- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #52.761
Ne tuttu bilmem ama yeter artık gerçekten yeter bu hafta dr genel test yaptırdı hormonda var bilmem problem var mıah canım ya kıyamam.menülerin yürüyüşlerin çok güzeldi.mutlaka vardır bi sebebi.birden inersin hiç stres yapma.ödem tutmuş yada kas yapmış olabilirsin.
Gayet güzel bir menü yürüyüşte var süpersin bol eksi getirsin inşallahMenümü yazayım komşuya caya geçebilirim
Sabah 8.30
2 kk tulum peynir
2 yumurta ile omlet
Ara 12
Sade türk kahvesi 1 kare bitter
Öğlen 14
Yumurtalı koz patlıcan
1 dilim tam buğday ekmeği
1 ceviz
Ara 16.30
5 adet çiğ badem
200 ml sut
Akşam 18.15
1 kase yoğurt çorbası
5.yk susuz kıymalı karnabahar
1 tabak yağsız tuzsuz salata
2 minik z.yagli lahana sarma
Su 2.5 lt
40 dk yuruyus
Eksi getirecek güzel bir menü olmuşIlk menüyü ben vereyim madem. Yeni haftanin açılışını yapalım carsambaya harika rakamlar görelim hep beraber inşallah :)
08
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kasar peynir
1.5 dilim ekmek
13
Haşlanmış karnabahar üzerine yogurt ve aci domates sosu
14.45
3 yarim ceviz
2 gun kurusu
17 yeşil cay
18.30
3 köfte
1 kase corba
Yogurtlu karnabahar
Yesil sogan
Ara
1 bardak ayran
Harika harika tek kelime ileMenümü yazayım komşuya caya geçebilirim
Sabah 8.30
2 kk tulum peynir
2 yumurta ile omlet
Ara 12
Öğlen 14
Yumurtalı koz patlıcan
1 ceviz
Ara 16.30
5 adet çiğ badem
200 ml sut
Akşam 18.15
1 kase yoğurt çorbası
Su 2.5 lt
40 dk yuruyus
Yine süper bir menü kararlılığımız daim olsun canımIlk menüyü ben vereyim madem. Yeni haftanin açılışını yapalım carsambaya harika rakamlar görelim hep beraber inşallah :)
08
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kasar peynir
1.5 dilim ekmek
13
Haşlanmış karnabahar üzerine yogurt ve aci domates sosu
14.45
3 yarim ceviz
2 gun kurusu
17 yeşil cay
18.30
3 köfte
1 kase corba
Yogurtlu karnabahar
Yesil sogan
Ara
1 bardak ayran
Afiyet olsun canım süper bir menüKahvaltı 08:20
1 haşlama yumurta
Kk peynir
3 zeytin
Domates
1 dilim tahilli ekmek
1 bardak taze sıkılmış portakal suyu
Ara 10:45
Türk kahvesi
Öğle 12:15
Avuçiçi kadar tavuk göğsü haşlama
2,5 yk Yoğurt
Ara 16:30
Elma ,süt
Akşam 18:45
Balık yanına bol salata
Ara
Türk kahvesi ,1 dilim pudingli tatlı
Bugün nöbetçiydim sabah ufaklığın okulunda yemek sırası bizdeydi onu hazırladım banyoyu yıkadım azcık ütü yaptım sonra okulda oturamadım spor yine de yapmayı düşünüyorum
Afiyet olsun canım sağlık li güzel bir menü olmuşSabah 06 00
Bir kucuk kase corba
Bir dilim ekmek
Oglen 11 00
Iki dilim ekmek
Biraz tel peynir
Domates salatalik
Birer ck bal tereyag
Sekersiz cay
Aksam 18 30
Bir kase corba
Bes kofte
Bol salata
Su 1.5 litre
Eksi kokan güzel bir menü olmuş bol eksi getirsin inşallahSabah 06 00
Bir kucuk kase corba
Bir dilim ekmek
Oglen 11 00
Iki dilim ekmek
Biraz tel peynir
Domates salatalik
Birer ck bal tereyag
Sekersiz cay
Aksam 18 30
Bir kase corba
Bes kofte
Bol salata
Su 1.5 litre
Korksun yağlar senden bol eksi getirsin inşallahMenü vereyim
Sabah ılık.limonlu su
Kahv: 2 yumurta az maydanoz ile salata
3 zeytin ve salatalık
Ara sade kahve 2 ceviz
Ögle 12.00: 1.5 kepçe çorba
4 kaşık soğan kavurma
Ve salata
Akşam 18.00: 6 kaşık kadar bamya yemeği
4 kaşık Yoğurt
Su 2 litre
Spor 1 saat yürüyüş
Regl donemi tamamen bittikten 2 gun sonra odem tamamen gidiyor bence ben kendimde oyle deneyimledim herkeste farklıdır tabi. Yani haftaya gelsin eksilerSelam kızlar
Geçen hafta 66.7
Bu hafta 66.8
Fark +100 gr
Geçen cuma regl oldum ve son demlerini yaşıyorum onun etkisi diye düşünüyorum
Geçen hafta 67.5
Bu hafta 69.0
Sebebi bilinmeyen yüksek bi artıdayım çok mutsuzum çok
Son 1 aydır özellikle 2,5 haftadır çok uğraşıyorum spor beslenme uyku hepsine dikkat ediyorum yüksek bi kayıp beklemiyorum tam tersi artı olunca anlam veremiyorum gidecek tabi bu kilolar kaçış yok artik hedefime yaklaşmak istiyorumSebebi bilinmeyen arti yiyerek aldigin kilodan daha iyi degil mi tatlim. Sonucta pismanlik yaşayacağın bir beslenmen yok ve bu artinin haftaya gidecegi garanti. Hic takilma arada olabiliyor böyle
