- 4 Mart 2014
- 2.389
- 5.601
- 108
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #52.661
Yürüyüş çok güzel su da süper kızartma tabağı inşallah küçüktür ana saati erken yanmıştır diye düşünüyorum bol eksi getirsin inşallah9
4 kasik nesfit
1 bardak rezene
10
1 bardak süt içine kahve
13
Bir tabak patates biber karışık kızartma el kadar kombe.ve biraz peynir.
19.
Brokoli haslama
Üzerine 4 kasik yoğurt
Yarım elma
1 incir
Su 2lt olur.
Yürüyüş 70 dk çarşı pazar gezmesi.yediklerimi yakmadim ama buna da şükür.
Hafta sonuna rağmen Çok sade güzel eksi getirecek bi menü olmuş bol eksi getirsin inşallahMenu vereyim
Sabah 11.00: 1.5 has yumurta
3 zeytin, 1 tane babybel peynir
Maydanoz az slaatalik
1 dilim ç ekmeği
Ara 1 hurma ve türk.kahvesi
Sade soda
Akşam 19.00: 1 kase mercimek çorbası
3 parca haslanmis kaburga eti
Biraz turşu
Ara olarak yine kahve içerim
Su 2 litre ve bitki çayları
Akşam hafif olmuş afiyet olsun Güzel menü.Menu vereyim
Sabah 11.00: 1.5 has yumurta
3 zeytin, 1 tane babybel peynir
Maydanoz az slaatalik
1 dilim ç ekmeği
Ara 1 hurma ve türk.kahvesi
Sade soda
Akşam 19.00: 1 kase mercimek çorbası
3 parca haslanmis kaburga eti
Biraz turşu
Ara olarak yine kahve içerim
Su 2 litre ve bitki çayları
Bugün öğlen benimkinden az ölçülü olmuş. Sabah 2 çatal patates ile güzel. Begendim menüyü şifa olsun bol eksi getirsin inşallah.Uyanınca limonlu su
Kahvaltı 09:55
1 haşlama yumurta
2 çatal patates kızartması
Kk peynir
Yarım tatlı kaşığı tahinli pekmez
Simitin ucundan bi lokma ( eşim ısrar etti)
Öğle 14:30 misafirlikte
1 dilim börek
4 zeytinyağlı sarma
Küçük kek
1 dilim tiramisu
Türk kahvesi
Salep ( görümcemle gezerken aldık)
Akşam
4 yk nohut yemeği
Salata
Yoğurt
Ara
Türk kahvesi
Yarım dilim kadayıflı muhallebi
Bugün maalesef spor yok
Öğlen akşam ile dengelenmiş canım afiyet olsun9
4 kasik nesfit
1 bardak rezene
10
1 bardak süt içine kahve
13
Bir tabak patates biber karışık kızartma el kadar kombe.ve biraz peynir.
19.
Brokoli haslama
Üzerine 4 kasik yoğurt
Yarım elma
1 incir
Su 2lt olur.
Yürüyüş 70 dk çarşı pazar gezmesi.yediklerimi yakmadim ama buna da şükür.
Bugün bol su ve bitki çayı içerek telafi edebileceginbbir menü canım afiyet olsunUyanınca limonlu su
Kahvaltı 09:55
1 haşlama yumurta
2 çatal patates kızartması
Kk peynir
Yarım tatlı kaşığı tahinli pekmez
Simitin ucundan bi lokma ( eşim ısrar etti)
Öğle 14:30 misafirlikte
1 dilim börek
4 zeytinyağlı sarma
Küçük kek
1 dilim tiramisu
Türk kahvesi
Salep ( görümcemle gezerken aldık)
Akşam
4 yk nohut yemeği
Salata
Yoğurt
Ara
Türk kahvesi
Yarım dilim kadayıflı muhallebi
Bugün maalesef spor yok
Gunaydin canim. Canım birngunluk detoks suyu cok isisne yarar ama...umutsuzluga ve kızgınlığa kapılma canım üstesinden gelirizGünaydın arkadaşlarım hayırlı sabahlar hala görümcemlerdeyiz akşam kendi evime geçicem bol ütü beni bekliyor irademle savaş halindeyim sürekli hayır diyorum tartı bunu doğrulamasa da devam ediyorum .sebebi bilibmeyen artı bi türlü eksiye geçmiyorkızgınım mutsuzum
Nasıl bi su olmalı sıkıldım 2 haftadır hergün yürüyorum yediğine içtiğime dikkat ediyorum azcık eksiye geçip hop tekrar artı oluyorum napsam bilmem gramla olsa razıyım yeter ki eksi olsunGunaydin canim. Canım birngunluk detoks suyu cok isisne yarar ama...umutsuzluga ve kızgınlığa kapılma canım üstesinden geliriz
Canım melrinim dün yediklerin artı yapar ödem.olsa bile..Nasıl bi su olmalı sıkıldım 2 haftadır hergün yürüyorum yediğine içtiğime dikkat ediyorum azcık eksiye geçip hop tekrar artı oluyorum napsam bilmem gramla olsa razıyım yeter ki eksi olsun
Eve geçince yaparım inşallah işe yararCanım melrinim dün yediklerin artı yapar ödem.olsa bile..
