- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #52.721
Cok tesekkur ederim canim .. sizede gecmis olsun canim ..angelina35 canım oglun a geçmiş olsun. Benim ki de larenjit başlangıcı oldu dün gece sesi çok kötü oksurerek uyandı. Sabah ilaçina başladım. Kızlar sabah iyi başladı ama öğlenleri dayanamıyorum.
Şimdi kızartma 1 dilim elmali kurabiye ve elim kadar kombe yedim . üzerine peynir koydum. Napacagim ben bir türlü öğlen ogunlerini duzeltemiyorum.dunde kötüydü. Bugünde berbat oldu.
Çok haklısın. unutmadan da yaşanmıyor zaten.İnsanız arkadaşım normal bu hislerin sen hala umutlusun ben artık kırılmıyorum olaylar oluyor belki ilk saat üzülüyorum sonra hiç takmıyorum değer verdikçe olaylar büyüyor olan bana oluyor önem vermemeyi öğrendim kısacası herkese hakettiği kadar davranıyorum
Bizim çocuklar ballı yedikleri için bende bali yumurtaya bayıldığı m için tehlikeli yaklaşmak. Hele bu aralar hiç doymuyorum. Sonumu Allah hayır etsin.Çok güZel menü ölçü süper durumda fazla yememişsin rahat ol gevşe biraz
Küçük parçaydı unu olabildiğince az koydum benim için krep yenilebilir yumurta süt az un o yüzden içim rahat
Vitamin desteği alsan bel ki iyi gelir Allah şifa versin. Sirkeli su boğaza iyi gelebilir. Bende portakal suyu da iyi oluyor.Suraya bi menumu yazayim da en acelesinden unutmayim
Sabah 11 00
Iki dilim ekmek
Biraz tel peynir
Domates salatalik
Birer cay kasigi tereyag bal
Aksam 18 30
Bir kepce domates corbasi
Uc kasik kurutulmus fasulye uzerine sarimsakli yogurt
Su 1.5 anca oldu yiyemiyorum yutamiyorum ayakta zor duruyorum
İnşallah canim hepimize . daha kızımı uyutuyorum kızlar. Sabah kahvaltıya hazırlık yapacağım çocuklara eşime. Mutfak toparlanacak. Uykum var ama uyuyacak zaman yok desem yeri. Bugün hava çok soğuktu. Yarın çocukları iyi giydireyim sabah usumesinler. İnşallah oğlanın hastaligi okulda iyice artmaz. @angelina35 canım oglun nasıl oldu.?? Allah şifa versin.[/QUOTE
Oglusum iyi teyzesi cok sukur ama babamiz abimiz ve ben pert oldukallah herkese sifa versin insallah ...
Ahh ahh bende hastalandim kuzum tum evi esir almis durumda hastalik ...Geçmiş olsun Canım baya yoğun geçmiş gunlerin. İşin hepsi sana kalmış. Kendine beslenmene dikkat et bir sen klamissin evde sağlam. Umarım işlerini kolayca halledersin.
Aynen canim yaa sagolsun hepimizi teker teker ziyaret etti hastalik ..Canım çok çok geçmiş olsun.eve hastalık girdiği zaman herkesi dolaşıyor.Allah yardımcınız olsun.Diş için de geç olsun güç olmasın.kendi doktoru ölçü alsın tabi
Cok insani bir durum canim senin dedigin tabiki affetmek zor bi is .. ben artik kimseyi dusunmuyorum amann diyip geciyorum ..affetmeyipte ne yapicaz canim insana yukten baska bisey degil ... bosver hayatin tadini cikarmaya bak ...Afiyet olsun adacaynda ise yarar inşallah.
Ben de olumlama yapıyorum ama günlük oluyor. Affediyorum ama bir iki ay sonra aklıma geliyor kiziyorum.nolacaksa böyle. Böylelikle su affetme işini asamiyorum affetmek istiyorum ama bazen duygularım ağır basıyor. Size de oluyor mu??
Guzel menu sporunda sahane canim insallah bol bol eksi getirsin sana ...Uyanınca limonlu su
Kahvaltı 07:45
1 haşlama yumurta
Kk peynir
4-5 zeytin
1 dilim tahilli ekmek
Domates salatalık
Yeşil çay
Ara 10:30
Yarım krep üzerine az bal
Öğle 12:15
3 yk fırında tavuklu bezelye
Yoğurt
Yarım krep
Ara 16:45
Elma
1 tane zeytinyağlı yaprak sarma
Akşam 18:45
1 kase çorba
Haşlama tavuk göğsü (avuç kadar)
Salata
Ara
Türk kahvesi
Spor
50 dk yürüyüş
20 dk eliptik bisiklet
10 dk karın egzersizi yapıldı
Menun cok guzel canim zamanla atarsin fazlaliklarida uzulme lutfen ..Günün menüsü
Sabah 9
4 kasik nesfit
3 incir
12.30 Öğlen
1 kase salata
1 kase yoğurt çorbası
4 kasik yoğurt
16.30 1 incir
Akşam 18.00
1 kase çorba
1 kase salata
1 elma
1 Rezene
1 yeşilçay
Su 2 lt.
Yuryus 1 saat.
Hala yedigim fazlaliklar atmış değilim. Nolacak benim bu halim.
Aslinda dr gitmem gerekiyor ama firsat yokki hic sirkeli su evet antiseptiktir olabilir canim .. portakal belki aksam yerim olmadi saol canim ..Çok haklısın. unutmadan da yaşanmıyor zaten.
Bizim çocuklar ballı yedikleri için bende bali yumurtaya bayıldığı m için tehlikeli yaklaşmak. Hele bu aralar hiç doymuyorum. Sonumu Allah hayır etsin.
