- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #52.601
Tertemiz bir menü olmuş canım.eksi getirir...yuruyuslerine bayıldımmmmUyanınca limonlu su
Kahvaltı 07:20
1 haşlama yumurta
Kk peynir
3 zeytin
Domates
1 tatlı kaşığı tahinli pekmez
1 dilim tahilli ekmek
Yeşil çay
Ara 10:30
Elma
Öğle 14 :20
2 yumurta tereyağında pişirdim 3-4 yk yoğurt ile
Ara
Muz
Türk kahvesi, fındık, küçük kase kabak çekirdeği
Akşam 18:45
4 parça Fırında tavuk göğüs fleto
Yeşillikli salata
2 yk yoğurtlu pancar salatası
Ara
Türk kahvesi
Spor
Öğle 25 dk
Akşam 50 dk yürüyüş Yapıldı
Prensesle okumak keyifli olacaktır menü benim işim az ben olsam acıkırdım maşallah dayanıyosun bol eksi getirsin inşallahMenümü vereyim
Sonra 1 saat kitap okuma kızımla... ondan daha az okuyorum diye hırs yaptım:)
Sabah 08.15: 1 dilim ç ekmeği
1 has yumurta 5 zeytin
Maydanoz salatalık
Ara 2 ceviz 1 badem 1 fındık şekersiz kahve
Ögle 12.00: 1.5 kepçe çorba
3 kaşık y mercimekli iç pilavı
Salata
Ara 1 dilim ayva
Ara türk.kahvesi 1 hurma
Akşam 19.00: 3 kaşık süzme yoğurtpulbinerli
Su 2 litre + yarim litre soda limon yeşilçay
Spor (beden eğitimi dersinde cocuklarla)
7 dakika koşu ve 10 dakika kadar voleybol
Çılgınca yürüyorum her fırsatta yollardayım inşallah işe yarayacaktırTertemiz bir menü olmuş canım.eksi getirir...yuruyuslerine bayıldımmmm
Herkese günaydın kızlar. Bayadir giremiyorum. Hepimiz bu hafta çok güzel kilo vermişsiniz inşallah daha da iyi devam eder.spor yapmayınca olmuyor gerçekten . biraz zor bir psikoloji içindeyim kızlar. 3 tane çocuk bir eş. Çocukların hepsinin ilgiye sevgiye oyuna ihtiyacı var. Biraz zor bir aşamadan geçiyorum çünkü bebekte artık daha da anlamaya başladı.3 ü bir arada asla durmuyor. Akşamlar i yatmadan girebilme firsatim oluyordu eskiden artık bebek telefonu elimden alıyor uyumuyor. Zaten onunla bende sızmış oluyorum.inşallah bundan sonra düzenli vereceğim menulerimi. Böylece dikkat etmiş de olurum. İnşallah.lastrose6 @SekerPancarii kizlar bende cok aktif olamadim ama yine de girip okudum.kac gündür yoksunuz.bildirimden bildirime geliyorsunuz.bu şekilde olmaz.menu vermek yorum yapmak lazim.carsambadan çarşambaya girip kilo bildirmek doğru değil.hem nasıl kilo verdiğinizi bile görmemiş oluyoruz.sirf kilonuzu listelemiş oluyoruz.
