Haydi Yine Yeniden...

ah canım ya kıyamam.menülerin yürüyüşlerin çok güzeldi.mutlaka vardır bi sebebi.birden inersin hiç stres yapma.ödem tutmuş yada kas yapmış olabilirsin.
Ne tuttu bilmem ama yeter artık gerçekten yeter bu hafta dr genel test yaptırdı hormonda var bilmem problem var mı
Gayet güzel bir menü yürüyüşte var süpersin bol eksi getirsin inşallah
Eksi getirecek güzel bir menü olmuş

Kahvaltı 08:20
1 haşlama yumurta
Kk peynir
3 zeytin
Domates
1 dilim tahilli ekmek
1 bardak taze sıkılmış portakal suyu

Ara 10:45
Türk kahvesi

Öğle 12:15
Avuçiçi kadar tavuk göğsü haşlama
2,5 yk Yoğurt

Ara 16:30
Elma ,süt

Akşam 18:45
Balık yanına bol salata

Ara
Türk kahvesi ,1 dilim pudingli tatlı

Bugün nöbetçiydim sabah ufaklığın okulunda yemek sırası bizdeydi onu hazırladım banyoyu yıkadım azcık ütü yaptım sonra okulda oturamadım spor yine de yapmayı düşünüyorum

Kilo veren herkesi tebrik ediyorum inşallah daha güzel sayılar da görürüz minik artıyla sabitte benim için oluru var hepimiz güzel sayılar görelim inşallah

Menü vereyim

Sabah ılık.limonlu su

Kahv: 2 yumurta az maydanoz ile salata
3 zeytin ve salatalık

Ara sade kahve 2 ceviz

Ögle 12.00: 1.5 kepçe çorba
4 kaşık soğan kavurma
Ve salata

Akşam 18.00: 6 kaşık kadar bamya yemeği
4 kaşık Yoğurt

Su 2 litre
Spor 1 saat yürüyüş

Harika harika tek kelime ile
Yine süper bir menü kararlılığımız daim olsun canım
Afiyet olsun canım süper bir menü
Sabah 06 00
Bir kucuk kase corba
Bir dilim ekmek

Oglen 11 00
Iki dilim ekmek
Biraz tel peynir
Domates salatalik
Birer ck bal tereyag
Sekersiz cay

Aksam 18 30
Bir kase corba
Bes kofte
Bol salata
Su 1.5 litre
Afiyet olsun canım sağlık li güzel bir menü olmuş

Sabah 06 00
Bir kucuk kase corba
Bir dilim ekmek

Oglen 11 00
Iki dilim ekmek
Biraz tel peynir
Domates salatalik
Birer ck bal tereyag
Sekersiz cay

Aksam 18 30
Bir kase corba
Bes kofte
Bol salata
Su 1.5 litre
Eksi kokan güzel bir menü olmuş bol eksi getirsin inşallah
Korksun yağlar senden bol eksi getirsin inşallah

Selam kızlar
Geçen hafta 66.7
Bu hafta 66.8
Fark +100 gr

Geçen cuma regl oldum ve son demlerini yaşıyorum onun etkisi diye düşünüyorum
Regl donemi tamamen bittikten 2 gun sonra odem tamamen gidiyor bence ben kendimde oyle deneyimledim herkeste farklıdır tabi. Yani haftaya gelsin eksiler

Geçen hafta 67.5
Bu hafta 69.0
Sebebi bilinmeyen yüksek bi artıdayım çok mutsuzum çok

Sebebi bilinmeyen arti yiyerek aldigin kilodan daha iyi degil mi tatlim. Sonucta pismanlik yaşayacağın bir beslenmen yok ve bu artinin haftaya gidecegi garanti. Hic takilma arada olabiliyor böyle

