- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #52.561
Tamam canim yolun açık olsun.renk kattın seni tanidigima çok sevindim.gayet fitsin zaten.korusan yeter.spor yaşam tarzın olmuş.hayatta başarılar.kendine iyi bak..Cok cokk haklisin canim hiç gelmiyorum artikama artik diyette yapamiyorum sanki ben kilomu koruyorum ama herseyi yiyorum bana cok destek oldunuz cokkk tesekkur ederim sizin sayenizde 57 den kurtuldum ben burda biraksam diyorum kilo isini 54 kiloyum spora tam hiz devam ediyorum ust beden 34 alt beden 36 oldu daha zayiflasam hos olmucak sanki o yuzden burda birakmak istiyorum canim
Ne tarz ilaç kullandılar ki evden çıktınız canım.beseri ilaçlar kokusuz ve sağlığa zararsızbirde jeller var kiyi köşe yerlere birer nokta kadar koyuluyor.onlar çok etkili etrafta ölü de görmezsiniz hem.bi daha firma gelirse jel kullanmalarını rica edersinMenu biraz gecikti ilaclama sirketinden geldiler aksam aksam evler kople ilaclandi karsi dairelerde bocek gormusler debizde evi bosaltmak zorunda kaldik malum buyuk oglumun astimi var etkilenmesin diye odevlerde kaldi anca gelebildim ....
Çok hafif ve eksilik menü canimSabah 10 00
Iki dilim ekmek
Bir kk suzme peynir
Kucuk bir kase salata
Birer ck bal tereyag
Sekersiz cay
Ara 15 00
Bir dilim ekmekle salata yedim
Aksam 18 00
Bir kepce corba
Dort kasik ispanak yemegi
Dort kasik yogurt
Su 2 litre
Ayy cevabına bayıldım ne kadar profesyonel acıdan bakmışsın olaya.Öğretmen çözümü kendisi bulması gerektiği için söylemiştir zaten büyük sorun olsa öğretmen sizi bilgilendirir bazen aileler girince olay daha fazla büyüyor bide çocuk sorunu kendi değil ailesine güvenerek çözmeye çalışıyo kişilik olarak bağımlı oluyor öğretmene anlatsa hem derdini anlatır hem kendini savunur endişelenme sizin öğretmen işini biliyor annesi artık bizim yiğen büyüdü rahat ol unutma okulda öğretmene herşey şeffaf anlatılır ama anneye sadece başına gelen kısım anlatılır örnek olsun diye öyle söylemiştir
Teşekkürler canım hakkinizi helal edinTamam canim yolun açık olsun.renk kattın seni tanidigima çok sevindim.gayet fitsin zaten.korusan yeter.spor yaşam tarzın olmuş.hayatta başarılar.kendine iyi bak..
Teşekkürler güzel düşüncelerin siz anne olarak bakıyosunuz normal buAyy cevabına bayıldım ne kadar profesyonel acıdan bakmışsın olaya.
Ben de ilkangelina35 gibi düşünmüştüm ama senin cevabını okuyunca öğretmenin yaptığını doğru buldum.
Ne güzel bi platform burası yaa.iyi ki varsınız iyi ki tanımışım hepinizi
angelina35 kuzum fazla takılma bak biz neler düşünürken öğretmenler farkli gözle görebiliyor olayı...
Tebrikler canım yürüyüşlerinin meyvesini toplamaya başladın.devami gelir insallahIlk kilo bildirimi benden
Geçen hafta 68.2
Bu hafta 67.5
Fark -700 şükürler olsun
selam ballarım hayırlı cumalar
leptabım az önce geldi :)))
kız kardeşime gittim geldim ben şimdi o kızıl kafalı armudumun özlemine nasıl dayanıcam kara kara düşünüyorum çok özledim şimdiden bal yeğenimi
bu hafta doktor işlerini de hallettim 20 gün sonra kontroller var ilaçlar cidden kafa yapıyor sürekli uyku halindeyim sersemletiyor
kilo durmuna gelirsek sabah tartıldım 87.1 almadan azıcık verip döndüm şükür
sizler nasılsınız yaramaz bir durum yoktur her şey yolundadır inşallah
ben yataktan çıkamıyorum ki uyanıkken bile ruh gibi geziyorum kız benim oğlanla babası da ben de mi içsem senin ilaçtan diyor ne güzel kafa yapıyor diyor oğlan bir de:)Kiz allah iyiligini versin diyeti uykuya tutturuyon vallasoyle bi uyuyamadim ogleye kadar senin ilaclardan bendemi icsemki
Saka bir yana bende hic uyuyamadim dun gece dondum durdum yatakta
bu gün de uyumuşum öğlen eşim gelip zile basınca uyandım :)Ohh şükürler olsun kim durabilir önümüzdeki yarın daha güzel olacak
Kalmıyor gerçekten erken kalkınca daha bereketli bi gün geçiyor koşturmaca ile uyuduğun kısmı telafi edersin
Neden uyumadın inşallah şimdi daha iyisindir
çok geçmiş olsun nasıl da ağrı yapar iltihap kuzum nasıl durmuş dayanmış kurban olurum onu yaradanaCanlar oğlumu götürdük her iki kulak da iltihaplanmış boğaz da da varmış. Ilaç versi iki hafta sonra kulak burun boğaza kontrole gidilecek dedi...
inşallah bu doçent farklı bir tedavi kalıcı iyi gelecek bir yöntem belirler gülüm hayırlısıyla git gel doktoruna allah yar yardımcın olsun şifanı tez elden versinGözüm biraz daha iyi gibi ama eklem ağrılarım basladi.sanirim behçet hastalığım aktiflesti.iltihap dolanıyor tüm vücudumda hergun değişik bir yerim sızlıyor.kalca kemiği omuz ayak tarak parmak araları diz kapaklari vs...endisem şu;damlaları bıraktığımda yeni bir atak geçirmek
Romatoloji doktorumu değiştiriyorum.haftaya yeni doktora gidecegim.2 yıldır özelde dünya para döktüm. bugün uzun uzun araştırdım yeni bir doktor buldum yalovada doçent ona gideceğim ınsallah.o da ozel ama en azindan farkli bi bakis acisi.2 yıldır tedavi görüyorum hiç yol alamadım ataklar devam edecekse o agir ilaclari icmenin ne anlami var ki.hersey sil baştan başlasın istiyorum.hakkimda hayırlısı artik
ayy hadi hayırlı uğurlu olsun ideal kilona kavuştun şükür bundan sonrası koruma evresi maşallah sanaTeşekkürler canım hakkinizi helal edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?