Haydi Yine Yeniden...

Menü vereyim
Sabah ılık limonlu su

Kahvaltı 8.15: 2 haşlanmış yumurta
Biraz maydanoz 1 tatl i k zeytinyağı

Ara saade kahve iki ceviz ve 1kaşık.kuru üzüm

Ogle: 1 kepçe çorba
1 kaşık.has tavuk 2 kaşık turşu

Ara türk kahvesi 1 dilim bitter

Akşam 20.00: karışık ızgara porsiyon
( yarim adana, 6 ciğer, yarim sis tavuk)
Salata ve az ezme

Su 2 litre
Spor 1 saat yürüyüş

Selam kızlar dün giremedim.misafirler vardı geç kalktılar.menümü yazayım hemen

Sabah 8,30
5 çilek 1 muz 1 kk beyaz peynir

öğlen 13,30
1 porsiyon ızgara köfte
el kadar tırnak pide
1 bardak ayran ve salata

akşam 18,30
1 tabak kıymalı soğan yahnisi gibi bir şey ilk defa yedim
1 kase yoğurt
2 adet kuru köfte

su 2,5 lt
ve adet sökülsün diye 1 kupa adaçayı

sporun menün hepsi yerli yerinde canım.eksilerin bol olsun

çok ölçülü yemişsin ve sağlıklı beslenmişsin canım.afiyet olsun

çok sağlıklı bir menün var canım.yürüyüş de eklenmiş.maşallah sana

Gunaydin kizlarr
Malesef bende hasta oldum bogazim cok fena dizlerim tutmuyo esim halen hasta ve atesi dusmuyo tekrar gidelim dr diyorum oda yok
Dun olcude aldiramadik bizim dr yokmus( neden haber verilmedi onuda bilmiyorum ) diger cocuk dis dr ben yapamam diger dr uzmanligi dedi of off onca yol gittik elimiz bos yarin erkenden gidicez tekrar .. Allahim 2017 hastalikla gecti 2018 de ondan galiba ayni gececek mesajlar birikmis firsat bulunca okuycam ...
Birazdan oglusu okula birakicam ozel bir okulun sinavi varmis buyuk oglum girecem dedi onu kayit ettirip eve gelecem evde bi dunya is ve ben cokkk hastayimm cokkk ...........

Canım çok çok geçmiş olsun.eve hastalık girdiği zaman herkesi dolaşıyor.Allah yardımcınız olsun.Diş için de geç olsun güç olmasın.kendi doktoru ölçü alsın tabi

Inşallah öyledir kas oluyordur yapalım arkadaşım

Hemen paylaşsana beraber uygulayalım süreci beraber kısalım
şu an kendimi eğitiyorum uygulamaya yeni yeni başlıyorum melrinim işin özeti bilinç altının zaman mekan kavramı yoktur doğru komutlarla bilinç altını inandırabilirsen uzun uzadıya beklemeden istediğin sağlığa bedene yada zenginliğe v.s. ne istersen ona hızlıca kavuşabilirsin çünkü zihin altının zaman kavramı yok ki bekleyelim :)

tamam bacım hemen el atıyorum ilk iş geçmişinden şimdiye kadar kime neye kırgınlığın kızgınlığın nefretin varsa hepsini kalpten affetmen gerekiyor , sonrada kendini (yaptığın hatalardan yada yapamadıklarından dolayı) affetmelisin iç huzurun oluşmalı
sonra da sadece gün de 3-4 kere biri sabah uyanınca biri de mutlaka uyku öncesi olması şartıyla olumlama yapacaksın asla hastalığını ilaçları düşünme, sadece sağlıklı huzurlu ve mutlu olduğunu söyle , sınırsız bilgelik ve güce sahip bilinç altın devreye girecek ve bedenin kendi kendini iyileştirecek

hep suya niyet yüklemekten bahsediyordum ya işi tam kapsamlı yapmak lazım artık yediklerime de niyet yüklemeye başladım yediğim içtiğim her şey bedenimi daha sağlıklı güçlü yapıyor fazlalık olan yağları yakan savaşçılara dönüşüyor bedenim hızla hafifliyor diyorum:)

Inşallah hedefine ulaşırsın çok mantıklı geldi sanırım bizde artılar o yüzden gitmiyor

Afiyet olsun adacaynda ise yarar inşallah.
Ben de olumlama yapıyorum ama günlük oluyor. Affediyorum ama bir iki ay sonra aklıma geliyor kiziyorum.nolacaksa böyle. Böylelikle su affetme işini asamiyorum affetmek istiyorum ama bazen duygularım ağır basıyor. Size de oluyor mu??