Menümü yazayım komşuya caya geçebilirim
Sabah 8.30
2 kk tulum peynir
2 yumurta ile omlet
Ara 12
Öğlen 14
Yumurtalı koz patlıcan
1 ceviz
Ara 16.30
5 adet çiğ badem
200 ml sut
Akşam 18.15
1 kase yoğurt çorbası
Su 2.5 lt
40 dk yuruyus
Afiyet olsun guzel menu canimKahvaltı 08:20
1 haşlama yumurta
Kk peynir
3 zeytin
Domates
1 dilim tahilli ekmek
1 bardak taze sıkılmış portakal suyu
Ara 10:45
Türk kahvesi
Öğle 12:15
Avuçiçi kadar tavuk göğsü haşlama
2,5 yk Yoğurt
Ara 16:30
Elma ,süt
Akşam 18:45
Balık yanına bol salata
Ara
Türk kahvesi ,1 dilim pudingli tatlı
Bugün nöbetçiydim sabah ufaklığın okulunda yemek sırası bizdeydi onu hazırladım banyoyu yıkadım azcık ütü yaptım sonra okulda oturamadım spor yine de yapmayı düşünüyorum
Sabah 06 00
Bir kucuk kase corba
Bir dilim ekmek
Oglen 11 00
Iki dilim ekmek
Biraz tel peynir
Domates salatalik
Birer ck bal tereyag
Sekersiz cay
Aksam 18 30
Bir kase corba
Bes kofte
Bol salata
Su 1.5 litre
Menü vereyim
Sabah ılık.limonlu su
Kahv: 2 yumurta az maydanoz ile salata
3 zeytin ve salatalık
Ara sade kahve 2 ceviz
Ögle 12.00: 1.5 kepçe çorba
4 kaşık soğan kavurma
Ve salata
Akşam 18.00: 6 kaşık kadar bamya yemeği
4 kaşık Yoğurt
Su 2 litre
Spor 1 saat yürüyüş
Son 1 aydır özellikle 2,5 haftadır çok uğraşıyorum spor beslenme uyku hepsine dikkat ediyorum yüksek bi kayıp beklemiyorum tam tersi artı olunca anlam veremiyorum gidecek tabi bu kilolar kaçış yok artik hedefime yaklaşmak istiyorum
Inşallah arkadaşım önümde 4 ay var memleketime hedefime ulaşmış olarak gideceğim o yüzden spor baş tacımDemek ki gercekten iyi seyler yapmışsın vücut bir şaşırmış ne oluyor diyetempona alisinca takır takır gidecek kilolar inşallah hedefler bizi bekler
Inşallah arkadaşım önümde 4 ay var memleketime hedefime ulaşmış olarak gideceğim o yüzden spor baş tacım
Veririz çünkü ben şubattan hazirana 22 kilo vermiştim şimdi sayı daha az inşallah bu 15 kiloda gidecekTemmuzda mi gideceksiniz? Ben de biraz once baktim yaz tatiline 3.5 ay var 8 haziranda kapanacakmis okullar. Sonra benim duzen bozuluyor malesef gec kalkmalar vs allak bullak ediyor günümü bu zamani iyi degerlendirmeliyim. Hafta sonu dahi erken kalkmalar baslamisken 17 kilo vermek istiyorum mumkun mu bilmiyorum ama çıtayı yukselttim. Olacak Allahin izniyle
Iyiki değiştirmişsin ne Çok hastalık var Rabbim çaresiz dert vermesin inşallah bu dr sana şifa olacak sorular daha tecrübeli olduğunu gösteriyor güzel günler bizimle olsunSelam kızlar,yeni romatoloji doktoruma gittim.ilaç kullandığım halde atak geçirdiğimi söyledim.yeni genetik tahliller istedi ve sadece üveit geçirmeniz Behçet hastası olduğunuzu göstemez dedi.kan pıhtılaşmam ve tekrarlayan düşüklerim olup olmadığını sordu.(ki önceki doktorum hiç sormamıştı) ve var deyince başka bir hastalık olma ihtimali doğdu.antifosfolipid antikor sendromu
şimdi onun sonuçlarını bekleyeceğim 10 güne kadar çıkacak.ve bunca zaman yanlış teşhis ama hasbel kader doğru tedavi ile yol almış oldum.en azından hastalığımın adı değişecek.kullandığım ilaçların da dozunu yükseltti şimdilik.ve bir tanesine hiç gerek olmadığını boşuna içtiğimi söyledi
Canim ya iyibtarafindan bakalım ki neyseki doğru ilaç kullanmışsın. Inşallah sonuçlarda yüreğimizi ferahlatır canımSelam kızlar,yeni romatoloji doktoruma gittim.ilaç kullandığım halde atak geçirdiğimi söyledim.yeni genetik tahliller istedi ve sadece üveit geçirmeniz Behçet hastası olduğunuzu göstemez dedi.kan pıhtılaşmam ve tekrarlayan düşüklerim olup olmadığını sordu.(ki önceki doktorum hiç sormamıştı) ve var deyince başka bir hastalık olma ihtimali doğdu.antifosfolipid antikor sendromu
şimdi onun sonuçlarını bekleyeceğim 10 güne kadar çıkacak.ve bunca zaman yanlış teşhis ama hasbel kader doğru tedavi ile yol almış oldum.en azından hastalığımın adı değişecek.kullandığım ilaçların da dozunu yükseltti şimdilik.ve bir tanesine hiç gerek olmadığını boşuna içtiğimi söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?