- 4 Mart 2014
- 2.389
- 5.601
- 108
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #52.681
İnşallah canim hepimize . daha kızımı uyutuyorum kızlar. Sabah kahvaltıya hazırlık yapacağım çocuklara eşime. Mutfak toparlanacak. Uykum var ama uyuyacak zaman yok desem yeri. Bugün hava çok soğuktu. Yarın çocukları iyi giydireyim sabah usumesinler. İnşallah oğlanın hastaligi okulda iyice artmaz. @angelina35 canım oglun nasıl oldu.?? Allah şifa versin.Kusursuz bir menü olmuş bol eksi getirsin inşallah
Bende ufaklık uyusun diye bekliyorum benimle uyuma huyunu bırakmıyo kocaman oldu şimdi kenarında oturdum inşallah çabucak uyur iki hatta bazen büyük kızımda beni uyut diyo 3 yatak arası mekik dokuyorum çoğunlukla ufaklığın yanında uyuya kalıyorum bu gezmeler yoruyo artık iş desen hiç bitmez Allah sağlık versin herşey güzel olacaktırİnşallah canim hepimize . daha kızımı uyutuyorum kızlar. Sabah kahvaltıya hazırlık yapacağım çocuklara eşime. Mutfak toparlanacak. Uykum var ama uyuyacak zaman yok desem yeri. Bugün hava çok soğuktu. Yarın çocukları iyi giydireyim sabah usumesinler. İnşallah oğlanın hastaligi okulda iyice artmaz. @angelina35 canım oglun nasıl oldu.?? Allah şifa versin.
Bu uyutma işi çok yorucu geliyor bana. Bugün sabah olmuş ben hiç uyumamis gibi uyandım.çok zor. Çocuklar okula gitti bebek evde.Bende ufaklık uyusun diye bekliyorum benimle uyuma huyunu bırakmıyo kocaman oldu şimdi kenarında oturdum inşallah çabucak uyur iki hatta bazen büyük kızımda beni uyut diyo 3 yatak arası mekik dokuyorum çoğunlukla ufaklığın yanında uyuya kalıyorum bu gezmeler yoruyo artık iş desen hiç bitmez Allah sağlık versin herşey güzel olacaktır
Bu arada 50 mekik çekebildim
Aynen dediğin gibi gece 3 gibi bizimki gene yanımıza geldi sen iyi dayanıyosun 3 çocukla Allah yardımcın olsun inşallahBu uyutma işi çok yorucu geliyor bana. Bugün sabah olmuş ben hiç uyumamis gibi uyandım.çok zor. Çocuklar okula gitti bebek evde.
Mekik harika olmuş bu arada.
Bu konuda doğru düşünüyorsun. Erken kalkmak kendine zaman ayırmak demek. Güzelce kahvAltı yapar yuruyusunu yapar evi toparlar okula gidersin. Umarım kan sonuclarin güzel çıkar. Benimde kan vermem lazım ama gidesim yok. Troid ilaçları yetiyor mu fazla mi geliyor bakmam lazım. Olur giderim inşallah.birazdan öğle ogunu yiyecegim. Umarım bebek uyanmaz da ne yedigimi anlarım.bugün kızın okulu ile konuşmaya gittim. Seneye 1. Sınıf olacak Ama kayıtlar dolmuş diyorlar . bizim vermek istediğimiz sinif öğretmeni için .müdür yardımcısı öyle bir şey yok hocam desede veliler öyle demiyor. Benden daha iyi biliyorlar bütün öğretmenleri. Kızımın hakkında hayırlısı diyorum. Allah herkese yardım etsin. Çocuk işi çok zor. Seneye de ablasindan sonra da oglum baslayacak. İki yıl 1. Sınıf dersleri ile pisecegiz bakalım. Umarım severler okulu . tek arzum severek mutlu gitmeleri. İnşallah öyle olurlar.Günaydın canlar artık erken uyanma olayına kendimi alıştırıcam okul öğle ama ben uyuma özelliğimi bırakmam lazım eşimle kalkıp Kahvaltı ardından yürüyüş yapcam bugün kan testi için gitcem aç olmam lazımmış geldikten sonra Kahvaltı yaparım oh bol yürüyüş iyi olacak
Canım inşallah tez zamanda olur rahatlarsin. Kadinlar için hayat zor valla ben öyle görüyorum.Selam kızlar mutlu haftalar...
