Haydi Yine Yeniden...

Tertemiz bir menü olmuş canım.eksi getirir...yuruyuslerine bayıldımmmm

Prensesle okumak keyifli olacaktır menü benim işim az ben olsam acıkırdım maşallah dayanıyosun bol eksi getirsin inşallah

günaydın kızlar
çamaşır mak. bulaşık mak. çalıştırdım gece ocağı silmemiştim deterjanladım oturdum uykum geliyor yaavvf
açlık da hissetmiyorum ki kahvaltı yapayım herkes uyuyor bina da çıt yok gürültülü işde yapamam ben de mi geri uyusam diyorum şeytan pis pis dürtüyor uyu diye :)

Herkese günaydın kızlar. Bayadir giremiyorum. Hepimiz bu hafta çok güzel kilo vermişsiniz inşallah daha da iyi devam eder.spor yapmayınca olmuyor gerçekten . biraz zor bir psikoloji içindeyim kızlar. 3 tane çocuk bir eş. Çocukların hepsinin ilgiye sevgiye oyuna ihtiyacı var. Biraz zor bir aşamadan geçiyorum çünkü bebekte artık daha da anlamaya başladı.3 ü bir arada asla durmuyor. Akşamlar i yatmadan girebilme firsatim oluyordu eskiden artık bebek telefonu elimden alıyor uyumuyor. Zaten onunla bende sızmış oluyorum.inşallah bundan sonra düzenli vereceğim menulerimi. Böylece dikkat etmiş de olurum. İnşallah.

hoş geldin canım.az çok yoğun olduğunu düşünerek giremediğini tahmin ettim.dediğin gibi en azından sadece menü yazmaya girebilirsen hem kendini kontrol etmiş olursun hemde biz görmüş oluruz listelerini.yorum yapmak zamanını alabilir ama dediğim gibi kendi menünü vermek adına günde bir kez bile girsen iyi olur.bizlerin de senin de motivasyona ihtiyacı var.ne kadar çok paylaşım o kadar motive olmak demek.uzak kaldıkça da artılardan kurtulamıyoruz.
Allah yardımcın olsun 3 çocukla zor tabii.ben 1 tane ile baş edemiyorum bazen.oyun istiyor,eşim bir yandan ilgi bekliyor.kadın olmak zor zanaat...

3 çocuk iş hayatı zor ama sen kıymetlisin kendine de zaman ayırmayı sakın unutma sana bişey olsa nolcak
düşünüyorum hep biz fedakarlık yapıyoruz ya biz
diyorum kendimizi düşünmezsek kimse düşünmüyor artık tedbirli olmak lazım ben çocuklar eşim için değil kendim için vermek istiyorum sen kendine değer vermezsen kimse vermiyor bu tabi benim fikrim
Valla zor iş ona yetiş buna yetiş ya biz nolcaz biz kadınlar duygusalız asıl ilgiye bizim ihtiyacımız var bu ara erkeklere sinirliyim herşeyi bizden beklemelerini anlamıyorum sanki evde tek ben yaşıyorum ya da hiç yorulmuyorum her işi yapabilirim unutuyolar bende insanım ve yoruluyorum

Kızlar haftaya daha sağlam güzel sayılar görelim artılara eksilere takılmadan daha iyi sayılar görmeliyiz
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum
Artıda olanlar ise yolumuz uzun hep beraber fit anneler olacağız
tomurcukkk eline sağlık arkadaşım

Selam kizlar birazdan gecmis yapacağım insallah. Dun buyuk dayimi kaybettik tansiyondan.. gece yataginda farketmisler fenalastigini hastaneye yetistirdiklerinde hayatini kaybetmis bile.. farkli bir sehirde ben gidemedim cenazesine. Cok fazla anım yok onunla mesafeli bir durusu vardi ama yinede fena oluyor insan..
Sukurler olsun gözüm cok daha iyi hala agrisi var ama sürekli yaşarması kizarikligi hafifledi tomurcukkk um Allah sifalar versin sana kuzum göz ne kadar onemliymis çok daha iyi anladım seni.

Menum

Çocukları okula yolladiktan sonra tekrar uyudum
12 de
2 parca tavuk gogsu
4 kasik pilav
Salata

15
1 kase eristeli mercimekli çorba

18
2 dilim kiymali börek
1 kase kisir

Değişik ve aksami sagliksiz oldu malesef yarin cok iyi olacak inşallah

Hele eşlerin begenmezlikleri beni daha çok yıprattı. Çocukların üzerine tuz biber oldu. Fikirlerini deneyeceğim canım.

yediklerini gün içinde telefonuna yazıp akşama ekran resmi alıp foto da paylaşabilirsin canım.hem zamandan tasarruf olur senin için.tek tek yazmak zorunda kalmazsın menünü

Bende çok sinirliyim sanki ev işleri bize hikmetli çocuk ev mutfak bir de üstüne eşlerin davranışları. Oyy oyy kızlar.

Canım Geçmiş olsun gözüne. Sayıma da Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun inşallah.

Sabah 10.
2 yumurta
2 zeytin
3 kk peynir
El kadar ekmek

Ara 14
1 elma

Akşam 18
Dışarda ızgara et ile pilav yedim.
Suyu hiç hesaplamadim bugün.
Yarina Allah kerim.

Başınız sağolsun Rabbim ailesine sabır versin senin iyileşmeye geçmene sevindim
Bugüne kadar ki menülerine göre Akşam sıkıntılı yarın daha iyi olacak diyosan doğru yoldasın diyorum
Sabah 10.
2 yumurta
2 zeytin
3 kk peynir
El kadar ekmek

Ara 14
1 elma

Akşam 18
Dışarda ızgara et ile pilav yedim.
Suyu hiç hesaplamadim bugün.
Yarina Allah kerim.
Menün bence güzel ızgara olması iyi bi seçenek bol eksi getirsin inşallah

Uyanınca limonlu su
Kahvaltı 07 :20
1 haşlama yumurta
Kk peynir
3-4 zeytin
1 tatlı kaşığı tahinli pekmez
1 dilim tahilli ekmek
Yeşil çay

Ara 10:30
Elma

Öğle 14:15
4 parça Fırında tavuk fleto
2 yk erişte
3 yk yoğurtlu pancar salatası

Ara
Türk kahvesi ,fındık, küçük kase kabak çekirdeği
Muz

Akşam 18:45
1 kase brokoli çorbası
3-4 yk zeytinyağlı barbunya
Yoğurt
Yeşillik salatası
Küçük kase sütlaç

Ara
Türk kahvesi

Spor
Öğle 25 dk
Akşam 25 dk ( yağmurda yürüyüş)
Yapıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…