Nedensiz yere paylaşım yapmamak yada izinli olmak günlük kurallarımıza aykırı.bu şekilde devam edecekse sizleri listeden çıkarmak durumundayım.yok aktif olacağım düzenli menü verip yorum yapacağım derseniz amenna.kaldigimiz yerden devam
Ellerine sağlık canım. İnşallah haftaya durumu duzeltecegim.Eki Görüntüle 2111588
HAFTANIN BİRİNCİSİ M Melrin -0,7 kg
HAFTANIN İKİNCİSİtevafuk55 -0,6 kg
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜangelina35 -0,5 kg
HAFTANIN UYARILANLARI
lastrose6 +1 kg
@emoslandd +0,6 kg
hoş geldin canım.az çok yoğun olduğunu düşünerek giremediğini tahmin ettim.dediğin gibi en azından sadece menü yazmaya girebilirsen hem kendini kontrol etmiş olursun hemde biz görmüş oluruz listelerini.yorum yapmak zamanını alabilir ama dediğim gibi kendi menünü vermek adına günde bir kez bile girsen iyi olur.bizlerin de senin de motivasyona ihtiyacı var.ne kadar çok paylaşım o kadar motive olmak demek.uzak kaldıkça da artılardan kurtulamıyoruz.Herkese günaydın kızlar. Bayadir giremiyorum. Hepimiz bu hafta çok güzel kilo vermişsiniz inşallah daha da iyi devam eder.spor yapmayınca olmuyor gerçekten . biraz zor bir psikoloji içindeyim kızlar. 3 tane çocuk bir eş. Çocukların hepsinin ilgiye sevgiye oyuna ihtiyacı var. Biraz zor bir aşamadan geçiyorum çünkü bebekte artık daha da anlamaya başladı.3 ü bir arada asla durmuyor. Akşamlar i yatmadan girebilme firsatim oluyordu eskiden artık bebek telefonu elimden alıyor uyumuyor. Zaten onunla bende sızmış oluyorum.inşallah bundan sonra düzenli vereceğim menulerimi. Böylece dikkat etmiş de olurum. İnşallah.
yediklerini gün içinde telefonuna yazıp akşama ekran resmi alıp foto da paylaşabilirsin canım.hem zamandan tasarruf olur senin için.tek tek yazmak zorunda kalmazsın menünüEllerine sağlık canım. İnşallah haftaya durumu duzeltecegim.
3 çocuk iş hayatı zor ama sen kıymetlisin kendine de zaman ayırmayı sakın unutma sana bişey olsa nolcakHerkese günaydın kızlar. Bayadir giremiyorum. Hepimiz bu hafta çok güzel kilo vermişsiniz inşallah daha da iyi devam eder.spor yapmayınca olmuyor gerçekten . biraz zor bir psikoloji içindeyim kızlar. 3 tane çocuk bir eş. Çocukların hepsinin ilgiye sevgiye oyuna ihtiyacı var. Biraz zor bir aşamadan geçiyorum çünkü bebekte artık daha da anlamaya başladı.3 ü bir arada asla durmuyor. Akşamlar i yatmadan girebilme firsatim oluyordu eskiden artık bebek telefonu elimden alıyor uyumuyor. Zaten onunla bende sızmış oluyorum.inşallah bundan sonra düzenli vereceğim menulerimi. Böylece dikkat etmiş de olurum. İnşallah.
Valla zor iş ona yetiş buna yetiş ya biz nolcaz biz kadınlar duygusalız asıl ilgiye bizim ihtiyacımız var bu ara erkeklere sinirliyim herşeyi bizden beklemelerini anlamıyorum sanki evde tek ben yaşıyorum ya da hiç yorulmuyorum her işi yapabilirim unutuyolar bende insanım ve yoruluyorumhoş geldin canım.az çok yoğun olduğunu düşünerek giremediğini tahmin ettim.dediğin gibi en azından sadece menü yazmaya girebilirsen hem kendini kontrol etmiş olursun hemde biz görmüş oluruz listelerini.yorum yapmak zamanını alabilir ama dediğim gibi kendi menünü vermek adına günde bir kez bile girsen iyi olur.bizlerin de senin de motivasyona ihtiyacı var.ne kadar çok paylaşım o kadar motive olmak demek.uzak kaldıkça da artılardan kurtulamıyoruz.
Allah yardımcın olsun 3 çocukla zor tabii.ben 1 tane ile baş edemiyorum bazen.oyun istiyor,eşim bir yandan ilgi bekliyor.kadın olmak zor zanaat...
