallah. Artik tarzim bedenim konusunda git gel yasamak istemiyorum insallah yaza hepimiz incecik oluruzSelam kizlar bugun uc dersmis o nedenle okula erken gittim sabah soyle bi yuruyus yapayim dedim iyide oldu cok hamlamisim yaabenki -10 derecelerde depar atip yururdum neyse olsun bugun gercekten cok iyi geldi keske sabahci olsak yaa benim icin cok guzel bir nimetmis yaza kadar ne verirsem kar diyip seneye korumaya gecmek istiyorum
Geçen hafta 69
Bu hafta 68.2
Şükürler olsun -700
Çok iyi bir başlangıç bence çok güzel vermissin.günaydın
Geçen hafta75
bu hafta 74,5
fark -500
Kilon bu hafta için sabir diyelim. Haftaya eksiler gelir inşallah.Gunaydin kizlar
Kilo bildirimim
Gecen hafta 55,3
Guncel 55,4
Fark +100
Bu ara toparlayamiyorum ama bitti artik artilar bu baya gitmis hali toparladim artik kilo almak yok ben kilo almiyorum hizla zayifliyorummmm
Eksi olsun moral olsun canim çok iyiGecen hafta 72
Bu hafta 71 500
Fark - 500
Eksilerimiz bol olsun insallah ...
Süper bir eksi. Tebrik ederim.Geçen hafta 69
Bu hafta 68.2
Şükürler olsun -700
Sabit artıdan iyi 8 lere az kalmış hadi güzel sayılar görelim inşallahKilo bildirimi gecen hafta 91.4 bu hafta sabittomurcukkk
En güzelinden gitmiş bi daha da gelmesingünaydın
Geçen hafta75
bu hafta 74,5
fark -500
Büyük bi artı değil beyne güzel msj veriyosun amin diyelimGunaydin kizlar
Kilo bildirimim
Gecen hafta 55,3
Guncel 55,4
Fark +100
Bu ara toparlayamiyorum ama bitti artik artilar bu baya gitmis hali toparladim artik kilo almak yok ben kilo almiyorum hizla zayifliyorummmm
Amin bol bol olsun yolları açık olsunGecen hafta 72
Bu hafta 71 500
Fark - 500
Eksilerimiz bol olsun insallah ...
Ne kadar sevindim oh gitsin o pis 8 ler 7 de fazla kalmasın 6 yok yok 5 ler şahane olacakÇok iyi bir başlangıç bence çok güzel vermissin.
Kilon bu hafta için sabir diyelim. Haftaya eksiler gelir inşallah.
Eksi olsun moral olsun canim çok iyi
Süper bir eksi. Tebrik ederim.
Kızlar pek giremiyorum nete. Girince birazini okuyorum birazi kalıyor. Yetişemiyorum. Bebek büyüdü hareketi arttı sürekli peslerindeyim.
Geçen hafta ki kilom 80 8
Bu haftanın kilosu. 79.7
Fark -1.1
Masallah kızlar bu hafta artidan kurtuldum 7 li rakamlara kavuştum. Rabbim şükürler olsun . kilo veren arkadaşlarımı tekrar tebrik Ediyorum.ekim2009 arkada simizda neler yaptı merak ediyorum.
