- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #52.621
Tesekkur ederim canim cok sukur sorun yok ..Tartı öncesine yakışır menü olmuş bol eksi getirsin inşallah
Farklı bakış tecrübe önemli inşallah bu dr ile herşey yoluna girecektir yağmurlu zamanda benim kemiklerim de ağrır belki sende öylesindir
Öğretmen çözümü kendisi bulması gerektiği için söylemiştir zaten büyük sorun olsa öğretmen sizi bilgilendirir bazen aileler girince olay daha fazla büyüyor bide çocuk sorunu kendi değil ailesine güvenerek çözmeye çalışıyo kişilik olarak bağımlı oluyor öğretmene anlatsa hem derdini anlatır hem kendini savunur endişelenme sizin öğretmen işini biliyor annesi artık bizim yiğen büyüdü rahat ol unutma okulda öğretmene herşey şeffaf anlatılır ama anneye sadece başına gelen kısım anlatılır örnek olsun diye öyle söylemiştir
Tartı öncesi ne güzel menüler bol eksi getirsin inşallah
Ilaci yapanda sagliga zarari yok dedi canim .. benim evimde yok cok sukur ama karsi dairelere geliyormus galiba hatlarimiz farkli .. benim oglan hemen hissediyo canim bir kez daha yapildi ozamanda biz hissetmedik ama o cok etkilendi .. bizde tedbir olsun diye ciktik .. yoksa gerek yokmus aslinda .. jel hic bilmiyordum olmazsa ondan yapsinlar karsi komsum kafayi yiyecek artik kadinin psikolojisi bozuldu valla ..Ne tarz ilaç kullandılar ki evden çıktınız canım.beseri ilaçlar kokusuz ve sağlığa zararsızbirde jeller var kiyi köşe yerlere birer nokta kadar koyuluyor.onlar çok etkili etrafta ölü de görmezsiniz hem.bi daha firma gelirse jel kullanmalarını rica edersin
Oyle canim ogretmenler mutlaka bizden daha objektif bakarlar olaylara .. Neyseki halletmisler aralarinda .. gercekten iyiki var burasi ...Ayy cevabına bayıldım ne kadar profesyonel acıdan bakmışsın olaya.
Ben de ilkangelina35 gibi düşünmüştüm ama senin cevabını okuyunca öğretmenin yaptığını doğru buldum.
Ne güzel bi platform burası yaa.iyi ki varsınız iyi ki tanımışım hepinizi
angelina35 kuzum fazla takılma bak biz neler düşünürken öğretmenler farkli gözle görebiliyor olayı...
Ellerine saglik canim dilerim bundan sonra her hafta eksi bilditim yapariz ..Eki Görüntüle 2111588
HAFTANIN BİRİNCİSİ M Melrin -0,7 kg
HAFTANIN İKİNCİSİtevafuk55 -0,6 kg
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜangelina35 -0,5 kg
HAFTANIN UYARILANLARI
@lastrose6 +1 kg
@emoslandd +0,6 kg
Uc cocukla cok zor canim kendine vakit ayirmak ama bir gun gelecek cocuklar buyuyecek ... allah kolaylik versin canim ...Herkese günaydın kızlar. Bayadir giremiyorum. Hepimiz bu hafta çok güzel kilo vermişsiniz inşallah daha da iyi devam eder.spor yapmayınca olmuyor gerçekten . biraz zor bir psikoloji içindeyim kızlar. 3 tane çocuk bir eş. Çocukların hepsinin ilgiye sevgiye oyuna ihtiyacı var. Biraz zor bir aşamadan geçiyorum çünkü bebekte artık daha da anlamaya başladı.3 ü bir arada asla durmuyor. Akşamlar i yatmadan girebilme firsatim oluyordu eskiden artık bebek telefonu elimden alıyor uyumuyor. Zaten onunla bende sızmış oluyorum.inşallah bundan sonra düzenli vereceğim menulerimi. Böylece dikkat etmiş de olurum. İnşallah.
Basiniz sagolsun canim allah rahmet eylesin dayiniza .. gozunde rahatsizmis gecmis olsun canim keske dr gidseydin bir damla verirdi ..Selam kizlar birazdan gecmis yapacağım insallah. Dun buyuk dayimi kaybettik tansiyondan.. gece yataginda farketmisler fenalastigini hastaneye yetistirdiklerinde hayatini kaybetmis bile.. farkli bir sehirde ben gidemedim cenazesine. Cok fazla anım yok onunla mesafeli bir durusu vardi ama yinede fena oluyor insan..
Sukurler olsun gözüm cok daha iyi hala agrisi var ama sürekli yaşarması kizarikligi hafifleditomurcukkk um Allah sifalar versin sana kuzum göz ne kadar onemliymis çok daha iyi anladım seni.
Canim başınız sağolsun.mekani cennet olsun dayınızın.Selam kizlar birazdan gecmis yapacağım insallah. Dun buyuk dayimi kaybettik tansiyondan.. gece yataginda farketmisler fenalastigini hastaneye yetistirdiklerinde hayatini kaybetmis bile.. farkli bir sehirde ben gidemedim cenazesine. Cok fazla anım yok onunla mesafeli bir durusu vardi ama yinede fena oluyor insan..