Hemen detoks suyu tarifi muhakkak yap
1 küçük salatalık iri iri dogaaranacak
1 limon suyuyla beraber
1 yesil elma doğranarak
1 tutam maydanoz
1 kök zencefil
Bunlar iki litre suya eklenecek 3 saat veya geceden bekleyecek ertesi gün içilecek.
Aaa tabi buldular senin gibi bir öğretmeni bırakırlar mi canim.. hayırlı olsun insallahEve geçince yaparım inşallah işe yarar
dün değil tartı sonrası hep artı gördüm o yüzden anlamıyorum tarif için teşekkür ederim canim arkadaşım
Bu arada 1. Sınıf velileri ısrarıyla tekrar aynı sınıfa döndüm yeniden zümreyiz
Biliyolar çok uğraşıyorum Inşallah arkadaşım hayırlı olur hem öğrencilerim hem benim içinAaa tabi buldular senin gibi bir öğretmeni bırakırlar mi canim.. hayırlı olsun insallah
Yok canım çok iyi gidiyorsun spor yaptigin için vücut kas yapıyordur. Limonlu su. Yeşilçay işine yarayabilir. Bende yapacağım inşallah. Tarcinli limonlu su.Günaydın arkadaşlarım hayırlı sabahlar hala görümcemlerdeyiz akşam kendi evime geçicem bol ütü beni bekliyor irademle savaş halindeyim sürekli hayır diyorum tartı bunu doğrulamasa da devam ediyorum .sebebi bilibmeyen artı bi türlü eksiye geçmiyorkızgınım mutsuzum
Inşallah öyledir kas oluyordur yapalım arkadaşımYok canım çok iyi gidiyorsun spor yaptigin için vücut kas yapıyordur. Limonlu su. Yeşilçay işine yarayabilir. Bende yapacağım inşallah. Tarcinli limonlu su.
Hemen paylaşsana beraber uygulayalım süreci beraber kısalımkızlar yeni bir şey deniyorum yeni keşifler yaptım (tabi ki bilinç altıyla ilgili) bana bir kaç hafta müsaade edin menü yada kiloyla ilgili yazmıycam sadece muhabbetine yazıcam bu yöntem yüzde yüz başarılı bakalım ben ne kadar başarılı olucam :) eğer ki başarırsam (cidden inanıyorum olacak)bundan sonra hiç birinizin diyetle işi olmayacak ,yok diyet yok kürler v.s. ler tarihe gömülecekuyum ve huzur sizinle olsun
Menü güzel canım pazar gününü atlattin çok şükür. Kolay gelsin odevlerde.Uyanınca limonlu su
Kahvaltı 11:30
1 haşlama yumurta
1.5 pişi( yarım kızımdan kalma)
2 kk peynir
Domates
1 tatlı kaşığı tahinli pekmez
Ara
Türk kahvesi ,2 çatal kadayıflı muhallebi
Akşam 18:30
2 tereyağında yumurta
Yoğurt
Salata
Ara
Türk kahvesi, bitki çayları
Bugünlük benden bu kadar ufaklığın ödevlerini yaptırıyorum ütü yapcam fırsat bulursam biraz spor yaparım
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım. Allah kolaylık versin.kızlar yeni bir şey deniyorum yeni keşifler yaptım (tabi ki bilinç altıyla ilgili) bana bir kaç hafta müsaade edin menü yada kiloyla ilgili yazmıycam sadece muhabbetine yazıcam bu yöntem yüzde yüz başarılı bakalım ben ne kadar başarılı olucam :) eğer ki başarırsam (cidden inanıyorum olacak)bundan sonra hiç birinizin diyetle işi olmayacak ,yok diyet yok kürler v.s. ler tarihe gömülecekuyum ve huzur sizinle olsun
Kusursuz bir menü olmuş bol eksi getirsin inşallahMenü güzel canım pazar gününü atlattin çok şükür. Kolay gelsin odevlerde.
Benim menum
8
4 kasik nesfit
2 incir
Çay
10
1bardak süt ile kahve karışımı
13
Brokoli haslama
4 kasik yoğurt
15
Elim kadar ızgara et
1 biber turşusu
1 küçük dilim kek
1 fincan kahve
18.30
Brokoli haslama 4 kasik yoğurt
3 incir
Yeşilçay rezene içeceğim.
Su 2lt
Spor ev işleri rutin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?