Haydi Yine Yeniden...

Selam kizlar kilomu bildip kaciyim cok isim var
Gecen hafta 71.500
Bu hafta 71
Fark -500
Allahim bir an once 69 gormek istiyorum
o 69 görülecek ve o görüş son olacak bir daha 69 ve üstü asla ama asla görülmeyecek hep daha aşağısı görülecek aminnnnnnnnn

Hosgeldin canım kilo almadan ustelik eksi ile dönmen harika olmuş. Ilaclar sifa olsun doktoruna sordun mu peki bu kadar uyku yapmasi normalmiymis?
hoş buldummm emoşuuummm:))
fizik tedavici verdi bu uyutan ilaçları ben de dahiliyeciye gösterdim çok ağır ilaçlar ben olsam kullandırmazdım dedi birinde galiba antidepresan da varmış gece yutulanada bağımlılık yapabilir demişti ama mecbur epi topu 25 gün kullanıcam yarısı bitti zaten

çok geçmiş olsun emoşum ya bilmiyordum bu kadar hastalandığı rabbim şifa versin

ahh kuzum sen de darlandın çıkış yolu nefes almak istiyorsun bu dönemler de geçecek rabbim ferahlık kapılarını açsın sana da inşallah

ben yataktan çıkamıyorum ki uyanıkken bile ruh gibi geziyorum kız benim oğlanla babası da ben de mi içsem senin ilaçtan diyor ne güzel kafa yapıyor diyor oğlan bir de:)
Bahaneyle dinkeniyorsun canım biz sana.kendini yorma diyorduk dinlemiyordun şimdi kafa güzel:) dinlenmek zorundasın

angelina35 M Melrin tebrik3nderim kızlar eksilerimiz daim olsun
tomurcukkk bu hafta birkaç gün kaçırdığımız günler oldu yine de toparlanmış canım tebrik ederim. Haftaya muhakkak ekşi gelecek inşallah
@emoslandd canım iyi olmak daha önemli kuzum.. Ama menü vermeye çalış yorum yapamasan da ipin ucunu kaçırmayalım
lastrose6 Canım artılar geçer gider önemli olan bizim iyiligimiz her şey düzene girer inşllah...

Sabah 8.30
2 haşlanmış yumurta
2 kk beyaz peynir

Ara 11.30
1 kuru inci 1 ceviz yeşil çay

Öğlen 13.30
1 tabak kuru fasulye
1 kase yoğurt

Ara 16
Sade türk kahvesi

Akşam 18.30
1 kase mercimek çorbası
4 yk ıspanak yemeği
1 kase yoğurt
Bol kış salatası

Su 3 litre

Artı da bulunan arkadaşlar çabuk gelen çabuk gider geçmişi bırakıp önümüzdeki haftaya odaklanalım hep beraber fit olalım
Aynen oyle canim.her yeni gün yeni bir başlangıç.hicbirsey icin geç değil.bu sefer yaza kadar hepimiz başaracağız fit olacağız

Aynen canım kaçamaklar ufak da olsa eksileri göstermiyor.yarin bilemedin obur güne regl olurum.odemim de gider eksiye geçerim insallah

Menünü Çok beğendim bol eksi getirsin inşallah

Uyanınca limonlu su
Kahvaltı 07:20
1 haşlama yumurta
Kk peynir
3 zeytin
Domates
1 tatlı kaşığı tahinli pekmez
1 dilim tahilli ekmek
Yeşil çay

Ara 10:30
Elma

Öğle 14 :20
2 yumurta tereyağında pişirdim 3-4 yk yoğurt ile

Ara
Muz
Türk kahvesi, fındık, küçük kase kabak çekirdeği

Akşam 18:45
4 parça Fırında tavuk göğüs fleto
Yeşillikli salata
2 yk yoğurtlu pancar salatası

Ara
Türk kahvesi

Spor
Öğle 25 dk
Akşam 50 dk yürüyüş Yapıldı

Aynen canım kaçamaklar ufak da olsa eksileri göstermiyor.yarin bilemedin obur güne regl olurum.odemim de gider eksiye geçerim insallah
Artının sebebi regl o halde haftaya çok güzel sayılar bekliyorum kaçamağı vücut hemen hapsediyor tartıda inkar etmiyor benim hafta sonu görümcemlerin arkadaşlarıyla olan günüm olacak o günü atlatırsam hiç problem olmayacak

Menümü vereyim
Sonra 1 saat kitap okuma kızımla... ondan daha az okuyorum diye hırs yaptım:)

Sabah 08.15: 1 dilim ç ekmeği
1 has yumurta 5 zeytin
Maydanoz salatalık

Ara 2 ceviz 1 badem 1 fındık şekersiz kahve

Ögle 12.00: 1.5 kepçe çorba
3 kaşık y mercimekli iç pilavı
Salata
Ara 1 dilim ayva
Ara türk.kahvesi 1 hurma

Akşam 19.00: 3 kaşık süzme yoğurtpulbinerli

Su 2 litre + yarim litre soda limon yeşilçay

Spor (beden eğitimi dersinde cocuklarla)

7 dakika koşu ve 10 dakika kadar voleybol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…