Uyanınca limonlu su
Kahvaltı 07:45
1 haşlama yumurta
Kk peynir
4-5 zeytin
1 dilim tahilli ekmek
Domates salatalık
Yeşil çay

Ara 10:30
Yarım krep üzerine az bal

Öğle 12:15
3 yk fırında tavuklu bezelye
Yoğurt
Yarım krep

Ara 16:45
Elma
1 tane zeytinyağlı yaprak sarma

Akşam 18:45
1 kase çorba
Haşlama tavuk göğsü (avuç kadar)
Salata

Ara
Türk kahvesi

Spor
50 dk yürüyüş
20 dk eliptik bisiklet
10 dk karın egzersizi yapıldı

Günün menüsü
Sabah 9
4 kasik nesfit
3 incir

12.30 Öğlen
1 kase salata
1 kase yoğurt çorbası
4 kasik yoğurt

16.30 1 incir
Akşam 18.00
1 kase çorba
1 kase salata
1 elma
1 Rezene
1 yeşilçay

Su 2 lt.
Yuryus 1 saat.
Hala yedigim fazlaliklar atmış değilim. Nolacak benim bu halim.

En çok o krep canım çekti cocukla ra da yaptım yemedim. Afiyet olsun sana canım. Çok güzel menü. Spor eritmistir hepsini

İnsanız arkadaşım normal bu hislerin sen hala umutlusun ben artık kırılmıyorum olaylar oluyor belki ilk saat üzülüyorum sonra hiç takmıyorum değer verdikçe olaylar büyüyor olan bana oluyor önem vermemeyi öğrendim kısacası herkese hakettiği kadar davranıyorum

Çok güZel menü ölçü süper durumda fazla yememişsin rahat ol gevşe biraz
En çok o krep canım çekti cocukla ra da yaptım yemedim. Afiyet olsun sana canım. Çok güzel menü. Spor eritmistir hepsini
Küçük parçaydı unu olabildiğince az koydum benim için krep yenilebilir yumurta süt az un o yüzden içim rahat

Suraya bi menumu yazayim da en acelesinden unutmayim
Sabah 11 00
Iki dilim ekmek
Biraz tel peynir
Domates salatalik
Birer cay kasigi tereyag bal

Aksam 18 30
Bir kepce domates corbasi
Uc kasik kurutulmus fasulye uzerine sarimsakli yogurt
Su 1.5 anca oldu yiyemiyorum yutamiyorum ayakta zor duruyorum

Offf çok üzüldüm kıyamam yavruma sana mı üzülsem paşaya mı bilmiyorum Rabbim şifa versin inşallah iş bi şekilde yapılıyor yeter ki sağlık yerinde olsun umarım yedek halılar vardır
Saol canim oglani iyi ettik abisi babasi ve bugunde ben hasta oldum cok sukur haliya degil islak zemine kustu ...

Aaaa cok gecmis olsun canım baya kötü olmuştur yavrucak.. yemek Yemeye zorlama canım muz çubuk kraker tarzı tutacak şeyler ver olmadı.. haftasonu sen onu ayağa kaldırırsın annesi
Saol canim zaten ogun bisey yemedi herseyi reddetti artik daha iyi .. ama biz kotu olduk bu kezde ..

Canım çok geçmiş olsun.ıslanınca mı üşüttü acaba.inşallah şuan daha iyidir paşa.Allah kolaylık versin sana.yanında leğen yada poşet bulundur oğlanın da ev daha fazla batmasın canım
Valla canim bogaz enfeksiyonu olmus birde corapsiz gezmeye bayiliyo ondan usutmustur migdeyi .. amann batirdi zaten heryeri sipa ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…