Vitamin desteği alsan bel ki iyi gelir Allah şifa versin. Sirkeli su boğaza iyi gelebilir. Bende portakal suyu da iyi oluyor.
Sende baya yogun gecirmissin canim benim gibi bende heryere yuruyerek gittim 13 bin adimi gecmis adimsayar ...Selam canlarım
Çok yoğun bir gün geçirdim..
Okuldan gelir gelmez eve girmeden kızımın sınıfı toplu olarak kütüphaneye gideceklerdi onlarla buluşup kütüphaneye gittik..
Oradan seminer yazmışlar bize bu hafta oraya gittim..
En sonunda ev... ama artık tabanlarım aciyordu
angelina35 hasta olarak başladınız ama geçecek canım inşallah. Çok geçmiş olsun..
ekim2009 insalah tamamen olur da hepimiz bu kafadan kurtuluruz
Ne kadar sade bir menu olmus boyle afiyet olsun canim eksin bol olsun ...Menü vereyim
Sabah 1 bardak süt iki k kayısı
Ara sade kahve 2 ceviz
Ögle: 1 kepçe kuru fasulye
2 kaşık bulgur pilavı
1 kepçe cacık
Ara türk kahvesi
Akşam 18.30: 1 tabak kadar bamya yemeği ve yogurt
Ara türk kahvesi ve sade soda
Su 2.5 litre
Krep bence de çok sağlıklı.menun guzel.yuruyusun de harika olmuş canimUyanınca limonlu su
Kahvaltı 07:45
1 haşlama yumurta
Kk peynir
4-5 zeytin
1 dilim tahilli ekmek
Domates salatalık
Yeşil çay
Ara 10:30
Yarım krep üzerine az bal
Öğle 12:15
3 yk fırında tavuklu bezelye
Yoğurt
Yarım krep
Ara 16:45
Elma
1 tane zeytinyağlı yaprak sarma
Akşam 18:45
1 kase çorba
Haşlama tavuk göğsü (avuç kadar)
Salata
Ara
Türk kahvesi
Spor
50 dk yürüyüş
20 dk eliptik bisiklet
10 dk karın egzersizi yapıldı
Gayet ölçülü yemissin.bol yoğurtlu menün gayet iyi.yakinda atarsin fazlalıkları canimGünün menüsü
Sabah 9
4 kasik nesfit
3 incir
12.30 Öğlen
1 kase salata
1 kase yoğurt çorbası
4 kasik yoğurt
16.30 1 incir
Akşam 18.00
1 kase çorba
1 kase salata
1 elma
1 Rezene
1 yeşilçay
Su 2 lt.
Yuryus 1 saat.
Hala yedigim fazlaliklar atmış değilim. Nolacak benim bu halim.
Baya az olmuş canım.insallah waffle yemedigine değer ve yarın yüzün gulerSuraya bi menumu yazayim da en acelesinden unutmayim
Sabah 11 00
Iki dilim ekmek
Biraz tel peynir
Domates salatalik
Aksam 18 30
Bamya candır bol eksin olsun inşallah canimMenü vereyim
Ara sade kahve 2 ceviz
2 kaşık bulgur pilavı
1 kepçe cacık
Ara türk kahvesi
Su 2.5 litre
Inşallah tartı yüzünü güldürsün neler neler reddetmişsin maşallah iradeneSuraya bi menumu yazayim da en acelesinden unutmayim
Sabah 11 00
Iki dilim ekmek
Biraz tel peynir
Domates salatalik
Aksam 18 30
Temizlemesi kolay olmuş halı kiri şu havalarda çekilmiyorSaol canim oglani iyi ettik abisi babasi ve bugunde ben hasta oldumcok sukur haliya degil islak zemine kustu ...
Selam canlarım
Çok yoğun bir gün geçirdim..
Okuldan gelir gelmez eve girmeden kızımın sınıfı toplu olarak kütüphaneye gideceklerdi onlarla buluşup kütüphaneye gittik..
Oradan seminer yazmışlar bize bu hafta oraya gittim..
En sonunda ev... ama artık tabanlarım aciyordu
angelina35 hasta olarak başladınız ama geçecek canım inşallah. Çok geçmiş olsun..
ekim2009 insalah tamamen olur da hepimiz bu kafadan kurtuluruz
Tartı öncesi bamya diyosun bende eksi diyorumMenü vereyim
Ara sade kahve 2 ceviz
2 kaşık bulgur pilavı
1 kepçe cacık
Ara türk kahvesi
Su 2.5 litre
Yeni pantalonlar Vuvvvv bu diğerleri olmuyor anlamında daha küçük bedenleri giyeceğimiz günlerde gelsin inşallahBugun carsiya giderken arkadas aradi gel waffell yaptim dedi ayyy benim cok isim var dedim gitmedim gercekten islerim vec bitti kendime iki tane pantolon aldim anca eve geldim yemek yaptim geri okula gidip oglusumu aldim ..
Yarin ogleden sonra bassagligina gidicez tum bina
Persembe arkadas mevlut yapicak babasi icin ..
Ya ben ne yapicam bu yogunlukla diyet miyet hak getire hep biseyler bozuyo .. yarin tarti gunu diye arkadasa gitmedim ayipta oldu okuldan toplanmislarinsallah yemedigime deger yarin ....
Tek kelimeSabah 9
Sade türk kahvesi 1 minik lokum
Kahvaltı 9.30
2 kk peynir 2 yumurta ile omlet
Öğlen 14
1 kase yoğurda 2 yk yulaf ezmesi
1 tk chia 2 kuru incir
Akşam 18.30
1 kase tuzsuz yoğurt çorbası
5 adet z.yagli beyaz lahana sarma
2.adet kuru köfte + kış salatasi
Su 2.5 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?