Menü yazılınca daha güzel orantılı olmaya başladı yine şahane olmuş bol eksi getirsin inşallahSabah 8.30
2 dilim piliç füme
2 kk süzme peynir
Mikrodalgada zeytinyağlı 1 yumurta
Ara 11
1 kuru incir 1 ceviz yeşil çay
Öğlen 13.30
1 tabak yumurtalı koz patlıcan
3 kasık yoğurt
Ara 3 adet muşmula
Akşam 18.30
1 kase tarhana çorbası
5 yk taze fasulye
3 yk yoğurt
Ara 22 tarçınlı sıcak süt
Su 2.5 lt
Şükürler olsun arkadaşım hayırlısıyla iyileş Rabbim bugünlerimizi aratmasınGoz kontrolune gittim aksam.sukur %80 iyileşme olmuş.cok erken başladığımız icin damlalara ,fazla yayılmamış.gecikseydim kortizon hapina başlayacaktık yoksa.damlalara dozlarını azaltarak 3 hafta daha devam.sonra yeniden kontrol.bu gunume sukur
Teşekkür ederim canımSabit artıdan iyi 8 lere az kalmış hadi güzel sayılar görelim inşallah
En güzelinden gitmiş bi daha da gelmesin
Büyük bi artı değil beyne güzel msj veriyosun amin diyelim
Amin bol bol olsun yolları açık olsun
Ne kadar sevindim oh gitsin o pis 8 ler 7 de fazla kalmasın 6 yok yok 5 ler şahane olacak
Oğluna da sana da geçmiş olsun. İnşallah herşey iyiye gider. Allah şifa versin canım.Goz kontrolune gittim aksam.sukur %80 iyileşme olmuş.cok erken başladığımız icin damlalara ,fazla yayılmamış.gecikseydim kortizon hapina başlayacaktık yoksa.damlalara dozlarını azaltarak 3 hafta daha devam.sonra yeniden kontrol.bu gunume sukur
O zaman bunu artıdan saymiyorum haftaya düzene girdiğinde herşey yoluna girecektir ki sen haftaya 66 ya çoktan geçersinSelam canlar yeni koyden geldim cok yorgunum
Kilo bildirimim
Geçen hafta 66.9
Bu hafta 67.3
Fark + 400
Artı gibi gorunsede ben bu rakama sevindim çünkü cuma sabah 68.5 kilo gördüm tartıda. yolculuk yediklerim ödemler derken... bir kısmı gitti bakalım darısı haftaya
Masallah guzel gitmis canim eksin bol olsunGeçen hafta 69
Bu hafta 68.2
Şükürler olsun -700
Insallah kurtuluruz ve korumaya geceriz koruma en guzel yaptigim seydir aslinda .. benim dolabimda oyleydi canim sonra cok bol gelen seyleri kaldirdim dolaptan gomlekleri daralttim pantolanlara pens bedenide sok ohhmissBen de yaza kadar kurtulmak istiyorum kilolarimdan koruma yapma fikri bile cok güzel artik tek beden giyinmek istiyorum dolabimda her bedenden kiyafet var masallah. Artik tarzim bedenim konusunda git gel yasamak istemiyorum insallah yaza hepimiz incecik oluruz
Masallah canim artik 7 li rakamlardasin tebrik ederimÇok iyi bir başlangıç bence çok güzel vermissin.
Kilon bu hafta için sabir diyelim. Haftaya eksiler gelir inşallah.
Eksi olsun moral olsun canim çok iyi
Süper bir eksi. Tebrik ederim.
Kızlar pek giremiyorum nete. Girince birazini okuyorum birazi kalıyor. Yetişemiyorum. Bebek büyüdü hareketi arttı sürekli peslerindeyim.
Geçen hafta ki kilom 80 8
Bu haftanın kilosu. 79.7
Fark -1.1
Masallah kızlar bu hafta artidan kurtuldum 7 li rakamlara kavuştum. Rabbim şükürler olsun . kilo veren arkadaşlarımı tekrar tebrik Ediyorum.ekim2009 arkada simizda neler yaptı merak ediyorum.
Masallah canim insallah daha iyi olacaksin .. ilaclar cabuk etki etmis haftaya bence hic bisey kalmaz gibi geliyor cok ama cok gecmis olsun canim ..Goz kontrolune gittim aksam.sukur %80 iyileşme olmuş.cok erken başladığımız icin damlalara ,fazla yayılmamış.gecikseydim kortizon hapina başlayacaktık yoksa.damlalara dozlarını azaltarak 3 hafta daha devam.sonra yeniden kontrol.bu gunume sukur
Islerini yoluna koy halledersin sen .. daha niye gidiyorsunuzki koye okul zamani birdeSelam canlar yeni koyden geldim cok yorgunum
Kilo bildirimim
Geçen hafta 66.9
Bu hafta 67.3
Fark + 400
Artı gibi gorunsede ben bu rakama sevindim çünkü cuma sabah 68.5 kilo gördüm tartıda. yolculuk yediklerim ödemler derken... bir kısmı gitti bakalım darısı haftaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?