Haydi Yine Yeniden...

Selam kızlar
Dagiliyorum şuan her yanim kırılıyor bu sene eskisine gore cok cabuk hastalaniyorum direncim mi düştü bilmiyorum haftasonu yogunlugu da üstüne gelince iyice bittim. Çocuklarda rahatsizdi babaları doktora götürdü kalkacak halim olmadigindan ben gitmedim. Onlar gelene kadar bir duş alip az kendime gelebilirsem cok iyi olacak

Çok geçmiş olsun canım bitki çayı falan iç iyi gelir. Adaçayı mesela baya iyi geliyor.

Geçmiş olsun canım.olmazsa sende bi doktora görün.bu seneki hastalıklar kolay kolay geçmiyor

Günaydın canlarım
Ve tabi bu kadar yoğunluğa, oğlum hastalandı.. ateş öksürük başladı, gece öksürüğe bağlı istifrag da etti
Geçmiş olsun paşaya canım.hırpalandı çocuk tabi git gel git gel.Allah yardımcın olsun.sende doktora götür mutlaka

Dün tam gün dışarıdaydık.Bowling oynadık çocuğu oyun merkezinde oynattık baya.hem öğleni hem akşamı dışarıda yedik ve benim diyet yine gümmm
Ama çok iyi geldi gezmek eğlenmek.kafam dağıldı gözümü unuttum.stres attık döndük

Geçmiş olsun paşaya canım.hırpalandı çocuk tabi git gel git gel.Allah yardımcın olsun.sende doktora götür mutlaka
Aynen canım ilerleyip bronşit falann olmasini istemiyorum hemen onlem alacam insallah..

Cok iyi yapmışsın canım moral.en önemlisi dün tatil olmuş olsun.. iki gun full dikkatle ekşi gelir bence

Gecmis olsun canim mutlaka dr git bu seneki hastalik yatirmadan ayrilmiyo evden dikkat et kendine hepinize gecmis olsun canim ..

Günaydın canlarım
Ve tabi bu kadar yoğunluğa, oğlum hastalandı.. ateş öksürük başladı, gece öksürüğe bağlı istifrag da etti
Gunaydin canim oyy kiyamam .. tabi ne olacak cocuk koyle ev arasi perisan oldu .. dr gotur canim ilac falan ilerlemen iyilessin pasa yoksa sende perisan olacaksin cok gecmis olsun kuzuya ..

Canim yaa bu hafta sonu bizi hep yakiyor .. ama disarida baya hareketli gecmis yakmissindir kuzu..
Hem oglusada iyi gelmistir oyun oynamak senin icinde iyi olmus ohh miss bugun yeniden baslarsin canim takilma bosver anin tadini cikar

Gunaydin kizlarr
Valla sabah uzerimden tir gecmis gibi uyandim ..
Eklemlerim sanki kopuyo aman hasta falan olmak istemiyorum zaten diyete zor adepte oluyorum yada oldugumu saniyorum
Hastalikla hepten koparim ayol
Neyse toparliycam kendimi insallah oglusu okula bi birakiyimda

Rabbim şifa versin inşallah bitki desteği lazım ama dr olmadan gitmiycek bu hastalıklar
Günaydın canlarım
Koşturmacaya iyi bile dayandı sağlam üşütmüş inşallah tez zamanda şifa bulur kuzum
Arada buda şart arkadaşım dün geçti geleceğe bakalım artık
Sen de mi Offf noldu böyle çok az yiyosun hastalanman kaçınılmaz olmuştu bitkilerle destekle kendini

çok geçmiş olsun gülüm hem sen hem çocuklar çok zor allah yardımcın olsun tez şifa versin

ne iyi olmuş bol bol eğlenmişsin moral sana şifa olur inşallah
tomurcuğum aklıma geldi yazayım dedim kız kardeşime çocuk doktoru sakın avm veya kalabalık kapalı ortama çocukları sokmayın onun yerine sahilde rüzgarda dolanın daha iyi mikrop kapma olasılığı kalabalık kapalı ortamlarda çok fazla demiş , senin küçük adam da hastalanmasın allah korusun zaten bünyeleri hassas yavruların

güneş görmüyoruz bacım d vitamini eksiliyor o da aynen böyle tır ezmiş gibi yapıyor bizi yediklerimize biraz daha dikkat edip güneşi gördüğümüzde bileklerin iç kısmını özellikle güneşlendirsek iyi gelecek

kızlar ben sürekli uyuyorum yaaa sabah yutulan ilacı korkuma daha bir şey yiyip yutmadım ki akşamın yemeğini hazır edeyim sonra ben bir şeyler yiyip ilaçları yutayım yoksa evdekilere yemek de olmayacak

inşallah hastalanmaz canım.aklıma da gelmedi değil.o top havuzlarına falan hiç sokmadım bir sürü çocuk vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…