- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #52.581
maşallah melrinim çok güzel başladın bundan sonra hep eksi bildirim olsun inşallahIlk kilo bildirimi benden
Geçen hafta 68.2
Bu hafta 67.5
Fark -700 şükürler olsun
öp kız o 65 i sulu sulu şapur şupur öp inşallah:)Gecen hafta 67.3
Bu hafta 66.7
Fark _600
Bu haftaki hedefim 65 leri alnının ortasından öpmek
o 69 görülecek ve o görüş son olacak bir daha 69 ve üstü asla ama asla görülmeyecek hep daha aşağısı görülecek aminnnnnnnnnSelam kizlar kilomu bildip kaciyim cok isim var
Gecen hafta 71.500
Bu hafta 71
Fark -500
Allahim bir an once 69 gormek istiyorum
hoş buldummm emoşuuummm:))Hosgeldin canım kilo almadan ustelik eksi ile dönmen harika olmuş. Ilaclar sifa olsun doktoruna sordun mu peki bu kadar uyku yapmasi normalmiymis?
çok geçmiş olsun emoşum ya bilmiyordum bu kadar hastalandığı rabbim şifa versinSelam kizlar cok sayfa birikmis. Gecmis olsun mesajlariniza da cok tesekkur ederim. benim rahatsızlık gozume vurdu dün baya kanlanip sisti yaŞarmaktan. Poset cay koydum bugun dune gore cok iyi ama hala yasariyor o yuzden ekrana fazla bakamiyorum okuyamadim bircok mesajı kusura bakmayin lutfen
Tarti sonucu
Gecen hafta 91.4 galiba
Bu hafta 92 olmus malesef ama şimdilik toparlanip kendime gelmem tartidan daha önemli.
Aksama dogru gelirim bugun iyi kotu menu verecegim inşallah
ahh kuzum sen de darlandın çıkış yolu nefes almak istiyorsun bu dönemler de geçecek rabbim ferahlık kapılarını açsın sana da inşallahHerkes kilo vermiş masallah arkadaşlar. Ben bu hafta
Geçen haftaki kilom 79.7
Bu haftaki kilom 80.7
Fark + 1
Canlarim bu hafta 1 kilo fazladayim. Tombul suçunu bilir. Yedim valla. Regl oldum dün biraz da ev içi sorunlar hayat beni çok yıprattı kızlar. Hepimizin sorunları var ama ben bu ara diplerdeyim. Belki regl döneminden dolayı çok Bunaldim. Herşey fazla geliyor bana hele evin bitmeyen işleri pöff. Allah a emanet olun.
Sagol canim sizin sayenizdeayy hadi hayırlı uğurlu olsun ideal kilona kavuştun şükür bundan sonrası koruma evresi maşallah sana
Bahaneyle dinkeniyorsun canım biz sana.kendini yorma diyorduk dinlemiyordun şimdi kafa güzel:) dinlenmek zorundasınben yataktan çıkamıyorum ki uyanıkken bile ruh gibi geziyorum kız benim oğlanla babası da ben de mi içsem senin ilaçtan diyor ne güzel kafa yapıyor diyor oğlan bir de:)
Amin canım Allah razı olsuninşallah bu doçent farklı bir tedavi kalıcı iyi gelecek bir yöntem belirler gülüm hayırlısıyla git gel doktoruna allah yar yardımcın olsun şifanı tez elden versin
Aynen oyle canim.her yeni gün yeni bir başlangıç.hicbirsey icin geç değil.bu sefer yaza kadar hepimiz başaracağız fit olacağızArtı da bulunan arkadaşlar çabuk gelen çabuk gider geçmişi bırakıp önümüzdeki haftaya odaklanalım hep beraber fit olalım
Aynen canım kaçamaklar ufak da olsa eksileri göstermiyor.yarin bilemedin obur güne regl olurum.odemim de gider eksiye geçerim insallahangelina35 M Melrin tebrik3nderim kızlar eksilerimiz daim olsun
tomurcukkk bu hafta birkaç gün kaçırdığımız günler oldu yine de toparlanmış canım tebrik ederim. Haftaya muhakkak ekşi gelecek inşallah
@emoslandd canım iyi olmak daha önemli kuzum.. Ama menü vermeye çalış yorum yapamasan da ipin ucunu kaçırmayalım
lastrose6 Canım artılar geçer gider önemli olan bizim iyiligimiz her şey düzene girer inşllah...
Menünü Çok beğendim bol eksi getirsin inşallahSabah 8.30
2 haşlanmış yumurta
2 kk beyaz peynir
Ara 11.30
1 kuru inci 1 ceviz yeşil çay
Öğlen 13.30
1 tabak kuru fasulye
1 kase yoğurt
Ara 16
Sade türk kahvesi
Akşam 18.30
1 kase mercimek çorbası
4 yk ıspanak yemeği
1 kase yoğurt
Bol kış salatası
Su 3 litre
Artının sebebi regl o halde haftaya çok güzel sayılar bekliyorum kaçamağı vücut hemen hapsediyor tartıda inkar etmiyor benim hafta sonu görümcemlerin arkadaşlarıyla olan günüm olacak o günü atlatırsam hiç problem olmayacakAynen canım kaçamaklar ufak da olsa eksileri göstermiyor.yarin bilemedin obur güne regl olurum.odemim de gider eksiye geçerim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?