Haydi Yine Yeniden...

Ellerine sağlık canım benim
Bu hafta herkes eksi gelsin kızlar lütfen uğraşalım hepimizin takıldığı rakamlar var kurtulalım.artik haftasonu özellikle dikkat edelim malum geziyoruz yiyoruz falan
Cumartesi gün var görümcemin arkadaşlarıyla olan bu eve ilk kez gitcem inşallah hafif yiyecekler vardır ölçüyü az tutarım çooook yürümem lazım çooook

Selam kizlarr sabahtan beri oglumla ugrasiyorum sabah bi uyandi yorgunum halsizim atesim var gibi dedi yemek yemedi baktim atesi okul icin hazirladim tam okula gidecektik koridora noydan boya kustuu allahim uzerini cikardim koridoru temizledim hadi dr dedim ..
Bogazi sismis biraz migdesinide usutmus neyse eve geldik soydum yatirdim hemen ilaci icirdim
Yatirdim tam ustumu cikaricam baktim oguruyo bu kezde salona kusmus
Allahim sabir diyip ortuleri kople aldim akittim cesmede makinaya attim ...
Simdi hic bir sey yemiyor icmiyor ve baygin yatiyo off off ..
Iki kasik corba ictik bekliyoruz kusarmiyiz diyee
Aglamak istiyorumm yaa

Offf çok üzüldüm kıyamam yavruma sana mı üzülsem paşaya mı bilmiyorum Rabbim şifa versin inşallah iş bi şekilde yapılıyor yeter ki sağlık yerinde olsun umarım yedek halılar vardır

Aaaa cok gecmis olsun canım baya kötü olmuştur yavrucak.. yemek Yemeye zorlama canım muz çubuk kraker tarzı tutacak şeyler ver olmadı.. haftasonu sen onu ayağa kaldırırsın annesi

Uyanınca limonlu su
Kahvaltı 07:20
1 haşlama yumurta
Kk peynir
3 zeytin
1 tatlı kaşığı tahinli pekmez
1 dilim tahilli ekmek
Yeşil çay

Ara 10:45
Elma

Öğle 14:15
4 yk zeytinyağlı barbunya
Yoğurt

Ara
Türk kahvesi ,fındık ,muz

Akşam 20:00
Fırında çipura
Bol salata
2 küp tahin helvası

Ara
Türk kahvesi

Spor
Öğle 25 dk
İkindi 25 dk
Akşam 40 dk yürüyüş Yapıldı

Selam canlarim
Gece regl oldum davul gibi dolastım tum gun

Menümü veriyorum
Sabah 1 yum omlet 5 zeytin
Salatalık 1 dilim ç ekmeği

Ara sade kahve 2 ceviz 1 fındık badem ve az leblebi

Ögle: 1 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt
1 kepçe bezelye yemeği

Ara dibek.kahvesi 3 hurma
Az kuruyemiş

Akşam 20.30: kuruyemiş 1 kase
Kabak cekitdegi agirlikli

Su 2 litre

Bugün yemek istemedi canım kuruyemiş de bitti çok şükür

Canım, tatl i istemiş bugün canın genel.olarak..
Fındık ve muz miktari ne kadardı canim.
Menün gayet saglikli canim afiyet olsun spor da var misss

Kabak çekirdeği iyi bi tercih çok gibi gözüksete çıkarıldığında küçük kalıyor ( abartmadan ) bunu diyetisyenden duymuştum regl olduğuna göre gelsin eksiler gelsin eksiler
Canım, tatl i istemiş bugün canın genel.olarak..
Fındık ve muz miktari ne kadardı canim.
Menün gayet saglikli canim afiyet olsun spor da var misss
Hiç tatlı istemedi kansızlık sorunu yüzünden sabah 1 tatlı kaşığı tüketiyorum akşam da balıktan sonra tahin helvasının balığın vücutta oluşturduğu zehri atar bilgisinden dolayı yedim çok acıkmıyorum zorluyorum kendimi az yiyince eksiye geçemiyorum fındık 8-10 arası muz orta büyüklükteydi dolapta sütlaç vardı ki en sevdiğim tatlılardandır yemedim kararım kesin gidecek bu kilolar

