Haydi Yine Yeniden...

9
4 kasik nesfit
1 bardak rezene

10
1 bardak süt içine kahve

13
Bir tabak patates biber karışık kızartma el kadar kombe.ve biraz peynir.

19.
Brokoli haslama
Üzerine 4 kasik yoğurt
Yarım elma
1 incir

Su 2lt olur.
Yürüyüş 70 dk çarşı pazar gezmesi.yediklerimi yakmadim ama buna da şükür.

Menu vereyim
Sabah 11.00: 1.5 has yumurta
3 zeytin, 1 tane babybel peynir
Maydanoz az slaatalik
1 dilim ç ekmeği

Ara 1 hurma ve türk.kahvesi
Sade soda

Akşam 19.00: 1 kase mercimek çorbası
3 parca haslanmis kaburga eti
Biraz turşu

Ara olarak yine kahve içerim
Su 2 litre ve bitki çayları

Yürüyüş çok güzel su da süper kızartma tabağı inşallah küçüktür ana saati erken yanmıştır diye düşünüyorum bol eksi getirsin inşallah
Hafta sonuna rağmen Çok sade güzel eksi getirecek bi menü olmuş bol eksi getirsin inşallah

Uyanınca limonlu su
Kahvaltı 09:55
1 haşlama yumurta
2 çatal patates kızartması
Kk peynir
Yarım tatlı kaşığı tahinli pekmez
Simitin ucundan bi lokma ( eşim ısrar etti)

Öğle 14:30 misafirlikte
1 dilim börek
4 zeytinyağlı sarma
Küçük kek
1 dilim tiramisu
Türk kahvesi
Salep ( görümcemle gezerken aldık)

Akşam
4 yk nohut yemeği
Salata
Yoğurt

Ara
Türk kahvesi
Yarım dilim kadayıflı muhallebi

Bugün maalesef spor yok

Günaydın kızlar kahvaltı yapıyorum. Birazdan bebeği doyuracagim. Pazar yoğun bir gün. Yoğurt mayalanacak dolaplar düzenlenecek. Allah herkese yardım etsin.

Akşam hafif olmuş afiyet olsun Güzel menü.

Bugün öğlen benimkinden az ölçülü olmuş. Sabah 2 çatal patates ile güzel. Begendim menüyü şifa olsun bol eksi getirsin inşallah.

Öğlen akşam ile dengelenmiş canım afiyet olsun
Bugün bol su ve bitki çayı içerek telafi edebileceginbbir menü canım afiyet olsun

Günaydın arkadaşlarım hayırlı sabahlar hala görümcemlerdeyiz akşam kendi evime geçicem bol ütü beni bekliyor irademle savaş halindeyim sürekli hayır diyorum tartı bunu doğrulamasa da devam ediyorum .sebebi bilibmeyen artı bi türlü eksiye geçmiyor kızgınım mutsuzum

Gunaydin canim. Canım birngunluk detoks suyu cok isisne yarar ama...umutsuzluga ve kızgınlığa kapılma canım üstesinden geliriz

Gunaydin canim. Canım birngunluk detoks suyu cok isisne yarar ama...umutsuzluga ve kızgınlığa kapılma canım üstesinden geliriz
Nasıl bi su olmalı sıkıldım 2 haftadır hergün yürüyorum yediğine içtiğime dikkat ediyorum azcık eksiye geçip hop tekrar artı oluyorum napsam bilmem gramla olsa razıyım yeter ki eksi olsun

Nasıl bi su olmalı sıkıldım 2 haftadır hergün yürüyorum yediğine içtiğime dikkat ediyorum azcık eksiye geçip hop tekrar artı oluyorum napsam bilmem gramla olsa razıyım yeter ki eksi olsun
Canım melrinim dün yediklerin artı yapar ödem.olsa bile..
Hemen detoks suyu tarifi muhakkak yap
1 küçük salatalık iri iri dogaaranacak
1 limon suyuyla beraber
1 yesil elma doğranarak
1 tutam maydanoz
1 kök zencefil
Bunlar iki litre suya eklenecek 3 saat veya geceden bekleyecek ertesi gün içilecek.

Eve geçince yaparım inşallah işe yarar
dün değil tartı sonrası hep artı gördüm o yüzden anlamıyorum tarif için teşekkür ederim canim arkadaşım
Bu arada 1. Sınıf velileri ısrarıyla tekrar aynı sınıfa döndüm yeniden zümreyiz

Aaa tabi buldular senin gibi bir öğretmeni bırakırlar mi canim.. hayırlı olsun insallah

Yok canım çok iyi gidiyorsun spor yaptigin için vücut kas yapıyordur. Limonlu su. Yeşilçay işine yarayabilir. Bende yapacağım inşallah. Tarcinli limonlu su.

kızlar yeni bir şey deniyorum yeni keşifler yaptım (tabi ki bilinç altıyla ilgili) bana bir kaç hafta müsaade edin menü yada kiloyla ilgili yazmıycam sadece muhabbetine yazıcam bu yöntem yüzde yüz başarılı bakalım ben ne kadar başarılı olucam :) eğer ki başarırsam (cidden inanıyorum olacak)bundan sonra hiç birinizin diyetle işi olmayacak ,yok diyet yok kürler v.s. ler tarihe gömülecek uyum ve huzur sizinle olsun

Yok canım çok iyi gidiyorsun spor yaptigin için vücut kas yapıyordur. Limonlu su. Yeşilçay işine yarayabilir. Bende yapacağım inşallah. Tarcinli limonlu su.
Inşallah öyledir kas oluyordur yapalım arkadaşım
Hemen paylaşsana beraber uygulayalım süreci beraber kısalım

Uyanınca limonlu su
Kahvaltı 11:30
1 haşlama yumurta
1.5 pişi( yarım kızımdan kalma)
2 kk peynir
Domates
1 tatlı kaşığı tahinli pekmez

Ara
Türk kahvesi ,2 çatal kadayıflı muhallebi

Akşam 18:30
2 tereyağında yumurta
Yoğurt
Salata

Ara
Türk kahvesi, bitki çayları

Bugünlük benden bu kadar ufaklığın ödevlerini yaptırıyorum ütü yapcam fırsat bulursam biraz spor yaparım

Menü güzel canım pazar gününü atlattin çok şükür. Kolay gelsin odevlerde.

Benim menum
8
4 kasik nesfit
2 incir
Çay

10
1bardak süt ile kahve karışımı

13
Brokoli haslama
4 kasik yoğurt
15
Elim kadar ızgara et
1 biber turşusu

1 küçük dilim kek
1 fincan kahve

18.30
Brokoli haslama 4 kasik yoğurt
3 incir

Yeşilçay rezene içeceğim.
Su 2lt
Spor ev işleri rutin.

İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım. Allah kolaylık versin.

Kusursuz bir menü olmuş bol eksi getirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…