Reglim 4 gün gecikti.hafta sonu cozutmalarımla beraber bu sabah 75 i gördüm yine.nerdeyse doktora kortizona başla diyeceğim o derece yani.o zaman şeker tuz ekmek mecburen keseceğim.zorunlu...
ekim2009 kuzum şu tarifin her ne ise çok ihtiyacım var.ne olur bi el atıver şu bacına
Geçmiş olsun Canım baya yoğun geçmiş gunlerin. İşin hepsi sana kalmış. Kendine beslenmene dikkat et bir sen klamissin evde sağlam. Umarım işlerini kolayca halledersin.Selam kizlar sizlere hastanede beklerken yaziyorum ..
Kac gundur cok yogundum malum cuma oglusum hastalandi aksamina esim geldi hasta ..
Ikisindede yuksek ates ates dusunce terleme migde bulantisibir yatak odasi bir cocuk odasi arasinda mekik dokudum ..
Sabaha kadar butun ic camasirlari gecelikler hepsi bitti terlerinden.. dun butun gun camasirla ugrastim aksama esim yine ateslendi 39 derece
Zorla dusa goturdum koca adam yuruyemiyo titriyo
Gece yine uykusuz gecti benim iki oda arasinda ..
Az oncede dis dr geldik yer tutucu icin olcu aldirmaya geldik zanlimca uc dort gun sonra yine gelirizz off offf
Carsamba bassagligina gidecem persembe mevlude yogunlugum diz boyu kizlar ....
Canım bahar geldi yaz geliyor derken yine istediğimiz kiloları kaçıracaz kendi adımaSelam kızlar mutlu haftalar...
Reglim 4 gün gecikti.hafta sonu cozutmalarımla beraber bu sabah 75 i gördüm yine.nerdeyse doktora kortizona başla diyeceğim o derece yani.o zaman şeker tuz ekmek mecburen keseceğim.zorunlu...
ekim2009 kuzum şu tarifin her ne ise çok ihtiyacım var.ne olur bi el atıver şu bacına
Olunca da üst üste olmuş canım çok.gecmis olsun.. Allah kolaylık versin..Selam kizlar sizlere hastanede beklerken yaziyorum ..
Kac gundur cok yogundum malum cuma oglusum hastalandi aksamina esim geldi hasta ..
Ikisindede yuksek ates ates dusunce terleme migde bulantisibir yatak odasi bir cocuk odasi arasinda mekik dokudum ..
Sabaha kadar butun ic camasirlari gecelikler hepsi bitti terlerinden.. dun butun gun camasirla ugrastim aksama esim yine ateslendi 39 derece
Az oncede dis dr geldik yer tutucu icin olcu aldirmaya geldik zanlimca uc dort gun sonra yine gelirizz off offf
Resim boyutu ile alakalı canım ben öyle biliyirum boyutunu küçültüp tekrar deneyebilirsin.Kizlar mwehaba hepnize basarlar dilerim kizlar bir sey sorcamda sizlere benimd eburda konum var hep girer resim atardim yediklerimi hep resimle anlatrdim kizlara son 1 aydir ugramadim simdi bu sabah dedim bir kahvaltimi yukleyeyim amma yukleyemedim acebe sorun benim telfondami ya artik şurda resim yuklemek olmuyormu bunu bileniniz varsa yazarsizda önceden sagolun
Hepimizin bi sihirli ele ihtiyacımız var ama tek yapacağımız o büyük kiloları verdiğimiz kararlılığa dönmekten geçiyor tartı beni hiç hiç mutlu etmiyor ama kazanan ben olacağımSelam kızlar mutlu haftalar...
