Haydi Yine Yeniden...

Cok tesekkur ederim canim .. sizede gecmis olsun canim ..

Çok haklısın. unutmadan da yaşanmıyor zaten.

Çok güZel menü ölçü süper durumda fazla yememişsin rahat ol gevşe biraz

Küçük parçaydı unu olabildiğince az koydum benim için krep yenilebilir yumurta süt az un o yüzden içim rahat
Bizim çocuklar ballı yedikleri için bende bali yumurtaya bayıldığı m için tehlikeli yaklaşmak. Hele bu aralar hiç doymuyorum. Sonumu Allah hayır etsin.

Vitamin desteği alsan bel ki iyi gelir Allah şifa versin. Sirkeli su boğaza iyi gelebilir. Bende portakal suyu da iyi oluyor.

Selam canlarım
Çok yoğun bir gün geçirdim..
Okuldan gelir gelmez eve girmeden kızımın sınıfı toplu olarak kütüphaneye gideceklerdi onlarla buluşup kütüphaneye gittik..
Oradan seminer yazmışlar bize bu hafta oraya gittim..
En sonunda ev... ama artık tabanlarım aciyordu

angelina35 hasta olarak başladınız ama geçecek canım inşallah. Çok geçmiş olsun..

ekim2009 insalah tamamen olur da hepimiz bu kafadan kurtuluruz

Menü vereyim

Sabah 1 bardak süt iki k kayısı

Ara sade kahve 2 ceviz

Ögle: 1 kepçe kuru fasulye
2 kaşık bulgur pilavı
1 kepçe cacık

Ara türk kahvesi

Akşam 18.30: 1 tabak kadar bamya yemeği ve yogurt

Ara türk kahvesi ve sade soda
Su 2.5 litre

Canım çok çok geçmiş olsun.eve hastalık girdiği zaman herkesi dolaşıyor.Allah yardımcınız olsun.Diş için de geç olsun güç olmasın.kendi doktoru ölçü alsın tabi
Aynen canim yaa sagolsun hepimizi teker teker ziyaret etti hastalik ..
Yarin insallah sorunsuz bi sekilde hallederiz olcu icini cok erken kalkicaz yarin 8 gibi burada olun demis nereden baksan 1 saatlik yol

Cok insani bir durum canim senin dedigin tabiki affetmek zor bi is .. ben artik kimseyi dusunmuyorum amann diyip geciyorum ..affetmeyipte ne yapicaz canim insana yukten baska bisey degil ... bosver hayatin tadini cikarmaya bak ...

Guzel menu sporunda sahane canim insallah bol bol eksi getirsin sana ...

Menun cok guzel canim zamanla atarsin fazlaliklarida uzulme lutfen ..

Aslinda dr gitmem gerekiyor ama firsat yokki hic sirkeli su evet antiseptiktir olabilir canim .. portakal belki aksam yerim olmadi saol canim ..

Sende baya yogun gecirmissin canim benim gibi bende heryere yuruyerek gittim 13 bin adimi gecmis adimsayar ...
Valla artik hastane dr girmek istemiyorum gercekten rabbim eksikligini gostermesin ama yorucu hastane isi gercekten ...

Ne kadar sade bir menu olmus boyle afiyet olsun canim eksin bol olsun ...

Bugun carsiya giderken arkadas aradi gel waffell yaptim dedi ayyy benim cok isim var dedim gitmedim gercekten islerim vec bitti kendime iki tane pantolon aldim anca eve geldim yemek yaptim geri okula gidip oglusumu aldim ..
Yarin ogleden sonra bassagligina gidicez tum bina
Persembe arkadas mevlut yapicak babasi icin ..
Ya ben ne yapicam bu yogunlukla diyet miyet hak getire hep biseyler bozuyo .. yarin tarti gunu diye arkadasa gitmedim ayipta oldu okuldan toplanmislar insallah yemedigime deger yarin ....

Sabah 9
Sade türk kahvesi 1 minik lokum

Kahvaltı 9.30
2 kk peynir 2 yumurta ile omlet

Öğlen 14
1 kase yoğurda 2 yk yulaf ezmesi
1 tk chia 2 kuru incir

Akşam 18.30
1 kase tuzsuz yoğurt çorbası
5 adet z.yagli beyaz lahana sarma
2.adet kuru köfte + kış salatasi

Su 2.5 lt

Krep bence de çok sağlıklı.menun guzel.yuruyusun de harika olmuş canim

Gayet ölçülü yemissin.bol yoğurtlu menün gayet iyi.yakinda atarsin fazlalıkları canim

Baya az olmuş canım.insallah waffle yemedigine değer ve yarın yüzün guler

Bamya candır bol eksin olsun inşallah canim

Inşallah tartı yüzünü güldürsün neler neler reddetmişsin maşallah iradene
Saol canim oglani iyi ettik abisi babasi ve bugunde ben hasta oldum cok sukur haliya degil islak zemine kustu ...
Temizlemesi kolay olmuş halı kiri şu havalarda çekilmiyor

Tartı öncesi bamya diyosun bende eksi diyorum
Yeni pantalonlar Vuvvvv bu diğerleri olmuyor anlamında daha küçük bedenleri giyeceğimiz günlerde gelsin inşallah
Tek kelime
Ba- yıl- dım
Bol eksi getirsin inşallah

Canlar aksamdann beri uğraşıyorum bir girmek icin ama sitede mi bendee mi sorun var anlamadim. O yüzden cevap yazamadigim şeyler varsa kusura bakamyin
Herkese iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…