Haydi Yine Yeniden...

Sabah 11 00
Bir dilim ekmek
Bir lokma su boregi
Kk buyuklugunde suzme peynir
Iki zeytin
Sekersiz cay

Ara 14 00
Limonlu yesil cay
Uc tane erik kurusu

Aksam 18 15
Dort kasik sarimsakli yogurt icine haslanmis brokoli iki kasik makarna pul biber koyup yedim
Cok koymusum sarimsagi yaa
Su 2.5 litre oldu
Spor 10.529 adim hizli tempoda

Ayyy canım iyiki geldin hoşgeldin ne özledim seni şükür kavuşturana bende maalesef artıdayım ama çok umrumda değil eski düzenim yerine geldi tekrar yiyeceklere hayır diyorum bol bol yürüyorum gidecek bu kilolar kaçış yok sende iyiymişsin oh daha ne isterim
Inşallah canım benim biz bu işin ustalarıyız halledeceğiz yeter ki sağlığımız yerinde olsun
Vayyy yürüyüş gelmiş işte budur arkadaşım menü zaten iyi sarımsak seni rahatsız etmezse sorunsuz bi gün olmuş

07:00 limonlu su
Kahvaltı 07:20
1 haşlama yumurta
Kk peynir
3 zeytin
Domates
Yeşil çay
1 krep

Ara 11:00
Elma

Öğle 14:10
1 kase lahana çorbası
Yarım dilim kıtır ekmek

Ara 15:15
Türk kahvesi

Akşam 18:30
1 kase yayla çorbası
Yeşillik salatası

Ara Türk kahvesi

Spor
1,5 saat yürüyüş Yapıldı

tevafuk55 o tartılar iyi bi alet mi kötü mü çözemedim hep beraber daha iyi sayılar göreceğiz inşallah sabır ilk kelimemiz inan bende utanıyorum bu sayıdan gitsin diye çok asıldım artık sıkıldım da hedefime varıp korumaya geçmek istiyorum yaza kadar kendime zaman ayırıcam yürüyeceğim zıplayacağım ama gidecek bu kilolar

Saol canim benim .. sarimsakli yogurdu kabizlik icin yedim migdeyi dusunemedim cok kotu kabiz oldum nedense biraz kacirmisim sarimsagi sistim ama yapacak bisey yok ....

Menunde sporunda sahane canim afiyet olsun ...

Yoğun bi gün olacak sabah kv ile görümcemler Kahvaltıya geldi Öğleden sonra kvler köye gittiler görümcemler kaldı onlarda ikindi namazı sonrası gitti beraber sarma sarıp yedik güzel ama yorucu bir gündü çamaşırlar bi yandan yıkanıyor yarın ütü temizlik yapılır dışarda yürümedim ama yoruldum

Uyanınca limonlu su
Misafirler gelmeden önce Türk kahvesi

Kahvaltı 12:45
1 haşlama yumurta
1 dilim kıymalı börek
1 dilim pide
2 kk peynir
3 zeytin
1.5 tatlı kaşığı tahinli pekmez
2 yk cacık

Ara 15:45
5-6 zeytinyağlı yaprak sarma

Akşam 19:00
1 kase çorba
4 yk zeytinyağlı kereviz
Yoğurt

Ara
Türk kahvesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…