Haydi Yine Yeniden...

Canlar oğlumu götürdük her iki kulak da iltihaplanmış boğaz da da varmış. Ilaç versi iki hafta sonra kulak burun boğaza kontrole gidilecek dedi...

Güzel bi menü sobada patatesi çok severim çocukken ne Çok yedik şimdiden afiyet olsun bol eksi getirsin inşallah
Canlar oğlumu götürdük her iki kulak da iltihaplanmış boğaz da da varmış. Ilaç versi iki hafta sonra kulak burun boğaza kontrole gidilecek dedi...
Ilaçlar tez zamanda şifa versin kıyamam canı acıyordur iki haftaya toparlar inşallah

Uyanınca limonlu su
Kahvaltı 07 :20
1 haşlama yumurta
Kk peynir
3 zeytin
Domates
1 tatlı kaşığı tahinli pekmez
1 dilim kepekli ekmek
Yeşil çay

Öğle 14:15
3 küçük biber dolması
3 yk van cacığı ( yoğurtla yapıldı )

Ara
Ayva
Bikaç fındık
Türk kahvesi

Akşam 18:45
4-5 yk zeytinyağlı pırasa üzerine 1 yumurta kırdım
1 dilim tahilli ekmek
Yoğurt

Ara
Türk kahvesi

Spor
Öğle 25 dk
17:15 civarı 50 dk
19:15 civarı 45 dk yürüyüş Yapıldı

Sabah 8.30
1 salatalık 1 kk beyaz peynir
5 adet yeşil zeytin

Öğlen 13.30
1 tabak kuru fasulye
4.yk pirinç pilavı
3 parca jalapeno biber turşusu

Akşam 18.30
1 kepçe mercimek çorbası
3 yk kıymalı kapuska
1 parca tavuk baget
Salata

Su 2.5 lt

Güzel ve ölçülü bir menü olmuş canım

Bu yürüyüşlere yakında erirsin canım hiç dert etme tartıdaki rakamları.menulerin gayet iyi cunku

Gözüm biraz daha iyi gibi ama eklem ağrılarım basladi.sanirim behçet hastalığım aktiflesti.iltihap dolanıyor tüm vücudumda hergun değişik bir yerim sızlıyor.kalca kemiği omuz ayak tarak parmak araları diz kapaklari vs...endisem şu;damlaları bıraktığımda yeni bir atak geçirmek
Romatoloji doktorumu değiştiriyorum.haftaya yeni doktora gidecegim.2 yıldır özelde dünya para döktüm. bugün uzun uzun araştırdım yeni bir doktor buldum yalovada doçent ona gideceğim ınsallah.o da ozel ama en azindan farkli bi bakis acisi.2 yıldır tedavi görüyorum hiç yol alamadım ataklar devam edecekse o agir ilaclari icmenin ne anlami var ki.hersey sil baştan başlasın istiyorum.hakkimda hayırlısı artik

Son düzenleme:
lastrose6 SekerPancarii kizlar bende cok aktif olamadim ama yine de girip okudum.kac gündür yoksunuz.bildirimden bildirime geliyorsunuz.bu şekilde olmaz.menu vermek yorum yapmak lazim.carsambadan çarşambaya girip kilo bildirmek doğru değil.hem nasıl kilo verdiğinizi bile görmemiş oluyoruz.sirf kilonuzu listelemiş oluyoruz.
Nedensiz yere paylaşım yapmamak yada izinli olmak günlük kurallarımıza aykırı.bu şekilde devam edecekse sizleri listeden çıkarmak durumundayım.yok aktif olacağım düzenli menü verip yorum yapacağım derseniz amenna.kaldigimiz yerden devam

Cok cokk haklisin canim hiç gelmiyorum artik ama artik diyette yapamiyorum sanki ben kilomu koruyorum ama herseyi yiyorum bana cok destek oldunuz cokkk tesekkur ederim sizin sayenizde 57 den kurtuldum ben burda biraksam diyorum kilo isini 54 kiloyum spora tam hiz devam ediyorum ust beden 34 alt beden 36 oldu daha zayiflasam hos olmucak sanki o yuzden burda birakmak istiyorum canim

