- 4 Mart 2014
- 2.389
- 5.601
- 108
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #52.741
7 ler ne kadarda yakin artik canim haftaya kesin 7 lerdesin sen tebrik ederim ..Kızlar günaydın.
Geçen haftaki kilom 80.7
Bu haftaki kilom 80.6
Fark -100gr
Bu hafta bende durum böyle arkadaşlarr
Hepiniz için bol eksiler diliyorum..
Canım evde herkes hasta sen bir iyiles daha ne kilolar vereceğiz . sağlık olsun da önce. Disin için yaptiramadigina üzüldüm. İnşallah tez zamanda yaptirabilirsin.Gecen hafta 71
Bu hafta 72
Fark +1
Yemek yemesem yinede arti 500 olurdu galiba neyse bu hafta boyle olsun insallah daha guzel olacak bundan sonra ...
Benim bogaz durmuyor ki. Bakalım bu hafta dikkat ederim de gider su 80 rakamı. Kalıcı olarak geri gelmesin.7 ler ne kadarda yakin artik canim haftaya kesin 7 lerdesin sen tebrik ederim ..
Maşallah masallah çok güzeluyuyup kalmışım yine adam geldi ortada sofra yok yine de hemen wc ye gidip tartıldım
geçen hafta 87.1
bu hafta 86.2
fark - 900 gr haftaya çok daha şahane gelicem allahın izniyle kızlar
7 ler çok yakın biraz daha işi sıkı tut canımKızlar günaydın.
Geçen haftaki kilom 80.7
Bu haftaki kilom 80.6
Fark -100gr
Kendine zaman ayıramadın koşturmaktan.verirsin canım herşey düzene girinceGecen hafta 71
Bu hafta 72
Fark +1
Yemek yemesem yinede arti 500 olurdu galiba neyse bu hafta boyle olsun insallah daha guzel olacak bundan sonra ...
oo maşallah canım.haftaya gelsin 85 ler hatta ucundan 84 leruyuyup kalmışım yine adam geldi ortada sofra yok yine de hemen wc ye gidip tartıldım
geçen hafta 87.1
bu hafta 86.2
Kızlar günaydın.
Geçen haftaki kilom 80.7
Bu haftaki kilom 80.6
Fark -100gr
Gecen hafta 71
Bu hafta 72
Fark +1
Aboowww maşallah kuzum harika bir eksi buuyuyup kalmışım yine adam geldi ortada sofra yok yine de hemen wc ye gidip tartıldım
geçen hafta 87.1
bu hafta 86.2
Selam kızlar göz kontrolüm vardı.%90 iyileşmiş 15 gün daha damlalara devam.
Regl gecikti kilo fena
Geçen hafa 74,5
Bu hafta 75
fark +500 gr
Sabitlik de başarı bence.eksiye geçmeye hazırsın canımSelam canlar
Veli toplantisi vardi bugun evin islerini hızlıca ayarlayip okula gittim. Yazmaya anca fırsat buldum
Kilom sabit kaldi malesef 92
Artilari bu hafta atmaya gayret edecegim. Kafamı rahatlattim isler daha sakinledi gibi artik diyet kafasina bugunden itibaren giriyorum inşallah.. aksama şahane menumle burdayım
ah canım ya kıyamam.menülerin yürüyüşlerin çok güzeldi.mutlaka vardır bi sebebi.birden inersin hiç stres yapma.ödem tutmuş yada kas yapmış olabilirsin.Geçen hafta 67.5
Bu hafta 69.0
Sebebi bilinmeyen yüksek bi artıdayım çok mutsuzum çok
Haftaya daha da güzel olur canım tebriklerKızlar günaydın.
Geçen haftaki kilom 80.7
Bu haftaki kilom 80.6
Fark -100gr
Hastalıklar ve etkileri canım kafana takma haftaya daha güzel olurGecen hafta 71
Bu hafta 72
Fark +1
Süper süper canım çabucak gelsin haftalaruyuyup kalmışım yine adam geldi ortada sofra yok yine de hemen wc ye gidip tartıldım
geçen hafta 87.1
bu hafta 86.2
Canım regl.olunca rahatlarsın yine de toparladın tebrik ederimSelam kızlar göz kontrolüm vardı.%90 iyileşmiş 15 gün daha damlalara devam.
Regl gecikti kilo fena
Geçen hafa 74,5
Bu hafta 75
fark +500 gr
Önemli olan karar vermek canım haftaya daha güzel.olacak insallahSelam canlar
Veli toplantisi vardi bugun evin islerini hızlıca ayarlayip okula gittim. Yazmaya anca fırsat buldum
Kilom sabit kaldi malesef 92
Artilari bu hafta atmaya gayret edecegim. Kafamı rahatlattim isler daha sakinledi gibi artik diyet kafasina bugunden itibaren giriyorum inşallah.. aksama şahane menumle burdayım
Canım değerlerine bir baktirsan mi acaba onun etkisi olabilir diye düşünüyorum. Menülerin çok güzeldi çünküGeçen hafta 67.5
Bu hafta 69.0
Sebebi bilinmeyen yüksek bi artıdayım çok mutsuzum çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?