Sebebi bilinmeyen arti yiyerek aldigin kilodan daha iyi degil mi tatlim. Sonucta pismanlik yaşayacağın bir beslenmen yok ve bu artinin haftaya gidecegi garanti. Hic takilma arada olabiliyor böyle
Son 1 aydır özellikle 2,5 haftadır çok uğraşıyorum spor beslenme uyku hepsine dikkat ediyorum yüksek bi kayıp beklemiyorum tam tersi artı olunca anlam veremiyorum gidecek tabi bu kilolar kaçış yok artik hedefime yaklaşmak istiyorum

Günaydın arkadaşlarım hayırlı sabahlar Rabbim gönlümüzden geçenlere hayırlısıyla ulaşmayı nasip etsin inşallah

Harika bir menü canım sadece sabah ki tulum odem yapabilir ama hafta basinda olmasi da guzel

Afiyet olsun guzel menu canim

Sabah 06 00
Bir kucuk kase corba
Bir dilim ekmek

Oglen 11 00
Iki dilim ekmek
Biraz tel peynir
Domates salatalik
Birer ck bal tereyag
Sekersiz cay

Aksam 18 30
Bir kase corba
Bes kofte
Bol salata
Su 1.5 litre

Afiyet olsun corbalari da hesaplarsak karbon fazla olmus sanki canım ama rahatsiz olduğun icin boyleyse yapacak bisey yok tabi nasil oldun daha iyi misin

Menun harika canim afiyet olsun

Demek ki gercekten iyi seyler yapmışsın vücut bir şaşırmış ne oluyor diye tempona alisinca takır takır gidecek kilolar inşallah hedefler bizi bekler

Inşallah arkadaşım önümde 4 ay var memleketime hedefime ulaşmış olarak gideceğim o yüzden spor baş tacım

Temmuzda mi gideceksiniz? Ben de biraz once baktim yaz tatiline 3.5 ay var 8 haziranda kapanacakmis okullar. Sonra benim duzen bozuluyor malesef gec kalkmalar vs allak bullak ediyor günümü bu zamani iyi degerlendirmeliyim. Hafta sonu dahi erken kalkmalar baslamisken 17 kilo vermek istiyorum mumkun mu bilmiyorum ama çıtayı yukselttim. Olacak Allahin izniyle

Selam kızlar,yeni romatoloji doktoruma gittim.ilaç kullandığım halde atak geçirdiğimi söyledim.yeni genetik tahliller istedi ve sadece üveit geçirmeniz Behçet hastası olduğunuzu göstemez dedi.kan pıhtılaşmam ve tekrarlayan düşüklerim olup olmadığını sordu.(ki önceki doktorum hiç sormamıştı) ve var deyince başka bir hastalık olma ihtimali doğdu.antifosfolipid antikor sendromu
şimdi onun sonuçlarını bekleyeceğim 10 güne kadar çıkacak.ve bunca zaman yanlış teşhis ama hasbel kader doğru tedavi ile yol almış oldum.en azından hastalığımın adı değişecek.kullandığım ilaçların da dozunu yükseltti şimdilik.ve bir tanesine hiç gerek olmadığını boşuna içtiğimi söyledi

Veririz çünkü ben şubattan hazirana 22 kilo vermiştim şimdi sayı daha az inşallah bu 15 kiloda gidecek
Iyiki değiştirmişsin ne Çok hastalık var Rabbim çaresiz dert vermesin inşallah bu dr sana şifa olacak sorular daha tecrübeli olduğunu gösteriyor güzel günler bizimle olsun

Canim ya iyibtarafindan bakalım ki neyseki doğru ilaç kullanmışsın. Inşallah sonuçlarda yüreğimizi ferahlatır canım

Menümü vereyim
Sabah ılık limonlu su
Kahv: yarim dilim tbekmegi
Kk peynir 5 zeytin biraz maydanoz

Ara sade kahve _ 25 kalori sade çikolata

Ogle: 1 kase corba tavuklu
5 kaşık türlü 3 kaşık makarna

Ara dibek kahvesi

Akşam 18.30 patlıcan sogurtme (koz patlıcan)
4 köfte

Ara türk.kahvesi soda olur
Su 2.5 litre ve bitki çayı

Spor: 1 saat tempolu yürüyüş
150 ip atlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…