- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #52.481
hoş buldum melrinimmAyyy canım iyiki geldin hoşgeldin ne özledim seni şükür kavuşturana bende maalesef artıdayım ama çok umrumda değil eski düzenim yerine geldi tekrar yiyeceklere hayır diyorum bol bol yürüyorum gidecek bu kilolar kaçış yok sende iyiymişsin oh daha ne isterim
Inşallah canım benim biz bu işin ustalarıyız halledeceğiz yeter ki sağlığımız yerinde olsun
Vayyy yürüyüş gelmiş işte budur arkadaşım menü zaten iyi sarımsak seni rahatsız etmezse sorunsuz bi gün olmuş
Rabbim emeği boşa çevirmez hayırlısı olur inşallah güzel telaşlar bunlarSelam kizlar cok yogun bir gun gecirdim aslinda ruhen yoruldum oglusum bugun sinava girdi biraz stresliydi gerci sinav bitince streside bitti ama beni yordu iste ... Rabbim hayirlisini versin emeklerini zayi etmesin insallah ...
Simdide sinav sonucu stresi sardi bizi bakalim ne yapti guzel gecti dedi ama
Bunuda tecrube etmis olduk oglusumla
Benim için çok az olmuş nasıl dayanıyosun bu kadar az yiyecekle arada yokSabah 10 00
Iki dilim ekmek
Uc catal suzme peynir
Iki kup kasar
Biraz limonlu brokoli
Sekersiz cay
Aksam 18 00
Bir kepce corba
Dort parca tavuk kanat firinda
Bir kasik pilav
Su 1.5 litre oldu icerim daha
Amin canim insallah ..Rabbim emeği boşa çevirmez hayırlısı olur inşallah güzel telaşlar bunlar
Benim için çok az olmuş nasıl dayanıyosun bu kadar az yiyecekle arada yok
Guzel menu canim yuruyusde yapmissin masallah afiyet olsun ..Uyanınca limonlu su
Kahvaltı 11:45
1 pizza poğaça
1 haşlama yumurta
3 zeytin
Kk peynir
1 tatlı kaşığı tahinli pekmez
2 yk van cacığı ( sade yoğurtla yapıldı )
Ara 15:45
Türk kahvesi, fındık
Akşam 19:00
1 kase yoğurt çorbası
2 yumurta tereyağında pişirdim yoğurtla yedim
Ara
Türk kahvesi
Spor
2 saat yürüyüş Yapıldı
Cekirdek haric guzel bir menu olmus canim oda saatinden dolayi afiyet olsun canim ..menüm
10:30
1 servis. k melemen
yarım lavaş
peynir domates yeşil soğan
17 :15
1 elma
1 portakal
17:35
1 kase mercimek çorbası
1 kase kuru fasulye
2 dal marul 2 dal yeşil soğan
21:00
1 avuç ay çekirdeği
su 2.5 lt
Hayrolsun canim ... siteden ayrilacak kadar ne oldukiCanlarım.. bugün sevdiğim birçok arkadaş başka bir bölümdeki olaylar yüzünden siteden ayrıldılar.. moralim bozuldu, yarın itibari ile menü veririm
Burası huzur huzur vallaHayrolsun canim ... siteden ayrilacak kadar ne oldukiallah allahh
Canim yaaBurası huzur huzur valla
Dışarısı kurt kapanı
Kendini kaptırmamak lazımCanim yaatomurcukkk bir lafi vardi suruden ayrilani kurt kapar diye o aklima geldii simdi ..
Galiba ortalik fena karismiss
Iyi yapiyosun canimKendini kaptırmamak lazımben öyle yapıyorum...
Çekirdeğin saati geç ama senin uyku saatin önemli inşallah erken uyumamışsındır gerisi güzel bol eksi getirsin inşallahmenüm
10:30
1 servis. k melemen
yarım lavaş
peynir domates yeşil soğan
17 :15
1 elma
1 portakal
17:35
1 kase mercimek çorbası
1 kase kuru fasulye
2 dal marul 2 dal yeşil soğan
21:00
1 avuç ay çekirdeği
su 2.5 lt
Inşallah canım benim dediğin gibi burası huzurlu devamlı bi grup gelen giden olsa da kalan grubumuz gayet güzel evimiz gibiCanlarım.. bugün sevdiğim birçok arkadaş başka bir bölümdeki olaylar yüzünden siteden ayrıldılar.. moralim bozuldu, yarın itibari ile menü veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?