Haydi Yine Yeniden...

Tamam canim yolun açık olsun.renk kattın seni tanidigima çok sevindim.gayet fitsin zaten.korusan yeter.spor yaşam tarzın olmuş.hayatta başarılar.kendine iyi bak..

Menu biraz gecikti ilaclama sirketinden geldiler aksam aksam evler kople ilaclandi karsi dairelerde bocek gormusler de bizde evi bosaltmak zorunda kaldik malum buyuk oglumun astimi var etkilenmesin diye odevlerde kaldi anca gelebildim ....
Ne tarz ilaç kullandılar ki evden çıktınız canım.beseri ilaçlar kokusuz ve sağlığa zararsızbirde jeller var kiyi köşe yerlere birer nokta kadar koyuluyor.onlar çok etkili etrafta ölü de görmezsiniz hem.bi daha firma gelirse jel kullanmalarını rica edersin

Ayy cevabına bayıldım ne kadar profesyonel acıdan bakmışsın olaya.
Ben de ilk angelina35 gibi düşünmüştüm ama senin cevabını okuyunca öğretmenin yaptığını doğru buldum.
Ne güzel bi platform burası yaa.iyi ki varsınız iyi ki tanımışım hepinizi
angelina35 kuzum fazla takılma bak biz neler düşünürken öğretmenler farkli gözle görebiliyor olayı...

Teşekkürler güzel düşüncelerin siz anne olarak bakıyosunuz normal bu
düşünceler için iyiki bende burdayım

Hosgeldin canım kilo almadan ustelik eksi ile dönmen harika olmuş. Ilaclar sifa olsun doktoruna sordun mu peki bu kadar uyku yapmasi normalmiymis?

Selam kizlar cok sayfa birikmis. Gecmis olsun mesajlariniza da cok tesekkur ederim. benim rahatsızlık gozume vurdu dün baya kanlanip sisti yaŞarmaktan. Poset cay koydum bugun dune gore cok iyi ama hala yasariyor o yuzden ekrana fazla bakamiyorum okuyamadim bircok mesajı kusura bakmayin lutfen
Tarti sonucu
Gecen hafta 91.4 galiba
Bu hafta 92 olmus malesef ama şimdilik toparlanip kendime gelmem tartidan daha önemli.

Aksama dogru gelirim bugun iyi kotu menu verecegim inşallah

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkes kilo vermiş masallah arkadaşlar. Ben bu hafta
Geçen haftaki kilom 79.7
Bu haftaki kilom 80.7
Fark + 1

Canlarim bu hafta 1 kilo fazladayim. Tombul suçunu bilir. Yedim valla. Regl oldum dün biraz da ev içi sorunlar hayat beni çok yıprattı kızlar. Hepimizin sorunları var ama ben bu ara diplerdeyim. Belki regl döneminden dolayı çok Bunaldim. Herşey fazla geliyor bana hele evin bitmeyen işleri pöff. Allah a emanet olun.

Kiz allah iyiligini versin diyeti uykuya tutturuyon valla soyle bi uyuyamadim ogleye kadar senin ilaclardan bendemi icsemki
Saka bir yana bende hic uyuyamadim dun gece dondum durdum yatakta
ben yataktan çıkamıyorum ki uyanıkken bile ruh gibi geziyorum kız benim oğlanla babası da ben de mi içsem senin ilaçtan diyor ne güzel kafa yapıyor diyor oğlan bir de:)

bu gün de uyumuşum öğlen eşim gelip zile basınca uyandım :)

inşallah bu doçent farklı bir tedavi kalıcı iyi gelecek bir yöntem belirler gülüm hayırlısıyla git gel doktoruna allah yar yardımcın olsun şifanı tez elden versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…