Amann gecen cuma oglumun sinif arkadasi gozune vurmus ogretmenine anlatmak istemis ama sinif baya bi haylazlik yapmis ogun ogretmende kimseye soz hakki vermemis ..
Benim oglusumuda o gun babasi almisti ..
Benim ogusta
Arkadasinin annesinin yanina gitmis senin oglun benim gozume vurdu ya gozume bisey olsaydi demis gozlukte varya gozunde ..
Neyse dun ogretmeni mesaj atti konu icin ben hallettim ozur dilediler birbirlerinden dedi
Sonrasinda ogluma okulda olan herseyi ailene anlatmana gerek yok biz sinifta halledebiliriz demis ...
Bende biraz takildim bu konuya hani herhangi bi sikayetim olmadi yada bir soylemim cocuk bunlar diyip gectim ... acaba arkadasmi sikayet ettiki bu konu hakkinda diye baya bi takildim gece
Bugun hallettim konuyu arkadas ogretmene kendi oglunu sikayet etmis ben bas edemiyorum siz yardimci olurmusunuz bu konuda diye ..
Galiba bi yanlis anlasilma oldu neyse ben biraz herseyi ailene anlatma konusuna daha cok takildim ... bilmiyorum yanlismi dusunuyorum bence bu devirde cocuk ailesine herseyini anlatmali yanlisim varsa duzeltin lutfen
Ayy ne uzun yazdim kusuruma bakma canim .

Bugunki menunu begendim canim afiyet olsun ..

Menun cok guzel canim .. sporuna bayildimm ...

Tarti oncesi cok iyi bir menu canim afiyet olsun ..

Canim insallah hastaligin aktiflesmemistir basit bi mevsim agrisidir ..
Docent senin icin daha iyi olabilir canim en azindan isin ehli bi dr olmasi tedavi surecini daha iyi belirler ...
Hic moralini bozma canim hersey cok guzel olacak senin icin ...

Artik korumadasin ne guzel insallah bizlerde kilolarimizi verip korumaya geceriz yolun acik olsun canim ...

Menu biraz gecikti ilaclama sirketinden geldiler aksam aksam evler kople ilaclandi karsi dairelerde bocek gormusler de bizde evi bosaltmak zorunda kaldik malum buyuk oglumun astimi var etkilenmesin diye odevlerde kaldi anca gelebildim ....

Sabah 10 00
Iki dilim ekmek
Bir kk suzme peynir
Kucuk bir kase salata
Birer ck bal tereyag
Sekersiz cay

Ara 15 00
Bir dilim ekmekle salata yedim

Aksam 18 00
Bir kepce corba
Dort kasik ispanak yemegi
Dort kasik yogurt
Su 2 litre

Tartı öncesine yakışır menü olmuş bol eksi getirsin inşallah
Farklı bakış tecrübe önemli inşallah bu dr ile herşey yoluna girecektir yağmurlu zamanda benim kemiklerim de ağrır belki sende öylesindir
Öğretmen çözümü kendisi bulması gerektiği için söylemiştir zaten büyük sorun olsa öğretmen sizi bilgilendirir bazen aileler girince olay daha fazla büyüyor bide çocuk sorunu kendi değil ailesine güvenerek çözmeye çalışıyo kişilik olarak bağımlı oluyor öğretmene anlatsa hem derdini anlatır hem kendini savunur endişelenme sizin öğretmen işini biliyor annesi artık bizim yiğen büyüdü rahat ol unutma okulda öğretmene herşey şeffaf anlatılır ama anneye sadece başına gelen kısım anlatılır örnek olsun diye öyle söylemiştir
Sabah 10 00
Iki dilim ekmek
Bir kk suzme peynir
Kucuk bir kase salata
Birer ck bal tereyag
Sekersiz cay

Ara 15 00
Bir dilim ekmekle salata yedim

Aksam 18 00
Bir kepce corba
Dort kasik ispanak yemegi
Dort kasik yogurt
Su 2 litre
Tartı öncesi ne güzel menüler bol eksi getirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…