Haydi Yine Yeniden...

Islerini yoluna koy halledersin sen .. daha niye gidiyorsunuzki koye okul zamani birde yazik kizin derslerini nasil yapiyo sonucta onunlada ilgilenmek gerekiyo bazen cok dusuncesiz oluyo insanlar ...
Kiloyu dert etme sen haftaya toparlarsin canim
Sorma canım valla ağlanacak halimle ayakta duruyorum.. gündüz okulda 1 ler.. evde kizim akşam eşimin köyü.. kv umreden g3kdi ya her akşam ev doluyor birde yemek saati g3liyorlar sofralar kuruluyor çaylar falan.. kızımın fotokopi ödevlerini evd3 yaptırıyorum okumasını da yanımda götürüyorum muhakkak orada okuma yaptırıyorum.
Ama çok yorucu oluyor b3nc3 burada anlayissiz olan eşim, daha makul bir saatte de dönebiliriz ama ayıp sayıyor orada herk3s varken vakitli kalkmayı.. b3n annemgile gittiğin akşam 10 ü g3cerken kalktık kaynanamgilde 12 yı geçerken..
Bir dokun bin ah işit

Menu veriyorummmmm şükürler olsun

Sabah
2 yumurta ile omlet
1 ucgen peynir
1 dilim ekmek
Domates salatalik

Ogle
Kiymali ispanak yemegi
3 kasik yogurt
2 kepce corba

Ara
3 hurma ( kucuk boy )
1 kucuk fincan sutlu kahve

Aksam
4 kepce corba
Yogurt

Ara
1 buyuk boy hurma
2 ceviz
Yeşil çay

Corba biraz fazla geldi gozume gerci ne corbasi bilmiyorum sebze ise zarari olmaz ama pirincli yada mercimekse fazla olmus canim ..hurmalar cennet hurmasimi yoksa medine hurmasimi medine ise tek sayilarda yemek daha iyi oluyormus . Afiyet olsun canim ..

Valla seninki tam sopalik adam ev hanimi olsan amann aksama kadar isini yap aksamda git derim ama calisiyosun sonucta ayrica seninde bir hayatin var .. her aksam her aksam anasinin evide olsa bir siniri olmali .. ayrica bu annenlerden erken kalkip kv den gec kalkmasi buyuk bir haksizlik ve cok buyuk bir ayip .... Annenlerden ziyade sana ayip ediyor kusura bakmasin ..baska kadin olsa eee baslarim anana der yollardi tek basina koye .... Amann ne yaparsan yap yaranamazsin allah bilsin yaptigin fedakarligi

Tempoda zirve olmuş enişte bey maalesef böyle seni anlayabiliyorum Rabbim yardımcın olsun sende evlatlarınjn gününü gör inşallah
Eksi getirecek diye düşünüyorum çorba ağırlıkla olmuş bol eksi getirsin inşallah
Sabah 10 00
Iki dilim ekmek
Bir kase salata
Bir kk suzme peynir
Iki zeytin
Birer ck bal tereyag

Aksam 18 15
Bir kepce corba
Bir kase salata
Ev yapimi tavuk doner dort parca incecik
Bir kasik pilav
Dort kasik yogurt
Su 2 litre
Senlik olan inşallah eksi getirecek bir menü olmuş

Uyanınca limonlu su
Kahvaltı 07:15
1 haşlama yumurta
Kk peynir
3 zeytin
Domates
1 dilim tahilli ekmek
1 tatlı kaşığı tahinli pekmez
Yeşil çay

Ara 11:00
Elma

Öğle 15:00
5 yk zeytinyağlı yeşil mercimek yemeği
Yoğurt

Ara
3 kuru incir fındık, bikaç lahana yaprağı

Akşam 19:00
1.5 kase lahana çorbası
2 yk makarna
Yeşillikli salata
Yoğurt

Ara
Türk kahvesi

Spor
20 dk yürüyüş Yapıldı

Hurmalar medine hurmasi canim iki cins var biri küçük bildiğimiz boy hatta biraz daha ufak sanırım digeride büyük ve etli olanlardan. Corba da sehriye corbasi ama yaninda ekmek, yemek ve salata olmadığı icin 4 kepce icebildim kepcem de derin degildi normal kaselerden 1.5 kase bile degil :))

Sabah 10 00
Iki dilim ekmek
Bir kase salata
Bir kk suzme peynir
Iki zeytin
Birer ck bal tereyag

Aksam 18 15
Bir kepce corba
Bir kase salata
Bir kasik pilav
Dort kasik yogurt
Su 2 litre
Cok guzel.menu afiyet olsun canım

Tam eksilik bir menu canim afiyet olsun

Cok şükür canim cok sevindim tamamen biter bir daha da olmaz inşallah

Menu cok guzel canim yuruyusde yapmissin masallah afiyet olsun ....

Afiyet olsun canim oyleyse sorun yok

Aynen canım Allah görsün

Aminnn canım amin

Kaçamaklı günler den sonra bence temiz bir gün canım afiyet olsun
Sabah 10 00
Iki dilim ekmek
Bir kase salata
Bir kk suzme peynir
Iki zeytin
Birer ck bal tereyag

Aksam 18 15
Bir kepce corba
Bir kase salata
Bir kasik pilav
Dort kasik yogurt
Su 2 litre
Gayet güzel bir menü olmuş canım eksiler gelecek afiyet olsun..
Afiyet olsun canım akşam.azicik geç olmuş gerisi harika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…