Severler endişelenme 1. Sınıf zor gibi gözüksede kolaydır senin gibi büyük bi destekleri var hiç sıkma çocukları acele ettirme bi anda okuyup yazacaklar rahat olursan onlarında işi kolaylaşacaktırBu konuda doğru düşünüyorsun. Erken kalkmak kendine zaman ayırmak demek. Güzelce kahvAltı yapar yuruyusunu yapar evi toparlar okula gidersin. Umarım kan sonuclarin güzel çıkar. Benimde kan vermem lazım ama gidesim yok. Troid ilaçları yetiyor mu fazla mi geliyor bakmam lazım. Olur giderim inşallah.birazdan öğle ogunu yiyecegim. Umarım bebek uyanmaz da ne yedigimi anlarım.bugün kızın okulu ile konuşmaya gittim. Seneye 1. Sınıf olacak Ama kayıtlar dolmuş diyorlar . bizim vermek istediğimiz sinif öğretmeni için .müdür yardımcısı öyle bir şey yok hocam desede veliler öyle demiyor. Benden daha iyi biliyorlar bütün öğretmenleri. Kızımın hakkında hayırlısı diyorum. Allah herkese yardım etsin. Çocuk işi çok zor. Seneye de ablasindan sonra da oglum baslayacak. İki yıl 1. Sınıf dersleri ile pisecegiz bakalım. Umarım severler okulu . tek arzum severek mutlu gitmeleri. İnşallah öyle olurlar.
Canım benim sen kendine çok dikkat et işin zor Rabbim yardımcın olsun tez zamanda şifa versin mikroplar çok karda yağmadı herkes hasta bitki çaylarına ağırlık ver portakal bol bol su içirmeyi ihmal etmeSelam kizlar sizlere hastanede beklerken yaziyorum ..
Haklısın canım. Allah çocuklarımızın gününü görmeyi nasip etsin.Hepimizin bi sihirli ele ihtiyacımız var ama tek yapacağımız o büyük kiloları verdiğimiz kararlılığa dönmekten geçiyor tartı beni hiç hiç mutlu etmiyor ama kazanan ben olacağım
Severler endişelenme 1. Sınıf zor gibi gözüksede kolaydır senin gibi büyük bi destekleri var hiç sıkma çocukları acele ettirme bi anda okuyup yazacaklar rahat olursan onlarında işi kolaylaşacaktır
Canım benim sen kendine çok dikkat et işin zor Rabbim yardımcın olsun tez zamanda şifa versin mikroplar çok karda yağmadı herkes hasta bitki çaylarına ağırlık ver portakal bol bol su içirmeyi ihmal etme
Bugun süper bir gün olmuş akşam çok hafif olmuş sporlar harika. Maşallah sana.Uyanınca limonlu su
Kahvaltı 11:20
2 haşlama yumurta
Kk peynir
3 zeytin
1 dilim tahilli ekmek
1 çay kaşığı bal
Ara 16:45
Muz,süt, 5-6 fıstık
Akşam 18:30
1 kase çorba
Haşlama tavuk göğsü
Bol salata
3 yk yoğurt
Ara
Türk kahvesi
2.5 lt detoks suyu
Spor
40 dk yürüyüş Yapıldı
50 mekik çekilecek
Çok güZel bir gün geçirmişsin bol eksi getirsin inşallahSabah 8.40
4. Kasik nesfit
1 bardak süt
5 küçük kuru kayısı
Rezene
11.00
Sade soda
Öğlen 13.00
1 kase mercimek çorba
1 büyük kase salata
4 kasik yoğurt
Aksam
18.00
Brokoli haslama
4 kasik yoğurt
2 kasik yesil fasulye
1 elma
Yeşilçay rezene
Su 2lt olacak.
Spor 1 saat yürüyüş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?