Sukurler olsun gözüm cok daha iyi hala agrisi var ama sürekli yaşarması kizarikligi hafifleditomurcukkk um Allah sifalar versin sana kuzum göz ne kadar onemliymis çok daha iyi anladım seni.
Meyve suyu olması güzel enerji şifa deposu bol eksi getirsin inşallahSabah 11 00
Iki dilim ekmek
Uc kup kasar
Uc catal suzme peynir
Domates
Salatalik
Sekersiz cay
Aksam 18 30
Bir kepce corba
Iki kasik pilav
Uc kasik kadar tavuk doner
Bir bardak sekersiz meyve suyu karisik ev yapimi
Su 2 litre
Senlik eksi getirecek bi menü olmuş bol eksi getirsin inşallahMenumu yazayim kizlar da sizinkileri yarin yorumlarim.damla damlatacağım birazdan
Sabah 8
2 gün kurusu 5 adet çiğ badem
Kahvaltı 9.30
Tavada 2 yumurta
2 kk süzme peynir
7 adet yeşil zeytin
Öğlen 13.30
1 tabak soğanlı salçalı patates
1 bardak ayran
2 lokma ekmek
Ara 16.30
Sade türk kahvesi
Akşam 18.30
5 yk kıymalı kapuska
4 yk ic fasulye yemeği
Bikac parca jalapeno biber turşusu
Ara 1 avuç fındık 1 minik lokum
Su 2.5 lt
Aman canım üşütmeyin de.havalar bir tuhaf zaten.meteorolojiye bakıyorsun güneşli açık diyor,o gün yağmur yağıyor.yağmurlu dediği günler güneş açıyor.kar desen hiç yağmadı buralara,mikrop kırılmadı.Bu sene Allah sonumuzu hayretsin.Bir kuraklık var.Selam kizlar dun oglen gun vardi arkadaslarla oraya gittim donuste cok pis islandik oglumla
Aksamda odev yemek derken gec oldu ..
Bugunse gece boyu uyuyamadigim icin gec uyandim
Okula oglusu biraktik faturalar alisveris derken aksam ettik yine
Kendime bir tunik birde buluz aldim iyide oldu benim icin yarin yine davetliyim haftaya yine ve ondan sonraki hafta yine
Yarin hic gitmek istemiyorum galiba gitmiycem boyle iste yogun yogun geciyo ..
Ölçülü ama diyetlik yiyecekler değil canım.toparlanırsın inşallahMenum
Çocukları okula yolladiktan sonra tekrar uyudum
12 de
2 parca tavuk gogsu
4 kasik pilav
Salata
15
1 kase eristeli mercimekli çorba
18
2 dilim kiymali börek
1 kase kisir
Değişik ve aksami sagliksiz oldu malesef yarin cok iyi olacak inşallah
Baya hafif beslenmişsin.menün gayet iyi canımSabah 10.
2 yumurta
2 zeytin
3 kk peynir
El kadar ekmek
Ara 14
1 elma
Akşam 18
Dışarda ızgara et ile pilav yedim.
Suyu hiç hesaplamadim bugün.
Yarina Allah kerim.
Menün de yürüyüşün de gayet iyi canım.akşam yemeğini az ve sağlıklı yiyerek sütlacı haketmişsinUyanınca limonlu su
Kahvaltı 07 :20
1 haşlama yumurta
Kk peynir
3-4 zeytin
1 tatlı kaşığı tahinli pekmez
1 dilim tahilli ekmek
Yeşil çay
Ara 10:30
Elma
Öğle 14:15
4 parça Fırında tavuk fleto
2 yk erişte
3 yk yoğurtlu pancar salatası
Ara
Türk kahvesi ,fındık, küçük kase kabak çekirdeği
Muz
Akşam 18:45
1 kase brokoli çorbası
3-4 yk zeytinyağlı barbunya
Yoğurt
Yeşillik salatası
Küçük kase sütlaç
Ara
Türk kahvesi
Spor
Öğle 25 dk
Akşam 25 dk ( yağmurda yürüyüş)
Yapıldı
Bi ara öğün olaymış iyiymiş.ama menün yediklerin gayet güzel canımSabah 11 00
Iki dilim ekmek
Uc kup kasar
Uc catal suzme peynir
Domates
Salatalik
Sekersiz cay
Aksam 18 30
Bir kepce corba
Iki kasik pilav
Uc kasik kadar tavuk doner
Bir bardak sekersiz meyve suyu karisik ev yapimi
Su 2 litre
Ellerine sağlık canım benimEki Görüntüle 2111588
HAFTANIN BİRİNCİSİ M Melrin -0,7 kg
HAFTANIN İKİNCİSİtevafuk55 -0,6 kg
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜangelina35 -0,5 kg
HAFTANIN UYARILANLARI
@lastrose6 +1 kg
@emoslandd +0,6 kg
Haftaya kadar devam canım.haftaya perşembe yeni bir romatoloji doktoruna gidiyorum.sonra da göz kontrolüne giderim.şimdilik durum stabil yani@emoslandd bas8niz sağ olsun canım ne kadar izakta olunsa insan uzuluyor
tomurcukkk damlalar ne kadar kaldı canım bitse de rahatlasan insalah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?