Haydi Yine Yeniden...

Canlarım damla tedavim bitene kadar çok aktif olamayacağım.goz bulanikligindan dolayı okumakta zorlaniyorum.az bucuk okuyorum simdi damlayi damlatmadan listeyi yayinladim.birazdan damlatirim ve sag goz iptal.
kilo veren herkesi tebrik ederim.artilardan haftaya daha iyi bildirim beklerim

Dün akşam komşularımızla gün vardı.cok geç dondum eve.menumu yazayım.

Sabah 8.30
1 kase yulaf lapası yarim yeşil elma

Ara 11.30
1 kuru incir 1 ceviz yeşil cay

Öğlen 13.45
3 yk yumurtalı koz patlıcan
3 yk yoğurt

Ara 16
1 avuç çiğ fındık

Akşam 17
3 yk susuz etli patates
2 yk yoğurt

Misafirlikte 20'de
1 kk kadar ağlayan pasta
1 top havuçlu cezerye
3 adet yaprak sarma

Su 3 litre

Aksam oturmadikiler olmasa mukemmel bir gun olucakmis gerci cok az yemissin birde gun olunca kim bilir neler neler vardi afiyet olsun canim benim ..

Olsun canim sen iyi olda gerisinin bir onemi yok cok gecmis olsun tatlim ...

selam ballarım hayırlı cumalar
leptabım az önce geldi :)))
kız kardeşime gittim geldim ben şimdi o kızıl kafalı armudumun özlemine nasıl dayanıcam kara kara düşünüyorum çok özledim şimdiden bal yeğenimi
bu hafta doktor işlerini de hallettim 20 gün sonra kontroller var ilaçlar cidden kafa yapıyor sürekli uyku halindeyim sersemletiyor
kilo durmuna gelirsek sabah tartıldım 87.1 almadan azıcık verip döndüm şükür
sizler nasılsınız yaramaz bir durum yoktur her şey yolundadır inşallah

benim troid ilacının dozu bu defa da az geliyormuş doktor biraz dozu arttırdı d. vit verdi diğer doktor da b vit. 5 li karma iğne verdi inşallah artık zayıflamama engel bir şey kalmamıştır iğneyi daha yaptırmadım hafta sonu yaptırıcam inşallah

hoş geldin canım,yarı bulanık okudum yazdıklarını.benim hastalık hortladı yine.sağ gözümde atak var hiçbirşey görünmüyor.
kilo almadan geldiğine sevindim.Bizler de angelinanın tabiriyle döküldük listeden bakarsın hepimiz artılardaydık önceki haftalarda

Oo hoş geldin ekimim yeğen ozl3nmez mi ya nasıl şirinlikler yapıyordur şimdi ben muthis bir artiyla geldim ama silkel3ndim nefsimi koreelttim şimdi bahara kadar zayıflama hedefim var inşallah
Bu arada cok özlendin canim

daha şimdi baktım listeye dökülsekte toplanmasını biliriz biz acemi değiliz gülüm sen yeter ki iyi ol sakın stres yapma
senin hastalık niye hortlamış yaav çok üzüldüm şimdi okumaya çalışıp yorma gözünü az daha iyi olunca okursun rabbim şifa versin inşallah

Ellerine sağlık canım veren herkesi tebrik ederim..
Bu arada size bir utanç resmi atacam
Geçen cuma ve bu cuma
Eki Görüntüle 2108686
Valla canim hepimiz ayniyiz hepimiz utanmaliyiz bence yanliz degilsin yani bu konuda ..Birlik olup def edecegiz hayin yaglari vucudumuzdan
Sonucta eksidesin dahada verirsin cabuk gelen cabuk gider sonucta

Hosgeldin canimm .. eee ozliyceksinki bulusunca yemesi tatli olsun . kilo verip gelmene sevindim canim .. Leptabin kople yapildi dimi artik rahat rahat girersin tekrar hosgeldin ozlettin kendini

Gecmis olsun canimm .. bu igneler sana 7 li rakamlari getirecek kesin

ben de sizi özledim canım gülüm bi tenemmm
üstte tartı resmini görünce şaşırdım biraz anacım nazara mı geldin ne oldun böyle
olana takılmak bize yakışmaz önümümüze yolumuza bakıcaz bundan sonra

Hosgeldin canimm .. eee ozliyceksinki bulusunca yemesi tatli olsun . kilo verip gelmene sevindim canim .. Leptabin kople yapildi dimi artik rahat rahat girersin tekrar hosgeldin ozlettin kendini
yok benim ki hala duruyor bu eşimin eski leptabı gece işi çıkınca iş yerine gidip diğerini almamış unu almış götürmüş sonrada eve getirmeyi unutmuş .. gündüzleri benim akşamları eşimin yine leptab:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…