Kızlar haftaya daha sağlam güzel sayılar görelim artılara eksilere takılmadan daha iyi sayılar görmeliyizEki Görüntüle 2111588
HAFTANIN BİRİNCİSİ M Melrin -0,7 kg
HAFTANIN İKİNCİSİtevafuk55 -0,6 kg
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜangelina35 -0,5 kg
HAFTANIN UYARILANLARI
lastrose6 +1 kg
@emoslandd +0,6 kg
Hele eşlerin begenmezlikleri beni daha çok yıprattı. Çocukların üzerine tuz biber oldu. Fikirlerini deneyeceğim canım.hoş geldin canım.az çok yoğun olduğunu düşünerek giremediğini tahmin ettim.dediğin gibi en azından sadece menü yazmaya girebilirsen hem kendini kontrol etmiş olursun hemde biz görmüş oluruz listelerini.yorum yapmak zamanını alabilir ama dediğim gibi kendi menünü vermek adına günde bir kez bile girsen iyi olur.bizlerin de senin de motivasyona ihtiyacı var.ne kadar çok paylaşım o kadar motive olmak demek.uzak kaldıkça da artılardan kurtulamıyoruz.
Allah yardımcın olsun 3 çocukla zor tabii.ben 1 tane ile baş edemiyorum bazen.oyun istiyor,eşim bir yandan ilgi bekliyor.kadın olmak zor zanaat...
yediklerini gün içinde telefonuna yazıp akşama ekran resmi alıp foto da paylaşabilirsin canım.hem zamandan tasarruf olur senin için.tek tek yazmak zorunda kalmazsın menünü
Bende çok sinirliyim sanki ev işleri bize hikmetli çocuk ev mutfak bir de üstüne eşlerin davranışları. Oyy oyy kızlar.3 çocuk iş hayatı zor ama sen kıymetlisin kendine de zaman ayırmayı sakın unutma sana bişey olsa nolcak
düşünüyorum hep biz fedakarlık yapıyoruz ya biz
diyorum kendimizi düşünmezsek kimse düşünmüyor artık tedbirli olmak lazım ben çocuklar eşim için değil kendim için vermek istiyorum sen kendine değer vermezsen kimse vermiyor bu tabi benim fikrim
Valla zor iş ona yetiş buna yetiş ya biz nolcaz biz kadınlar duygusalız asıl ilgiye bizim ihtiyacımız var bu ara erkeklere sinirliyim herşeyi bizden beklemelerini anlamıyorum sanki evde tek ben yaşıyorum ya da hiç yorulmuyorum her işi yapabilirim unutuyolar bende insanım ve yoruluyorum
Canım Geçmiş olsun gözüne. Sayıma da Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun inşallah.Menum
Çocukları okula yolladiktan sonra tekrar uyudum
12 de
2 parca tavuk gogsu
4 kasik pilav
Salata
15
1 kase eristeli mercimekli çorba
18
2 dilim kiymali börek
1 kase kisir
Değişik ve aksami sagliksiz oldu malesef yarin cok iyi olacak inşallah
Başınız sağolsun Rabbim ailesine sabır versin senin iyileşmeye geçmene sevindimSelam kizlar birazdan gecmis yapacağım insallah. Dun buyuk dayimi kaybettik tansiyondan.. gece yataginda farketmisler fenalastigini hastaneye yetistirdiklerinde hayatini kaybetmis bile.. farkli bir sehirde ben gidemedim cenazesine. Cok fazla anım yok onunla mesafeli bir durusu vardi ama yinede fena oluyor insan..
Sukurler olsun gözüm cok daha iyi hala agrisi var ama sürekli yaşarması kizarikligi hafifleditomurcukkk um Allah sifalar versin sana kuzum göz ne kadar onemliymis çok daha iyi anladım seni.
Bugüne kadar ki menülerine göre Akşam sıkıntılı yarın daha iyi olacak diyosan doğru yoldasın diyorumMenum
Çocukları okula yolladiktan sonra tekrar uyudum
12 de
2 parca tavuk gogsu
4 kasik pilav
Salata
15
1 kase eristeli mercimekli çorba
18
2 dilim kiymali börek
1 kase kisir
Değişik ve aksami sagliksiz oldu malesef yarin cok iyi olacak inşallah
Menün bence güzel ızgara olması iyi bi seçenek bol eksi getirsin inşallahSabah 10.
2 yumurta
2 zeytin
3 kk peynir
El kadar ekmek
Ara 14
1 elma
Akşam 18
Dışarda ızgara et ile pilav yedim.
Suyu hiç hesaplamadim bugün.
Yarina Allah kerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?