- 6 Ekim 2014
- 12.026
- 24.201
- 348
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #52.501
Çok geçmiş olsun canım bitki çayı falan iç iyi gelir. Adaçayı mesela baya iyi geliyor.Selam kızlar
Dagiliyorum şuan her yanim kırılıyor bu sene eskisine gore cok cabuk hastalaniyorum direncim mi düştü bilmiyorum haftasonu yogunlugu da üstüne gelince iyice bittim. Çocuklarda rahatsizdi babaları doktora götürdü kalkacak halim olmadigindan ben gitmedim. Onlar gelene kadar bir duş alip az kendime gelebilirsem cok iyi olacak
Geçmiş olsun canım.olmazsa sende bi doktora görün.bu seneki hastalıklar kolay kolay geçmiyorSelam kızlar
Dagiliyorum şuan her yanim kırılıyor bu sene eskisine gore cok cabuk hastalaniyorum direncim mi düştü bilmiyorum haftasonu yogunlugu da üstüne gelince iyice bittim. Çocuklarda rahatsizdi babaları doktora götürdü kalkacak halim olmadigindan ben gitmedim. Onlar gelene kadar bir duş alip az kendime gelebilirsem cok iyi olacak
Geçmiş olsun paşaya canım.hırpalandı çocuk tabi git gel git gel.Allah yardımcın olsun.sende doktora götür mutlakaGünaydın canlarım
Ve tabi bu kadar yoğunluğa, oğlum hastalandı.. ateş öksürük başladı, gece öksürüğe bağlı istifrag da etti
Aynen canım ilerleyip bronşit falann olmasini istemiyorum hemen onlem alacam insallah..Geçmiş olsun paşaya canım.hırpalandı çocuk tabi git gel git gel.Allah yardımcın olsun.sende doktora götür mutlaka
Cok iyi yapmışsın canım moral.en önemlisi dün tatil olmuş olsun.. iki gun full dikkatle ekşi gelir benceDün tam gün dışarıdaydık.Bowling oynadık çocuğu oyun merkezinde oynattık baya.hem öğleni hem akşamı dışarıda yedik ve benim diyet yine gümmm
Ama çok iyi geldi gezmek eğlenmek.kafam dağıldı gözümü unuttum.stres attık döndük
Gecmis olsun canim mutlaka dr git bu seneki hastalik yatirmadan ayrilmiyo evden dikkat et kendine hepinize gecmis olsun canim ..Selam kızlar
Gunaydin canim oyy kiyamam .. tabi ne olacak cocuk koyle ev arasi perisan oldu .. dr gotur canim ilac falan ilerlemen iyilessin pasa yoksa sende perisan olacaksin cok gecmis olsun kuzuya ..Günaydın canlarım
Ve tabi bu kadar yoğunluğa, oğlum hastalandı.. ateş öksürük başladı, gece öksürüğe bağlı istifrag da etti
Canim yaa bu hafta sonu bizi hep yakiyor .. ama disarida baya hareketli gecmis yakmissindir kuzu..Dün tam gün dışarıdaydık.Bowling oynadık çocuğu oyun merkezinde oynattık baya.hem öğleni hem akşamı dışarıda yedik ve benim diyet yine gümmm
Ama çok iyi geldi gezmek eğlenmek.kafam dağıldı gözümü unuttum.stres attık döndük
Amann allah korusun canim insallah oyle bisey olmasin ...Aynen canım ilerleyip bronşit falann olmasini istemiyorum hemen onlem alacam insallah..
Rabbim şifa versin inşallah bitki desteği lazım ama dr olmadan gitmiycek bu hastalıklarSelam kızlar
Koşturmacaya iyi bile dayandı sağlam üşütmüş inşallah tez zamanda şifa bulur kuzumGünaydın canlarım
Arada buda şart arkadaşım dün geçti geleceğe bakalım artıkDün tam gün dışarıdaydık.Bowling oynadık çocuğu oyun merkezinde oynattık baya.hem öğleni hem akşamı dışarıda yedik ve benim diyet yine gümmm
Sen de mi Offf noldu böyle çok az yiyosun hastalanman kaçınılmaz olmuştu bitkilerle destekle kendiniGunaydin kizlarr
Valla sabah uzerimden tir gecmis gibi uyandim ..
Eklemlerim sanki kopuyo aman hasta falan olmak istemiyorum zaten diyete zor adepte oluyorum yada oldugumu saniyorum
Hastalikla hepten koparim ayol
Neyse toparliycam kendimi insallah oglusu okula bi birakiyimda
çok geçmiş olsun gülüm hem sen hem çocuklar çok zor allah yardımcın olsun tez şifa versinSelam kızlar
ahh kuzum ateş varsa enfeksiyon da var demektir çok geçmiş olsun doktor yolu gözüktü size de inşallah çabuk iyileşirGünaydın canlarım
ne iyi olmuş bol bol eğlenmişsin moral sana şifa olur inşallahDün tam gün dışarıdaydık.Bowling oynadık çocuğu oyun merkezinde oynattık baya.hem öğleni hem akşamı dışarıda yedik ve benim diyet yine gümmm
güneş görmüyoruz bacım d vitamini eksiliyor o da aynen böyle tır ezmiş gibi yapıyor bizi yediklerimize biraz daha dikkat edip güneşi gördüğümüzde bileklerin iç kısmını özellikle güneşlendirsek iyi gelecekGunaydin kizlarr
Valla sabah uzerimden tir gecmis gibi uyandim ..
Eklemlerim sanki kopuyo aman hasta falan olmak istemiyorum zaten diyete zor adepte oluyorum yada oldugumu saniyorum
Hastalikla hepten koparim ayol
Neyse toparliycam kendimi insallah oglusu okula bi birakiyimda
inşallah hastalanmaz canım.aklıma da gelmedi değil.o top havuzlarına falan hiç sokmadım bir sürü çocuk vardı.ne iyi olmuş bol bol eğlenmişsin moral sana şifa olur inşallah
tomurcuğum aklıma geldi yazayım dedim kız kardeşime çocuk doktoru sakın avm veya kalabalık kapalı ortama çocukları sokmayın onun yerine sahilde rüzgarda dolanın daha iyi mikrop kapma olasılığı kalabalık kapalı ortamlarda çok fazla demiş , senin küçük adam da hastalanmasın allah korusun zaten bünyeleri hassas yavruların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?