Günaydın arkadaşlarım şahane mutlu bol eksili bi gün geçirelim inşallah biz birazdan görümcemlere gideceğiz Allahim bugün bana yardım etsin ben kendimi her türlü tutarım da ordan da güne gideceğiz inşallah bayanlar kırılmaz

Sen işini biliyorsun canım sana guveniyirum
Baya yoğun bir gün seni bekliyor canım inşaallah atlatacaksin

Selam kızlar mutlu haftasonları
Dün akşama misafirim vardı giremedim menümü şimdi yazayım

sabah 8,30
2 gün kurusu

kahvaltı 9,30
Tavada 2 yumurta 2 kk süzme peynir 7 adt yeşil zeytin

öğlen 13,30
1 tabak peynirli makarna
1 bardak ayran

akşam 18,30
bol balık bol salata 2 kk kadar mısır ekmeği
3 küp tahin helvası

su 3 litre

Canım çok geçmiş olsun.ıslanınca mı üşüttü acaba.inşallah şuan daha iyidir paşa.Allah kolaylık versin sana.yanında leğen yada poşet bulundur oğlanın da ev daha fazla batmasın canım

en sağlıklılarını seçer diğerlerinden de ölçülü yersin canım.sen yakarsın her türlü

balık zaten eksi yürüyüşler hepten eksi.harika gidiyorsun canım

akşam yemek yemediğin için kuruyemişin bi zararı yok ölçülü olmuş zaten canım

Merhaba Kızlar dün nobetciydim eve geldim.acayip üsütmüsüm isinamadim bir türlü. 2 haftadır bahçede nöbet tutuyorum bu hafta çok soğuktu. Dün menumu yazamadim. Dünkü menum
Sabah 7
4 kasik gevrek
1 bardak süt.
2 incir.

Ara 10 .
1 rezene
Öğlen
5 kasik kısır. Turşu
Ve aristirmalik olmasa iyiydi ama yorgunluk uykusuzluk beni mahvetti.

Akşam 18.
1 kase çorba
Salata
4 kasik yoğurt.

Su 2 lt.

angelina35 canım oglun a geçmiş olsun. Benim ki de larenjit başlangıcı oldu dün gece sesi çok kötü oksurerek uyandı. Sabah ilaçina başladım. Kızlar sabah iyi başladı ama öğlenleri dayanamıyorum.
Şimdi kızartma 1 dilim elmali kurabiye ve elim kadar kombe yedim . üzerine peynir koydum. Napacagim ben bir türlü öğlen ogunlerini duzeltemiyorum.dunde kötüydü. Bugünde berbat oldu.

Balık demek eksi demek inşallah bol eksi görürüz
Menü Yorucu olmamış güzel sayılır bol eksi getirsin inşallah bende nöbetçiydim ve hava soğuktu
Geçmiş olsun canım aslında ölçü fazla değil ama hepsi bir arada olunca fazla gözüküyor durmaktan başka şansımız yok Hedef için hayır demeyi öğrenmeliyiz bikaç tutsan alışırsın fit anneler olacağız hayır de lütfen

Sabah 11 00
Iki dilim ekmek
Uc kup kasar
Uc catal suzme peynir
Domates
Salatalik
Sekersiz cay

Aksam 18 30
Bir kepce corba
Iki kasik pilav
Uc kasik kadar tavuk doner
Bir bardak sekersiz meyve suyu karisik ev yapimi

Su 2 litre
Maşallah menü harika.afiyet olsun.
Allah şifa versin canım.

Kararına hayran kaldım. Maşallah Allah artırsın canım. Ilhan kaynağım oldun valla.
Menü çok düzenli ve ölçülü. Çok tebrik ederim bol eksi kapıda.

Tamam canım bundan sonra saglikli beslenecegim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…